Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6998, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

Szorosabb együttműködést tervez a városvezetés a DAKÖV-vel annak érdekében, hogy még jobb minőségű ivóvíz kerüljön az abonyiak poharába. 

Közélet:

 

Zürich a festői szépségű Svájc legnagyobb városa mindössze 405 ezres lakosságával, azonban látnivaló ennek ellenére is bőven akad, tehát érdemes felfedezni.


Zürich nagyon jó helyszíne a kirándulásoknak, ahol a jól kialakított vasútnak köszönhetően hosszabb kirándulásokat is lehet tervezni, könnyen át lehet ugrani az ország fővárosába, Bernbe is, melynek óvárosa az UNESCO Világörökség része.

Közélet:
Abony   

Több mint 66 ezer személysérüléses baleset történt 2015 és 2018 között, ez az előző négyéves - 2010-től 2014-ig - terjedő időszakhoz képest 6 százalékos növekedést jelent, de 10 százalékkal elmarad a 2007 és 2010 közötti eredménytől a hivatalos adatok szerint.


Közbiztonság:

Ma már számtalan fajta és féle szőnyeget kínálnak a szőnyegáruházak és online szőnyegdiszkontok. A szőnyegek is épp úgy cserére szorulnak, mint oly sok minden a lakásban. A szőnyegeket kell és lehet is tisztítani, azonban egy idő után már olyannyira elhasználódnak, hogy muszáj azokat kicserélni és újakat venni. Ez egyrészt az egészségünket is szolgálja, de a lakásunkat is új színekbe öltözteti, illetve otthonosabbá, komfortosabbá varázsolhatja azt. Természetesen, a szőnyegek sem örök életűek. Lehetnek rajtuk olyan foltok, amelyek nem jönnek ki belőlük, de a szőnyegek el is szakadhatnak, hiszen az idő ezeket a lakberendezési tárgyakat sem kíméli.


Mikor szükséges a szőnyeget kicserélni?


Közélet:
Abony   

veroniq - 2019.11.18. 11:51

Programok:
Abony   

104 éves korában elhunyt Egedi Józsi bácsi, Abony legidősebb polgára. December 13-án lett volna 105 éves. 

Közélet:
Abony   

 

Pető Zsolt polgármester lapunknak elmondta, hogy sok panasz érkezik hozzá mostanában, mely szerint több utcában is száguldoznak az autósok. Az abonyi polgármester megbeszélést folytatott Török Csaba alezredessel, a Ceglédi Rendőrkapitányság vezetőjével. Az egyeztetés eredménye az lett, hogy a rendőrség munkatársai hamarosan több napos sebességmérő akciót szerveznek Abonyban. A sebességmérés azokon a belterületi helyeken lesz várható, ahol az előzetes bejelentések alapján probléma van a rendszeres száguldozókkal.


Közbiztonság:

Pető Zsolt, Abony város polgármestere lapunknak elmondta, hogy nagy öröm számára, hogy kimagasló az érdeklődés a komposztládák iránt. 

Közélet:

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatta.- Trélert vontató kisbusz és egy teherautó ütközött össze szerdán délután a 4-es főút 84-es kilométerénél, Abony közelében.

 

Közbiztonság:

A mai napon és nevember 14-én rendezik meg a Bihari János Zeneiskolában a VI. Országos Bihari János Hegedű-, Gordonka- és Vonós Kamarazenekari Fesztivált, az Abonyi Lajos Művelődési Házban, melyet Abony Város polgármestere, Pető Zsolt nyitott meg.

Kultúra:
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
   
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok