Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7009, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Sport
Első<< Előző110111112113114115116Következő >>Utolsó

veroniq - 2010.12.19. 19:44:24

Extra galéria ITT, fotó: LŐVE

A mai napon az abonyi KID FC tornát rendezett a városi sportcsarnokban, ahol sok kiváló csapat remek ifjú labdarúgója lépett pályára. Az INTERSPORT kupa több rendezvényből áll, a cél, hogy a gyerekek a téli időszakban is formában maradjanak és készüljenek a tavaszi szezon nyitására. A mérkőzések egyike- másika igazi élményt, valódi sportcsemegét jelentett. Íme, minderről egy kis képes ízelítő. Részletes beszámoló később.

Sport:
Foci   

Nyilvánosságra hozták azt a listát, mely tartalmazza azon sportolók és edzők nevét, akik a Megyeházán az Év sportolója kitüntető címet vehették át. Lapunk úgy tudja, hogy annak ellenére, hogy Abony sportos város és rengeteg sok szép sikert érnek el évről évre sportolóink, az elmúlt években nem kapott abonyi ilyen díjat. Sajnos. Mindezek ellenére sok szeretettel gratulálunk a kitüntetetteknek.

Pest Megye Közgyűlése a megye sportéletének kiválóságait minden évben a Sportkarácsonyi ünnepségén részesíti elismerésben. Sportolók és edzők december 17-én, a Megyeházán vehették át a legjobbaknak és legeredményesebbeknek járó díjakat világhírű sportolóktól, valamint a Közgyűlés képviselőitől. Az ünnepség alkalmával 15 kategóriában közel fél száz díjat ítéltek oda.

Sport:

veroniq - 2010.12.17. 17:10:28

 

Nagyításhoz katt a plakátra!

A nyári, Abonyban rendezett tornán elért győzelem óta, amiről a „Miabonyunk” is beszámolt, számos helyen bizonyíthatták ügyességüket a gyerekek. Részt vettünk szeptemberben a Cordial Cup Hungary-n, ami a 2000-es korosztályban országos szinten a legerősebb megmérettetésnek számít. Helyt is álltak, hiszen az NB1-es él klubok utánpótlás csapataival és ismert sportiskolákkal teletűzdelt mezőnyben a 32 csapat közül a 21. helyet szerezték meg Fiaink. Természetesen a bajnokság is elindult, ahol az őszi szezonban lejátszott 12 mérkőzésükből 11-et megnyertek, így 33 ponttal és +60-as gólaránnyal a tabella élén várják a tavaszt.

Az MLSZ Bozsik Program sorozatában lejátszott három torna közül kettőn is az Abonyi KID FC U11-esei diadalmaskodtak. Láthatja bárki, lendületben van a Csapat. Teszik ezt úgy, hogy hetente csak két edzésre van lehetőségük, és a 14 rendszeresen szereplő srác sem egy válogatás eredményeként focizik a klubban, hanem csak egyszerűen Ők azok, akik focizni akartak járni. Természetesen, ez más, nálunk előrébb tartó egyesületeknél nem így van. Ezek a gyerekek viszont mégis helyt tudnak állni. Mert imádnak focizni. Most már fontos közös céljuk is van: Megnyerni a bajnokságot…

Sport:
Foci   

admin - 2010.12.17. 15:24:14

Abony Város összes kézilabda csapata befejezte a szezont, és mindannyian nagy dicséretet érdemelnek, hiszen az ABONETT-es felnőtt lányok első helyen zárták az esztendőt, az ifik harmadikok lettek az NB II-ben. A férfiak második helyen zártak a megyei bajnokságban. Immár hagyományos program számukra, hogy így az esztendő végén barátaikkal, régi sportolókkal közösen egy nagy meccset játszanak. Nem volt ez másként tegnap sem, amikor is igazi örömkézilabdát adtak elő a városi sportcsarnokban. Íme a képek minderről. Szeretettel gratulálunk Mindannyiuknak az eredményekhez és további szép sikereket kívánunk szerkesztőségünk és olvasóink nevében. Hajrá Abony!

 

A galéria ITT megtekinthető

Sport:

A Szegednek bizonyára nagyon fájhatott a vereség, így a sérülésekre fogták, ami persze az abonyiak szerint nem igaz, hiszen szerintük csak egy jó szegedi játékost nem láttak a pályán. Íme a meccs a Szeged szerint. Az ABONETT KC első a bajnokságban, majd a rájátszás mindent eldönt. Megjegyzés: Nagy Kriszta nem kétméteres, csak 186 cm magas.... HEHE:)

 

Vasárnap NB II-es bajnoki rangadót vívott a tabellán második helyen álló KSZSE női kézilabda csapata az éllovas Abonnyal, hazai környezetben. A magabiztosan menetelő abonyiakat sajnos nem sikerült megfogni itthon, kiegyenlített félidő után a vendégek magabiztosan nyertek.

 

 A mérkőzés játékos szemmel (Szalma Dóra): “A sérülések végett megfogyatkozott csapatunk, bizakodva készült a hétvégi összecsapásra. Pocsai Dorina ujjtörése, Demus Mónika betegsége, Dobó Edit egyéb elfogaltsága, Kovács Karola bokaszalag szakadása és Forgó Nikolett szintén bokasérülése miatt nem vehetett részt a rangadón. Pocsai Dorina és Forgó Nikolett szinte kihagyhatatlan volt az eddigi mérkőzéseken is a védekezésből, és bebizonyosodott, hogy az Abony ellen is szükség lett volna rájuk. Hiába volt harcos a védekezés, az abonyiak 2 méteres játékosa játszva lőtte át a nagyjából 160 cm-es falunkat, ezen felül a rutinos jobb átlövőjük pedig 3-4 védőt kicselezve jutott el a kapunkig ziccer helyzetben.

Sport:

admin - 2010.12.14. 12:04:12

Az Abonyi Lovas Klub Egyesület december 11-én tartotta évzáró rendezvényét, melyen Jandácsik István elnök arról számolt be, hogy a sportszervezet eredményes évet tudhat maga mögött. Galéria: ITT

Sport:
Buli   

matek - 2010.12.13. 17:30:38

 

NBII Dél-Kelet női felnőtt
Abonyi KC - Abonett 23
Kézilabda Szeged SE 20
Bácsbokodi NKSE 16
Kisteleki KK 14
Marosmenti NKSE 13
Szeghalmi NKC 9
Felföldi István SE Újkígyós 5
Túrkevei VSE-Lechler 4
Soltvadkerti TE 2
NBII Dél-Kelet női ifjúsági
Kisteleki KK 24
Kézilabda Szeged SE 19
Abonyi KC - Abonett 18
Szeghalmi NKC 13
Felföldi István SE Újkígyós 10
Túrkevei VSE 8
Bácsbokodi NKSE 6
Marosmenti NKSE 4
Soltvadkerti TE 4
Megyei férfi felnőtt
Kunszentmárton KSK 17
Abonyi KC 17
Szolnoki KCSE 16
Törökszentmiklósi KE II. 10
Karcagi SE 8
Jászladány ESE 5
Túrkevei VSE 4
Tiszakürt KSE 3

Részletes táblázat a kézisek honlapján.

Sport:

veroniq - 2010.12.12. 13:19:07

Pár perccel ezelőtt ért véget az ABONETT KC felnőtt lányainak mérkőzése Szegeden. A boldogságtól repeső lányok elmondták, hogy hét góllal győzték le riválisukat, így első helyen végeztek a bajnokságban. Szárnyaltak az abonyiak a pályán és 34:27-re verték ellenfelület, esélyt sem adva nekik. Kövér Juditot megint képtelenek voltak hatástalanítani, de minden játékos nagyot tett hozzá a közös sikerhez. Ezek után sajnos még nem az éremátadó következik, hiszen az új rendszerben rájátszások jönnek. Részletes beszámoló a szenzáció számba menő győzelemről később. Szeretettel gratulálunk addig is! LŐVE

Sport:

Kitüntették Szolnokon az abonyi Csajbók Viktort

A POWER Karate SE versenyzőjének, Csajbók Viktornak abban a megtiszteltetésben volt része, hogy rangos kitüntetést vehetett át Szolnokon.

Viktor számos rangos hazai és külföldi verseny győztese és érmese, idén kor- és súlycsoportjában diákolimpiai bajnok lett.  Azért díjazták Szolnokon, mert itt jár középiskolába.  Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk!

Íme egy cikk erről:

A legeredményesebb fiatal sportolók és felkészítőik mellett elismerést vehettek át a 2009/2010--es tanév során legjobban teljesítő általános és középiskolák, valamint diáksport-egyesületek képviselői is. A díjakat ünnepi köszöntőjét követően Szalay Ferenc polgármester adta át a tehetséges ifjú sportolóknak.

 

Forrás, eredménylista és részletek: www.szoljon.hu

Sport:
Karate   
POWER SE   

Az Abonyi Torna és Akrobatika Klub lányai szép eredményeket értek el az őszi versenyszezonban. Az elmúlt egy hónap alatt három megmérettetésen is részt vettek az Abony TAK sportolói, November 06-án került sor a VII. Grassalkovich Kupa megrendezésére Gödöllőn, ahol az év legnépesebb mezőnye gyűlt össze, amely a remek eredményeken kívül még nagyobb súlyt ad annak a Kupának, amit lányaink a legeredményesebb csapatként nyertek el.

Sport:
Első<< Előző110111112113114115116Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Mit szól Ön ahhoz, hogy március 7-én lesz nagyszabású Pecsenye Parádé Abonyban?
   
 Hurrá! Nagyon örülök neki! 
 Nekem mindegy, hogy lesz-e vagy nem! 
 Nem örülök neki! Minek? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok