Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

Az esküvő egy olyan alkalom, amelyre mindenki készül. A szerelmes pár, a családjuk, a barátok és az ismerősök is. Egyértelmű, hogy mindenki a legszebb ruháját veszi fel és a legjobb ajándék után kutat. Ha nem szeretnénk mi is étkészletet, vázát vagy ehhez hasonló tárgyakat vásárolni, akkor bizony valami kreatív meglepetéssel kell előrukkolnunk.

 

Reklám:
Reklám   

veroniq - 2023.06.14. 10:36

Közélet:
Abony   

Idén nagyon lassan érkezett el a tavasz, és szinte mindjárt nyárba fog átváltani, ezért itt az ideje, hogy kimeneküljünk a szabadba, a friss levegőre, és minél nagyobb sétákat, kirándulásokat tegyünk. Sokaknak a nyár jelenti a fő szabadságot munkahelyükön, és ezekben a hetekben van, ahol már le is kell adni a nyári igényeket.

 

Reklám:
Reklám   

Az ember elsőre azt gondolná, hogy a légkondicionáló egy viszonylag kisebb, egyszerűbb szerkezet, megvesszük, és máris rendben vagyunk mindennel, haladnak a dolgok. Sajnos nem így van. Ugyanúgy át kell gondolni számos szempontot, mint ahogy egy bútorvásárlásnál, sőt.

 

Mondhatni még többet. Ugyanis, amíg egy kanapé vagy szekrény vásárlása után más dolgunk nincs igazán az adott bútorral, addig a klíma folyamatos odafigyelést igényel.

Reklám:
Reklám   

 

Hőálló, égésgátló ruházatra számos iparágban, például a gyártásban és a gépiparban is szükség van, a hegesztőknek, villanyszerelőknek és mindenkinek, akik nyílt láng közelében dolgoznak.

 

Az olyan környezetben dolgozóknak, ahol nyílt láng, magas hőmérséklet vagy vegyi anyagok vannak használatban, a munkáltatónak lángmentesített overált kell biztosítania. Bárhol, ahol fennáll a sérülés, égési sérülés vagy leforrázás veszélye, egészsége és biztonsága érdekében megfelelő óvintézkedésekre és hegesztési, hő- és lángvédő ruházatra, egyéni védőfelszerelésre van szükség.

Reklám:
Reklám   

 

Amikor úgy érzed, hogy mindenképpen tenned kell valamit annak érdekében, hogy az otthonodban jól érezd magad, azonban nem szeretnéd szétverni a lakást, valamint a szakemberek sokaságát is kerülnéd, akkor itt az ideje a saját kezű otthonfelújításnak. Ehhez ma már nem szükséges különös képesség, mivel remek alapanyagok és kiváló oktatóvideók segítik a házi barkácsmesterek munkáját.

Reklám:
Reklám   


A lánybúcsú egy jeles alkalom, ilyenkor ugyanis a család és a barátok “felkészítik” egy utolsó ereszd el a hajamat bulival a menyasszonyt. Én már voltam lánybúcsú szervezője, körülbelül egy éve történt az eset, hogy a barátnőm fejét bekötötték. Mondanom sem kell, hogy az eljegyzés híre előhívta a szunnyadó BF ösztönöket, és elkezdtem kutakodni az interneten.

 

Reklám:
Reklám   

veroniq - 2023.05.17. 08:44

veroniq - 2023.05.17. 08:37

 

Ne becsülje alá a kisasztalokat, miközben a nappali középpontjában állnak. Nélkülük nem lenne teljes a nappali, hiszen hova tenné az esti filmnézés közben a rágcsálnivalót vagy baráti összejövetel alkalmával a poharakat?

Reklám:
Reklám   

veroniq - 2023.05.17. 08:34

Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok