Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6998, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

Egymilliárd forintos keretösszeggel megjelent a Professzionális felkészítés a tudatos külpiacra lépéshez kis- és középvállalkozások (kkv) számára elnevezésű kiemelt pályázati felhívás - jelentette be a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-nek nyilatkozva.

Gazdaság:

A holnapi a 2019-es év utolsó napja, mindenki lázasan készül az óévbúcsúzatóra. Ennek hagyományos kelléke a tűzijáték, amellyel ha nem megfelelően bánunk, akár komolyabb balesetet is előidézhetünk.


Közbiztonság:
Tűz   

Az abonyi apukának, Fekete Gábornak már két mesekönyve is megjelent, melyet kicsik és nagyok nagyon szívesen forgatnak. Gábor mesekönyveinek honlapja IDE kattintva elérhető. Csodálatos dolognak tartom, hogy a mai világban egy édesapa meseírásra adja a fejét, és a könyveit kiadják. 

Közélet:
Abony   

 

Tisztelt Abonyiak, kedves adományozóink, segítőink.

Az Abonyi karitász csoport egész éves munkája után egy kis időre pihenni vonul. Szeretnénk megköszönni a munkánkban nyújtott segítséget, adományozóinknak, önkéntes diáksegítőinknek, kollégáinknak, barátainknak.
A Karitásznak nem csak karácsony közeledtével van munkája.

Csoportunk egész évben támogatja illetve segíti az Abonyban élő rászoruló családokat, időseket, egyedülállókat, krízishelyzetben lévőket.

 

Közélet:
Abony   

veroniq - 2019.12.21. 22:19

Rovatunk támogatója a Janik Autósiskola- Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze szombaton a kora reggeli órákban a 4-es főút 80-as kilométerénél, Cegléd közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. 

Közbiztonság:
Programok:
Abony   

Szavazz anonim módon! Nekünk minden vélemény számít! Te döntesz! Szólj bele a Város dolgaiba! Abonyt szeretjük, a városvezetésnek fontos a Te véleményed is!

Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
 
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
 
Eredmény

Közélet:
Abony   

 

2009. február 19-én alakult meg a Jobbik Abonyi alapszervezete, melyet akkor 11 fővel alakítottunk. Előbb tagként, majd 2010. novembertől alapszervezeti elnökként és választókerületi szervezőként dolgoztam. 2013. szeptemberétől települési képviselőként folytattam a munkámat. Elnökként és szervezőként számtalan rendezvényt szerveztem meg a tagokkal vállvetve a felvonulástól a családi napon át az erdő takarításig, amiben a tagok és szimpatizánsok sokasága vett részt. 


Politika:
JOBBIK   

Pető Zsolt, Abony Város polgármestere évértékelő beszédében ismertette azokat a pályázatokat, melyeket elnyert Abony 2018-ban és 2019-ben. Mindösszesen 647 307 452,- Ft értékben valósultak meg, illetve vannak folyamatban az alább részletezett fejlesztések. 


Közélet:
Abony   

 

Abonyban Advent harmadik vasárnapján zsúfolásig megtelt a Városháza előtti tér. Becslések szerint mintegy 1500 helyi, és a környező településekről hozzánk érkező ember szórakozott önfeledten, boldogan, békességben és szeretetben. Hosszú az út, amíg az előző évek Csipkerózsika (rém)álmából végképp felébred a Város, hosszú az út, amíg minden a megfelelő helyére kerül, hosszú az út, amíg az utak rendben lesznek, hosszú az út, amíg az emberek érdekeit szolgáló nagy léptékű fejlesztések megvalósulnak, de egy biztos: Abony lendületbe jött, felrázták!

 

Végre örömmel és önként mennek be az abonyiak nagy rendezvényekre, végre nem kell senkit kivezényelni a városi programokra. Együtt szeretnének lenni a helyiek, kicsik és nagyok, családdal, gyerekekkel, nagyikkal, nagypapákkal, barátokkal, EGYÜTT! 

Közélet:
Abony   
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
   
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok