Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: ""
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.01.09. 17:11

Hazudik az, aki azt állítja és balga az, aki azt elhiszi, hogy Magyarországot a ’demokrácia’ megvédése érdekében támadták meg. Mert a globalizáció világában csak a pénz számít. A globalizáció világában, nincs ember, nincs család, nincs hit, nincs becsület, nincs tisztesség, nincs Haza és Isten, egyedül csak és kizárólag a pénz és a profit számít, és az uralkodik.

Gazdaság:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.08. 14:10

Gyülekeznek, zajonganak, bőgetik a kocsiban a magnót eset tíz után is. Nincs megoldás.


A mai napon a MiAbonyunk szerkesztőségébe érkezett kedves idős olvasónk, aki elpanaszolta, hogy a Somogyi iskolával szemben lakik és ott mindennapos az éjszakai rendbontás, randalírozás, gyülekezés, ordibálás, zeneszó. „ Döbbenetes, az éjszakáink úgy telnek, hogy hallgatnunk kell az általános iskola előtt gyülekezők zaját. Nyáron sem tudunk nyitott ablak mellett aludni. Látjuk, hogy ott italoznak az utcán, ugrálnak a padokon, veszekednek, ordibálnak egymással. Miért nem lehet tenni semmit ez ellen? Én nem is értem…. Ez este tíz után is mindennapos esemény erre felé. Hol vannak ilyenkor a civilek vagy a polgárőrök? Akik egykoron felvállalták, hogy ennek véget vetnek! „- mondta szomorúan az idős lakó.

Közbiztonság:
Abony   
   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.07. 20:10

Ez nem vicc sajnos.... Beküldő: Steve

 Az olasz politikus sajtótájékoztatóján azt mondta, a hozzá hasonlóaknak Magyarország való. A jelek szerint ez nem csak egy megjegyzés volt a részéről: a bíróságok és az ellenzék által szorongatott, korrupcióval és orgiákkal gyanúsított politikus tényleg emigrálni szeretne.

 Az olasz politikus feje fölött sötét fellegek gyülekeznek. Amennyiben nem talál sürgősen megoldást, a bíróság vagy politikai ellenfelei hamarosan elintézhetik. A sokat látott ravaszdi a jelek szerint már nem talál több kibúvót, így menekülését tervezi: a jelek szerint célja Magyarország.

„Szerintem Magyarország az ideális lakóhely egy korrupt politikus számára” – nyilatkozta Silvio. Normális körülmények közt egy ilyen állítást bizonyára nagy felhördülés és diplomáciai ellenlépések követték volna, de elég csak ránézni a statisztikákra, hogy lássuk: Berlusconinak igaza van.


Politika:
   
 4 Hozzászólás    

matek - 2011.07.17. 19:12:22

Citrom-díj:
   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.11. 22:02:57

 Az Élelmiszer-feldogozók Országos Szövetsége tiltakozik a népegészségügyi termékadó bevezetése ellen


2011. június 20. A népegészségügyi termékadó 2011. szeptemberi bevezetéséről szóló törvény-tervezetről birtokába jutott információk alapján az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége elhibázottnak és elhamarkodottnak tartja az élelmiszer különadó bevezetését és elengedhetetlennek tartja, hogy az ágazat jövőjét érintő kérdésben az érintettek bevonásával, valódi szakmai vitát és hatásvizsgálatokat követően születhessen csak döntés. Az évek óta zsugorodó hazai élelmiszeripar érdekeit képviselő ÉFOSZ szerint a különadó nem biztosítaná az elvárt bevételt a központi költségvetés számára, ugyanakkor az élelmiszerek fogyasztói árának további növekedéséhez és hazai munkahelyek megszűnéséhez vezetne.

Az egészségügyi kormányzat által elkészített törvény-tervezetről kiszivárgott részletek kapcsán a Szövetség ismételten hangsúlyozza, hogy a magyarországi élelmiszer-feldolgozók termékei csak és kizárólag a legszigorúbb hazai és uniós minőségügyi és élelmiszerbiztonsági jogszabályok betartásával készülnek, így fogyasztásuk semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelent és egyes termékcsoportok "népegészségügyi szempontból nem kívánatos élelmiszerekké" történő önkényes minősítése hatásvizsgálatokkal nem alátámasztott, így az érintett termékek és gyártóik hírnevét rontja.

Egészségünk:
   
 2 Hozzászólás    

tyb - 2011.06.05. 22:55:18

Szoktatok bulvárt olvasni? A szalonképes válaszok többsége, határozott "nem".  Persze, ez a "szappanoperák" nézettségére is igaz, bár mégis sokkal többen tudják, mint ahányan becsülettel vallanak, hogy mi történik napról-napra az ilyen típusú sorozatokban...

Citrom-díj:
   
 1 Hozzászólás    

Truckman - 2011.05.24. 14:17:35

Nemrégiben, fogalmazhatok úgy is, hogy 1 órája érkeztem meg Budapestről!

Méghozzá a Gyáli úton található Szent László kórházból, mivel édesanyámat kellett oda "sofőrködnöm", már nem egyszeri alkalommal kontrollra,  pontosabban az ONKO-HEMATOLÓGIAI SZAKELLÁTÁSRA!

Reggel 10 órára kellett megérkezni, és szokás szerint ilyenkor ez ember azon rágódik, hogy hol lesz hely parkolni, a gépjárművel! Hiszen megannyi beteg jár ilyenkor kezelésekre, illetve a kórházakba, mint beteg, vagy mint látogató, netán ahogyan és is, sofőrként! A Könyves Kálmánról befordulva, már érezni lehetett, hogy majd "harcolni kell" az esetleges parkolóhelyekért, úton, és az útszélen!  

Én is így tettem, lassan haladva jobbra indexelve kerestem a helyet, hol le tudnák parkolni! Nagynehezen, azaz kétszeri háztömb megkerülése után, sikerült is helyet találnom. Beparkolok. Egyszer csak kopog egy idős néni, mint valami angyalszerű teremtmény, és megkér, hogy saját érdekemben ne parkoljak ott, hol állok, mert sorra büntetnek, "kerékbilincselnek" a közterületesek. Megkérdeztem tőle, hogy miért is, hiszen tábla nem tiltja a parkolást, megállást! A válasza az volt, hogy sajna, bár ő sem tudja, nagyonis megteszik! Közben kettő autóval árrébra pillantottam, és láttam némi tolakodást, és veszekedés hangját! Megköszöntem a néninek az útbaigazítását, és anyámat kitessékelve, és átkísérve az úttest másik oldalára, elálltam onnan, ahova parkoltam!

Citrom-díj:
Blogok   
   
Parkolás   
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.24. 12:41:42

 Ezen cikkekkel kapcsolatban szeretnék írni Neked:

 
 
Sajnos nem sokat változott a helyzet az előzőekhez képest, csak annyi történt, hogy a fiatalok áttették "székhelyüket" a Corvin utca - Damjanich utca sarkára, megzavarva mostanság az ott lakók életét.
Elmesélem a tegnap (azaz vasárnap) esti ténykedésüket:
Kb. 19:00 környékén megjelent a sarkon 3 (familiárisan eléggé hiperpigmentált) fiatal. Elkezdtek hangoskodni, egymással ordibálni, a mobiltelefonjukon cigányzenét hallgatni. Az ott lakók, mikor megelégelték a az ablakuk alatt zajló "viháncolást", szóltak nekik, hogy talán abba kellene hagyni a dolgot. A válaszuk erre az volt, hogy ők nem is hangoskodnak, és különben is csak a barátnőiket várják. Nemsokára meg is jelent pár lány a lakóotthonos gyerekek közül, majd folyt tovább a

Citrom-díj:
   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.21. 11:05:44


 

Íme mára virradóra a Nagysándor József utca újonnan kihelyezett "toi-toi WC-je". A toi-toi-t az éj leple alatt már használatba is vették. Szép vagy gyönyörű vagy Magyarország! 

Gondoltam ezt érdemes elküldenem....idáig jutottunk...hajrá Abony!
Citrom-díj:
   
 2 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.04.20. 16:29:27

 

Egyik Kedves Olvasónk igen tanulságos level:

 

Leírom s legyen tanulság mindenkinek, hogy ne kerülhessen ilyen helyzetben.

 

Neveket, s utcát nem írok az eset környezetemben történt. Egy ismerős szomszéd hétfőn délelőtt becsenget, bajban van, segítséget kér, mert ki akarják otthonából pakolni a romák, és mutat, egy ügyvédi okiratot mely adásvételi szerződés igaz nem felel meg a törvényeknek és ez alapján meglehet tenni a feljelentést. A bökkenő az okiraton 2009-es dátum van, közben kérdezősködöm, kiderül az ingatlant a vevőnek nevezett csaló tovább adta harmadik személynek. Tovább kérdezem, az alkohol a kölcsön kért adóság munkanélküliség a segély okozta a problémát (itt jegyzem meg az illető idült alkoholista amióta én ismerem még nem láttam józanul). Kérdem miért, most amikor már a végső pillanatok játszódnak le, több mint két éve élsz ebben a tudatban, nem vettem komolyan mondja. Közlöm, tedd meg a feljelentést hátha szerencséd lesz és a h

Citrom-díj:
   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok