Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6942, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Sport
Első<< Előző111112113114115116117Következő >>

miabonyunk - 2010.10.26. 19:08:25

/ A képen Molnár József, tőle jobbra Lőrinczy Attila /

Ahogyan azt már megszokhattuk, az abonyi birkózók nagyot alkottak az elmúlt időszakban, sok versenyről érkeztek haza győzelmekkel, érmekkel. Íme Lőrinczy Attila vezetőedző beszámolója az elmúlt időszakról:

Nyáron a válogatott versenyzőink korosztályos világ versenyeken vettek részt.

Június 29- július 04.Junior Európa Bajnokság Szamokov (Bulgária)
Molnár József szabadfogásban a 60 kg- os súlycsoportban képviselte hazánkat.

Józsi az első fordulóban a tavalyi kadet EB ezüstérmes moldáv versenyzőt sima két menetben győzte le. Második fordulóban kikapott a azeri versenyzőtől ,mivel ellenfele nem jutott döntőbe „csak bronzérmes lett” így Józsi a vigaszágon sem folytatathatta a küzdelmeket végül a 11. lett.

Július 20-25 Junior Világ Bajnokság Budapest

Hazai rendezésű világversenyre Józsi lefogyasztott az 55 kg-s súlycsoportba .

Itt az első fordulóban a későbbi győztes grú

Sport:

/ A képen Benkucs Zoltán /

A mai napon az abonyi városi sportcsarnok ad otthont a Szolnok megyei bajnokságban játszó férfi kézilabdások versengésének. Sajnos az ABONY KC férfi csapata első mérkőzését elvesztette. Ettől függetlenül még minden esély megvan arra, ha a délutáni, Karcag elleni mérkőzést megnyerik, hogy továbbra is az első helyen álljanak. Nos, Szolnok ellen úgy veszítettek a hazaiak, hogy a mérkőzés simán nyerhető is lett volna, mert az elején vezettek is. Végül 26:32-re maradtak alul. Az egyik elnökségi tag beszámolója a mérkőzésről a következő:

„ Nem nyert simán az ellenfél, nyerhető volt a meccs. Sok volt a bírói tévedés, de ennek ellenére nem ez a kudarc oka. Azt gondolom, hogy az edzéshiány és rutintalanság nagy mértékben az ellenfél malmára hajtotta a vizet. Felállt fal ellen megilletődötten játszottunk, hiányzott a fiúkból a tűz és a kapusteljesítmény sem sikeredett túl fényesre. A mezőnyből megint Benkucs Zoltán volt az, aki

Sport:

miabonyunk - 2010.10.24. 19:34:14

Az Abony KC férfi kézilabdásainak mai második mérkőzésén a papírforma érvényesült és Karcag csapatát verték meg a helyi városi sportcsarnokban, hazai pályán 33:27-re. Volt dobolás, szurkolás, ahogyan az megszokott már. Nagy Attila játékos-edzőt kérdeztem arról, hogy mi is történt a mérkőzésen.

„ Az elején eléggé passzívak voltunk, amit az ellenfél ki is használt és vezetett a mérkőzés elején, de utána simán nyertünk. A csarnokban jó volt a hangulat. Senkit sem szeretnék igazán a játékosok közül kiemelni, a csapat érdeme a győzelem. Viszont Pallér Péter kapus kifogott egy jó szériát és ez sokat segített. Az ellenfél meglehetősen durván játszott, sok volt a szabálytalanság részükről, nem voltak sportszerűek. A játékvezetés rendben volt. „

Vélhetően ezzel a győzelemmel az Abony KC férfi csapata megőrizte első helyét a Jász- Nagykun Szolnok megyei bajnokságban.

LŐVE

Sport:

miabonyunk - 2010.10.23. 20:06:18

Október 23-án immár hagyományos rendezik meg Abonyban a FUTABONY nevű sporteseményt. A XI. versenyen is akadt szép számban induló, a Fergeteg Triatlon SE mindent megtett a színvonalas lebonyolítás érdekében. A FUTABONY ezúttal a Háry kupákért folyt, Dr. Magas István emlékére a táv 1956 méteres volt ezúttal is. A biztonságot a rendőrség és polgárőrség munkatársai szavatolták. A versenyt Magas István családja, a helyi önkormányzat, a Kinizsi Pál Gimnázium és a főszervező, a Fergeteg Triatlon SE támogatta.

Később még több kép.
LŐVE

Sport:
Sport:

miabonyunk - 2010.10.23. 19:57:41

Bár a Bácsbokod csapata előzetesen latolgatta az esélyeket, hogy hogyan is tudná legyőzni az ABONETT KC női csapatát, a hazaiak egy szemernyi esélyt sem adtak a vendégeknek és gyakorlatilag mind az ifik, mind pedig a felnőtt lányok- asszonyok rajt- cél győzelmet arattak az abonyi szurkolótábor bíztatása mellett. A Bácsbokod volt eddig a fekete ló, hiszen az ABONETT KC eddig nem találkozott velük, és elvileg igen erős játékerőt képviseltek, hiszen a felnőtt a második helyen tanyázott. Eddig. Az abonyi hölgyek elsők voltak és a felnőttek elsők is lesznek ez után a forduló után. A főszponzor, az ABONETT tulajdonosa elismerően, fen és mosolyogva nyilatkozott a látottakról és szerényen csak ennyit mondott: Egyre jobb a csapat! És ez így is van. De ez nagy mértékben a szponzornak is köszönhető…. Brandt Tamás edző pedig mókásan megjegyezte a szurkolók gratulációját követően, hogy az érdem nem az övé, hanem a lányoké, és rá nincs is szükség, csak ott kell álld

Sport:

miabonyunk - 2010.10.20. 20:46:20

Nagyon kell a biztatás az abonyi, ABONETT-es lányoknak! A második helyezettet fogadják szombaton, hazai pályán a tabellán első helyen álló felnőtt abonyi hölgyek!

Sport:

Fontos győzelmet szerzett az Abonyi SE megyei csapata az 1. fordulóban. A megyei CSB-ben erős csapatnak számító Karcagot 5,5-4,5-re sikerült legyőzni idegenben.

Ez a győzelem az Abonyi SE első csapatára is ösztönzőleg hathat, hogy az NB II első fordulóiban nyújtott gyengébb kezdésen túltegye magát.

A megyei csapat pontszerzői: Pallos László, Molnár József, Kertész Gábor, Lendvai Csaba és Donát Lajos nyertek; Ábel Imre döntetlent ért el.

2010-10-19 Bálványos István

Sport:

miabonyunk - 2010.10.20. 20:43:07

Szép sportsikert értek el ismét az Abonyi Torna és Akrobatika Klub versenyzői. Íme eredményeik, edzőjük, Szalinka Szilvia tolmácsolásában:

Az őszi szezon első versenye a XII: Utánpótlás Kupa volt, amelyet Budapesten az FTC tornászcsarnokában rendeztek, az Abony TAK-t négy egység képviselte, amelyek az alábbi eredményeket érték el:

Gyermek korosztály
Leány páros 4. hely (Vágó Luca- Szuda Réka)
Leány hármas 1. hely (Dobozi Kitti- Mucsi Noémi- Herédi Emma)

Serdülő II.
Leány Páros 1. hely (Sánta Fanni- Parti Regina)

Serdülő I. (nemzetközi kategória)
Leány páros 2. hely (Molnár Nikoletta- Bóta Emese)

Felkészítő edző: Szalinka Szilvia

Sport:
Sport:
Első<< Előző111112113114115116117Következő >>
Címke felhő:

Szavazás
Te kire szavaznál az alábbi polgármester- jelöltek közül, ha ma lenne az önkormányzati választás Abonyban?
   
 Dévainé Kazinczy Sára 
 Guti Tivadar 
 Pető Zsolt 
 Még nem tudom! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok