Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8042, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

 

Ahogyan azt meghirdettük, ebben az évben a Varga István Városi Sportcsarnokban a XX. Városi Sportbál február 25-én 18.30 –tól kerül megrendezésre, melyet Abony Város Önkormányzata szervez. A rangos eseménnyel kapcsolatban a szervezés megkezdődött, a jövő héten a tervek szerint a szervezők egyeztetnek a sportegyesületek vezetőivel, ahol minden részletben döntés születik.

Közélet:
Abony   

 

A kender sokoldalú növény, amelyből nemcsak kötél, zsák, vitorlavászon, farmer alapanyag készül, de akár természetes hőszigetelés is, nem beszélve napjaink népszerű CBD olajairól, készítményeiről és kender élelmiszereiről.

 

Reklám:
Reklám   

A kártyafüggetlen okostelefonok elhozzák azt a szabadságot, amire sokan mindig is vágytak. Miért ne választanál olyan mobiltelefont, amivel bármely külföldi vagy magyar szolgáltató SIM-kártyáját használhatod?

 

Már ennyiből is sok kiderült, de nézzük meg mindezt kicsit közelebbről, hogy lássuk, miért jó döntés egy kártyafüggetlen okostelefon.

 

 

Reklám:
Reklám   

Nemes célokra fordítják a Magyar Bál bevételét- Támogassa Ön is a Salgóbányai ifj. Drávay József Ifjúsági Tábor konyhájának felújítását!


Február 11-én ismét megszervezésre kerül a nagyon népszerű Magyar Bál, melynek bevételét jótékony célokra fordítják idén is az elmúlt évek hagyományainak megfelelően. Idén az önkormányzat tulajdonában lévő Salgóbányai ifj. Drávay József Ifjúsági Tábor konyhájának felújítására kívánják fordítani a bál szervezése után keletkező hasznot. 

Közélet:
Abony   

Az osztott tárhely sokak számára jelent megfelelő megoldást. Egy alacsony látogatottságú bemutatkozó oldal igényeinek tökéletesen megfelelő lehet. Ugyanakkor adódnak olyan helyzetek, amiket az osztott tárhellyel már nem lehet hatékonyan kezelni.

Reklám:
Reklám   

Hőszigetelésre minden lakáscélú épület esetében szükség van, hiszen általa csökkenthető a hőveszteség, így a fűtési költségek, ami a magas energiaárak mellett napjainkra még fontosabb szemponttá vált.

 

Nem mellékes az a tény sem, hogy környezetkímélő, a megújuló energiákra épülő fűtési megoldások csak abban az esetben alkalmazhatóak, ha az épület kellően hőszigetelt. Ma már számos hagyományos és innovatív szigetelőanyag közül választhat az, aki házépítésre, felújításra vállalkozik, és egyre nagyobb teret kapnak a természetes hőszigetelő anyagok is.

Reklám:
Reklám   

 

A mai napon ismét perre került sor a Ceglédi Járásbíróságon. A feljelentő ismét Antal- Láng Edina egykori politikai szereplő, jelenleg Facebook csoportot működtető „blogger” volt. A magánvádas eljárás a „vádlott” felmentésével zárult, a feljelentő fellebbezik, az elsőfokú ítélet még nem jogerős.
Arról, hogy erre a tárgyalásra sor kerül a köztiszteletben álló abonyi Hölgy vádlottként történő beidézésével, maga a magánvádló írt Facebook csoportjában „nyugalom megzavarására alkalmas” posztot.

Közbiztonság:

Abony Város Önkormányzat képviselő- testülete novemberi ülésén döntött Abony Város Önkormányzatának 2023. évi költségvetésének tervszámairól. intézmények, a városüzemeltetési működőképességét fenn kell tartani. 

Közélet:
Abony   

Milyen tényezőkre, összetevőkre és motívumokra lehet szükség ahhoz, hogy páratlan minőségű, mondhatni isteni rumkülönlegességet sikerüljön alkotni? Miért okoz felejthetetlen élményt egy-egy ilyesfajta ital kortyolása? A cikkben ezeken a kérdéseken morfondírozunk kicsit.

Reklám:
Reklám   

A táblagépeket azért imádjuk, mert remek köztes megoldást képeznek a laptopok és az okostelefonok között, így mind munkára, mind tanulásra, mind szórakozásra kiválóak. Ám bizonyára te is azt szeretnéd, ha géped sokáig használható maradna, ezáltal igyekszel megóvni például a külső sérülésektől.

Reklám:
Reklám   
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok