Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8056, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

Pető Zsolt polgármester írja közösségi oldalán:

Sport:
Foci   


Manapság egyre nagyobb probléma, hogy a családtagok nem kommunikálnak megfelelően egymással. Nem fogalmazzák meg azt, hogy mit gondolnak, nem mondják ki nyíltan, elbeszélnek egymás mellett, a feszültség pedig csak halmozódik. Pedig sokkal szebb és nyugodtabb családi életet lehetne élni, sokkal összetartóbbak lehetnénk, ha figyelnénk arra, hogy mi van a másikkal.

 

Ebben a cikkben arról írunk részletesebben, hogy milyen szerepe van ma a családnak a mindennapjainkban.

 

A család és mi

Reklám:
Reklám   


Ez ugyebár az élet minden területére igaz. Gondolj csak bele, milyen jó érzés, amikor a munkahelyeden mindenki tudja a dolgát, és rendben el is végzi azt. Vagy ha otthon egymás keze alá dolgozva készítitek el a pároddal a vasárnapi ebédet. Minden akkor a legjobb, amikor gördülékenyen működik.

 

Természetesen nincs ez másként a hálószobában sem, hiszen aligha van kellemetlenebb élmény, mint amikor semmi nem megy flottul, ügyetlenkedtek és esetleg még a nedvesedés is elmarad. Mai cikkünkben annak járunk utána, mit lehet tenni az ilyen esetekben!

Reklám:
Reklám   

veroniq - 2023.04.13. 15:52

A fúrt kutakról: „Újabb könnyítések jöhetnek a mezőgazdasági kutak engedélyezésénél. Célunk a minél egyszerűbb szabályozás.”- Nagy István agrárminiszter.


A mai napon fontos bejelentést tett közzé közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter. Új jogszabály készül majd a fúrt kutakra.

Közélet:
Abony   

A sportolók és diétázók gyakran pótolják szervezetük megnövekedett fehérjeigényét állati és növényi eredetű étrend-kiegészítők fogyasztásával, amelyek nemcsak az egészség megőrzéséhez, hanem az izomépítéshez és a regenerációhoz is nélkülözhetetlenek.

Reklám:
Reklám   

veroniq - 2023.04.13. 15:45

Már elérhető az Irány Salgóbánya- Ifj. Drávay József Ifjúsági Tábor közösségi oldala! Kövessék, kedveljék Önök is! Ha tehetik, kérjük osszák meg az oldalt és annak híreit, információit! Egy csokorba gyűjtöttük őket, hogy minél könnyebben elérhessék a legfontosabb tudnivalókat, híreket! Ne feledjék: Irány Salgóbánya, az önkormányzat tulajdonában lévő tábor! Íme, az oldal linkje:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100091582800769 

Közélet:
Abony   

Sajnos az intim testrészek sokszor még most is tabunak számítanak, és sokan kellemetlennek érzik azt, hogy beszéljenek róla. Pedig nem csupán szexuális kontextusban lehet őket emlegetni, hanem érdemes szót ejteni róluk egészségügyi szempontból is.

Reklám:
Reklám   


Ebben a cikkben a videókártyáról, a VRAM-ról lesz szó. Megnézzük, hogy mi is ez, miért fontos, milyen típusai vannak, és miként használjuk őket. Vágjunk is bele!

Reklám:
Reklám   

A kor előrehaladtával, az öregedés során természetes jelenség, hogy bőrünk veszít a nedvességtartalmából. Az anti-ageing bőrápoló kezelések alapja, hogy kellően rejuvenáljuk bőrünket. Az ideális rutin kialakításához figyelembe kell vennünk a bőrtípusunk változó igényeit.

 

Reklám:
Reklám   

veroniq - 2023.03.20. 13:37

Közélet:
Abony   
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok