Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8067, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2023.07.13. 07:49

Közélet:
Abony   

 

Takarítóeszközöket nemcsak a padlók és felületek tisztává tételéhez alkalmaznak, hanem olyan területeken is, ahol élelmiszerekkel foglalkoznak. Itt még hatványozottabban ügyelni kell a részletekre, például az esetleges idegentestek megjelenésére.

Reklám:
Reklám   

 

Hazánkban az elmúlt időszakot a munkaerőhiány jellemezte, és sajnos az sem látszik egyértelműen, hogy mikor kezd el javulni a helyzet. A szakértők előrejelzései szerint még sok évre szükség lehet a pozitív irányba történő elmozduláshoz. Szerencsére a vendégmunkások megoldást jelenthetnek a kialakult helyzetre.

 

Reklám:
Reklám   

 

Ha csomagolásról, illetve csomagolóanyag választásáról van szó, akkor soha ne ismerj tréfát! Csak a legtökéletesebb, legnagyobb biztonságot adó és - nem mellesleg - a leginkább költséghatékony megoldást válaszd! Ezt sok esetben nemcsak a legalacsonyabb áron kínált termékekkel érheted el, hanem az alapos igényfelméréssel és az adott termék jellemzőinek részletes tanulmányozásával.Reklám:
Reklám   

veroniq - 2023.06.21. 07:49

Közélet:
Abony   

veroniq - 2023.06.21. 07:48

Közélet:
Abony   

A kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén is szükség van hűtőszekrényekre, ám ezek eltérnek a hagyományos készülékektől. A professzionális hűtőszekrényeket úgy tervezték meg, hogy azok funkciójukban és dizájnjukban is megfeleljenek az elvárásoknak. Nézzük, mik a főbb jellemzőik!

 

Reklám:
Reklám   

veroniq - 2023.06.19. 18:08

Közélet:
Abony   

A lakosság egyre inkább környezettudatos, nem véletlen az sem, hogy igen nagy arányban vannak azok, akik szinte az élet minden területén a környezetbarát megoldásokban gondolkodnak. Igaz ez a kertre és az udvarra is, hiszen mi lenne jobb, mint egy olyan otthon, ahol odakint is természetes anyagokból készült bútorokban tölthetjük el a szabadidőnket.

 

Reklám:
Reklám   

 

A biztonság mindenki számára fontos érték, amelyet igyekszünk minél több irányból, s minél többféleképpen garantálni. Természetesen minden ellen nem védekezhetünk, s nem védhetjük meg az otthonunkat sem mindennel szemben, de nagyon sok problémát már jó előre elkerülhetünk.

Reklám:
Reklám   
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok