Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8056, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

Az orchideák a virágok királynői, hiszen szépségük és bonyolultságuk a természet csodás alkotása. A világ minden táján megtalálható növénynek rengeteg faja létezik, melyek eltérő színűek, méretűek és formájúak.

 

Az orchideák általában drágák és nehéz a gondozásuk, ezért a művirágok - mint a valódi növények alternatívája - széles körben elterjedt. A művirágok a modern technológiának köszönhetően már rendkívül valósághűek és természetes hatást keltenek.

 

Reklám:
Reklám   

Az aranyeresség sajnos sok embert érint, az orvosok azt mondják, ez a 21. század egyik népbetegsége. A helytelen életmód, a rossz táplálkozási szokások, az ülőmunka és a kevés mozgás mind-mind hozzájárul a tünetek kialakulásához. Nézzük, milyen ételeket kerüljön az, aki aranyeres panaszokkal küzd!

Reklám:
Reklám   

veroniq - 2023.04.16. 21:20

Közélet:
Abony   

veroniq - 2023.04.16. 21:17

Közélet:
Abony   
Közélet:
Abony   

veroniq - 2023.04.16. 21:07

Közélet:
Abony   

 

A névnap ünneplése vallási és kulturális hagyományokon alapul, így nem minden országban ünneplik, de hazánkban jellemzően nagy jelentőséget tulajdonítanak neki, vannak kiemelt, általában szentek nevéhez kapcsolódó emléknapok, amikor a virágboltok forgalma jelentősen megnő.

Reklám:
Reklám   

 

Ha kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás indítását tervezed, azzal is számolnod kell, hogy lehetővé kell tenned a vásárlók számára, hogy bankkártyával tudjanak fizetni. Ez ma már nagyon könnyen és egyszerűen megoldható, csak egy megbízható pénzügyi partnerre van szükség.

Reklám:
Reklám   

Pető Zsolt polgármester írja közösségi oldalán:

Sok fiatal is megirigyelhetné azt, amit Pannika néni minden nap tesz. Hiszen főz valami finomat napról napra, és fiát is vendégül látja, tevékeny életet él. Sok szeretettel küldjük fényképeinket azzal, hogy a legközelebbi Abonyi Naplóban egészen biztosan benne lesz ez a nagy nap! 

Közélet:
Abony   

Ahogyan az idő telik, úgy változik külsőnk is. A bőr öregedése egy megállíthatatlan folyamat, melyet visszafordítani nem tudunk, de lelassíthatjuk. A megereszkedett arcbőr fiatalítására már többféle orvos-kozmetikai eljárás közül választhatunk.

 

A modern technológia segítségével a fájdalmas és hosszú felépülési idővel járó plasztikai műtétek helyett választhatjuk az akár egy óra alatt elvégzett és látványos eredményeket kínáló liftingkezelést is.

Reklám:
Reklám   
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok