Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző25262728293031Következő >>

veroniq - 2011.12.17. 21:45

Képünk sajnos csak illusztráció, Ő nem vett részt a fürdőruhás futáson.... ) Sikerként aposztrofálták Nagykőrös város hivatalos honlapján azt, hogy a december 12-re meghirdetett Mikulás futásra több, mint ötvenen neveztek. Akik fürdőruhában álltak rajthoz és teljesítették a távot, azok ingyen pancsolhattak a megújult nagykőrösi strandon.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.16. 14:39

Hatalmas a közfelháborodás a nagykőrösi Főtér boltosainak körében. A pohár betelt, a cérna elszakadt. Személy szerint engem keresett meg egyikük, hogy segítsek a nyilvánosság erejével és arról tájékoztatott, hogy nem csak ő, hanem a többiek is szívesen elmondják személyesen, élőben a problémáikat, hiszen gyakorlatilag ellehetetlenítette őket a városvezetés azzal, hogy megszűnt a parkolási lehetőség a környéken. Nem csak az okoz gondot, hogy a vásárlók csak több száz méterre tudnak megállni, hanem az áruszállítás is a bohózat határát súrolja. 

Gazdaság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.16. 10:53

Hozzácsapják Ceglédhez a Nagykőrösi tűzoltóságot- Zsemlye Gábor, a Ceglédi Tűzoltóság parancsnoka a Ceglédi Panoráma című hetilapnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy hozzájuk fog tartozni 2012. január 1-től a Nagykőrösi és Nagykátai hivatásos önkormányzati tűzoltóság. Erről az előző nagykőrösi képviselő testületi ülésen nem esett szó. Jelenleg folyik a leltározás a lánglovagoknál Cegléden, hamarosan megtörténik a “ fúzió “.

Citrom-díj:
Cegléd   
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.30. 13:27

Íme, a magyar vízügyi csoda! - Elsivatagosodik a Homokhátság, százezrek költöznek el a Duna-Tisza közéből. Nagy szükség lenne vízre, amiből egyre kevesebb van. A leghangosabban támogatott megoldás mindjárt háromszáz éves: csatorna kösse össze a Dunát a Tiszával. Nemcsók János biokémikus májusban arról beszélt egy a Duna–Tisza-csatornával kapcsolatos konferencián, hogy 300 milliárdból könnyedén meg lehetne építeni a beruházást.

Citrom-díj:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.26. 23:19

Na, ez se nálunk nyílik!- Gondoltam, mikor megláttam ezt a cikket. Most megosztom Önökkel, hogy mi történik Nagykőrösön. - A vidéki foglalkoztatási lehetőségek napjainkra olyannyira beszűkültek, hogy rövidtávon sem a mezőgazdaságban, sem az iparban nem várható fellendülés. A szolgáltató szektor azonban rendelkezik olyan sajátossággal, amely a vidéki foglalkoztatás esélyegyenlőségét és egyensúlyát megteremtheti.

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.26. 09:49

Sikerberuházás - A napokban adták át a megújított nagykőrösi strandot, melyet az a befektetői csoport menedzselt le, pályázati forrást is igénybe véve, mely Abonyban is megpróbálta a piacot felújítani. Nagykőrösnek sikerült magántőke bevonásával a korábban bezárt létesítményt újra üzembe helyezni, igaz hosszú út vezetett el idáig. A városvezetésnek is kompromisszumokra volt szüksége, de önerőből talán soha nem boldogult volna a fejlesztéssel.

 

Gazdaság:
Abony   
Strand   
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.23. 19:05

Képünk csak illusztráció! - Íme egy olvasói levél, melyet a http://www.hetihirek.hu internetes hírportálra küldött be kedves olvasónk. Levelét Önökkel is megosztom, mindenféle változtatás nélkül, mindannyiunk okulására: Nagykőrös- Már többször tapasztaltam, hogy a nagykőrösi szippantósok úgy közlekednek a közutakon, mintha azokat csak ők használhatnák kizárólag.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.17. 16:45

Vannak települések, melyek rendre szépítik és építik környezetüket, monstre gigaberuházásokkal örvendeztetik meg a falvak és városok lakosságát. Ehhez nem egy esetben hatalmas hitel felvételére is szükség van, vagy mint Abony is, kötvényt volt kénytelen kibocsátani a nehézségek áthidalására. Például a napjainkban borzasztóan divatos Főtér programok- lásd Nagykőrös és Abony- átrajzolják a településképet, ám ezek nem úgynevezett termelő beruházások.

Gazdaság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.05. 14:23

Egy kis nagykőrösi- abonyi retro, gondolom mindenki örömére. A kép még a MIÉP-es korszakban készült, azon két közismert helyi politikus is látható. Csurka István MIÉP elnök együtt áll vigyázban Dénes Dénes nagykőrösi, jelenleg JOBBIK színekben politizáló és Szűcs Sándor, abonyi mostanság a Magyarok Szövetségének égisze alatt munkálkodó politikusokkal.

Politika:
Abony   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.04. 12:28

Abonyban nincs a vállalkozások számra elkülönített pályázati pénzkeret. Nagykőrösön ugyan van, de alig- alig élnek ezzel a lehetőséggel. Az okokat nem igazán tudja senki....... A nagykőrösi képviselő testület előző ülésén két helyi vállalkozás támogatásáról döntött. Munkahelyteremésre a Serivin- Gold Kft 300 ezer forintot, a Maxi- Lex Kft 900 ezer forintot kap. 

Külvilág:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok