Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

Egyre többen szeretnek otthonukban mozizni, játszani, és ehhez ma már nem nehéz óriási, nagy felbontású TV-ket, monitorokat beszerezni, ahogyan a megfelelő kábelekre sem nehéz szert tenni.

 

Reklám:
Reklám   

Antal- Láng Edina korábbi politikai szereplőnek meglehetősen érdekes elképzelési vannak a demokráciáról és a szólásszabadságról.

Mondhatni, diktatórikus demokráciában él, mely számára azt jelenti, hogy a vele egyet nem értőket sorra jelentette fel a bíróságon. Ténykedése, folyamatos, bíróságra beadott hazugságai azonban – finoman szólva sem- vezettek eredményre, mert immár minden általa indított pert jogerősen elveszített. Ha jól számolom, összesen tíz esetben vesztett.

 

Ebből kétszer mondta ki jogerősen a bíróság, hogy ő BŰNÖS.

Különvélemény:
Abony   

Nem a kapszulagardrób, vagyis a mindennapi öltözködés alapdarabja a nyitott harisnya, sokkal inkább a különleges alkalmakra tartogatott ruhadarabok között van a helye. Ha párkapcsolatban élsz, akkor azért, ha pedig nem, akkor azért is megéri beruházni egybe.

 

Feldobnád az estét egy csinosabb, különlegesebb ruhadarabbal? Jó ötlet lehet egy szexi nyitott harisnya, amelyet az OKÉ webáruházában is megvásárolhatunk. Amikor hordod, úgy érezheted magad, mint egy romantikus vagy erotikus film főhősnője.

 

Reklám:
Reklám   

A WPC nem is műanyag, nem is fa, hanem egy kicsit mindkettő. Éppen ezen sajátos szerkezet teszi azzá, ami. A WPC könnyen használható, formálható, így tulajdonképpen valamennyi kültéri ötlet megvalósítható a segítségével.

Reklám:
Reklám   

Ha a futószőnyegre gondolsz, neked is a vörös szín és a sztárok, a celebek jutnak eszedbe? Igen, a vörös szőnyeg is ebbe a kategóriába tartozik, ám nem minden futószőnyeg vörös, és nem feltétlenül lépkednek rajtuk színészek, zenészek vagy híres producerek és rendezők sem.

 

A futószőnyeg funkciója ennél jóval szélesebb körű, többféle helyen alkalmazhatjuk. Különböző méretekben kapható például a Szőnyeg textil webáruházban, akár méterben is, illetve számos szín és minta is rendelkezésünkre áll.

Reklám:
Reklám   

veroniq - 2023.12.21. 19:25

Közélet:
Abony   

veroniq - 2023.12.21. 19:23

Közélet:
Abony   

A fordítók munkáját tekintve ma már különböző szakterületeket különböztetünk meg, hiszen minden szakágnak megvan az a sajátossága, amit a fordítónak mindenképpen ismernie kell.

 

Külön területnek számít a reklámanyagok fordítása is. Mitől olyan különleges ez a szakág? Attól, hogy itt nem lesz elegendő a szó szerinti fordítás, hiszen a szöveg mondanivalója az, ami a marketingszövegek esetében a fókuszban van.

Reklám:
Reklám   

A hosszú, dolgos hétköznapok után a hétvége a jóleső pihenésé, és ha nyarakat sem szívesen áldoznád be a kerítés javítására, csiszolására és festésére az egyéb elfoglaltságok mellett, az alumíniumkerítéseket Neked találták ki!

 

Rohanó világunkban még kevesebb időt szeretnénk és tudunk a ház körüli karbantartási munkákra áldozni, és sokaknak nincs is meg a legtöbbhöz a kellő gyakorlata, hozzáértése.

Reklám:
Reklám   

Az iskolaválasztás mindig komoly kihívás a szülők számára. A gyermek fejlődését alapjaiban határozza meg, hogy milyen intézményben kezdi meg a tanulmányait. Az iskola kiválasztásakor természetesen sok szempontot kell a szülőknek, gondviselőknek mérlegelni, de az is fontos, hogy a gyermek is minél jobban megismerje leendő iskoláját.

Reklám:
Reklám   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok