Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7001, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

Pető Zsolt, Abony Város polgármestere évértékelő beszédében ismertette azokat a pályázatokat, melyeket elnyert Abony 2018-ban és 2019-ben. Mindösszesen 647 307 452,- Ft értékben valósultak meg, illetve vannak folyamatban az alább részletezett fejlesztések. 


Közélet:
Abony   

 

Abonyban Advent harmadik vasárnapján zsúfolásig megtelt a Városháza előtti tér. Becslések szerint mintegy 1500 helyi, és a környező településekről hozzánk érkező ember szórakozott önfeledten, boldogan, békességben és szeretetben. Hosszú az út, amíg az előző évek Csipkerózsika (rém)álmából végképp felébred a Város, hosszú az út, amíg minden a megfelelő helyére kerül, hosszú az út, amíg az utak rendben lesznek, hosszú az út, amíg az emberek érdekeit szolgáló nagy léptékű fejlesztések megvalósulnak, de egy biztos: Abony lendületbe jött, felrázták!

 

Végre örömmel és önként mennek be az abonyiak nagy rendezvényekre, végre nem kell senkit kivezényelni a városi programokra. Együtt szeretnének lenni a helyiek, kicsik és nagyok, családdal, gyerekekkel, nagyikkal, nagypapákkal, barátokkal, EGYÜTT! 

Közélet:
Abony   

 

Bár igaz, hogy úgynevezett "nagy projektek" Abonyban ebben az esztendőben nem voltak, ám mégis számos kisebb volumenű beruházást végrehajtott Abony Város Önkormányzata, melyek egy részét pályázatos forrásból, másik részüket pedig saját erőből sikerült finanszírozni. Pető Zsolt polgármester az abonyi Kultúra Házában megtartott évértékelő beszédében felsorolta azokat a fejlesztéseket, melyek 2019-ben zajlottak a városban. Érdekes számadatokkal szolgált a településvezető. Az óvodaberuházásokkal kapcsolatban a polgármester a következőt ismertette:

Közélet:

 

Madrid, Európa legmagasabban fekvő városa. Spanyolország fővárosa az Ibériai-félsziget közepén terül el, a szigeten Portugáliával és Gibraltárral osztozik. Ha valaki a kultúrát szereti magába szippantani, akkor múzeumok közül érdemes a Pradoba ellátogatnia, hiszen itt Tiziano, Velázquez, Botticelli vagy Rembrandt műveivel is találkozhat.


Közélet:
Abony   

Mindannyian várjuk a karácsonyt, de vannak, akik ilyenkor valóban csak a karácsonyi csodában reménykedhetnek. 

Közélet:
Abony   

 

Kigyulladt egy hetven négyzetméteres szerelőműhely a benne álló két gépkocsival együtt szerdán délelőtt Jászkarajenőn, a Rákóczi Ferenc utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a műhely már teljes egészében égett, a lángok átterjedtek a szomszédos épület előszobájának a tetőszerkezetére is.

 

Közbiztonság:

Pető Zsolt polgármester ma egyeztetett az üzleti parkkal kapcsolatban vállalkozások képviselőivel. A megbeszélésen, ahol az üzemeltető önkormányzati cég, az ABOKOM ügyvezetője, Gáspár Csaba valamint Pál Ildikó projektmenedzser, szóba került az igen elhanyagolt, és rossz állapotban lévő, üzleti parkhoz vezető Mátyás király út ügye is.

 

Közélet:
Abony   

p>

 

 

December 10-én Pető Zsolt polgármester megbeszélést folytatott az Abonyi Üzleti Parkba betelepülni szándékozó vállalkozások képviselőivel. 


A városvezető írja közösségi oldalán: "Ma nagyon fontos és komoly, előre mutató megbeszélést folytattam az Abonyi Üzleti Parkkal kapcsolatban az oda betelepedni szándékozó vállalkozókkal. 

Gazdaság:

Van némi valóságalapja, az időzítést és a tálalást figyelembe véve mégis erősen megtévesztőnek tekinthető a népszerű álhíroldalak közül többre is kikerült nyugdíjprémiumot anyag.

Citrom-díj:
Csaló   

veroniq - 2019.12.08. 14:22

Programok:
Abony   
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
   
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok