Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6606, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

 

Vasárnap este leszen a Perseida hullócsillag raj csúcspontja, ezért este 21 órától várlak benneteket e szokásos helyen az abonyi Vásártéren. Esőnap hétfő.
Mától, már érdemes figyelni az eget északi irányból, teljes sötétedés (21.30) után.
Ma és holnap is lényegesen több hullócsillagot láthatsz mint egyébként.

Hozzatok magatokkal plédet, gumimatracot, nyugágyat vagy napozóágyat, mert fekve kényelmes a hullócsillag vadászat.
Esetleg meleg ruházat is el kélhet. A program ingyenes!

Közélet:
Csillagda   

Önnek melyik a kedvenc abonyi fagyizója?
 
 PEZE csavart fagyi 
 Csavart fagyi a postánál 
 CICKA 
 Kossuth 
 Kehely 
 Amaretto 
 Egyik sem! 
 Valami más! 
 
Eredmény

Javában tart a fagyszezon. Most Olvasóinkon a  sor, hogy megmondják, hol a legfinomabb a fagyi Abonyban! Szavazzanak! 

Küldjenek Önök képet arról, hogy hogyan is fagyiznak, hogyan fagylaltozik a Család! Pár szavas kis írást is küldhetnek hozzá, mellyel ajánlhatják kedvenc fagylaltozójukat a többieknek. szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Közélet:
Abony   

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást, amellyel összefüggésben keresi Sztojka Gyulát.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Sztojka Gyula és társa, egy 37 éves tiszabői férfi 2018. augusztus 6-án 2 óra 45 perc körül egy Budapest VIII. kerületében lévő lakásba csalták a sértettet, ahol késsel megfenyegették és elvették a nála lévő készpénzt.


Közbiztonság:

veroniq - 2018.08.08. 11:03

 

Olvasónk írja: Szia Veronika! Olvastam az "ember magasságú dudva" cikket...amiről eszembe jutott, hogy megfotózhatnád az Arany János- Dorottya utca sarkán lévő szép, új építésű ház környékét is....az év nagy részében elhanyagolt, igénytelen, Abony város központjában.
A Radák úti iskoláben is lképesztő a helyzet, a kerítés mellett szépen megnőtt már a gaz ott is. Már a magját szórja lassan, kb 6-7 hete nem volt levágva a fű.

Citrom-díj:

 

Kedves Olvasónk írja: Egy apró, de talán annál nagyobb jelentőségű kéréssel fordulok hozzád, olvasói panaszlevél formájában. Tegnapi nap tanúja lehettem az alábbi véleményem szerint arcátlanságnak. A nagytemetőhöz kiépített gyalogátkelőhely kellős közepére parkolt az illető az autójával, amit természetesen le is állított, lezárt és ott hagyott. A ház körül számos parkolási lehetőség adott!!!!  

Citrom-díj:

veroniq - 2018.08.08. 10:40

Programok:
Abony   

Azonnali hatállyal felfüggesztette egy balatoni büfé tevékenységét a Nébih, miután a helyszíni ellenőrzést végző szakemberek megállapították, hogy a súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai hiányosságok miatt a büfé élelmiszer-előállító, vendéglátó ipari tevékenység végzésére alkalmatlan. A hatóság – a tevékenység korlátozásán túl – 120 tétel, részben lejárt, részben nem nyomon követhető terméket vont ki a forgalomból.

Citrom-díj:

 

A 42. katonai ejtőernyős világbajnokságot az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison rendezik meg csütörtöktől augusztus 20-áig.

Bali Tamás ezredes, a bázis parancsnokhelyettese, a világbajnokság szervezőbizottságának elnökhelyettese a helyszínen tartott keddi sajtótájékoztatón elmondta: a versenyre harminckilenc ország csapata jelezte részvételi szándékát. További öt országból versenybírók érkeznek, így negyvennégy nemzet képviselőit várják Szolnokra.

Közélet:
Szolnok   

 

Olvasónk végső elkeseredésében írja a következőt: Tisztelt Abonyiak! A tudomásukra szeretném hozni hogy többé nem leszek elnézö és ahol tüzet vagy füstöt látok a tűztilalom alatt, oda ki fogom hívni a tűzoltókat a rendőrökkel együtt és bizonyítani fogom video felvétellel. 

Citrom-díj:

 

Végre lefestették, vagy kicserélték a képen látható korlátot, mely a Nagytemetőnél hivatott a gyalogátkelő helyre felhívni a nagyérdemű figyelmét. Elégedetten azonban nem dőlhetünk hátra, hiszen a gyalogátkelő már lassan egy éve a képen látható gyalázatos és lekopott állapotban éktelenkedik, ezzel balesetveszélyt okozva. Felteszem a kérdést: Ha a városvezetés oly büszkén promózta minden formában, hogy drága pénzből gyalogátkelőhelyt csinálnak ezen a helyen, akkor miért hagyja, hogy ez a szégyenteljes állapot uralkodjon itt már lassan egy éve?

 

Közélet:
Abony   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint szüksége van Abonynak Üzleti Parkra?
   
 IGEN, na végre! 
 Nem is tudom, lehet.... 
 Nem! Minek? 
 Ezzel már nagyon elkéstek! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok