Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Külvilág
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.10.15. 09:41

Jászkarajenőn megújult a település főtere. Október 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel Kara új közösségi terét. Palya István polgármester köszöntőjében elmondta, hogy már ötven éve nem történt Jászkarajenőn olyan beruházás, mely a településképet markánsan megváltoztatta volna. Galéria: ITT (fotó: LŐVE)

Külvilág:
Főtér   

admin - 2011.10.11. 17:39

Az abonyi származású ceglédi polgármester, aki egyben a FIDESZ országgyűlési képviselője is a közelmúltban kaszinózott, azaz pontosabban lakossági fórumot tartott az úgynevezett kaszinó épületében. Íme, a cikk minderről: Földi László polgármester, országgyűlési képviselő parlamenti beszámolóval egybekötött lakossági fórumot tartott október 7-én, péntek este a Ceglédi Kaszinóban. 

Külvilág:
Cegléd   
FIDESZ   

admin - 2011.10.11. 16:44

Országos hírportálokon ismét az Abonyi Állat és Szabadidőpark, annak ellenére is, hogy elvileg költözik hamarosan Lajosmizse mellé. „ Anya, tényleg simogathatunk oroszlánt? – tették fel a kérdést a lányaim, amikor meséltem nekik az abonyi állatparkról, és megbeszéltük, hogy a hétvégén meglátogatjuk a helyet, melynek érdekessége, hogy fenntartásához semmiféle támogatást nem kap...

Külvilág:
Oroszlán   

veroniq - 2011.09.27. 14:43

Hegedűs Lórántné Országgyűlési Képviselő, JOBBIK: „ Rendőrségi feljelentést tettem az ügyben, mert törvényt sértett!„ Pásztor Imre Kőröstetétlen polgármestere: „ Meg vagyok győződve arról, hogy a képviselő asszonyt félrevezették! " 

Külvilág:
Abony   
JOBBIK   

Hamarosan kész a Főtér

 

Jászkarajenőn egy nyertes pályázatnak köszönhetően épül a Főtér. Lapunkat a helyi lakosok arról tájékoztatták, hogy „ Levonult a területről a Parképítő Kft., mert nincs pénz, nem fizették ki őket és nem vállalják tovább a munkát. „ A hír kacsa, egyáltalán nem igaz. Palya István polgármester lapunkat arról tájékoztatta, hogy a munkálatok az ütemtervnek megfelelően haladnak, egyetlen cég sem vonult le a területről azért, mert pénzügyi gondok lennének.

Külvilág:

Dórika - 2011.09.22. 09:02

 

Kisiklott egy tehervonat egyik kocsija Szolnok és Abony között, emiatt 70-80 perc késéssel közlekednek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vasútvonalon; a baleset miatt az újszászi és a hatvani vonalon is 25-30 perc késésre kell számítani - közölte Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese csütörtök reggel az MTI-vel. Hajnali 5 órakor a Szolnokról Budapest felé közlekedő tehervonat ötödik kocsija siklott ki, eddig tisztázatlan körülmények között. Szolnok és Abony között mindkét vágányt elzárták a közlekedés elől.

A baleset helyszínét a szolnoki pályaudvar úgynevezett magas-fogadó részén el tudják kerülni a vonatok, ennek ellenére ezen a vonalon 70-80 perc késéssel kell számolniuk az utasoknak - közölte a sajtóügyeletes

Külvilág:
Vasút   
késés   

veroniq - 2011.09.17. 13:47

Abonyban is lehetne, de nincsen....

 

Nagykőrösön házitej automatát állítottak fel, erről is hírt ad a www.hetihirek.hu

 

Nagyításhoz kattints a képre! 

 

Ajánlom az abonyi illetékesek figyelmébe ezt a hírt.

Külvilág:
Abony   

veroniq - 2011.09.17. 00:15

 

Ezt az e- mailt, Ellike nevű felhasznáónk küldte szerkesztőségünk címére és én megdöbbentem rajta, hogy valóban igaz, mert, ha összeadom a születési évem utolsó két számjegyét és hozzáadom a korom, akkor valóban 111-et kapok. Viszont, ha a legkisebb gyermekemet kérné erre bárki, akkor már nem igaz ez... Hiszen 2005-ben született és hatéves.... Tehát 11.  Mindenesetre több, mint érdekes. Íme:

 

 Érdekesség:

Külvilág:
Abony   

veroniq - 2011.09.07. 14:33

 

 

Egyik kedves Olvasónk, Ellike Görögországban járt a nyár foylanmán, és szeretne Önökkel megosztani néhány gyönyörű képet.

A fényképeken felfedezhető többek között Vergina, mely  a világörökség része, Édessa, a Vízesések városa, a spártai csata emlékműve, az Akropolisz, Theszaloniki, a Parlament és még számos más érdekes és szép látnivaló, köztük a magyar nyelvű étlappal, teltvirágú mályvával.

 

Galéria ITT, de addig is íme néhány ízelítő Görögországból:

Külvilág:

veroniq - 2011.09.07. 09:53

 Törtelen nincs strand, a helyiek még sincsenek fürdőhely nélkül. A határban egy állandó kifolyású vascsövön ömlik a kincset érő gyógyvíz egy homokos aljzatú gödörbe hosszú évek óta. Ez az ő gyógyvízgödrük.  — Ugye nem szüntetitek meg ezt a kifolyót, János!? Kezdjetek már vele valamit! — kérleli Reznek Lászlóné Godó János törteli polgármestert, aki elkísért bennünket a település határában álló kifolyóhoz. Az asszony kerékpárján három nagy műanyag kannát egyensúlyozva érkezett a hosszú csövű kúthoz. Az egyik kanna száját a nagy erővel kiömlő, 40 fokos melegvíz-sugár alá igazítja, amely egy kisebb medence méretű, homokos aljzatú mélyedésbe ömlik. A körülötte lévő betonlapokat az idő kikezdte, széttöredeztek, a gazos növényzet az úr, és rengeteg az eldobált szemét, leginkább sörösdobozok, műanyag palackok.

Külvilág:
Törtel   
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok