Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7572, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Külvilág
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

admin - 2011.10.11. 17:39

Az abonyi származású ceglédi polgármester, aki egyben a FIDESZ országgyűlési képviselője is a közelmúltban kaszinózott, azaz pontosabban lakossági fórumot tartott az úgynevezett kaszinó épületében. Íme, a cikk minderről: Földi László polgármester, országgyűlési képviselő parlamenti beszámolóval egybekötött lakossági fórumot tartott október 7-én, péntek este a Ceglédi Kaszinóban. 

Külvilág:
Cegléd   
FIDESZ   

admin - 2011.10.11. 16:44

Országos hírportálokon ismét az Abonyi Állat és Szabadidőpark, annak ellenére is, hogy elvileg költözik hamarosan Lajosmizse mellé. „ Anya, tényleg simogathatunk oroszlánt? – tették fel a kérdést a lányaim, amikor meséltem nekik az abonyi állatparkról, és megbeszéltük, hogy a hétvégén meglátogatjuk a helyet, melynek érdekessége, hogy fenntartásához semmiféle támogatást nem kap...

Külvilág:
Oroszlán   

veroniq - 2011.09.27. 14:43

Hegedűs Lórántné Országgyűlési Képviselő, JOBBIK: „ Rendőrségi feljelentést tettem az ügyben, mert törvényt sértett!„ Pásztor Imre Kőröstetétlen polgármestere: „ Meg vagyok győződve arról, hogy a képviselő asszonyt félrevezették! " 

Külvilág:
Abony   
JOBBIK   

Hamarosan kész a Főtér

 

Jászkarajenőn egy nyertes pályázatnak köszönhetően épül a Főtér. Lapunkat a helyi lakosok arról tájékoztatták, hogy „ Levonult a területről a Parképítő Kft., mert nincs pénz, nem fizették ki őket és nem vállalják tovább a munkát. „ A hír kacsa, egyáltalán nem igaz. Palya István polgármester lapunkat arról tájékoztatta, hogy a munkálatok az ütemtervnek megfelelően haladnak, egyetlen cég sem vonult le a területről azért, mert pénzügyi gondok lennének.

Külvilág:

Dórika - 2011.09.22. 09:02

 

Kisiklott egy tehervonat egyik kocsija Szolnok és Abony között, emiatt 70-80 perc késéssel közlekednek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vasútvonalon; a baleset miatt az újszászi és a hatvani vonalon is 25-30 perc késésre kell számítani - közölte Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese csütörtök reggel az MTI-vel. Hajnali 5 órakor a Szolnokról Budapest felé közlekedő tehervonat ötödik kocsija siklott ki, eddig tisztázatlan körülmények között. Szolnok és Abony között mindkét vágányt elzárták a közlekedés elől.

A baleset helyszínét a szolnoki pályaudvar úgynevezett magas-fogadó részén el tudják kerülni a vonatok, ennek ellenére ezen a vonalon 70-80 perc késéssel kell számolniuk az utasoknak - közölte a sajtóügyeletes

Külvilág:
Vasút   
késés   

veroniq - 2011.09.17. 13:47

Abonyban is lehetne, de nincsen....

 

Nagykőrösön házitej automatát állítottak fel, erről is hírt ad a www.hetihirek.hu

 

Nagyításhoz kattints a képre! 

 

Ajánlom az abonyi illetékesek figyelmébe ezt a hírt.

Külvilág:
Abony   

veroniq - 2011.09.17. 00:15

 

Ezt az e- mailt, Ellike nevű felhasznáónk küldte szerkesztőségünk címére és én megdöbbentem rajta, hogy valóban igaz, mert, ha összeadom a születési évem utolsó két számjegyét és hozzáadom a korom, akkor valóban 111-et kapok. Viszont, ha a legkisebb gyermekemet kérné erre bárki, akkor már nem igaz ez... Hiszen 2005-ben született és hatéves.... Tehát 11.  Mindenesetre több, mint érdekes. Íme:

 

 Érdekesség:

Külvilág:
Abony   

veroniq - 2011.09.07. 14:33

 

 

Egyik kedves Olvasónk, Ellike Görögországban járt a nyár foylanmán, és szeretne Önökkel megosztani néhány gyönyörű képet.

A fényképeken felfedezhető többek között Vergina, mely  a világörökség része, Édessa, a Vízesések városa, a spártai csata emlékműve, az Akropolisz, Theszaloniki, a Parlament és még számos más érdekes és szép látnivaló, köztük a magyar nyelvű étlappal, teltvirágú mályvával.

 

Galéria ITT, de addig is íme néhány ízelítő Görögországból:

Külvilág:

veroniq - 2011.09.07. 09:53

 Törtelen nincs strand, a helyiek még sincsenek fürdőhely nélkül. A határban egy állandó kifolyású vascsövön ömlik a kincset érő gyógyvíz egy homokos aljzatú gödörbe hosszú évek óta. Ez az ő gyógyvízgödrük.  — Ugye nem szüntetitek meg ezt a kifolyót, János!? Kezdjetek már vele valamit! — kérleli Reznek Lászlóné Godó János törteli polgármestert, aki elkísért bennünket a település határában álló kifolyóhoz. Az asszony kerékpárján három nagy műanyag kannát egyensúlyozva érkezett a hosszú csövű kúthoz. Az egyik kanna száját a nagy erővel kiömlő, 40 fokos melegvíz-sugár alá igazítja, amely egy kisebb medence méretű, homokos aljzatú mélyedésbe ömlik. A körülötte lévő betonlapokat az idő kikezdte, széttöredeztek, a gazos növényzet az úr, és rengeteg az eldobált szemét, leginkább sörösdobozok, műanyag palackok.

Külvilág:
Törtel   

Pásztor Imre polgármester lapunknak arról számolt be, hogy a település beadta az ivóvíz arzénmentesítésére vonatkozó projektjét és nagyon bíznak abban, hogy nyernek, hiszen törvény írja elő, hogy az arzén mértékét a határérték alá kell csökkenteniük. Ez azonban nem az egyetlen folyamatban lévő program a kis faluban, mert a belvízelvezetés gondjainak végső megoldása mellett alternatív fűtési mód bevezetésén is fáradoznak. Természetesen ezt is pályázatos forrásból szeretnék megoldani, a projekt részletei jelenleg vannak kidolgozás alatt.

Külvilág:
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok