Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6905, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző24252627282930Következő >>

veroniq - 2011.11.23. 19:05

Képünk csak illusztráció! - Íme egy olvasói levél, melyet a http://www.hetihirek.hu internetes hírportálra küldött be kedves olvasónk. Levelét Önökkel is megosztom, mindenféle változtatás nélkül, mindannyiunk okulására: Nagykőrös- Már többször tapasztaltam, hogy a nagykőrösi szippantósok úgy közlekednek a közutakon, mintha azokat csak ők használhatnák kizárólag.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.17. 16:45

Vannak települések, melyek rendre szépítik és építik környezetüket, monstre gigaberuházásokkal örvendeztetik meg a falvak és városok lakosságát. Ehhez nem egy esetben hatalmas hitel felvételére is szükség van, vagy mint Abony is, kötvényt volt kénytelen kibocsátani a nehézségek áthidalására. Például a napjainkban borzasztóan divatos Főtér programok- lásd Nagykőrös és Abony- átrajzolják a településképet, ám ezek nem úgynevezett termelő beruházások.

Gazdaság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.05. 14:23

Egy kis nagykőrösi- abonyi retro, gondolom mindenki örömére. A kép még a MIÉP-es korszakban készült, azon két közismert helyi politikus is látható. Csurka István MIÉP elnök együtt áll vigyázban Dénes Dénes nagykőrösi, jelenleg JOBBIK színekben politizáló és Szűcs Sándor, abonyi mostanság a Magyarok Szövetségének égisze alatt munkálkodó politikusokkal.

Politika:
Abony   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.04. 12:28

Abonyban nincs a vállalkozások számra elkülönített pályázati pénzkeret. Nagykőrösön ugyan van, de alig- alig élnek ezzel a lehetőséggel. Az okokat nem igazán tudja senki....... A nagykőrösi képviselő testület előző ülésén két helyi vállalkozás támogatásáról döntött. Munkahelyteremésre a Serivin- Gold Kft 300 ezer forintot, a Maxi- Lex Kft 900 ezer forintot kap. 

Külvilág:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.03. 12:25

Találós kérdés: Abonynak nincs, Nagykőrösnek van! Mi az? Egy települést minősítenek illemhelyei. Nem csupán az itt élők számára fontos létesítmények ezek, hanem mindazoknak, akik egy másik településről érkeznek ide. Nálam, bár nem jártam benne, a Főtértől kicsit távolabb, a Városháza mögött megbúvó nyilvános WC jelesre vizsgázott. Tiszta, rendes.

Különvélemény:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.01. 11:59

Nagykőrös egyik legnagyobb büszkesége a vásár. Kicsit irigykedem, mint abonyi, hogy nálunk ennek az ideje sajnos már lejárt. Boldogan nyújtom át Önöknek ezt a nagykőrösi vásárban készült képgalériát és szeretettel gratulálok ahhoz, hogy Nagykőrösön a hagyományok nem a múló idő martalékaivá váltak.

Közélet:
Vásár   
 9 Hozzászólás    

admin - 2011.10.27. 15:58

A FIDESZ megmondó embere, Dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester az előző testületi ülésen napirend előtti felszólalásában több perces ingyen reklámot biztosított médiumainknak (Heti hírek). Azt kérte, hogy mivel valamelyik írásomban kis kezdőbetűvel íródott a Nagykőrös szó, szerencsés lenne, ha többet nem venném a számra, hiszen – idézem- „ Nagykőröst Ön lenézi, mi szeretjük.” Ezen kívül lebaloldalizott. 

Citrom-díj:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.25. 17:49

Egy komment miatt Vona Gábor másodrendű vádlott lett!- A JOBBIK nagykőrösi alapszervezetének honlapján nem lehet már kommenteket írni. Brutális kártérítési per indult meg, melyben gyanúsítottként hallgatja meg a bíróság Dénes Dénes helyi elnököt.  

Politika:
JOBBIK   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.24. 19:05

Kedves Olvasónk örökítette meg a megemlékezésre való készülődést, október 23-án, vasárnap, nem sokkal a városi rendezvény előtt, Nagykőrösön. Elmondta, hogy a közhasznú munkások teljes erőbedobással dolgoztak azon az ünnepen, hogy szép legyen a város közparkja. 

Külvilág:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.21. 15:30

Abonyban sajnos nincsen rendőrkutya, Nagykőrösön viszont igen.- Nagykőrösön a főtéravatón nyitott szemmel jártam és megfényképeztem Önöknek valakit, vagyis valakiket. Impozáns látványt nyújtott egy szájkosaras, gyönyörű kutyus, így lencsevégre kaptam Őt és gazdáját, akik boldogan pózoltak nekem. 

Közbiztonság:
Kutya   
 3 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok