Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: ""
Első<< Előző3456789Következő >>

veroniq - 2010.12.01. 12:19:47

A kistelepülések nem kötnek szerződést Abonnyal. Így nem kap ÁNTSZ engedélyt sem a Kostyán Andor Rendelőintézet? A polgármester szerint ő nem hibás semmiben, de véleménye szerint a jegyző és az aljegyző mindent megtettek annak érdekében, hogy ne valósuljon meg a projekt.

Közélet:
   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.29. 14:17:50

Lezárta az ügyet: lemondott a polgármester

Van olyan városvezető az országban, aki nem bírta tovább és inkább lemondott. Ilyen Nógrádszakál polgármestere, aki menet közben döbbent rá, hogy a képviselő testület többsége nem támogatja. A hírt Olvasónk küldte el nekünk, azzal a megjegyzéssel, hogy „ abonyi követendő példa ? „. Nyilván Abony polgármestere, Romhányiné Dr. Balogh Edit is rádöbbent már arra, hogy őt sem támogatja testülete nagy része. Ráadásul a jegyzővel és aljegyzővel is nyílt színen menetrendszerűen vitáznak. Íme a nógrádszakáli sztori:

Külvilág:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.28. 17:32:48

A jövő hét csütörtöki testületi ülésen újabb botrány és éles vita robban ki, aminek az oka az egészségügyi centrum végelszámolása az irányító hatóság felé. Az ügy nagyon bonyolult, de lényege az, hogy hiába jelentették készre az épületet, annak építési munkálatai még tovább folytatódtak...

Citrom-díj:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.19. 12:16:47

Képek a rettenetről ITT megtekinthetők!

Rettenetes képek erről a galéria menüpontban!

 

Iszonyatos, emberhez nem méltó körülmények között éltek a lakók az úgynevezett Cédulaházban. Ki abonyi horror ismét. Az épület a Nagykőrösi út végén, Törtel irányában, a Vásártérnél található és önkormányzati tulajdonú. Önkormányzati szociális bérlakásként működött egészen a közelmúltig. A lakók nem régen költöztek ki innen. Most az ABOKOM szállítja el innen a szemetet. A közhasznú munkások szájmaszkban dolgoztak bent az épületben, ami nem is csoda...

Citrom-díj:
   
Mocsok   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.17. 20:36:11

 

 

Nagyításhoz kattints a képre! 

Elkeseredett munkába járók írták alá azt a kérelmet, mellyel szeretnék elérni, hogy a Jászkun Volán Zrt. ne szüntesse meg azt a járatot, mellyel Szolnokra munkába járnak. Már több, mint 120-an írták alá az aláírás gyűjtő ívet. Ez is lapunk birtokában van, de ezt személyiségi jogaik tiszteletben tartása miatt nem tesszük közzé. Ugyanakkor tisztelettel kérem Önöket, hogy amennyiben érintettek az ügyben, írjanak szerkesztőségünk címére, hogy segíthessünk abban, hogy minél többen aláírják a kérelmet. szerkesztoseg@miabonyunk.hu

 

LŐVE

Citrom-díj:
   
 2 Hozzászólás    

tyb - 2010.11.15. 20:38:21

A pénz beszél. Azt mondja, viszlát.

A horoszkópom azt mondta, hogy a sors ujja rám fog mutatni. Sajnos ez a középső ujja volt.

Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá.

Savanyú a szőlő - mondta az oroszlán és megette a szüretelőket.

Ne makacskodj, forogj együtt a földdel.

A férjem halála óta nem tartok állatokat.

Tegnap este Lajoséknál voltunk. Egy ideig nyomott volt a hangulat, de aztán jött egy távirat, hogy meghalt az anyósa.

Aki utoljára nevet, annak lassú a felfogása.

Zavarban vagyok, mint Ádám anyák napján.

Ön dönt, iszik vagy vezet. De egyszerre mind a hármat semmiképp.

Drága szüleim, küldjetek 10.000 Ft-ot, hogy megnyugodjak, nincsenek anyagi gondjaitok.

Mindenhová elviszem a feleségemet, de mindig hazatalál.

Csakis azért kezdtem el kocogni, hogy újra lihegést halljak.

Nem aggódom az adósságom miatt. Elég nagy ahhoz, hogy vigyázzon magára.

A múltkor az asszonyt az ágy

Citrom-díj:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.15. 20:37:06

 

A COOP üzlet előtti virágágyás egyik növényének új lakója van, egy helyes, kedves kis fekete kutyus személyében. Melegszik Abony ártatlan, hajléktalan jószága és várja a jóságot, hogy valaki magához veszi majd, megeteti és valódi hajlékot biztosít számára. Néztem az ártatlan, félős tekinetet, kérlelt, hogy hozzam haza. De nem tettem meg, hiszen nekünk is van jó pár kutyusunk. Gondolkodtam azon, hogy ez a tél valóban vízválasztó lesz majd nem csak a kutyuska számára, hanem nagyon sok családnak, hiszen a szegénység a pokol bugyrait jelenti kicsiknek és nagyoknak. Akik már nem tudnak melegedni... Kérem, ha látják, fogadják be a kutyust. Én nagyon sajnálom. LŐVE

Citrom-díj:
   
Kutya   
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.15. 20:22:57

A közelmúltban tűzeset történt, amikor egy autó kigyulladt a zeneiskola közelében, most a tűz után jött a víz. Az intézmény közelében a murvás területen egy gerincvezeték adta meg magát, szombaton nap közben. Az ABOKOM munkatársai a hibát elhárították, majd ideiglenesen betemették a gödröt. Az est folyamán ismét ömleni kezdett a víz, folyóként hömpölygött a városközpontban, a Vasút út irányában. Annak ellenére, hogy rengetegen, több százan voltak a környéken a rendezvények miatt, senki nem jelezte a hibát az ABOKOM felé. Én, mint a helyszínen tartózkodó, felhívtam az ABOKOM ügyvezetőjét, Gáspár Csabát, aki azonnal szólt a munkatársaknak.

Citrom-díj:
   
Baleset   
 0 Hozzászólás    

miabonyunk - 2010.11.10. 22:54:12

 

Galéria megtekintéséhez kattints IDE! Fotó: LŐVE


Tájkép csata után, avagy a néhány hónapja átadott abonyi TESCO parkolója néhány milliméter lehullott esővíz után. Ez mindenre alkalmas, csak arra nem, hogy érdemben levezesse a vizet. Egy tuti: nem minőségi munka. Kár érte.

LŐVE

 

 

 

 

 


Citrom-díj:
   
 0 Hozzászólás    

miabonyunk - 2010.11.10. 22:40:46

Az utóbbi két hétben intenzíven belehúztak az egészségügyi centrum építői. Igaz, a létesítmény végső átadási határideje ez év október 31. volt, de ez senkit sem zavar. A képek ma készültek és valószínű, hogy holnap egész nap gőzerővel ténylednek majd azon, hogy a hivatalos átadóra minden készen legyen. Ez holnap 14 órakor lesz. Nekem egy kommunista film jut eszembe minderről, ahol a prominens vendégek érkezésére díszletszerűen csodás lett minden, aztán…. Nos, reméljük, az egészségügyi centrum esetében ez nem fordul elő.

LŐVE

Citrom-díj:
   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok