Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Sport
Első<< Előző113114115116117118119Következő >>

veroniq - 2010.12.01. 23:03:45

MEGHÍVÓ

Karácsonyi kupa

a Bármi-kő Bt. Strand Kisvendéglő

csapatának rendezésében!

 Minden sportbarátot, érdeklődőt szeretettel várunk!

 Helye: Abony Városi Sportcsarnok

Ideje: 2010. december 12.

Nevezési határidő: 2010. december 5.

Nevezési díj: 15.000.- Ft

Nevezés helye: Balázs Károly 2740. Abony, Függetlenség út 12/a

  Telefon: 70/261-04-26 

A versenyen minden csapattag saját felelősségére indul!

Minden csapatot szeretettel várunk!

Bármi-kő Bt. Strand Kisvendéglő csapata

                                                               

Sport:
Foci   

veroniq - 2010.12.01. 10:00:13

Az Abonyi Kézilabda Club férfi csapata, mely java részt fiatal ifista játékosokból áll, remekül szerepelt az őszi bajnokságban Jász- Nagykun Szolnok megyében. Azért nem Pest megyében játszanak a fiúk, mert az jelentős többletkiadással járna számukra a nagy távolságú utazások miatt, és képtelenség volt külön felnőtt és külön ifi csapatot indítani. Nagy Attila edző remek gárdát kovácsolt össze és példásan helyt álltak.

Sport:

veroniq - 2010.11.29. 18:50:00

2010.11.13.-án került megrendezésre Zágrábban a 15. Branco Bosniak emlékverseny címen az idei úgynevezett Horvát Open. A versenyre Európa közvetlen élvonalának egyik legerősebb mezőnye jött össze tíz országból. A POWER SE-t két fő képviselte a sportrendezvényen. Zupkó Ádám, aki a nyolc közé jutásért kiegyenlített küzdelem után bírói döntéssel maradt alul a Világkupa III. helyezettjével szemben és Gál Csaba, aki 70 kg-ban igazán jó teljesítményt nyújtott és második helyezést ért el. Csaba elnyerte a verseny legtechnikásabb versenyzőjének járó különdíjat is.

 

Ugyanezen a napon, a nehéz anyagi helyzetünk miatt csak egy fővel tudtunk részt venni a II. Össz- Knockdown Karate utánpótlás bajnokság „ BUSHIDO EUROPA KUPÁN „ Budapesten. A POWER Karate SE-t itt gyermek kategóriában Sánta István képviselte. István a nehézsúlyúak között mérettette meg magát, ami azért is nehéz, mert nincs felső határ. Az első mérkőzésén nagyon céltudatos és hatékony küzdelemben az első menet vége előtt technikai KO-val győzött. A döntőbe jutásért a szentesi Oyama Dojo versenyzőjével került össze, aki méretben és fizikailag is nagyobb volt Istvánnál. Az első menet nagyon erős iramban, fej- fej melletti adok- kapokkal telt el, így a bírók hosszabbítást ítéltek.

Sport:

veroniq - 2010.11.28. 18:49:39

Az ABONETT KC felnőtt női csapata Soltvadkerten 30:40-re győzött. A mérkőzés néhány perce ért véget. Az újabb szép sikerről Kosaras László klubelnök számolt be lapunknak. Elmondta, hogy a nagyarányú győzelem ellenére nem volt olyan egyszerű a meccs, mert a félidőben is már kilenc góllal vezetett az Abony. „ A szünetben a mieink leblokkoltak, és nehezen indult a második félidő. Szerencsére utána megint formába lendültünk. Az ellenfél nem volt túl erős védekezésben és a kapusteljesítmény sem volt erős. Mi jól védekeztünk, és a kapusunk is hozta a szokásos jó formáját. A Lőtt negyven gól pedig önmagáért beszél, már ami a támadójátékunkat illeti. Maradtunk az első helyen a tabellán. „ –mondta Kosaras László.

 

LŐVE

Sport:

veroniq - 2010.11.28. 16:46:22

Az Abonyi Kézilabda Klub férfi csapata a mai napon leikszelt Kunszentmártonnal, a listavezetővel. A fiúk még a mérkőzés vége előtt húsz másodperccel vesztésre álltak, de utána sikerült kiegyenlíteniük. A Törökszentmiklós csapatát az Abony három góllal legyőzte. Az ABONETT kézilabdás láynai jelenleg is Soltvadkerten vannak, már az ifi mérkőzés véget ért. Itt a nem túl erős vendégeket a fiatalok több, mint tíz góllal győzték le úgy, hogy minden abonyi, még a legfiatalabbak is pályára léphetett. A felnőtt mérkőzés percek múlva kezdődik. Hajrá Abony!

Sport:

veroniq - 2010.11.27. 09:40:33

Nagy Gergő interjút adott

Az abonyi származású Nagy Gergő a Győri ETO színeiben kapusként remekel, mint ahogy lapunk is beszámolt erről. Egyre komolyabb feladatokat bíznak rá a csapatvezetők. Íme, a vele készült interjú:

„Már kedden megtudtam, hogy valószínűleg én kapok szerepet a szombati NBII-es bajnokin. Eddig csak az U17-eseknél védtem, még az U19-esekkel sem szereztem tapasztalatot, így nagyon meglepődtem, de persze örültem is a lehetőségnek. Edzőimmel megbeszéltük, hogy ha az idegességemet le tudom győzni, akkor nem lehet nagy baj, szóval igazából erre készültem a múlt héten.

Az első csapat kapusedzője is ellátott jó tanácsokkal, és szerintem végül ugyanúgy sikerült ez a találkozó számomra, mint egy utánpótlás meccs, persze az iram azért nagyobb volt. Az első percben már védenem kellett, de ez csak jót tett a magabiztosságomnak. Negyed óra után már teljesen megnyugodtam, jól koncentráltam. Sajnos kaptam három gólt, úgy gondolom elkerülhe

Sport:
Foci   

Nagy Gergely, az abonyi KID FC korábbi sportolója kimagasló kapustehetségként már több éve Győrben tanul és itt is sportol a Győri ETO színeiben. Csapata remek eredményt ért el és az évzáró mérkőzésen Barcs ellen 6:3-ra győztek a győriek. Nagy Gergőt ünnepelték Győrben, mint az úgynevezett árnyékcsapat, azaz második csapat remek kapusát. Íme a cikk lelőhelye:

 

http://www.eto.hu/hirek.php?lan=hu&e_id=2300&cim=nbii_unnepi_zaras

 

Gergővel a bemutatkozó mérkőzést követően interjút is készítettek, mely holnap lesz olvasható a Győri ETO honlapján. Természetesen ezt szerkesztőségünk is átveszi. Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk Gergőnek és kívánjuk, hogy majd egykor a címeres mezt magára öltve is szerepelhessen!

 

LŐVE

Sport:
Foci   

Képek a gazdag választékról ITT megtekinthetők! Fotó:Jó képek: Polyák Attila, rosszak: LŐVE :)

 

 

 

Teher alatt nő a pálma, tartja a mondás, de sajnos az ABONETT ifistáinak ismét nem sikerült a létfontosságú győzelem a Kistelek csapata ellen. Az abonyi Városi Sportcsarnokban november 21-án vasárnap játszottak a kézilabdás hölgyek. Az ifik 15:14-es félidő után maradtak alul a fizikálisan jobb Kistelek csapata ellen, mert a végeredmény 28:29 lett oda. A lányok nagyon csalódottak voltak, mert valószínű, hogy ezen múlt a bajnokság sorsa is. Kőkemény, izgalmas volt a mérkőzés, a játékrészek jelentős hányadában az ABONETT vezetett, de ez kevésnek bizonyult a végső győzelemhez. Mind fejben, mind testileg jobb volt az ellenfél. Néhány abonyi játékos egyáltalán nem tudta a teher alatt azt nyújtani, amire igazán képes. A kapusteljesítmény gyenge volt.

 

Brandt Tamás edző lapunknak elmondta, hogy ő is csalódott, sajnálja, hogy a tavalyi évhe

Sport:

veroniq - 2010.11.19. 09:46:47

Torna a Bármi- kőtől

A Bármi-kő Bt. Strand Kisvendéglő csapatának szervezésében 2010.11.14-én került megrendezésre az első Márton Napi Vándor Kupa.

/ Nagyításhoz minden esetben kattints a képre! /

 

A következő eredmények születtek:

 

Helyezések:

  1. Bármi-kő Bt. Strand Kisvendéglő
  2. Victoria Ékszerüzlet
  3. Pintér és Társa Kft.
  4. Megettétek
  5. Drink Team

 

Torna különdíjai:

Legjobb játékos: Kolozsvári Péter (Bármi-kő Bt. Strand Kisvendéglő)

Legjobb kapus: Tóth Gergő (Megettétek)

Gólkirály: Petrezselyem Richárd (Victoria Ékszerüzlet)

 

Köszönjük az öt csapat részvételét az I. Márton Napi Vándor Kupán!

Szeretettel várunk Titeket jövőre is!

Sport:
Foci   

veroniq - 2010.11.16. 20:37:11

2010.november 03.Tatabánya NB II felnőtt Csapat Bajnokság

A másodosztályú viadalon az Abonyi BC versenyzői a házigazda Tatabánya, a Dunaferr és a Szombathelyi Haladás gárdájával mérkőztek . Az utóbbi klub színeiben olyan "nagyságok" léptek szőnyegre, mint a világbajnoki érmekkel, helyezésekkel büszkélkedhető Veréb István, Ligeti Dániel és Hatos Gábor.

Sport:
Sport   
Első<< Előző113114115116117118119Következő >>
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok