Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: ""
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.09.02. 00:04

24, 75, 83, 84, 85 Ezek a legújabb kihúzott lottószámok. Eddig is mondogattam, hogy hihetetlen, hogy heteken keresztül nincsen ötös, hiszen gyerekkoromban csak elvétve fordult elő egy- egy hét, hogy ne lett volna ilyen telitalálatos szelvény. A most kihúzott számokat inkább nem kommentánám. csak azt a kérdést tenném fel: Vajon hány szerencsés ember találta el ezeket?

Citrom-díj:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.04. 11:44

Több olvasónk is szóvá tette, hogy már bizony hosszú hetek óta több munkagödör is éktelenkedik Abony város piacának környékén. Szakértőnk arról számolt be, hogy nem csupán balesetveszélyes, mert bele lehet esni könnyen a gödrökbe, hanem ráadásul az AGROPONT előtti „ bombatölcsérben „ szabadon van hetek óta a gázvezeték is.

Citrom-díj:
   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.02. 09:27

Olvasónk küldte, most változtatás nélkül teszem közzé.- Ma már semmi szükség nincsen se villanyórára, se gázórára! Hogy miért?  Mert ezek a mérőórák eredetileg azt a célt szolgálták, hogy a Fogyasztó és a Szolgáltató egymás közötti korrekten elszámoljon és a Fogyasztó annyi díjat fizessen, amennyi villanyt, vagy gázt a mérőóra szerint elhasznált.  Ennek azonban ma már semmi jelentősége nincsen, mert bármit mutat a mérőóra, a Szolgáltató olyan összegű számlát állít ki, amilyet akar!

Citrom-díj:
   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.22. 12:39

Takaró Mihály irodalomtörténész arra hívta fel a figyelmet, hogy egyetlen olyan magyar író sem szerepel a Nemzeti Alaptanterv tervében, aki a XX. század első fele nemzeti konzervatív polgári irodalmának képviselője lenne. Így kimaradt többek között Wass Albert is, de hiányzik a listáról Herczeg Ferenc, Reményik Sándor, Kós Károly, Nyírő Dezső és még sokan mások.

Kultúra:
   
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.09. 10:41

Budapestről származott az a radioaktív jód-131-es izotóp, amelyet múlt hónapban Finnországban - állapította meg a finn sugárbiztonsági ellenőrző intézet. A Finnországban mért jódizotóp mennyiség annyira alacsony volt, hogy nem jelentett veszélyt az egészségre, de ugyanúgy jód-131-es izotópot észleltek akkor Svédországban, Norvégiában, Németországban, Ausztriában és Lengyelországban is - számolt be a finn YLE News.

Citrom-díj:
   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.02. 13:48

Mi mennyi? - Mint lapunk arról már beszámolt Önöknek, nagy a gond az idén érettségizőkkel, hiszen az utolsó pillanatban szinte minden megváltozott, kétségbeesett diákok keresik a helyüket a rendszerben, illetve azt, hogy hova is van akkor esélyük bejutni. Nos, bár nem vicces, de én most mégis összeszedtem Önöknek pár gyöngyszemet a magyar felsőoktatási rendszerbe való bejutásról.

Oktatás:
   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2012.01.26. 23:18


Minap egy érdekes "jelenségre" lettem figyelmes Abony központi területén. Egy bizonyos reklám jelent meg tömegesen és nyilván ingyenesen a közterületen található villanyoszlopokon. Roncsautókat venne valaki. Ez rendben is van, de a hirdetés módja is?

Citrom-díj:
   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.16. 18:06

Íme Olvasónk elképesztő levele: Szia Vera! Tegnap (vasárnap) este el mertem menni otthonról, és édesanyámat is el merészeltem vinni magammal a My fair Lady előadásra, ami a Gyulai Iskolában volt. A tizenkettő éves autómmal merészkedtem mindezt megtenni. Az előadás végén, amikor az autóhoz értünk, a következő látvány fogadott. A vezető felőli tükrömet hátrarúgták, a többit képekben kommentálom.

Közbiztonság:
   
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.16. 11:37

A magatehetetlen betegeket fényképezték, és a fotókat humorosnak szánt kommentárokkal az internetre töltötték fel mentősök az elmúlt hónapokban - tudta meg a Blikk. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője szerint az érintett mentődolgozókra fegyelmi eljárás vár.

Citrom-díj:
   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.11. 21:13

Több mint 6700 embert bocsátanak el a közszférából-  Budapest, 2012. január 11., szerda (MTI) - Több mint 6700 álláshely szűnik meg a közszférában a kabinet döntése értelmében. A létszámleépítésről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny szerdai számában jelent meg. A legtöbb dolgozót, több mint 2300-at a kormányhivataloktól kell elküldeni.

Gazdaság:
   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok