Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Sport
Első<< Előző113114115116117118119Következő >>
Sport:

Sok szép sportsikerről és történésről számolhatnak be Abony utánpótlás korú labdarúgói. Velük kiskoruk óta gondos, hozzáértő edzők foglalkoznak. Lassan, de biztosan beérik a sok éves munka eredménye. Edzőjük egyikével, Tóth Györggyel készítettem interjút, aki annak ellenére szokása szerint igen szerény, hogy több ifjú sportolója is az élmezőnyig jutott már. Megtudtam, hogy jelenleg a Tóth György által edzett 96-98-as korosztály a Szolnoki MÁV SC NB II-es csapatában játszik. Ez nagyon jó hír, hiszen remek körülmények között versenyeznek a gyerekek. Szolnokra azért mentek, mert ott hiányzott a tiszta korosztály, így kerültek a KID FC sportolói egy évre „ kölcsönbe „. Gyuri dolgozott már a MÁV-nál, hiszen az U 19-es csapat edzője volt. De a MÁV-ban való szereplés egyáltalán nem partizánakció volt, hanem egy elnökségi döntés előzte meg azt. Így mindenki jól járt, de legfőképpen a gyerekek.

LV:
- Hogyan látod az utánpótláskérdést a mai Magyarországon?
Tóth

Sport:

miabonyunk - 2010.10.27. 18:41:21

Sport:

miabonyunk - 2010.10.26. 19:08:25

/ A képen Molnár József, tőle jobbra Lőrinczy Attila /

Ahogyan azt már megszokhattuk, az abonyi birkózók nagyot alkottak az elmúlt időszakban, sok versenyről érkeztek haza győzelmekkel, érmekkel. Íme Lőrinczy Attila vezetőedző beszámolója az elmúlt időszakról:

Nyáron a válogatott versenyzőink korosztályos világ versenyeken vettek részt.

Június 29- július 04.Junior Európa Bajnokság Szamokov (Bulgária)
Molnár József szabadfogásban a 60 kg- os súlycsoportban képviselte hazánkat.

Józsi az első fordulóban a tavalyi kadet EB ezüstérmes moldáv versenyzőt sima két menetben győzte le. Második fordulóban kikapott a azeri versenyzőtől ,mivel ellenfele nem jutott döntőbe „csak bronzérmes lett” így Józsi a vigaszágon sem folytatathatta a küzdelmeket végül a 11. lett.

Július 20-25 Junior Világ Bajnokság Budapest

Hazai rendezésű világversenyre Józsi lefogyasztott az 55 kg-s súlycsoportba .

Itt az első fordulóban a későbbi győztes grú

Sport:

/ A képen Benkucs Zoltán /

A mai napon az abonyi városi sportcsarnok ad otthont a Szolnok megyei bajnokságban játszó férfi kézilabdások versengésének. Sajnos az ABONY KC férfi csapata első mérkőzését elvesztette. Ettől függetlenül még minden esély megvan arra, ha a délutáni, Karcag elleni mérkőzést megnyerik, hogy továbbra is az első helyen álljanak. Nos, Szolnok ellen úgy veszítettek a hazaiak, hogy a mérkőzés simán nyerhető is lett volna, mert az elején vezettek is. Végül 26:32-re maradtak alul. Az egyik elnökségi tag beszámolója a mérkőzésről a következő:

„ Nem nyert simán az ellenfél, nyerhető volt a meccs. Sok volt a bírói tévedés, de ennek ellenére nem ez a kudarc oka. Azt gondolom, hogy az edzéshiány és rutintalanság nagy mértékben az ellenfél malmára hajtotta a vizet. Felállt fal ellen megilletődötten játszottunk, hiányzott a fiúkból a tűz és a kapusteljesítmény sem sikeredett túl fényesre. A mezőnyből megint Benkucs Zoltán volt az, aki

Sport:

miabonyunk - 2010.10.24. 19:34:14

Az Abony KC férfi kézilabdásainak mai második mérkőzésén a papírforma érvényesült és Karcag csapatát verték meg a helyi városi sportcsarnokban, hazai pályán 33:27-re. Volt dobolás, szurkolás, ahogyan az megszokott már. Nagy Attila játékos-edzőt kérdeztem arról, hogy mi is történt a mérkőzésen.

„ Az elején eléggé passzívak voltunk, amit az ellenfél ki is használt és vezetett a mérkőzés elején, de utána simán nyertünk. A csarnokban jó volt a hangulat. Senkit sem szeretnék igazán a játékosok közül kiemelni, a csapat érdeme a győzelem. Viszont Pallér Péter kapus kifogott egy jó szériát és ez sokat segített. Az ellenfél meglehetősen durván játszott, sok volt a szabálytalanság részükről, nem voltak sportszerűek. A játékvezetés rendben volt. „

Vélhetően ezzel a győzelemmel az Abony KC férfi csapata megőrizte első helyét a Jász- Nagykun Szolnok megyei bajnokságban.

LŐVE

Sport:

miabonyunk - 2010.10.23. 20:06:18

Október 23-án immár hagyományos rendezik meg Abonyban a FUTABONY nevű sporteseményt. A XI. versenyen is akadt szép számban induló, a Fergeteg Triatlon SE mindent megtett a színvonalas lebonyolítás érdekében. A FUTABONY ezúttal a Háry kupákért folyt, Dr. Magas István emlékére a táv 1956 méteres volt ezúttal is. A biztonságot a rendőrség és polgárőrség munkatársai szavatolták. A versenyt Magas István családja, a helyi önkormányzat, a Kinizsi Pál Gimnázium és a főszervező, a Fergeteg Triatlon SE támogatta.

Később még több kép.
LŐVE

Sport:
Sport:

miabonyunk - 2010.10.23. 19:57:41

Bár a Bácsbokod csapata előzetesen latolgatta az esélyeket, hogy hogyan is tudná legyőzni az ABONETT KC női csapatát, a hazaiak egy szemernyi esélyt sem adtak a vendégeknek és gyakorlatilag mind az ifik, mind pedig a felnőtt lányok- asszonyok rajt- cél győzelmet arattak az abonyi szurkolótábor bíztatása mellett. A Bácsbokod volt eddig a fekete ló, hiszen az ABONETT KC eddig nem találkozott velük, és elvileg igen erős játékerőt képviseltek, hiszen a felnőtt a második helyen tanyázott. Eddig. Az abonyi hölgyek elsők voltak és a felnőttek elsők is lesznek ez után a forduló után. A főszponzor, az ABONETT tulajdonosa elismerően, fen és mosolyogva nyilatkozott a látottakról és szerényen csak ennyit mondott: Egyre jobb a csapat! És ez így is van. De ez nagy mértékben a szponzornak is köszönhető…. Brandt Tamás edző pedig mókásan megjegyezte a szurkolók gratulációját követően, hogy az érdem nem az övé, hanem a lányoké, és rá nincs is szükség, csak ott kell álld

Sport:

miabonyunk - 2010.10.20. 20:46:20

Nagyon kell a biztatás az abonyi, ABONETT-es lányoknak! A második helyezettet fogadják szombaton, hazai pályán a tabellán első helyen álló felnőtt abonyi hölgyek!

Sport:
Első<< Előző113114115116117118119Következő >>
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok