Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7009, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző22232425262728Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.07.13. 16:10

Nem csak Abonyban, hanem Nagykőrösön is vannak gondok a parkolással. Kedves, ott élő Olvasónk küldött nekünk két képet arról, hogy a hambizni, azaz hamburgert vásárolni megálló rendőrök hol és hogyan parkolnak. Ezen kívül két abonyi Olvasónk is megörvendeztetett bennünket néhány fényképpel. Van aki egy órán belül két áruház parkolójában is rosszul áll! Beszéljenek helyettem a képek.

Citrom-díj:
Abony   
Parkolás   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.12. 12:44

Nagykőrös- Gyakorlatilag tönkretették azt a gyermekét egyedül nevelő fiatalasszonyt, akinek a háza igazolhatóan még a tavaly nyári nagy esőzések idején ment tönkre, vált szinte teljesen lakhatatlanná, télen pedig fűthetetlenné. Ahogyan az lenni szokott, felelős nincs, hiába szaladgál a hatóságokhoz és ügyvédhez. A házat bő hat évvel ezelőtt vette meg a nagykőrösi asszony az Abonyi úton, ekkor még nem mutatkozott semmi probléma. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.10. 15:47

A lakosság körében megdöbbenést keltett Nagykőrös legújabb közterületi vívmánya. Lencsevégre kapták és megosztották velem a facebook-on. " A Nagykőrösi város vezetés is átsétálhatna alatta. Hátha lehűlnének egy kicsit. "- írták a képhez és számos komment is született, íme:

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.03. 19:02

A válság nem kímélte meg Nagykőrös város egyik szimbólumát, büszkeségét sem. Az egyik internetes hirdetési portálon árulja gazdája a Cifra Csárdát, méghozzá 185 millió forintért. Valamit már sejteni lehetett a télen, amikor farkasordító hidegben szürcsölgettem kávémat az étteremben és azt is megtudtam, hogy már a gázt is kikapcsolták. Lapunk nem hivatalos információi szerint nem csak a válság, hanem a gondatlan gazdálkodás is vezetett az egykoron szebb napokat látott .......

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.27. 09:30

Nagykőrös városa is szerepel szennyvízberuházásával azon a listán, mely tartalmazza a KÖZGÉP által elnyert közbeszerzéseket. - A Közgép másfél év alatt 300 milliárd forintnyi közbeszerzést nyert el, 3 milliárdos profitra tett szert, a közbeszerzési piac ötödét uralja, ráadásul 34 milliárdos kölcsönt kapott az MFB-től - sorolta a parlament hétfői ülésén a bizottság felállítását kezdeményező Jobbik nevében Gyöngyösi Márton, megjegyezve:

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.22. 12:04

( Képünk: Hamarosan ilyet szednek Bercelen! )- Sajnálatos módon Abony nem szerepel a pályázó települések között, a város nem élt ezzel a remeknek tűnő lehetőséggel. Hat település összesen 300 fő foglalkozatására pályázik. Közfoglalkoztatást oldanak meg, hosszú távra. Öt éven keresztül enyhítenek térségünk munkanélküliségi gondjain. Ez már nem gereblyézésről és szemétszedésről szól, annál jóval komolyabb dolgokról van szó.

Közélet:
Abony   
Cegléd   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.02. 19:01

A sajtószabadság korlátozása- Indokolatlan, életszerűtlen, aránytalan – ezt mondja a médiajogász a nagykőrösi önkormányzat tervezetéről. Polyák Gábor szerint ily módon belenyúlni a véleménynyilvánítás rendszerébe vagy a médiavilág teljes félreértését, vagy a médiával szembeni teljes bizalmatlanságot feltételezi. A vélemény- és sajtószabadság, mint alapvető emberi jog egyébként is kizárólag törvényben szabályozható. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.29. 22:44

Olvasónk levelét teljes terjedelmében változtatás nélkül teszem közzé, az étterem elnevezését, valamint a tulajdonos nevét moderáltam. Szia! Arról szeretnék neked beszámolni, hogy Nagykőrösön mennyit ér egy ember a pénzéért. A roma nemzetiség összeállított egy műsort a gyereknapra, amit szép közönségsikerrel elő is adtunk. Még Kecskemétről is jött két fiú, akik zenéjükkel megtisztelték a nagykőrösieket. Ingyen jöttek és léptek fel.

Citrom-díj:
Roma   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.29. 14:39

A sajtószabadság durva megsértésére készül Nagykőrös város fidesz-es többségű vezetése, amikor a szervezeti és működési szabályzatot módosítja e hónap végi képviselő testületi ülésén. Arról van szó, hogy ezentúl csakis abban az esetben lehet az egyébként nyilvános testületi ülésen videofelvételt készíteni, ha azt legalább egy órával az ülés előtt bejelentik. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.21. 06:22

Aki itt csal, az önmagát csapja be. De tényleg volt csalás? Ki tette? Mi volt az érdeke? Ha nem volt csalás, akkor mire jó vajon ez a műbalhé? Többek között ezekre a kérdésekre kerestünk választ. Lapinformációink szerint belső vizsgálat indul Jeruskáné Berényi Erzsébet bizottsági elnök kezdeményezésére a Kossuth Lajos Általános Iskolában. Az úgynevezett központi kompetencia felméréssel kapcsolatban írt az Oktatási Minisztérium levelet a fenntartó önkormányzatnak.....

Oktatás:
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Mit szól Ön ahhoz, hogy március 7-én lesz nagyszabású Pecsenye Parádé Abonyban?
   
 Hurrá! Nagyon örülök neki! 
 Nekem mindegy, hogy lesz-e vagy nem! 
 Nem örülök neki! Minek? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok