Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7009, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Sport
Első<< Előző111112113114115116117Következő >>

miabonyunk - 2010.11.01. 23:10:34

Abonyban ez a hétvége sem múlhatott el rangos sportesemény nélkül. Az Abonyi Birkózó Club ismét megrendezte immár hagyományos országos versenyét, mely igen színvonalasra sikeredett. Külföldi, szerbiai résztvevői is voltak a küzdelmeknek, a zombori csapattal évek óta remek kapcsolatot ápolnak az abonyiak. Mintegy 220 versenyző állt szőnyegre és küzdöttek a szép érmekért és kupákért. Szép hazai sportsikerek is születtek, igazi éremeső volt ez az abonyi edzők tanítványai részére.

A versenyt személyes jelenlétével tisztelte meg Varga János Olimpiai- Világ és Európa bajnok birkózó, aki Abony város díszpolgára és mellette az Abonyi Birkózó Club tiszteletbeli elnöke. A versenyen a két Skultéty Sándor emléke előtt tisztelgett a magyar birkózótársadalom. Hiszen Sanyi bácsi, az idősebb volt Jancsi bácsi edzője és az ifjabb Skultéty Sándor is kiváló sportember volt, aki sokat tett a birkózásért később is.

Eredmények később.

LŐVE

Sport:
Sport   

miabonyunk - 2010.10.29. 23:38:39

GYERE HOZZÁNK BIRKÓZNI!
Várjuk olyan fiatalok jelentkezését akik szeretnek játszani , mozogni , szeretnének erősödni, ügyesedni.
Edzések helye: 2740. Abony,
Apponyi Albert úti birkózó terem
Időpontja: kedd, péntek: 17.00 - 18.15-ig (6-8 éves korig)
Csőke János edző
Tel:30/535-7763

hétfő, szerda 17.00-18.15-ig(9-14 éves korig)
Lőrinczy Attila szakedző
Tel:30/687-0150
Érdeklődni és a szakosztályba jelentkezni az edzőknél lehet !

Sport:
Sport   

Nagyításhoz kattints a képekre!
További infók: Itt

Sport:
Sport   
Sport:

Sok szép sportsikerről és történésről számolhatnak be Abony utánpótlás korú labdarúgói. Velük kiskoruk óta gondos, hozzáértő edzők foglalkoznak. Lassan, de biztosan beérik a sok éves munka eredménye. Edzőjük egyikével, Tóth Györggyel készítettem interjút, aki annak ellenére szokása szerint igen szerény, hogy több ifjú sportolója is az élmezőnyig jutott már. Megtudtam, hogy jelenleg a Tóth György által edzett 96-98-as korosztály a Szolnoki MÁV SC NB II-es csapatában játszik. Ez nagyon jó hír, hiszen remek körülmények között versenyeznek a gyerekek. Szolnokra azért mentek, mert ott hiányzott a tiszta korosztály, így kerültek a KID FC sportolói egy évre „ kölcsönbe „. Gyuri dolgozott már a MÁV-nál, hiszen az U 19-es csapat edzője volt. De a MÁV-ban való szereplés egyáltalán nem partizánakció volt, hanem egy elnökségi döntés előzte meg azt. Így mindenki jól járt, de legfőképpen a gyerekek.

LV:
- Hogyan látod az utánpótláskérdést a mai Magyarországon?
Tóth

Sport:

miabonyunk - 2010.10.27. 18:41:21

Sport:

miabonyunk - 2010.10.26. 19:08:25

/ A képen Molnár József, tőle jobbra Lőrinczy Attila /

Ahogyan azt már megszokhattuk, az abonyi birkózók nagyot alkottak az elmúlt időszakban, sok versenyről érkeztek haza győzelmekkel, érmekkel. Íme Lőrinczy Attila vezetőedző beszámolója az elmúlt időszakról:

Nyáron a válogatott versenyzőink korosztályos világ versenyeken vettek részt.

Június 29- július 04.Junior Európa Bajnokság Szamokov (Bulgária)
Molnár József szabadfogásban a 60 kg- os súlycsoportban képviselte hazánkat.

Józsi az első fordulóban a tavalyi kadet EB ezüstérmes moldáv versenyzőt sima két menetben győzte le. Második fordulóban kikapott a azeri versenyzőtől ,mivel ellenfele nem jutott döntőbe „csak bronzérmes lett” így Józsi a vigaszágon sem folytatathatta a küzdelmeket végül a 11. lett.

Július 20-25 Junior Világ Bajnokság Budapest

Hazai rendezésű világversenyre Józsi lefogyasztott az 55 kg-s súlycsoportba .

Itt az első fordulóban a későbbi győztes grú

Sport:

/ A képen Benkucs Zoltán /

A mai napon az abonyi városi sportcsarnok ad otthont a Szolnok megyei bajnokságban játszó férfi kézilabdások versengésének. Sajnos az ABONY KC férfi csapata első mérkőzését elvesztette. Ettől függetlenül még minden esély megvan arra, ha a délutáni, Karcag elleni mérkőzést megnyerik, hogy továbbra is az első helyen álljanak. Nos, Szolnok ellen úgy veszítettek a hazaiak, hogy a mérkőzés simán nyerhető is lett volna, mert az elején vezettek is. Végül 26:32-re maradtak alul. Az egyik elnökségi tag beszámolója a mérkőzésről a következő:

„ Nem nyert simán az ellenfél, nyerhető volt a meccs. Sok volt a bírói tévedés, de ennek ellenére nem ez a kudarc oka. Azt gondolom, hogy az edzéshiány és rutintalanság nagy mértékben az ellenfél malmára hajtotta a vizet. Felállt fal ellen megilletődötten játszottunk, hiányzott a fiúkból a tűz és a kapusteljesítmény sem sikeredett túl fényesre. A mezőnyből megint Benkucs Zoltán volt az, aki

Sport:

miabonyunk - 2010.10.24. 19:34:14

Az Abony KC férfi kézilabdásainak mai második mérkőzésén a papírforma érvényesült és Karcag csapatát verték meg a helyi városi sportcsarnokban, hazai pályán 33:27-re. Volt dobolás, szurkolás, ahogyan az megszokott már. Nagy Attila játékos-edzőt kérdeztem arról, hogy mi is történt a mérkőzésen.

„ Az elején eléggé passzívak voltunk, amit az ellenfél ki is használt és vezetett a mérkőzés elején, de utána simán nyertünk. A csarnokban jó volt a hangulat. Senkit sem szeretnék igazán a játékosok közül kiemelni, a csapat érdeme a győzelem. Viszont Pallér Péter kapus kifogott egy jó szériát és ez sokat segített. Az ellenfél meglehetősen durván játszott, sok volt a szabálytalanság részükről, nem voltak sportszerűek. A játékvezetés rendben volt. „

Vélhetően ezzel a győzelemmel az Abony KC férfi csapata megőrizte első helyét a Jász- Nagykun Szolnok megyei bajnokságban.

LŐVE

Sport:

miabonyunk - 2010.10.23. 20:06:18

Október 23-án immár hagyományos rendezik meg Abonyban a FUTABONY nevű sporteseményt. A XI. versenyen is akadt szép számban induló, a Fergeteg Triatlon SE mindent megtett a színvonalas lebonyolítás érdekében. A FUTABONY ezúttal a Háry kupákért folyt, Dr. Magas István emlékére a táv 1956 méteres volt ezúttal is. A biztonságot a rendőrség és polgárőrség munkatársai szavatolták. A versenyt Magas István családja, a helyi önkormányzat, a Kinizsi Pál Gimnázium és a főszervező, a Fergeteg Triatlon SE támogatta.

Később még több kép.
LŐVE

Sport:
Első<< Előző111112113114115116117Következő >>
Címke felhő:

Szavazás
Mit szól Ön ahhoz, hogy március 7-én lesz nagyszabású Pecsenye Parádé Abonyban?
   
 Hurrá! Nagyon örülök neki! 
 Nekem mindegy, hogy lesz-e vagy nem! 
 Nem örülök neki! Minek? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok