Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: ""
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

Markó Ferenc - 2011.04.17. 11:23:20

 

 

 

Kép nagyítása

Egy igazi történelem hamisítás!
Nézzétek meg Szlovákia nagy uralkodóit egy 2011.es naptáron.
Ez már a pofátlanság határán is túltesz!

Történelem:
Blogok   
   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.14. 09:33:30

Nagyon sokan ismerik Jáger Zsoltit, Abony újságos emberét, aki rokkant nyugdíja kiegészítéseként szorgoskodik és árusítja a heti lapokat. Van, amikor medvének öltözik, és úgy szórakoztatja a közönséget. Zsolti most nagy bajban van, csakúgy, mint hozzá hasonló körülmények között élő csökkent munkaképességű embertársaink közül több ezren az országban. Amikor vígan ebédelünk, amikor gyermekeink szemében látjuk önmagunkat, amikor jó meleg van házunkban télidőben vagy amikor nyaralunk, jusson eszünkbe az, hogy vannak, akiknek mindez nem adatik meg. És nem azért nem, mert hibásak benne…. Íme, Zsolti igaz történetének egy szeletkéje.

Közélet:
   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.11. 21:45:32

 

Árvácskákat ültetett egy abonyi lakos a Posta előtti kerékpársávba, mert nem bírta tovább nézni azt a földhalmazt, amit senki sem szállít el. Olvasónk már régóta küldi leveleit a hivatalos helyekre, de eddig nem kapott választ. Megírta azt is, hogy árvácskákat fog ültetni, és ma megtette. Nagyon örül, hogy egyelőre a virágok szépen virítanak, és hamarosan egy kertészt is szerez, aki meglocsolja a növényeket.

Képek még:

Citrom-díj:
   
 8 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.03.18. 10:10:13

Egyik Kedves Olvasónktól érkezett egy igen érdekes témájú levél a szerkesztőség mailcímére. Íme a részletek:

 

Sziasztok!

 

A vasútállomás parkoló egy részét néha kamionok is elfoglalják. Ez nem gond, az már inkább, hogy kissé „orosz” módon hajtanak ki. Pedig itt egy szép virágágyást is el tudnék képzelni a leendő nagy virágosítási projekt részeként… /Nagyításért kattints a képre!/

Citrom-díj:
   
 14 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.02.15. 13:04:11

Tisztelt  Szerkesztőség!


Kicsit félve,de annál nagyobb felháborodással küldöm-e néhány fotót amely a mai napon készült! Reggel 7 óra tájban érkezett egy érdekes jármű,valami kétéltűnek nevezném, ombájn aminek az első kerekeit lánctalpak helyettesítették! Már az alaposan rongálta az utat, most pedig dolgát elvé- gezve 12 óra után vissza jött!S ezt hagyta maga után néhány képpel bizonyítanám felháborodásom!

 

Úgy hiszem ez nagyon veszélyes! Nem tudom ki a tulajdonos ki vezette a járművet,de ez így biztosan nem szabályos! Ilyet hagyni maga után, most várhatjuk mikor köszön be hozzánk egy autó, csak úgy véletlenül, mert nem veszi észre a sáros mocskos utat!

Nevemet nem szeretném felfedni,csak jelzésként élnék a lehetőséggel ha felhívnák a veszélyre a Figyelmet!

 

Üdvözlettel egy Magyar Benigna utcai lakos!  

Citrom-díj:
   
 2 Hozzászólás    

matek - 2011.02.10. 16:39:17

Ezúton szeretnék választ kapni arra az illetékesektől, hogy hová került, mi lett az iskolások szűkebb csoportjának az ebédjével?

 

Lányom farkaséhesen jött haza, elmondása szerint nekik nem jutott krumplipüré, mert elfogyott.

 

Végül is teljesen mindegy, hogy mi fogyott el, ez nálam most kiverte a biztosítékot. Már azért is agyas szoktam lenni, ha nem eszi meg az ebédet, de ez ... Mi az, hogy nem jutott? Mondhatom majd én is az étkezési díj befizetésénél, hogy sorry, erre most nem jutott?

Citrom-díj:
   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.08. 15:26:17

Egyik Kedves Olvasónk küldte az alábbi képet. 

Nagyításért kattints a képre!

Nyehehe:
   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.05. 10:12:48

Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester a következőt nyilatkozta az abonyi magánállatkerttel kapcsolatban a www.szoljon.hu-nak:

 

„ Szeretnénk, ha maradna az állatkert, hiszen Abonynak ez turisztikai vonzerő és látványosság. Ám szinte évenként bejelenti a vállalkozó, hogy elmegy a városból, hol Szolnokra, hol Ceglédre. Megmondom őszintén, aki elindul és menni akar, azt el kell engedni — fogalmazott a polgármester asszony. — Ám közös megegyezéssel nem kívánja a testület jelenleg felbontani a szerződést, nem akarunk fizetni több millió forintot a szerződésbontásból eredő költségekre. Ugyanis közös megegyezés esetén a szerződés szerint az ott elkészült felépítmények kártalanítását az önkormányzatnak kell állnia. Viszont ha Tóth Tibor úgy dönt, hogy el akar menni és felbontja a szerződést, akkor az önkormányzatnak fizetési kötelezettsége nincs — magyarázta Romhányiné dr. Balogh Edit. Mint hozzátette: a városnak két szempontból sem érdeke mindez: egyrészt nem kívánják ezt a turisztikai látványosságot megszüntetni, másrészt nem kívánnak fizetni azért, mert úgymond menet közben a tulajdonos úgy dönt, hogy nem kívánja a vállalkozását tovább folytatni.

Citrom-díj:
   
 10 Hozzászólás    

matek - 2011.02.03. 16:20:18

Homoki Ildikó doktornőt nem csak a Dr. Kostyán Andor rendelőintézetből írták ki, de telefonszáma is hibásan szerepel -a mai napon is- mind Abony város honlapján, mind nálunk. Mi hamarosan javítjuk ... a telefonszámot.

Dr. Homoki Ildikó

Elérhetőségek:

 

2740, Abony Arany J. u. 4. 
Tel.: 53/655-990
 

 

Rendelési idő:

Hétfő, kedd: 14.00 - 17.00
Szerda, Csütörtök, péntek: 8.00 - 11.00
Citrom-díj:
   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.25. 18:07:05

Mit tennél, ha egy átlagos péntek este felhívna a rendőrség és megkérne, hogy gyere el vasárnap egy ismert szállodába a belvárosban, mert fontos mondanivalójuk van számodra? Fogalmad sincs, miről lehet szó. Nem követtél el semmit, éled hétköznapi életedet, visszamentél dolgozni, a gyereknek jó óvodát találtál. Ahol figyelnek rá, játszanak vele és még egy nagyon aranyos, fiatal óvó bácsija is van. Aki olyan kedves és megbízható, hogy még este is hajlandó bébiszitterkedni, hogy végre ki tudj mozdulni a férjeddel. Neki ugyan nincs saját gyereke, de örökbefogadást terveznek meleg partnerével. Vakon megbízol benne.

Vasárnap férjeddel elmentek a szállodába. Csak nézel, hogy mi ez a felhajtás. Több tucatnyi ember van a teremben, felismersz több szülőt az óvodából is. A mikrofonnál a rendőrfőkapitány és a főpolgármester. Még jó, hogy ülsz, mert bizony leülnél attól, amit mondanak. Amerikai nyomozók Bostonban őrizetbe vettek egy férfit, aki tiltott filmeket nézett a számítógépén. Szörnyű, megrázó filmeket, amelyekben felnőtt férfi fajtalankodik kiszolgáltatott kisgyerekekkel. A nyomozás során kiderült, hogy a filmek a te országodban készültek. A te városodban. A te gyereked óvodájában. A kedves óvó bácsi van rajtuk. Lehet, hogy a te gyerekeddel. Vagy a szomszédéval. Vagy a másik óvodai szülő gyerekével. Ezt még ki kell nyomozni.

Citrom-díj:
   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok