Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8042, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2022.12.11. 14:45

A cél a lakosság biztonságos ellátása: A víztorony felújításáról döntött Abony Város Önkormányzat képviselő- testülete

 

Jövő év tavaszán kezdődhetnek el a munkálatok.

Közélet:
Abony   

Miért fontos a rendszeres szájüregi rákszűrés? Mit jelent az önvizsgálat? Milyen gyakran kell rá sort keríteni? Milyen kockázati tényezők ismertek a szájüregi rákok tekintetében? Az alábbiakban összegyűjtöttünk minden fontos információt a szájüregi rákokkal és a szűrések fontosságával kapcsolatban.

Reklám:
Reklám   

Múlt heti ülésén fogadta el a képviselő-testület a város jövő évi költségvetési koncepcióját, melyhez kapcsolódóan döntött a szolgáltatási és bérleti díjak változtatásáról.

 

A napirend kapcsán elhangzott, hogy az energiaválság, a rezsiköltségek rendkívüli növekedése több száz milliós plusz kiadást is jelenthet Abonyban, amennyiben a városvezetés nem tesz hatékony lépéseket.

 

Közélet:
Abony   

Ahhoz, hogy külföldi bevételt szerezzünk, a digitalizációnak köszönhetően már át sem kell lépni az államhatárt. Magyarországról is lehet külföldi cégeknek dolgozni, vagy terméket és szolgáltatást értékesíteni más országokba. Mutatjuk, hogy mire érdemes figyelni ilyen esetben.

 

Reklám:
Reklám   

Miben rejlik az eredményesség kulcsa, hogyha nagy kiterjedésű vizeken a pontyhorgászat hatékony megvalósítása a cél? Hogyan és miként célszerű előkészülni egy-egy ilyen típusú pecához?


A cikkben ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk majd kiemelten. Remélhetőleg kapóra jönnek majd a most következő tanácsok azoknak a horgászoknak, akik a közeljövőben indulnak el pontosan ilyen típusú vizekre.

Reklám:
Reklám   

A képviselő-testület két körben tárgyalta a sportcsarnok jövőjével kapcsolatos napirendet.

 A létesítmény rendkívül fontos szerepet tölt be a gimnázium és a két nagy iskola testnevelés óráinak, illetve a helyi sportegyesületek edzéseinek, versenyzési hátterének biztosításában.

Közélet:
Abony   

Az értékesítési tranzakciók feldolgozását és rögzítését illetően az elektronikus pénztárgépek továbbra is népszerű választásnak bizonyulnak a vállalkozások körében, és könnyű belátni, hogy miért.

 


Reklám:
Reklám   

A vonatkozó Kormányrendelet szerint minden egyes önkormányzati intézménynek előírás a 25 %-os energiamegtakarítás mind az elektromos áram, mind a gáz felhasználására vonatkozóan.

Ennek megfelelően dolgozott ki, majd fogadott el Abony Város Önkormányzata egyhangú igen szavazattal egy intézkedési tervet, mely mérsékli az egyes intézmények, illetve épületek energiafelhasználását. 

Közélet:
Abony   

2022. december 22. napjától 2023. január 06. napjáig igazgatási szünet lesz a Polgármesteri Hivatalban. Részletek:

Közélet:
Abony   

A tervezett fejlesztés összesen 20 épületet érint

Az energiamegtakarítás érdekében Abony Város Önkormányzata számos fontos lépést tett már. Ebből az egyik nagy volumenű változás, illetve fejlesztés az önkormányzati intézmények épületeinek napelemmel történő ellátása, majd csatlakozás az Opusz Titász hálózatához. 

Közélet:
Abony   
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok