Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: ""
Első<< Előző3456789Következő >>

veroniq - 2011.01.22. 18:00:55

A mellékelt képen alighanem Abony városának legkihasználatlanabb buszjáratát láthatjuk. Nem tudjuk mikor és honnan indul, de egy biztos, sok pénzbe kerül és az legfrissebben megépült multihoz vinné utasait. INGYEN. Szégyen, nem szégyen én még nem láttam rajta utast. És Önök??? Karácsony tájékán tűnt fel először a „ fantomjárat „. Vezetőjét nagyon sajnálom, hiszen általában utas nélkül közlekedik. Lehet, hogy neki mindegy, hiszen a fuvart e nélkül is kifizetik számára. Igaz, nem tudni helybéli-e a vállalkozó. Ezennel szeretném szíves figyelmébe ajánlani mindenkinek, hogy létezik!

Citrom-díj:
   
 21 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.01.15. 13:07:16

Nagyításért kattints a képre!

Nyehehe:
   
HUMOR   
 6 Hozzászólás    

északi mágus - 2011.01.14. 19:41:17

Állatvédő körökben terjed ez a kis videó, melyet a készítője humorosnak tartva elhelyezett a youtube videomegosztó oldalon.  A kommentekben jópáran felháborodásuknak adtak hangot különféle pejoratív szófordulatokkal, valamint állatvédők állítólag feljelentést tettek, mire a kisfilm tulajdonosa törölte a youtube oldalról.

Csakhamar azonban újból felkerült, talán az állatvédők tették fel újra, mint a rendőrségi feljelentés bizonyítékát. A videón hozzáértők szerint 1 éves körüli csikó látható, melyet veréssel próbálnak rábírni egy korát és feljelttségét jóval meghaladó munka végzésére - kocsi húzására. (Kb. mintha egy ötéves gyerekkel akarnának eltolatni egy teli betonos taligát. ) Az illető "denársanyi" néven található a youtube oldalon.

Azért tettem fel ide, mert itt van a szomszédban, nemutolsósorban az állatvédelem közös ügye minden embernek.

Állatvilág:
Blogok   
   
 2 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.01.07. 14:00:48

Alábbi egyenletet Kedves Olvasónk, Süllő bocsájtotta rendelkezésünkre a relativitás jegyében:

Nyehehe:
   
HUMOR   
 1 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.01.06. 13:13:11


Törölve: LŐVE
Citrom-díj:
   
 21 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.04. 11:25:04

Figyelem!

Kedves Olvasónk értesítette a MiAbonyunk szerkesztőségét, hogy a Posta utcája életveszélyesen síkos, rendkívül balesetveszélyes! Aki tudja, kerülje el a csaknem járhatatlan útszakaszt! Olvasónk megcsúszott és kis híján balesetet szenvedett. Ezek után felhívta az ABOKOM-ot, ahol azt a tájékoztatást adták neki, hogy ők most sajnos a belvízzel vannak elfoglalva! Vigyázzanak magukra és egymásra, legyenek türelmesek!

Közbiztonság:
   
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.03. 18:37:25

Jó estét kívánok!

Ezt a képet amit mellékelten csatolok Abony és Újszász között fényképeztük le a múlt héten, amikor hazafelé megpillantottuk a táblát ami Pest megye alatt található.(Szerintem az utat tükrözi).

További Szép estét!

Tisztelettel: Egy olvasó

Citrom-díj:
   
Utak   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.24. 13:09:48

Sokan Karácsony előtt is tiszteletüket teszik szeretteik sírjainál a temetőkben.
 

Így történt ez tegnap is az abonyi  Szolnoki úti Nagytemetőben is.  Többen a temető előtt szerettek volna leparkolni, de sikertelenül. Miért, beszéljen róla a kép!  Még szerencse, hogy nem volt temetés ekkor!  Rég ki kellett volna már helyezni egy parkoló táblát, csak temetői látogatók részére kiegészítéssel!

Küldte Olvasónk.

Citrom-díj:
   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.04. 13:32:21

 

Késsel gyilkoltak kutyákat

 

Olvasóink értesítették szerkesztőségünket arról, hogy a Csiky Gergely utcában valóságos mészárlást végzett egy férfi, aki egy nagy késsel megszúrt két rotweiler kutyát, melyek közül az egyiket torkon, a másikat lábon szúrta. A torkon szúrt kutya a helyszínen elpusztult. „ Olyan volt minden, mintha hatalmas vérfürdőt rendezett volna valaki. Patakokban folyt a vér, ami döbbenetes látványt nyújtott. Kár, hogy nem fényképeztem le. Szörnyű dolog ez, hogy megtörténhetett. „ Meséli az egyik szemtanú, aki már az eset után ért a helyszínre.

Közbiztonság:
Kutya   
   
 34 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.01. 21:22:55

Vannak, akiknél már csordultig a pohár, sőt be is telt. Olvasónknak nyilvánvalóan elege van. Elege van a mindennapos, menetrendszerű bűnözésből és a tehetetlenségből, a mérhetetlen közönyből. Írását csak erős idegzetűeknek ajánljuk, azoknak, akik képesek venni egy nagy levegőt, mielőtt kommentet fűznek az íráshoz.

Közbiztonság:
   
 19 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok