Mi Abonyunk - Rémálom a Csiky Gergely utcában
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2010.12.04. 13:32:21

 

Késsel gyilkoltak kutyákat

 

Olvasóink értesítették szerkesztőségünket arról, hogy a Csiky Gergely utcában valóságos mészárlást végzett egy férfi, aki egy nagy késsel megszúrt két rotweiler kutyát, melyek közül az egyiket torkon, a másikat lábon szúrta. A torkon szúrt kutya a helyszínen elpusztult. „ Olyan volt minden, mintha hatalmas vérfürdőt rendezett volna valaki. Patakokban folyt a vér, ami döbbenetes látványt nyújtott. Kár, hogy nem fényképeztem le. Szörnyű dolog ez, hogy megtörténhetett. „ Meséli az egyik szemtanú, aki már az eset után ért a helyszínre.

 

Mint lapunk megtudta, egy férfi, egy kisebb testű kutya társaságában egy három fős csoport tagjaként beszélgetett az utcában. Egyszer csak két rotweiler kijött az utcára- akiket éppen etettek, és a nyitva hagyott kapun kiszöktek- a kisebb kutya gazdája se szó, se beszéd: elkezdte megszurkálni a nála található késsel. A kutyák békések, jámborak, nem támadtak, egyetlen bűnük a szemtanúk szerint az volt, hogy kijöttek az utcára és békésen szaglászni kezdték a kisebb kutyust. Szemtanúk szerint a férfi minden átmenet nélkül az egyik ebet torkon szúrta, az kivérzés után elpusztult, a másik életben maradt, mert a döfés a lábán érte.

 

Az egyik szomszéd ezt meglátván először az ABOPOL járőrét hívta, és ő szólt a rendőröknek, akik jegyzőkönyvet vettek fel az esetről. Feljelentést tett a kutyák gazdája is. „ én nem hiszem el, hogy ez, ma Abonyban megtörténhet! Mit keresett ez a gyilkolásra is alkalmas eszköz ennél a férfinél? Iszonyú ez az egész! Ha ezek a kutyusok vérengzők lettek volna, akkor a késsel szúró férfin lett volna sérülés és nem nézte volna végig a másik kutya, ahogy megölik a társát! Nyilván támadott volna… Ez iszonyú! „- mondta a kutyusokat és gazdájukat jól ismerő egyik utcabeli.

 

Nos, lapunk úgy tudja, hogy van olyan, aki ilyen cselekedetért, vagyis kutya brutális meggyilkolásáért hazánkban kapott már börtönbüntetést. Kíváncsiak vagyunk, hogy Abonyban mi fog történni ez ügyben.

 

LŐVE

Közbiztonság:
Kutya   
   
 34 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
.....

Rozália -

2010.12.10. 22:34:25

A lényeg tényleg a neveltetés.Lehet egy palotapincsi is vérengző kis dög.És pont van nállam két jó neveltetésre szorulo 2 hetes kiskutya.Fogalmam sincsen mekkora lesz és milyen fajtára fog hasonlítani!!Meglepetéskutya:D De sajnos nem tudom őket megtartani.Ezért keresek nekik szerető gazdit.
ketila

mucus79 -

2010.12.05. 13:39:42

Én sem arra gondoltam, hogy nincs köztük kivétel, hallottam már én is szörnyű esetekről, de az én kutyáimért tűzbe tenném a kezem. Viszont, soha nem hagynám egyiket sem pici gyerekkel felügyelet nélkül sem az enyémeket, sem más fajta kutyát! Üdv.: mucus79 Ui:Kutya nem való panelházba, ebben teljes mértékben igazad van!
Hmmm...

Süllő -

2010.12.05. 13:15:33

No, akkor ennyit a mindig megbízható kutyákról... (ld.Ketila)
mucus79

ketila -

2010.12.05. 09:43:22

Én nem azt írtam, hogy minden kuvasz olyan hanem azt hogy vannak kutyafajták melyek hajlamosak idősbb korban agrasszióra. Példaként említettem a kuvaszt. Sanos a csalásban is metapasztaltuk. Keresztfiam együtt nőtt fel vele mondhatom játszó pajtások voltak, mindent meg lehetett tenni vele. 12. évesen minden előzmény nélkül nekiment a keresztfiamnak és megmarta a kezét. A másik probléma, hogy a nagytestű kutyák a magára hagyott nyöszörgő, síró kisgyereket prédának nézik és sajnos bekövetkezhet a tragédia, mint ahogy az Csepelen megtörtént a jámbor Malamuttal egy szobában magára hagyott megölt a ikerpárral. Megjegyezném, hogy itt közrejátszott a kutya tulajdonos, hogy második emeleten tartott mozgásigényes Malamutot.
Irtam a kutyámról!

TATU -

2010.12.05. 08:12:12

Megvakították,most a napokban megőlték eltemettem,de valaki bedobott hozzám egy kis hófehér pulit nagyon örülök neki mert nagyon kedves kis jószág,de rettegek vajon mikor pusztítják el ezt is,annak ellenére,hogy több kamera és mozgásérzékelőm van.A csibészeket nagyon nehéz kivédeni.Ez a két csodás Roti igazán kár értük.
Lehet ...

Steve968 -

2010.12.04. 18:45:20

de ebből láthatod, hogy én nagyon szeretem a kutyámat, ezt a fajtát. És valószínűleg nem lettem volna oly türelmes, mint a cikkben lévő kutyik gazdája. Lehet "futó vad lövészetet" tartottam volna. Csaó-csaó: Steve968
Kedves Steve...

Süllő -

2010.12.04. 18:35:28

Abszolúte értelek... Az ezt megelőző 9 hozzászólásod tökéletesen megértette velem e fajta szeretét! De most kivételesen nem a Te véleményedre voltam kíváncsi, hanem a nem kutyatartókéra. Megjegyzem "kissé" eltértünk a tárgytól... :) Üdv Süllő
Süllő

Steve968 -

2010.12.04. 18:21:19

Van itt hozzászólás, ahol arról írnak, hogy egy évesen gyömöszködte a rotit. Az egyik öcsémnek 3 rotija van. A későbbi feleségének megismrekedésük idején már volt neki egy, az asszonyka a házasságába hozta leány gyermekeit, akik közül az egyik akkor csak még nem volt 5 éves, a kutya hozzászokott. A többiről nem beszélek, mert azok fiatalon kerültek hozzájuk, így azzal más a helyzet. Saját példám. A már említett és az idén összel az örök vadássz mezőkre költözött szukám alapvetően nem egy jámbor kutya. A kicsi lányom kedves anyukáját és az ő gyermekeit is megszokta. A rottweiler egy intelligens fajta. Másik Nagy kutyát lehet gyömöszkölni. :) Csaó-csaó: Steve968
Rottweiler...

Süllő -

2010.12.04. 17:25:49

Háát... Bár Steve borzasztóan próbál meggyőzni, amiről engem ugyan nem is kell, de kérem azon nem kutyatartó olvasók véleményét is esetleg, vajon a fotón látható kutyát képzelték-e el elsőként (!) ötéves gyermekük mellé? Nekem, mint e téren laikusnak (és ezért kéretik nem támadni...) a roti egy alapvetően nem barátságos küllemű, sőt kifejezetten akár bele tudom képzelni Sir Arthur Conan Doyle: A sátán kutyája c. könyvének címszerepébe is. Természetesen maximálisan elfogadom e fajtát tartók véleményét és valahol irigylem is őket a tapasztalataikért. De el kell fogadni, vannak más vélemények, vannak más fajta kutyatartók, és vannak kutyaszerető, de nem kutyatartók... Üdv Süllő
Szerintem

Egy kis figyelem -

2010.12.04. 17:17:24

egy szóval sem mondtam,hogy minden kutya ezt teszi!De ha Te így értelmezted sajnálom,csak a sajátunkról írtam!Vagyis inkább anyósomé!Sorry!
figyelem

III.István -

2010.12.04. 16:53:43

Ostobaság hogy minden kutya számlákat tép szét! Hogy nálatok ez van azt elhiszem,és garantálom hogy nálunk nincs így....(pl.a postaládánk sem egyforma)
Na őket is ajánlom

Egy kis figyelem -

2010.12.04. 16:42:47

Mert anyósomnak is ez a fajta kutyusa van!Magam vittem neki 2003 körül,egy tenyésztőtől kaptuk,mert sérült lett a szeme.A neve Colombó a híres felügyelő után.Imádni való jószág nagy és egyben félelmetes,közben pedig egy jámbor jószág!Egy gond van vele,nem szereti a számlákat,a posta ládából kiveszi az újságot és a gazdának viszi,de a számlákat már nem egyszer széttépte! Kedves III.István nagyon szívesen örökbe fogadnám, de le sem merem írni mennyi kutyusunk van!De az ajánlást megtettem!
kutyi

III.István -

2010.12.04. 16:31:09

Ha már ennyit beszéltek a kutyákról akkor valaki fogadjon már örökbe tőlünk egy kölyök labradort a két ari kutyusunk közül.A képek róluk itt vannak az állatvilág rovatban.Egyik fiú,a másik lány.Kérésre el is viszem.06/30 361 92 98.
Sajnálom!!!

mucus79 -

2010.12.04. 16:19:52

Egyetértek minden állatbarát hozzászólásával, viszont nekünk mindíg volt és van is kuvaszunk, még idáig egyik sem csavarodott be. Nem rég halt meg az öreg kan kuvaszunk 11 évet volt nálunk és legalább 6-8 éves volt mikor ki lett hozva az állatmenhelyről, már akkor rosszak voltak a fogai, le volt csonkolva félig a farka. Soha nem bántott bennünket, sőt azt hiszem mindent megtett volna, hogy megvédjen. Amikor elmentem vele sétálni 2m-nél közelebb nem jöhetett hozzám senki. A kutya olyan, mint a gazdája, a közvetlen közelében élőket és a családját az élete árán is megvédi. Nekünk most is van egy 3 éves szuka kuvasz és egy 6 éves shar-pei kutyusunk. Természetesen mind a kettőt megpróbálták már megmérgezni( a kuvaszt kétszer), de szerencsére időben észre vettük mind a három alkalommal, Szóval tisztában vagyok vele milyen amikor kiakarják nyírni az ember kutyáját. Isten irgalmazzon annak aki ezt tette az enyémekkel, mert bíztos, hogy nem ússza meg, ha meg tudjuk ki volt az, vagy ha egyszer a kutyával szembe kerül az utcán, mert a kutya nem felejt és évek múltán is bosszút áll!! Igenis kell a 2 kutya a portán, egyszer mert nem unatkozik van kivel játszania, másrészt mert sokkal nagyobb vissztartó erő a 2, mint az 1!!! Amúgy meg, ha csak annyi százalékban lennének rosszindulatú, gyílkos, rabló emberek, mint ahány százalékban a becsavarodott, kiszámíthatatlan kutyák minimális lenne a bűnözés a világon!!!!!! A ROTI GYILKOS meg remélem megkapja méltó büntetését!!!! Üdv.: mucus79
Happy emlékére!

Egy kis figyelem -

2010.12.04. 16:19:13

Hát ez körbe lett járva!Igen ez a szomorú esemény tényleg nagyon kőrbe lett járva!De attól az a kutyus nem fog feltámadni,illetve a másik eb mancsán ott marad a seb!A gazdiról nem beszélve!Várjuk mi fog a végeredmény lenni! Egyébként Én magam is a Rottveeiler barátságos mivolta mellett teszem le a voksot,csak a neveltetése a lényeg!Egy történet:Családunk évek óta barátja egy olyan családnak akiknek Rotiuk van!Első találkozásunk alkalmából magam is tartottam tőle,de ma már,a gyermekem is rá merném bízni!Már egy évesen a kutyuson hempergett,s ő békésen tűrte,ha valamiért sírt,Ő Happy(ez volt a neve) volt az első aki ott termett! De ez már múlt idő,mivel 17 éves volt,és nagyon beteg,a család elaltatta elhamvasztatta,így már fentről a csillagokból vigyáz ránk!Kislányunknak ezt mondtuk,de még 83 éves édesanyám is őrzi azt a tálkát melyből utoljára ivott nálunk,mert elhozták elköszönni tőle!Számára is sokat jelentett ez a kutyus!November 30.án volt 2 éve hogy elment,de nagyon hiányzik!Azóta a családnak nincs újabb kutyusuk,pedig már mi is próbálkoztunk számukra újabbal! Így is lehet kutyust nevelni szeretni! Nyugodj békében Happy!
A kutya

ketila -

2010.12.04. 15:46:04

Az, hogy egy kutya milyen lesz felnőtt korában a nevelésétől a tartás körülményeitől függ így lehet hogy alapjaiban szelíd Rotteilrből vérengző harci kutyát lehet nevelni. Soha nem szabad láncon tartani, aki nem tud megfelelő szabad, zárt területet biztosítani ne tatson kutyát. Vannak országok ahol eleve büntetik ha megkötve tartják a kutyát. Vannak melyeket bárhogy nevelik is idősebb korában oda kell figyelni (pl. kuvasz) mert rossz irányú változás jöhet létre. Az Én kutyám nagytestű a föld egyik legjámborabb jószága augusztus 1.-én elmúlt 13 éves és az Ő jó 50 kilójával már tetemes kor.
Wikipédia - Rottweiler

Steve968 -

2010.12.04. 15:10:56

Barátságos, békés alaptermészetű, jó idegzetű, hűséges, engedelmes, kitűnően tanítható. Megjelenése erőt sugároz, magabiztos, kiegyensúlyozott, szereti a gyerekeket. Tartózkodó, a környezeti befolyásokra nyugodtan reagál, de fenyegetés esetén védekezési készsége, jól kifejlett küzdő és védőképessége előtérbe kerül, a fájdalmas hatásoknak félelem nélkül ellenáll. A rottweiler nemcsak kiváló szolgálati, mentő, kísérő, rendőrségi, katonai, őrző-védő kutya, de családi, hobbi kutyaként is kitűnő. Ahhoz, hogy a rottweiler engedelmes, megbízható társ legyen, a kutyát megfelelően kell tanítani, nevelni sok szeretettel, játékkal, határozott irányítással.
Kedves m_te

Steve968 -

2010.12.04. 15:09:34

csak azt erősíted, amit én is írtam. Egy kifejezetten szerethető fajta. De kezdetben vágómarha terelésére használták, úgynevezett mészároskutyákat, később kiderült mennyire jó őrző-védők, azóta egyértelműen területvédésre, a javak megvédésére használják. Egy rottweiler kutya tulajdonosa ismeri a fajtát, aki nem tulajdonos, az pedig sokat veszített. Szép napot ! Steve968
elképesztő

m_te -

2010.12.04. 14:26:12

Elképedve olvastam a cikket,ez arra késztetett,h regisztráljak az oldalra,és pár sorban kifejezzem felháborodásomat és együttérzésemet(ha lehet ezt mondani,bár kétlem.Családunk 13 éve tart rottweilereket,jelenleg 2 növendék(6 hónapos) szuka kutyánk van,13 éves öreg rottweilerünk pár napja hunyt el ,hű társuk volt.Nem kezdem el ajnározni ezen kutyák csakis pozitív tulajdonságait,mert aki nem ismeri ezt a fajtát,abban úgy is maradnak kételyek,akiknek pedig volt már szerencséjük ilyen fajtájú kutyát tartani,azoknak pedig nyilván ugyanez a tapasztalatuk.Elképsztő ,h ez megtörténhetett.Nem fogadom el azon ellenreakciókat ,melyek szerint"mit kereshetnek ilyen vérengző kutyák az utcán".Egy kezem nem tudom megszámolni azokat a híreket,melyekben abonyban elszökött kutyát keres gazdája,legyen az bármilyen tipusú,nem is említve azokat amikor heteken át kóborol nagytestű kutya az atcán,melyről sokan tudnak,més is ottvan..jelen esetben sem történt már(a cikk alapján)minthogy kiszöktek a kutyák,és gondolom gazdájuk,amint észlelte ezt,nyilván rögvest vissza is hozta volna kutyáit. Még egy személyes esetet osztanék meg,befejezésül: történt ez egy hónapja a Somogyi iskola előtt,miszerint én és hugom sétáltatuk pórázon,fegyelmezetten két (akkor 5 hónapos) kutyánkat,akik semmi veszélyt nem jelentettek senki számára.Az iskola elé érve,a már ott várakozó 4-5 fős kisebbségi csoport,férfiak,nők gyerekek vegyesen,hangosan ránkkiáltott: "Mit képzelsz te,h szájkosár nélkül hozol be ilyen kutyákat?!És ha megtámadnak minket?" Válaszom csak ennyi volt: "Bár adná az Isten,h megtámadnak,de mivel ezek még kölyök kutyák,így minek kellene nekik szájkosár?!" Továbbhaladtunk sűrű szitkozódásuk közepette,de remélem fogok még velük találkozni,majdan ha kutyáik 1-2 évesek is lesznek,amikor is egyértelmű módon csakis szájkosárban fogom őket emberek között sétáltatni. Én megértem,hogy furcsa a már 6 hónapos korban,ha egy kutya 30 kilós,de ez egy ilyen fajta,attól még nem támad egyből,mert rottweiler. ennyi lett volna,mégegyszer együttérzésem a gazdának. szép napot.
Kettő

Steve968 -

2010.12.04. 13:42:06

Azért kettő, mert így egy pár. Párosan szép az élet, ugye kedves ifjú házas ember ? Ráadásul a mai világban azért 2 db házőrző ebbel nehezebb elbánni. Az enyém, illetve amíg kettő volt, az enyémek nem ilyen jámborak, mint a cikkben lévő, de fegyelmezettek voltak, illetve most az egy is fegyelmezett. Ahogy írod, nem is kell senkinek bejönni a portára, csak ha én engedem be. Csaó-csaó: Steve968
Miért butaság?...

Süllő -

2010.12.04. 12:17:28

Kedves es699 tudod vannak -köztük jómagam is- akik nem tartanak kutyát. Főleg nem rotit. De ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem a kutyákat. Nem kérdőjeleztem meg a jogosságát sem több roti tartásának, mindössze azt kell Nektek kutyatulajoknak megérteni, hogy pl. számomra ez a fajta egy elég félelmetes jószágnak tűnik- bár nyilvánvalóan írásotok alapján is békés fajta lehet. De úgy gondolom, ha egy idegen kerítés előtt elsétálok és mögötte akár csak egy ilyen rotival nézek "kutyaszemet" akkor szerintem mindenre fogok gondolni, csak az illetéktelen behatolásra nem... :) Na ezért kérdeztem csak a két kutyát továbbra is fenntartva : nem ismerem a körülményeket. További sikeres kutyanevelést! Üdv Süllő
Ez a képen

Steve968 -

2010.12.04. 10:44:54

egy szép példány. Üdv.: Steve968
Kutyát tartani felelősség

Steve968 -

2010.12.04. 10:41:09

legyen az bármilyen is. Két házzal odébb van néhány igen csak kis méretű kutya, a tacskónál valamivel nagyobbak, abból az egyik a kapu magasságig tud felugrani, hihetetlen, ha nem látom soha nem hiszem el, na ettől a kutyától jobban tartanak a postások és a szórólaposak, mint az én rotimtól. Úgy kikapta a szórólapot a kézből ... Volt már egyszer pl., hogy az enyémek is kiszöktek, de csak a kutyák érdekelték őket, ha ezek a cikkben kilógtak és a kutyát nem támadták meg, akkor az emberre gyakorlatilag teljesen veszélytelenek voltak. A rottweiler területvédő kutya, így a kerítés is szent. Egy biztos egy rottweiler tulajdonos áradozik a kutyájáról, mert ők ismerik milyen is. Egy nagyon szerethető kutya. Szép napot ! Steve968
Ne írj butaságot

es699 -

2010.12.04. 10:26:14

Gondolkozz,mert valószínű nem tudod a körülményeket kedves Süllő,miért ne tarthatna az ember akármennyi kutyát is ha képes őket normális körülmények között tartani!? Nekem is van 4 kutyám,etetve-itatva-oltva vannak és senkinek nem ártanak. Aki pedig ilyet tesz,hogy kutyát késel,menjen a börtönbe és ott ROHADJON meg,pancser beszari alak,mert tudja a kutya nem tudja megbosszulni. A Gazdi helyébe pedig életcélomnak tartanám a bosszút vagy jogilag vagy más módon. Szeretem a kutyákat és ezzel nem csak én vagyok így szerintem az olvasók közül.
hmmm

katti -

2010.12.04. 00:09:20

Ahhoz hogy a kutyákat elérje a támadó, közel kellett legyenek hozzá. Közterületen. Nehezen hiszem el hogy egy - szintén kutyatartó - ember csak úgy ilyet tegyen. Normális cselekedetnek semmiképpen nem mondható, az biztos, sőt, de rotit tartani is komoly felelősség, a kutyára az utcán nincs ráírva hogy taníttatva van-e vagy sem.
B

jym -

2010.12.03. 23:46:03

Nincs itt kérdés ez 1. fokon 3-4 év börtön kb nagyon helyesen,ott majd őt szurkálják egy kicsit meg szintén nagyon helyesen.
Miért ne lehetne 2 ?

Steve968 -

2010.12.03. 22:09:57

Nekem is kettő volt, bő egy hónapja távozott a "kicsi" Gina (ő volt az idősebb). De a kereszt utcában is van kettő. Egy fiú egy lány. Párban szép az élet. Még egyszer: miért ne lehetne kettő ??? Szép estét. Steve968
Ha jól értettem meg...

Truckman -

2010.12.03. 21:22:24

...a rotik nem támadtak a csávóra, ill. se kis termetű kutyájára, se a csávóval lévő másik két személyre igaz? Csak kiszöktek az utcára. Magyarán spontán, minden ok nélkül megölte a kutyát mi, a másikat meg lábon szúrta. :s
nagyon szép mese

spion -

2010.12.03. 21:09:19

A kutyusok védekezni sem tudtak-Büntetést a gazdinak és ha egy iskolást szedtek volna szét a rottweilerek:).Gyepmester nincs Abonyba .Gazdát kel megbüntetni!
Nem ismerem a körülményeket...

Süllő -

2010.12.03. 19:00:15

Mindössze szeretném megkérdezni, miért tart ma egy "átlagpógár" 2 darab ilyen a fényképen látható "első látásra is bizalomgerjesztő csivavát"... Szerintem ebből egy is elég, hogy sose menjek még a kerítés közelébe se... De hangsúlyoznám a címben foglaltakat, mielőtt a fejemet veszik... Üdv Süllő
Hümm...

Süllő -

2010.12.03. 18:55:53

Sztivi gyorsan felnőttél a fotó alapján... :)
Másrészt

Steve968 -

2010.12.03. 14:54:03

én nem biztos, hogy olyan türelmes lettem volna, mint eme kutyák gazdája. Megmutattam volna az említett rendelet hatálya tartozó általam birtokolt más eszköz szakszerű használatát. Szép napot ! Steve968
175/2003. (X.28.) Korm. rendelet

Steve968 -

2010.12.03. 14:48:16

Melléklete: "A közbiztonságra különösen veszélyes eszköz a) az olyan szúró- vagy vágóeszköz, amelynek szúróhosszúsága vagy vágóéle a 8 cm-t meghaladja ..." E jogszabály "3. § (1) Jogszabály eltérő rendelkezése hiányában tilos a közbiztonságra különösen veszélyes eszközt közterületen, nyilvános helyen - ideértve az ott lévő járművek belső tereit is -, valamint közforgalmú közlekedési eszközökön birtokolni." Szép napot ! Steve968
ismerem

Rozália -

2010.12.03. 07:21:23

Én ismerem ezeket a kutsákat és tényleg semmilyen agressziót nem mutattak még eddig.Először mikor találkoztam velük akkor kint beszélgettem az utcán egy ismerősömmel és ott ugráltak a kerités mellet.Odamentem és simán benyultam a keritésen megsimogatni őket.Annyi lett a bajom hogy csupa nyál lettem.Azok tündéri nagy macik.

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok