Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8042, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

 

 

Vannak egyrészt a trendek, másrészt pedig azok az irányvonalak, színek vagy éppen technikák, amelyek sosem mennek ki a divatból. Utóbbiak közé tartozik a szenvedély színével díszített piros körmök is. Vajon miért nem múlik a lelkesedés ez iránt a szín iránt?

Reklám:
Reklám   

Pető Zsolt polgármester:

Megyenap a Városházán: Abonyi kitüntetett 

Végtelenül nagy büszkeség számomra, hogy a Pest Megye Önkormányzata által megrendezett Megyenapon ma Budapesten a Városházán abonyi kitüntetettet köszöntöttek. 

Közélet:
Abony   

 

Ha építkezel, vagy a családi házadon tetőt cserélsz, faanyagra mindenképpen szükséged lesz. A felhasználás céljának megfelelően körültekintően kell kiválasztanod a gyalult vagy fűrészelt faanyagot, tetőfedő anyagot vagy OSB lapot.

Reklám:
Reklám   

A Polgármesteri Hivatal dísztermében rendeztünk Télapó ünnepséget az abonyi önkormányzat intézményeiben dolgozó munkatársaink gyermekeinek és unokáiknak.

Közélet:
Abony   

Az autó műszerfalának ápolása kifejezetten kényes kérdés. Ez az a pontja egy kocsinak, amit a sofőr minden indulás előtt látni fog. Ha karcos lesz vagy megkopik a borítása, az bizony frusztráló tud lenni azok számára, akik nem pusztán közlekedési eszközként tekintenek a járművükre, hanem szeretik is azt.

Reklám:
Reklám   

December 8-án a CIVILÚT Alapítvány forgatott Abonyban, a Down Alapítvány Abonyi Kézműves Műhelyében.

A stábot a műhelyben folyó példaértékű munka inspirálta arra, hogy egy kisfilmben mutassák be a 14 főt foglalkoztató kézműves csoportot. 

Közélet:
Abony   

Ha egy vállalkozás minél lojálisabb vevőket szeretne maga mellett tudni, akkor törekednie kell arra, hogy pozitív érzelmeket legyen képes kiváltani a vásárlókból. Itt merül fel persze a kérdés, hogy mégis miként lehet ezt megvalósítani.


A cikkben erre vonatkozóan osztunk meg hasznos tippeket. Külön kitérünk tehát azokra a tényezőkre, amelyeken keresztül konstans fejleszthető és feltornázható a vásárlói elégedettség.Reklám:
Reklám   

Legrangosabb eddigi kitüntetésünk talán a napokban átvett Idősbarát Önkormányzat díj, melyet ma hoztunk haza Budapestről.

Legrangosabbnak tekintem, mert országos szinten ismerték el azt a mindennapjainkban jelen lévő figyelmet, amit az időseink felé fordulva tanusítunk. 

Közélet:
Abony   

Lapinformációink szerint a mai napon, december elsején folytatódott és első fokon le is zárult az a per, melyet Antal- Láng Edina indított a Ceglédi Járásbíróságon. A bíróság mind a nyolc abonyi köztiszteletben álló személyt bűncselekmény hiányában felmentette, akit a magánvádló beperelt az általa sérelmesnek ítélt Facebookos kommentek és bejegyzések miatt.

Közbiztonság:

 

Ma már talán egyetlen közintézménynél, vendéglátó egységben, plázában és nyilvános helyen sem ismeretlen az adagoló csomagok fogalma. Az első vásárlásnál ugyanis érdemes mindenképp ezekben gondolkozni. De miért és miként segíthet ez nekünk? Lássuk!

Reklám:
Reklám   
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok