Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző22232425262728Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.07.28. 19:15

Még jó, hogy mi Abonyban élünk! Nálunk este nyolc után is több helyen kapható kenyér. Ráadásul friss, finom, ropogós, meleg. Nem így van ez nagykőrösn..... Panaszos Olvasónk történetét osztom meg Önökkel, teljes terjedelmében, változtatás nélkül: A gyermekeim az édesapjuknál voltak a hétvégén, így én itthonra nem vásároltam be romlandó ételt. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.18. 13:58

Megdöbbentő, de lehet locsolni tűzcsapról! - László Ferenc MSZP-s megyei frakcióvezető írja blogjában: A hétvégén ismét kaptam egy fényképet. Küldője a Törteli úton járva az autójából fényképezte le ezt a tűzcsapot, amelyről szemmel láthatóan a gyepet locsolják. Mint írja, a fényképről elsőre nem derül ki, de ez a lovastanyával szemben lévő terület. Hogy lehet tűzcsapról locsolni, hogy mérik a fogyasztott víz mennyiségét és ha ott lehet a tűzcsapot ilyen célra használni....

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.17. 19:09

Miközben gyilkosok százai, tolvajok, betörők ezrei, tízezrei mászkálnak szabadon hazánkban, a rendőrségnek ezzel kell foglakkoznia! - Én nem tudom, hogy rosszul lát vagy hiányosak a botanikai ismereti a feljelentőnek….. 

Citrom-díj:
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.13. 16:31

A Pest Megyei Kormányhivatal után dr. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke is törvénytelennek minősítette a nagykőrösi önkormányzat fideszes vezetésének döntéseit, amelyekkel az ellenzéket és a szabad sajtó munkáját kívánták gátolni. A Pest Megyei Kormányhivatal állásfoglalása szerint jogsértő az a rendelet amely alapján egy blogbejegyzés miatt először 50 ezer forint rendbírság fizetésére kötelezték .....

Citrom-díj:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.13. 16:10

Nem csak Abonyban, hanem Nagykőrösön is vannak gondok a parkolással. Kedves, ott élő Olvasónk küldött nekünk két képet arról, hogy a hambizni, azaz hamburgert vásárolni megálló rendőrök hol és hogyan parkolnak. Ezen kívül két abonyi Olvasónk is megörvendeztetett bennünket néhány fényképpel. Van aki egy órán belül két áruház parkolójában is rosszul áll! Beszéljenek helyettem a képek.

Citrom-díj:
Abony   
Parkolás   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.12. 12:44

Nagykőrös- Gyakorlatilag tönkretették azt a gyermekét egyedül nevelő fiatalasszonyt, akinek a háza igazolhatóan még a tavaly nyári nagy esőzések idején ment tönkre, vált szinte teljesen lakhatatlanná, télen pedig fűthetetlenné. Ahogyan az lenni szokott, felelős nincs, hiába szaladgál a hatóságokhoz és ügyvédhez. A házat bő hat évvel ezelőtt vette meg a nagykőrösi asszony az Abonyi úton, ekkor még nem mutatkozott semmi probléma. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.10. 15:47

A lakosság körében megdöbbenést keltett Nagykőrös legújabb közterületi vívmánya. Lencsevégre kapták és megosztották velem a facebook-on. " A Nagykőrösi város vezetés is átsétálhatna alatta. Hátha lehűlnének egy kicsit. "- írták a képhez és számos komment is született, íme:

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.03. 19:02

A válság nem kímélte meg Nagykőrös város egyik szimbólumát, büszkeségét sem. Az egyik internetes hirdetési portálon árulja gazdája a Cifra Csárdát, méghozzá 185 millió forintért. Valamit már sejteni lehetett a télen, amikor farkasordító hidegben szürcsölgettem kávémat az étteremben és azt is megtudtam, hogy már a gázt is kikapcsolták. Lapunk nem hivatalos információi szerint nem csak a válság, hanem a gondatlan gazdálkodás is vezetett az egykoron szebb napokat látott .......

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.27. 09:30

Nagykőrös városa is szerepel szennyvízberuházásával azon a listán, mely tartalmazza a KÖZGÉP által elnyert közbeszerzéseket. - A Közgép másfél év alatt 300 milliárd forintnyi közbeszerzést nyert el, 3 milliárdos profitra tett szert, a közbeszerzési piac ötödét uralja, ráadásul 34 milliárdos kölcsönt kapott az MFB-től - sorolta a parlament hétfői ülésén a bizottság felállítását kezdeményező Jobbik nevében Gyöngyösi Márton, megjegyezve:

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.22. 12:04

( Képünk: Hamarosan ilyet szednek Bercelen! )- Sajnálatos módon Abony nem szerepel a pályázó települések között, a város nem élt ezzel a remeknek tűnő lehetőséggel. Hat település összesen 300 fő foglalkozatására pályázik. Közfoglalkoztatást oldanak meg, hosszú távra. Öt éven keresztül enyhítenek térségünk munkanélküliségi gondjain. Ez már nem gereblyézésről és szemétszedésről szól, annál jóval komolyabb dolgokról van szó.

Közélet:
Abony   
Cegléd   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok