Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6942, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző25262728293031Következő >>

veroniq - 2011.10.21. 15:30

Abonyban sajnos nincsen rendőrkutya, Nagykőrösön viszont igen.- Nagykőrösön a főtéravatón nyitott szemmel jártam és megfényképeztem Önöknek valakit, vagyis valakiket. Impozáns látványt nyújtott egy szájkosaras, gyönyörű kutyus, így lencsevégre kaptam Őt és gazdáját, akik boldogan pózoltak nekem. 

Közbiztonság:
Kutya   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.17. 12:51

Úgy látom, tojnak nagykőrösre. Már elnézést kérek a vulgáris kifejezésért, de úgy érzem, hogy valami nagyon- nagyon nincsen rendben. Nagykőrös- Nagyberuházás. Szombat: a település egyik legnagyobb napja. Átadták a megújult Főteret a körforgalommal egyetemben. Most öröm és boldogság van, de a csend és magány boldogsága ez. 
Citrom-díj:
Főtér   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.15. 19:57

Október 15-én ünnepélyes keretek között avatták fel Nagykőrös megújított Főterét. Ez a tér valóban szép és mutatós lett. Az ünnepi beszédet Dr. Czira Szabolcs polgármester mondta és kitért arra, hogy sokan bírálták a tér átalakítását, de megköszöni a polgárok bíztatását. 

Közélet:
Főtér   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.12. 18:29

Nagykőrösön heves ellenállásba ütközött, hogy kitehesse a helység rovásírásos tábláját a JOBBIK és ezt a Fideszes többség le is szavazta, a NEM, 10:1 arányban győzött. Mivel a jogszabály a nyáron megváltozott, hiába nem önkormányzati tulajdonú út mellé tették volna azt ki, mégis kell a képviselő testület többségének igen szavazata hozzá.

Közélet:
Abony   
JOBBIK   
 19 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.10. 19:26

Nagykőrös város képviselő testülete szeptember végén ülésezett, és ekkor került szóba az, hogy mit is tett a JOBBIK augusztus 20-án. A dolog lényege az, hogy a helyi szervezet kihasználta a „ lehetőséget „ és JOBBIK logos lufikat osztogattak a gyerekeknek, a felnőtteknek pedig szórólapot, Barikád újságot. Augusztus 20-a Nagykőrösön az újszülöttek polgárrá fogadó ünnepsége is...

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.05. 12:05

 Megkezdődött a Nagykőrösi Bíróságon a 2006-os véres tömegoszlatás egyik vadászpuskásának pere. Tinesz Mihály ellen nem a rendőri túlkapások, hanem már nyugdíjas biztonsági őrként elkövetett testi sértés miatt indult eljárás. A férfit a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egyik tagja jelentette fel tavaly áprilisban: egy szórakozóhelyen szólalkoztak össze, miután a sértett felismerte az egykori rendőrt...

Közbiztonság:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.03. 13:42

Nagyon úgy fest, hogy hiábavaló volt a nagykőrösi képviselő testület villongása és erődemonstrációja a rovásírásos helységnévtáblák kihelyezésével kapcsolatosa, hiába égették szénné az előterjesztést benyújtó JOBBIK-os Dénes Dénes képviselőt azzal, hogy nem tud olvasni rovásírásul. A vonatkozó jogszabályok szerint ugyanis nem kell az önkormányzat engedélye ahhoz, hogy ezeket az új táblákat kihelyezzék, melyhez szakértőnk a vonatkozó jogszabályt is idecitálta. Úgyhogy nem kell Dénesnek kétségbe esnie, ha megvan a közútkezelő áldása, engedélye táblázhat nyugodtan, békében. Úgy tudjuk, hogy a helyi JOBBIK már ki is fizette a táblák és az engedélyezés költségét, mely több tízezer forint. 

Politika:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.03. 09:30

 Dénes Dénes nem kapott rovást, csak megrovást

Avagy: Vihar a biliben. Miről vitáztak a testületi tagok hosszasan?

Dénes Dénes, a nagykőrösi képviselő testület egyedüli JOBBIK-os tagja szerette volna elérni, hogy a településen, két helyen is rovásírással írt helységnévtábla fogadja, illetve búcsúztassa az utazókat. Terve dugába dőlt, mert a városi képviselő testület jelentős többséggel, 10:1 arányban leszavazta a rovásírásos táblákat. Lapunk úgy tudja, hogy ezek pedig már készen vannak, de hogy mi lesz a sorsuk, azt senki sem tudja. Az országban Nagykőrös a második olyan település, ahol nem engedte a testület az ilyen táblák kihelyezését.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.28. 20:45

Nyehehe:
Abony   
Részeg   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.24. 09:44

 Döntésével a Fidesz Petőfi és Arany emlékét is megalázza!

Közélet:
MSZP   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Te kire szavaznál az alábbi polgármester- jelöltek közül, ha ma lenne az önkormányzati választás Abonyban?
   
 Dévainé Kazinczy Sára 
 Guti Tivadar 
 Pető Zsolt 
 Még nem tudom! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok