Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6942, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Sport
Első<< Előző109110111112113114115Következő >>Utolsó

veroniq - 2010.12.30. 10:59:43

 

Az abonyi Imperiál sajnos nem ért el helyezést

 

Idén, karácsony második napján immár tizenkilencedik alkalommal rendezték meg az újszászi Városi Sportcsarnokban a Bejgli Kupa teremlabdarúgó tornát.

 

Ezúttal tíz együttes lépett parkettre a reggel nyolctól késő estig tartó tornán. A csapatok színeiben Abony, Alattyán, Jánoshida, Jászboldogháza, Jászkisér, Jászberény, Jászladány, Heves, Martfű, Szajol, Újszász, Szolnok és Zagyvarékas igazolt labdarúgói - köztük több NB-s játékos -, valamint lelkes amatőrök öltöttek szerelést. A kupa különlegessége, hogy ezúttal nem pénzdíjért, hanem egy 129 centiméteres bejgliért viaskodtak az ellenfelek.

Sport:
Foci   

admin - 2010.12.29. 15:21:53

A POWER SE sportolói a közelmúltban sikeres övvizsgát tettek. Most a legkisebbek is vizsgáztak, szám szerint hárman kaptak övfokozatot.  Galéria: ITT

Sport:
Karate   
Sport:

admin - 2010.12.21. 13:27:58

U11 Korosztályos Teremlabdarúgó Bajnokság
1. forduló – Abony, Városi Sportcsarnok, 2010. december 19.

Ez a kis bajnokság azért jött létre, hogy a téli időszakban is színvonalas megmérettetési lehetőséget biztosítson a fiatal, sportolni vágyó labdarúgó palántáinknak, ezzel is segítve fejlődésüket. Ahogy egy mindnyájunk által nagyra tartott edzőnk mondta, „egy jó mérkőzés többet ér sok-sok edzésnél”, ezért a szervezők remélik, hogy itt csupa-csupa jó mérkőzésnek örülhetnek majd a résztvevő csapatok és a kilátogató érdeklődők.

A galéria megtekinthető: ITT

Sport:
Foci   

veroniq - 2010.12.19. 19:44:24

Extra galéria ITT, fotó: LŐVE

A mai napon az abonyi KID FC tornát rendezett a városi sportcsarnokban, ahol sok kiváló csapat remek ifjú labdarúgója lépett pályára. Az INTERSPORT kupa több rendezvényből áll, a cél, hogy a gyerekek a téli időszakban is formában maradjanak és készüljenek a tavaszi szezon nyitására. A mérkőzések egyike- másika igazi élményt, valódi sportcsemegét jelentett. Íme, minderről egy kis képes ízelítő. Részletes beszámoló később.

Sport:
Foci   

Nyilvánosságra hozták azt a listát, mely tartalmazza azon sportolók és edzők nevét, akik a Megyeházán az Év sportolója kitüntető címet vehették át. Lapunk úgy tudja, hogy annak ellenére, hogy Abony sportos város és rengeteg sok szép sikert érnek el évről évre sportolóink, az elmúlt években nem kapott abonyi ilyen díjat. Sajnos. Mindezek ellenére sok szeretettel gratulálunk a kitüntetetteknek.

Pest Megye Közgyűlése a megye sportéletének kiválóságait minden évben a Sportkarácsonyi ünnepségén részesíti elismerésben. Sportolók és edzők december 17-én, a Megyeházán vehették át a legjobbaknak és legeredményesebbeknek járó díjakat világhírű sportolóktól, valamint a Közgyűlés képviselőitől. Az ünnepség alkalmával 15 kategóriában közel fél száz díjat ítéltek oda.

Sport:

veroniq - 2010.12.17. 17:10:28

 

Nagyításhoz katt a plakátra!

A nyári, Abonyban rendezett tornán elért győzelem óta, amiről a „Miabonyunk” is beszámolt, számos helyen bizonyíthatták ügyességüket a gyerekek. Részt vettünk szeptemberben a Cordial Cup Hungary-n, ami a 2000-es korosztályban országos szinten a legerősebb megmérettetésnek számít. Helyt is álltak, hiszen az NB1-es él klubok utánpótlás csapataival és ismert sportiskolákkal teletűzdelt mezőnyben a 32 csapat közül a 21. helyet szerezték meg Fiaink. Természetesen a bajnokság is elindult, ahol az őszi szezonban lejátszott 12 mérkőzésükből 11-et megnyertek, így 33 ponttal és +60-as gólaránnyal a tabella élén várják a tavaszt.

Az MLSZ Bozsik Program sorozatában lejátszott három torna közül kettőn is az Abonyi KID FC U11-esei diadalmaskodtak. Láthatja bárki, lendületben van a Csapat. Teszik ezt úgy, hogy hetente csak két edzésre van lehetőségük, és a 14 rendszeresen szereplő srác sem egy válogatás eredményeként focizik a klubban, hanem csak egyszerűen Ők azok, akik focizni akartak járni. Természetesen, ez más, nálunk előrébb tartó egyesületeknél nem így van. Ezek a gyerekek viszont mégis helyt tudnak állni. Mert imádnak focizni. Most már fontos közös céljuk is van: Megnyerni a bajnokságot…

Sport:
Foci   

admin - 2010.12.17. 15:24:14

Abony Város összes kézilabda csapata befejezte a szezont, és mindannyian nagy dicséretet érdemelnek, hiszen az ABONETT-es felnőtt lányok első helyen zárták az esztendőt, az ifik harmadikok lettek az NB II-ben. A férfiak második helyen zártak a megyei bajnokságban. Immár hagyományos program számukra, hogy így az esztendő végén barátaikkal, régi sportolókkal közösen egy nagy meccset játszanak. Nem volt ez másként tegnap sem, amikor is igazi örömkézilabdát adtak elő a városi sportcsarnokban. Íme a képek minderről. Szeretettel gratulálunk Mindannyiuknak az eredményekhez és további szép sikereket kívánunk szerkesztőségünk és olvasóink nevében. Hajrá Abony!

 

A galéria ITT megtekinthető

Sport:

A Szegednek bizonyára nagyon fájhatott a vereség, így a sérülésekre fogták, ami persze az abonyiak szerint nem igaz, hiszen szerintük csak egy jó szegedi játékost nem láttak a pályán. Íme a meccs a Szeged szerint. Az ABONETT KC első a bajnokságban, majd a rájátszás mindent eldönt. Megjegyzés: Nagy Kriszta nem kétméteres, csak 186 cm magas.... HEHE:)

 

Vasárnap NB II-es bajnoki rangadót vívott a tabellán második helyen álló KSZSE női kézilabda csapata az éllovas Abonnyal, hazai környezetben. A magabiztosan menetelő abonyiakat sajnos nem sikerült megfogni itthon, kiegyenlített félidő után a vendégek magabiztosan nyertek.

 

 A mérkőzés játékos szemmel (Szalma Dóra): “A sérülések végett megfogyatkozott csapatunk, bizakodva készült a hétvégi összecsapásra. Pocsai Dorina ujjtörése, Demus Mónika betegsége, Dobó Edit egyéb elfogaltsága, Kovács Karola bokaszalag szakadása és Forgó Nikolett szintén bokasérülése miatt nem vehetett részt a rangadón. Pocsai Dorina és Forgó Nikolett szinte kihagyhatatlan volt az eddigi mérkőzéseken is a védekezésből, és bebizonyosodott, hogy az Abony ellen is szükség lett volna rájuk. Hiába volt harcos a védekezés, az abonyiak 2 méteres játékosa játszva lőtte át a nagyjából 160 cm-es falunkat, ezen felül a rutinos jobb átlövőjük pedig 3-4 védőt kicselezve jutott el a kapunkig ziccer helyzetben.

Sport:

admin - 2010.12.14. 12:04:12

Az Abonyi Lovas Klub Egyesület december 11-én tartotta évzáró rendezvényét, melyen Jandácsik István elnök arról számolt be, hogy a sportszervezet eredményes évet tudhat maga mögött. Galéria: ITT

Sport:
Buli   
Első<< Előző109110111112113114115Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Te kire szavaznál az alábbi polgármester- jelöltek közül, ha ma lenne az önkormányzati választás Abonyban?
   
 Dévainé Kazinczy Sára 
 Guti Tivadar 
 Pető Zsolt 
 Még nem tudom! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok