Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7009, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző25262728293031Következő >>

veroniq - 2011.10.21. 15:30

Abonyban sajnos nincsen rendőrkutya, Nagykőrösön viszont igen.- Nagykőrösön a főtéravatón nyitott szemmel jártam és megfényképeztem Önöknek valakit, vagyis valakiket. Impozáns látványt nyújtott egy szájkosaras, gyönyörű kutyus, így lencsevégre kaptam Őt és gazdáját, akik boldogan pózoltak nekem. 

Közbiztonság:
Kutya   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.17. 12:51

Úgy látom, tojnak nagykőrösre. Már elnézést kérek a vulgáris kifejezésért, de úgy érzem, hogy valami nagyon- nagyon nincsen rendben. Nagykőrös- Nagyberuházás. Szombat: a település egyik legnagyobb napja. Átadták a megújult Főteret a körforgalommal egyetemben. Most öröm és boldogság van, de a csend és magány boldogsága ez. 
Citrom-díj:
Főtér   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.15. 19:57

Október 15-én ünnepélyes keretek között avatták fel Nagykőrös megújított Főterét. Ez a tér valóban szép és mutatós lett. Az ünnepi beszédet Dr. Czira Szabolcs polgármester mondta és kitért arra, hogy sokan bírálták a tér átalakítását, de megköszöni a polgárok bíztatását. 

Közélet:
Főtér   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.12. 18:29

Nagykőrösön heves ellenállásba ütközött, hogy kitehesse a helység rovásírásos tábláját a JOBBIK és ezt a Fideszes többség le is szavazta, a NEM, 10:1 arányban győzött. Mivel a jogszabály a nyáron megváltozott, hiába nem önkormányzati tulajdonú út mellé tették volna azt ki, mégis kell a képviselő testület többségének igen szavazata hozzá.

Közélet:
Abony   
JOBBIK   
 19 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.10. 19:26

Nagykőrös város képviselő testülete szeptember végén ülésezett, és ekkor került szóba az, hogy mit is tett a JOBBIK augusztus 20-án. A dolog lényege az, hogy a helyi szervezet kihasználta a „ lehetőséget „ és JOBBIK logos lufikat osztogattak a gyerekeknek, a felnőtteknek pedig szórólapot, Barikád újságot. Augusztus 20-a Nagykőrösön az újszülöttek polgárrá fogadó ünnepsége is...

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.05. 12:05

 Megkezdődött a Nagykőrösi Bíróságon a 2006-os véres tömegoszlatás egyik vadászpuskásának pere. Tinesz Mihály ellen nem a rendőri túlkapások, hanem már nyugdíjas biztonsági őrként elkövetett testi sértés miatt indult eljárás. A férfit a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egyik tagja jelentette fel tavaly áprilisban: egy szórakozóhelyen szólalkoztak össze, miután a sértett felismerte az egykori rendőrt...

Közbiztonság:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.03. 13:42

Nagyon úgy fest, hogy hiábavaló volt a nagykőrösi képviselő testület villongása és erődemonstrációja a rovásírásos helységnévtáblák kihelyezésével kapcsolatosa, hiába égették szénné az előterjesztést benyújtó JOBBIK-os Dénes Dénes képviselőt azzal, hogy nem tud olvasni rovásírásul. A vonatkozó jogszabályok szerint ugyanis nem kell az önkormányzat engedélye ahhoz, hogy ezeket az új táblákat kihelyezzék, melyhez szakértőnk a vonatkozó jogszabályt is idecitálta. Úgyhogy nem kell Dénesnek kétségbe esnie, ha megvan a közútkezelő áldása, engedélye táblázhat nyugodtan, békében. Úgy tudjuk, hogy a helyi JOBBIK már ki is fizette a táblák és az engedélyezés költségét, mely több tízezer forint. 

Politika:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.03. 09:30

 Dénes Dénes nem kapott rovást, csak megrovást

Avagy: Vihar a biliben. Miről vitáztak a testületi tagok hosszasan?

Dénes Dénes, a nagykőrösi képviselő testület egyedüli JOBBIK-os tagja szerette volna elérni, hogy a településen, két helyen is rovásírással írt helységnévtábla fogadja, illetve búcsúztassa az utazókat. Terve dugába dőlt, mert a városi képviselő testület jelentős többséggel, 10:1 arányban leszavazta a rovásírásos táblákat. Lapunk úgy tudja, hogy ezek pedig már készen vannak, de hogy mi lesz a sorsuk, azt senki sem tudja. Az országban Nagykőrös a második olyan település, ahol nem engedte a testület az ilyen táblák kihelyezését.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.28. 20:45

Nyehehe:
Abony   
Részeg   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.24. 09:44

 Döntésével a Fidesz Petőfi és Arany emlékét is megalázza!

Közélet:
MSZP   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Mit szól Ön ahhoz, hogy március 7-én lesz nagyszabású Pecsenye Parádé Abonyban?
   
 Hurrá! Nagyon örülök neki! 
 Nekem mindegy, hogy lesz-e vagy nem! 
 Nem örülök neki! Minek? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok