Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

veroniq - 2023.06.21. 07:48

Közélet:
Abony   

A kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén is szükség van hűtőszekrényekre, ám ezek eltérnek a hagyományos készülékektől. A professzionális hűtőszekrényeket úgy tervezték meg, hogy azok funkciójukban és dizájnjukban is megfeleljenek az elvárásoknak. Nézzük, mik a főbb jellemzőik!

 

Reklám:
Reklám   

veroniq - 2023.06.19. 18:08

Közélet:
Abony   

A lakosság egyre inkább környezettudatos, nem véletlen az sem, hogy igen nagy arányban vannak azok, akik szinte az élet minden területén a környezetbarát megoldásokban gondolkodnak. Igaz ez a kertre és az udvarra is, hiszen mi lenne jobb, mint egy olyan otthon, ahol odakint is természetes anyagokból készült bútorokban tölthetjük el a szabadidőnket.

 

Reklám:
Reklám   

 

A biztonság mindenki számára fontos érték, amelyet igyekszünk minél több irányból, s minél többféleképpen garantálni. Természetesen minden ellen nem védekezhetünk, s nem védhetjük meg az otthonunkat sem mindennel szemben, de nagyon sok problémát már jó előre elkerülhetünk.

Reklám:
Reklám   

Ma már bárki számára elérhető az okosotthon. Egyáltalán nem számít luxusnak, elérhető áron igazán hatékony eszközökkel találkozhatunk, amelyek számos területen tudnak nekünk segíteni. Az egyik legfontosabb hely otthonunkban a konyha, amit mindig az elérhető legjobb gépekkel érdemes felszerelni.

Reklám:
Reklám   

 

A legtöbb háztartásban sokféle szerszám található, hiszen a kisebb munkákat sokan szeretik maguk elvégezni, nem beszélve azokról, akiknek a szerelés, barkácsolás a hobbija.

 

Sok esetben, megfelelő tárolóhely hiányában nagy összevisszaságban hevernek szanaszét a különféle szerszámok, eszközök, így nemcsak, hogy nem találod meg, amikor kellene valamelyik, hanem meg is sérülhetnek.

Reklám:
Reklám   

 

Az épületek víz és nedvesség elleni védelme kulcsfontosságú azokon a helyeken, szerkezeteken, ahol annak veszélye fennáll, vagyis a pincefalon, lábazaton, az alapokon, a talajon fekvő padlón és a lapostetőn is.

 

A modern építés egyetlen épület esetében sem nélkülözheti a vízszigetelést a légköri és hidrogeológiai hatásokkal szemben, illetve a vizes helyiségekben a technológiai vízzel szemben sem. 

Reklám:
Reklám   

Pető Zsolt polgármester írja közösségi oldalán:

Lépésről lépésre fejlődik az abonyi parkerdő. Sok minden közösségi összefogás eredményeként létesült, míg más építmények a közmunka program keretében valósultak meg. 

Közélet:
Abony   

Bemutatkoznak az Abonyi Vágta kocsitoló versenyszámban induló női csapat tagjai. Első megmérettetés Kocs község kocsitoló versenye lesz július 8-án, ahol Abony szineiben indulnak, majd augusztus 5-én a Nemzeti Vágta előfutamán mutatják meg magukat Abonyban, a cél pedig bekerülni az országos döntőbe Szilvasváradon és meg is nyerni azt. 

Közélet:
Abony   
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok