Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

Napjainkban nagyon divatosak az egyedi pólók, ami nem is csoda, hiszen egy különleges mintázatú felső önbizalmat ad az embernek, különlegesnek érzi magát általa. Főleg a nőknek fontos, hogy olyan ruhát viseljenek, amely nem jön velük szembe az utcán.

Reklám:
Reklám   

A kombinált bőr a leggyakoribb bőrtípus, jellemzője az egyenetlen faggyútermelés, vagyis az ún. T-vonal, a homlok-orr-áll bőrének zsírosabb volta, de a vegyes típusba tartozónak tekintjük, ha bőrproblémák keverednek az arcon.

 

Reklám:
Reklám   

 

Hogy nézzen ki a nyári gumi vásárlása, ha nemcsak anyagi értelemben szeretnénk kedvező döntést hozni, hanem jó lenne ezzel párhuzamosan minőséget is kapni a pénzünkért cserébe? Ennek a kérdéskörnek járunk utána a bejegyzésben.


Reklám:
Reklám   

Sportolni nagyszerű dolog, hazánkban is egyre több az olyan ember, aki rendszeresen jár futni. Akár reggel, munka előtt végezzük ezt a tevékenységet, akár délután a munka végeztével, sokat teszünk vele az egészségünk védelméért.

 

Ahhoz azonban, hogy jól érezzük magunkat futás közben, gondoskodnunk kell a megfelelő ruházatról és kiegészítőkről is. Ma már elkerülhetetlen egy okosóra – például a CoolMobile.hu oldalról is beszerezhető Xiaomi Watch – vagy aktivitásmérő használata is. De melyiket érdemes választani? Cikkünkben a döntés megkönnyítéséhez találsz segítséget.

Reklám:
Reklám   

veroniq - 2023.10.17. 16:05

Közélet:
Abony   

Bár a legtöbb szülő azt szeretné, hogy a gyermeke soha ne nőjön fel, de sajnos ez lehetetlen. A lurkók ugyanis csak nőnek, mint a gomba, míg végül azt vesszük észre, hogy kinőtték a ruháikat, a cipőiket, a játékaikat és azt az ágyukat, amelyet még néhány évvel ezelőtt vásároltunk számukra.

 

Reklám:
Reklám   

A LinkedIn az elmúlt években meghatározó tényezővé vált az álláskeresési piacon mind magyarországi, mind globális szempontból. Ma már elengedhetetlen a munkakeresők számára, hogy rendelkezzenek saját profillal. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan építjük fel a profilt.

 

Reklám:
Reklám   

veroniq - 2023.10.02. 09:04

Közélet:
Abony   

2023-ban egyre nagyobb figyelem hárul a környezettudatos működésre. Az ügyfelek, vásárlók részéről is növekszik az elvárás, hogy egy cég környezetbarát módon végezze a mindennapos tevékenységét. Az állami, uniós szabályok ehhez idomultan változnak, szigorodnak vagy éppen motiválnak.

 

Reklám:
Reklám   

Sokan mondják, hogy kutya nélkül élni lehet, de nem érdemes. Ezek a hűséges és nagyon sok feladat elvégzésére hajlandó és alkalmas csodás teremtmények már régóta az emberek mellett élnek és a vadászattól kezdve az őrzésen át egészen a szarvasgomba felkutatásáig nagyon sok területen könnyítik meg a mindennapokat.

Reklám:
Reklám   
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok