Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6983, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

Bár a legtöbbször a szülőn és a pénztárcáján múlik, hogy hová megy a gyerek táborba, de a nyári táborok kiválasztásakor mindenekelőtt a delikvenst kell meginterjúvolni, és az igényeihez igazodva vele együtt dönteni – javasolják a szakértők.


Minden gyerek más és más. Amíg az egyik imádja, hogy egész nap sportolhat, a másik a háta közepére sem kívánja a testnevelésórákon kívüli mozgást. Néhány gyerek szeret napestig egyfajta tevékenységgel foglalkozni, más gyerekeket az köt le, ha minél több dologban kipróbálhatják magukat. A szakemberek szerint figyelembe kell venni többek között a gyerekünk hobbiját, kedvenc időtöltéseit, hogy kikkel érzi jól magát, s hogy igényli-e egyáltalán a táborozást.


Közélet:

Szorosabb együttműködést tervez a városvezetés a DAKÖV-vel annak érdekében, hogy még jobb minőségű ivóvíz kerüljön az abonyiak poharába. 

Közélet:

 

Zürich a festői szépségű Svájc legnagyobb városa mindössze 405 ezres lakosságával, azonban látnivaló ennek ellenére is bőven akad, tehát érdemes felfedezni.


Zürich nagyon jó helyszíne a kirándulásoknak, ahol a jól kialakított vasútnak köszönhetően hosszabb kirándulásokat is lehet tervezni, könnyen át lehet ugrani az ország fővárosába, Bernbe is, melynek óvárosa az UNESCO Világörökség része.

Közélet:
Abony   

Több mint 66 ezer személysérüléses baleset történt 2015 és 2018 között, ez az előző négyéves - 2010-től 2014-ig - terjedő időszakhoz képest 6 százalékos növekedést jelent, de 10 százalékkal elmarad a 2007 és 2010 közötti eredménytől a hivatalos adatok szerint.


Közbiztonság:

Ma már számtalan fajta és féle szőnyeget kínálnak a szőnyegáruházak és online szőnyegdiszkontok. A szőnyegek is épp úgy cserére szorulnak, mint oly sok minden a lakásban. A szőnyegeket kell és lehet is tisztítani, azonban egy idő után már olyannyira elhasználódnak, hogy muszáj azokat kicserélni és újakat venni. Ez egyrészt az egészségünket is szolgálja, de a lakásunkat is új színekbe öltözteti, illetve otthonosabbá, komfortosabbá varázsolhatja azt. Természetesen, a szőnyegek sem örök életűek. Lehetnek rajtuk olyan foltok, amelyek nem jönnek ki belőlük, de a szőnyegek el is szakadhatnak, hiszen az idő ezeket a lakberendezési tárgyakat sem kíméli.


Mikor szükséges a szőnyeget kicserélni?


Közélet:
Abony   

veroniq - 2019.11.18. 11:51

Programok:
Abony   

104 éves korában elhunyt Egedi Józsi bácsi, Abony legidősebb polgára. December 13-án lett volna 105 éves. 

Közélet:
Abony   

 

Pető Zsolt polgármester lapunknak elmondta, hogy sok panasz érkezik hozzá mostanában, mely szerint több utcában is száguldoznak az autósok. Az abonyi polgármester megbeszélést folytatott Török Csaba alezredessel, a Ceglédi Rendőrkapitányság vezetőjével. Az egyeztetés eredménye az lett, hogy a rendőrség munkatársai hamarosan több napos sebességmérő akciót szerveznek Abonyban. A sebességmérés azokon a belterületi helyeken lesz várható, ahol az előzetes bejelentések alapján probléma van a rendszeres száguldozókkal.


Közbiztonság:

Pető Zsolt, Abony város polgármestere lapunknak elmondta, hogy nagy öröm számára, hogy kimagasló az érdeklődés a komposztládák iránt. 

Közélet:

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatta.- Trélert vontató kisbusz és egy teherautó ütközött össze szerdán délután a 4-es főút 84-es kilométerénél, Abony közelében.

 

Közbiztonság:
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Te mit néznél szívesebben? Élő közvetítést az abonyi képviselő testület üléséről, vagy egy érdekes magazinműsort Abonyról?
   
 Élő közvetítést 
 Érdekes magazinműsort 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok