Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7200, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Dénes Dénes"
1

veroniq - 2013.08.11. 16:48

A Jobbik kezdeményezi, hogy az augusztus végi rendkívüli parlamenti ülés napirendjét a pedagógusok béremelésére vonatkozó pontokon felül egészítsék ki más, a közszférát érintő javaslatok tárgyalásával is. Ennek érdekében több saját kezdeményezéssel élünk az Országgyűlés felé - írta Volner János közleményében. A politikus emlékeztetett: a héten benyújtott határozati javaslatukban kezdeményezték, hogy a kormány a jövő évi költségvetésről szóló javaslatában indítványozza az 5 éve befagyasztott 38 650 forintos köztisztviselői illetményalapnak – az időközben bekövetkezett fogyasztói árindex változásának megfelelően ...

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.05. 14:23

Egy kis nagykőrösi- abonyi retro, gondolom mindenki örömére. A kép még a MIÉP-es korszakban készült, azon két közismert helyi politikus is látható. Csurka István MIÉP elnök együtt áll vigyázban Dénes Dénes nagykőrösi, jelenleg JOBBIK színekben politizáló és Szűcs Sándor, abonyi mostanság a Magyarok Szövetségének égisze alatt munkálkodó politikusokkal.

Politika:
Abony   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.25. 17:49

Egy komment miatt Vona Gábor másodrendű vádlott lett!- A JOBBIK nagykőrösi alapszervezetének honlapján nem lehet már kommenteket írni. Brutális kártérítési per indult meg, melyben gyanúsítottként hallgatja meg a bíróság Dénes Dénes helyi elnököt.  

Politika:
JOBBIK   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.03. 13:42

Nagyon úgy fest, hogy hiábavaló volt a nagykőrösi képviselő testület villongása és erődemonstrációja a rovásírásos helységnévtáblák kihelyezésével kapcsolatosa, hiába égették szénné az előterjesztést benyújtó JOBBIK-os Dénes Dénes képviselőt azzal, hogy nem tud olvasni rovásírásul. A vonatkozó jogszabályok szerint ugyanis nem kell az önkormányzat engedélye ahhoz, hogy ezeket az új táblákat kihelyezzék, melyhez szakértőnk a vonatkozó jogszabályt is idecitálta. Úgyhogy nem kell Dénesnek kétségbe esnie, ha megvan a közútkezelő áldása, engedélye táblázhat nyugodtan, békében. Úgy tudjuk, hogy a helyi JOBBIK már ki is fizette a táblák és az engedélyezés költségét, mely több tízezer forint. 

Politika:
 2 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok