Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7001, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

 

Az internet nem csak munka, kikapcsolódás vagy vásárlás kapcsán bizonyul hasznos választásnak, hanem akkor is, ha ismerkedésről van szó. A társkeresés világa fordult egy nagyot az utóbbi években, s ma már szinte magától értetődő, hogy az online lehetőségeket választjuk társkeresés alkalmával. Vannak, akik egyéjszakás kalandokat keresnek, mások fenntartják az esélyt annak, hogy megtalálhatják akár a nagy Ő-t is a világhálón keresztül. 

Közélet:
Abony   

 

Abony Város Önkormányzatának képviselő- testülete a nyilvánosság biztosításával kapcsolatos napirendi pontban tárgyalta a képviselő- testület üléseiről történő internetes közvetítés lehetőségét. A testület megszavazta, hogy robotkamera rendszert telepítsenek az ülésterembe, mellyel remek, úgynevezett HD minőségű felvétel készíthető. Ezt élőben interneten, könnyen elérhető formában közvetítik majd. A rendszer képes a felvételek tárolására is, és akár azonnal rögzíti is az Önkormányzati TV oldalon, ahol az megtekinthető lesz a későbbiek során is.

 

Közélet:
TV   

A tervek szerint pár héten belül bevetésre kerülhet az a mobil applikáció, mely kommunikációs csatornaként szolgál a város vezetés és a helyi lakosok, illetve turisták között. 

Közélet:

Idén először lehetett lakossági járdaépítés támogatására pályázni Abonyban. A kiírás nagyon népszerűnek bizonyult....

Közélet:
Abony   

Abony Város Önkormányzat képviselő- testülete november 28-án többek közt arról is döntést hozott, hogy az Abonyi Városfejlesztő Kft a jövőben tovább fog működni. 

Közélet:
Abony   

Az Abonyi KID FC jó kapcsolatot ápol az MLSZ Pest megyei Igazgatóságával. A mai napon egyeztetest folytattam Benkő Tamás igazgató úrral, aki megerősített, hogy továbbra is figyelemmel kíséri, támogatja az abonyi egyesület működését, fejlesztéseit.

Sport:
Abony   

A Somogyi Imre Általános Iskola a bázisintézménye az abonyi kézilabdásoknak, mely oktatási intézmény nagyon sokat tesz azért, hogy Abonyban a kézilabda igazán magas színvonalú lehessen. 

Közélet:
Somogyi   

 

A tegnapi napon arról számoltunk be, hogy november 26-án csőtörés volt Abonyban, mely miatt a szolgáltató jelezte, hogy Abony teljes területén november 27-én a javítási munkálatok miatt ideiglenes vízhiány várható. 

Közélet:
Abony   

veroniq - 2019.11.26. 12:08

Programok:
Abony   

November 26-án reggel az ABOKOM Nonprofit Kft munkatársai kivették helyéről, elszállították, és Abony főterén felállították az idei karácsonyfát, mely az adventi ünnepek alatt már díszíti szép kis városunkat. E

Közélet:
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
   
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok