Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: ""
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.09.17. 18:16

Förtelmes állapotban van a Mátyás király út bizonyos helyeken. Ha a tél beállta előtt ezen hibák nem kerülnek kijavításra, akkor az út végleg járhatatlan lesz. Több helyen vannak kátyúzási nyomok, több kátyút fehérrel körbe is rajzoltak, ezt nem. Vélhetően ezen útaszakasz már teljes burkolatcserére szorulna. Amit még tudok róla, az az, hogy sok autóban sok tízezer vagy százezer forintos kár keletlezett a képen látható balesetveszélyes út miatt.

Citrom-díj:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.07. 10:43

Első látásra rossz viccnek tűnt, hogy miközben a kormány százmilliókkal stafíroz ki futballklubokat, milliárdokat költ felesleges stadionok építésére, hagyja csődbe menni a mozgáskorlátozott gyerekek oktatásával foglalkozó, világhírű Nemzetközi Pető Intézetet. A helyzet azonban korántsem mulatságos.  A közoktatási normatívák csökkenése miatt az intézmény ma több százmillió forinttal kevesebb pénzből gazdálkodik. Pontosabban gazdálkodott, a pénz ugyanis elfogyott, az Orbán-kormány pedig tétlenül nézi az intézmény tönkremenetelét. Felháborító az a cinizmus, ahogyan a kormány a Pető Intézet ügyét kezeli; előbb segítséget ígér, majd kiderül, hogy a segítség nem más, mint az eleve járó támogatás, plusz pénzről szó sincs.

Citrom-díj:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.05. 13:21

Továbbmenet nincs: de szeptember 30-ig nincs megállás- Mintegy 175 éves fennállást követően szeptember 30-án végleg bezárja kapuit a Városliget legendás nevezetessége, a Budapesti Vidámpark. Az utolsó hónap történéseiről modern rikkancsok és 21. századi bértolongók tájékoztatták a nagyérdeműt Budapest több pontján, köztük a Nyugati és az Erzsébet téren is a szeptember 5-én. „Továbbmenet nincs!” - hajtogatták az egyik legnépszerűbb és legidősebb játék, a Kanyargó tábláján szereplő felirat hírhedt szlogenjét, mely találóan összefoglalja milyen sors vár a 175 éves létesítményre.

Közélet:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.03. 09:25

A Magyar Honvédség szervezésből megbukott, mondta olvasónk, aki közölte, hogy már reggel nyolc órától egybefüggő kocsisor áll Nagykőrös körforgalmától egészen Kecskemétig, a rendezvény helyszínéig, a 441-es úton. A magasban honvédségi helikopterek köröznek, és lesik a magasból a több kilométer hosszú kocsisort, de segíteni nem segít senki. Már koccanásos balesetek is történtek, három személyautó csúszott egymásba. Van, aki már reggel négy óra óta úton van, az emberek az árokparton végzik el ügyes- bajos kisebb és nagyobb dolgaikat, egymásnak adogatják a vizes palackokat.

Citrom-díj:
   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.20. 09:26

A Zeneiskola tanévzáró ünnepélyére érkezőket nem túlzottan barátságos látvány fogadta a Klapka György úton. Szívszorító látvány minden esetben romokat látni, de ez most igazán megkapó volt. Egy régi, öreg házat döntöttek össze – az utca lakói szerint több héttel ezelőtt – most ilyen. Sajnos a járdára is rádőlt, az amúgy is szűk utcában ezért az úttesten lehet csak közlekedni ezen az oldalon.

Citrom-díj:
   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.30. 21:30

A Vidékfejlesztési Minisztérium nagy reményeket fűzött a háztáji programhoz. Kerepesen száz mázsa vetőburgonyát osztottak szét támogatásként, a cigányok azonban megették azt. A helyi cigány vezető szerint nem ettől lettek rosszul, hanem a szilvától és a drogtól. Mulatságos, ám közel sem meglepő esemény történt Kerepesen. A háztáji program elindításaként a Pest megyei településen száz mázsa vetőburgonyát adott át hétfőn a helyieknek Szabó Csaba miniszteri biztos és Franka Tibor,.....

Citrom-díj:
   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.07. 19:30

A nap képét Olvasónk küldte be nekünk. Valamikor 2004-2005 környékén Abony, a Kúriák Város címmel akart a város uniós programot indítani. Hát ...... szerintem maradtunk a tarka borjús változatnál. Írja. A képen az önkormányzat által potom összegért eladott, majd teljesen lepusztult Györe kastély látható. A vállalkozó roma programon szeretett volna pályázni és nyerni, ebből felújítani az ingatlant. Közben csődbe ment a vállalkozás és nem tud túladni rajta.

Citrom-díj:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.28. 18:05

Szégyelljék magukat. Egyre több a szegény ember, akik csak keveset és a legolcsóbbat tudják vásárolni! Nekik is járna a megfelelő áru, megfelelő mennyiségben, mert hogy becsületesen kifizetik! Napokig eső áztatta szénnel, fával nem lehet meleg lakást teremteni. Vagy Önök is ilyennél melegszenek? Olcsó árut is óvni kellene! Önök vannak a lakosságért,nemde!!?? Amióta önök üzemelnek, hogy a fenébe nem futotta még megfelelő tárolóra? Hogy ne a szétáztatott tüzelőt szállítsák, mert hogy én a vízdíjat az Abokomnál fizetem!

Citrom-díj:
   
 14 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.09. 12:28

MTI fotó- Elegük van a pedagógusoknak- Sztrájkra készülnek a béremelési ígéretekkel átvert pedagógusok szakszervezetei, mivel a kormány nem tágít a köznevelési törvény alkalmazásától, például a munkaterhek radikális emelésétől. Hoffmann Rózsa a parlamentben nem vállalta a felelősséget az életpálya-modell elhalasztásáért. Jól halad azonban a tankönyvpiac "fideszesítése".....

Oktatás:
   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.18. 09:53

 

Akinek nem fűlik a foga az újfajta leventemozgalomhoz, az dobja a papírt a konzultációs kérdőív mellé. A szemétbe. Vagy használja gyújtósnak.A hatalom újból egy nagyot rizikózik. Nem volt elég a konzultációs pofára esés, ismét csőre töltenek. Sőt, mint a vesztő szériájába belezavarodott hazárdjátékos, emelik a tétet. Most már nemcsak álkérdésekkel zaklatják teljesen feleslegesen a Zembereket. 

Közélet:
   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok