Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6942, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Sport
Első<< Előző111112113114115116117Következő >>

veroniq - 2010.11.28. 18:49:39

Az ABONETT KC felnőtt női csapata Soltvadkerten 30:40-re győzött. A mérkőzés néhány perce ért véget. Az újabb szép sikerről Kosaras László klubelnök számolt be lapunknak. Elmondta, hogy a nagyarányú győzelem ellenére nem volt olyan egyszerű a meccs, mert a félidőben is már kilenc góllal vezetett az Abony. „ A szünetben a mieink leblokkoltak, és nehezen indult a második félidő. Szerencsére utána megint formába lendültünk. Az ellenfél nem volt túl erős védekezésben és a kapusteljesítmény sem volt erős. Mi jól védekeztünk, és a kapusunk is hozta a szokásos jó formáját. A Lőtt negyven gól pedig önmagáért beszél, már ami a támadójátékunkat illeti. Maradtunk az első helyen a tabellán. „ –mondta Kosaras László.

 

LŐVE

Sport:

veroniq - 2010.11.28. 16:46:22

Az Abonyi Kézilabda Klub férfi csapata a mai napon leikszelt Kunszentmártonnal, a listavezetővel. A fiúk még a mérkőzés vége előtt húsz másodperccel vesztésre álltak, de utána sikerült kiegyenlíteniük. A Törökszentmiklós csapatát az Abony három góllal legyőzte. Az ABONETT kézilabdás láynai jelenleg is Soltvadkerten vannak, már az ifi mérkőzés véget ért. Itt a nem túl erős vendégeket a fiatalok több, mint tíz góllal győzték le úgy, hogy minden abonyi, még a legfiatalabbak is pályára léphetett. A felnőtt mérkőzés percek múlva kezdődik. Hajrá Abony!

Sport:

veroniq - 2010.11.27. 09:40:33

Nagy Gergő interjút adott

Az abonyi származású Nagy Gergő a Győri ETO színeiben kapusként remekel, mint ahogy lapunk is beszámolt erről. Egyre komolyabb feladatokat bíznak rá a csapatvezetők. Íme, a vele készült interjú:

„Már kedden megtudtam, hogy valószínűleg én kapok szerepet a szombati NBII-es bajnokin. Eddig csak az U17-eseknél védtem, még az U19-esekkel sem szereztem tapasztalatot, így nagyon meglepődtem, de persze örültem is a lehetőségnek. Edzőimmel megbeszéltük, hogy ha az idegességemet le tudom győzni, akkor nem lehet nagy baj, szóval igazából erre készültem a múlt héten.

Az első csapat kapusedzője is ellátott jó tanácsokkal, és szerintem végül ugyanúgy sikerült ez a találkozó számomra, mint egy utánpótlás meccs, persze az iram azért nagyobb volt. Az első percben már védenem kellett, de ez csak jót tett a magabiztosságomnak. Negyed óra után már teljesen megnyugodtam, jól koncentráltam. Sajnos kaptam három gólt, úgy gondolom elkerülhe

Sport:
Foci   

Nagy Gergely, az abonyi KID FC korábbi sportolója kimagasló kapustehetségként már több éve Győrben tanul és itt is sportol a Győri ETO színeiben. Csapata remek eredményt ért el és az évzáró mérkőzésen Barcs ellen 6:3-ra győztek a győriek. Nagy Gergőt ünnepelték Győrben, mint az úgynevezett árnyékcsapat, azaz második csapat remek kapusát. Íme a cikk lelőhelye:

 

http://www.eto.hu/hirek.php?lan=hu&e_id=2300&cim=nbii_unnepi_zaras

 

Gergővel a bemutatkozó mérkőzést követően interjút is készítettek, mely holnap lesz olvasható a Győri ETO honlapján. Természetesen ezt szerkesztőségünk is átveszi. Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk Gergőnek és kívánjuk, hogy majd egykor a címeres mezt magára öltve is szerepelhessen!

 

LŐVE

Sport:
Foci   

Képek a gazdag választékról ITT megtekinthetők! Fotó:Jó képek: Polyák Attila, rosszak: LŐVE :)

 

 

 

Teher alatt nő a pálma, tartja a mondás, de sajnos az ABONETT ifistáinak ismét nem sikerült a létfontosságú győzelem a Kistelek csapata ellen. Az abonyi Városi Sportcsarnokban november 21-án vasárnap játszottak a kézilabdás hölgyek. Az ifik 15:14-es félidő után maradtak alul a fizikálisan jobb Kistelek csapata ellen, mert a végeredmény 28:29 lett oda. A lányok nagyon csalódottak voltak, mert valószínű, hogy ezen múlt a bajnokság sorsa is. Kőkemény, izgalmas volt a mérkőzés, a játékrészek jelentős hányadában az ABONETT vezetett, de ez kevésnek bizonyult a végső győzelemhez. Mind fejben, mind testileg jobb volt az ellenfél. Néhány abonyi játékos egyáltalán nem tudta a teher alatt azt nyújtani, amire igazán képes. A kapusteljesítmény gyenge volt.

 

Brandt Tamás edző lapunknak elmondta, hogy ő is csalódott, sajnálja, hogy a tavalyi évhe

Sport:

veroniq - 2010.11.19. 09:46:47

Torna a Bármi- kőtől

A Bármi-kő Bt. Strand Kisvendéglő csapatának szervezésében 2010.11.14-én került megrendezésre az első Márton Napi Vándor Kupa.

/ Nagyításhoz minden esetben kattints a képre! /

 

A következő eredmények születtek:

 

Helyezések:

  1. Bármi-kő Bt. Strand Kisvendéglő
  2. Victoria Ékszerüzlet
  3. Pintér és Társa Kft.
  4. Megettétek
  5. Drink Team

 

Torna különdíjai:

Legjobb játékos: Kolozsvári Péter (Bármi-kő Bt. Strand Kisvendéglő)

Legjobb kapus: Tóth Gergő (Megettétek)

Gólkirály: Petrezselyem Richárd (Victoria Ékszerüzlet)

 

Köszönjük az öt csapat részvételét az I. Márton Napi Vándor Kupán!

Szeretettel várunk Titeket jövőre is!

Sport:
Foci   

veroniq - 2010.11.16. 20:37:11

2010.november 03.Tatabánya NB II felnőtt Csapat Bajnokság

A másodosztályú viadalon az Abonyi BC versenyzői a házigazda Tatabánya, a Dunaferr és a Szombathelyi Haladás gárdájával mérkőztek . Az utóbbi klub színeiben olyan "nagyságok" léptek szőnyegre, mint a világbajnoki érmekkel, helyezésekkel büszkélkedhető Veréb István, Ligeti Dániel és Hatos Gábor.

Sport:
Sport   

 

Ma az Abonyi Kézilabda Klub férfi csapata idegenben vendégszerepelt, ahol két mérkőzésen is győzni tudott. Így a férfi csapat második, csak gólarányban jobb a Kunszentmárton. Az NB II-ben szereplő felnőtt hölgyek átvették a tabellán a vezetést, az ifisták másodikok.

Utolsó két férfi mérkőzés eredménye:

Tiszakürt- Abony KC 17:28 ( 7:19 )
Túrkevei VSE- Abony KC 29:36 ( 11:20 )

Férfiak- Jász- Ngykun Szolnok megyei bajnokság
1. Kunszentmárton KSK 14 p
2. Abonyi Kézilabda Klub 14 p
3. Szolnoki KCSE 14 p
4. Törökszentmiklós 8 p

Felnőtt hölgyek- NB II Dél- keleti csoport
1. ABONETT KC 15 p.
2. Szeged 14 p.
3. Bácsbokod 12 p
4. Kistelek 10 p

Ifista lányok, NB II- Dél- keleti csoport

1. Kistelek 16 p.
2. ABONETT 14 p.
3. Szeged 12 p.
4. Szeghalom 10 p

Sport:
Sport   
   

veroniq - 2010.11.15. 20:26:33

 

Az ABONETT kézilabdás lányai ezen a hétvégén Újkígyós csapatát fogadták a városi sportcsarnokban. Mind az ifi, mind a felnőtt mérkőzésen bejött a papírforma és remekeltek az abonyi lányok. Így a közönségnek ismét nem kellett az izgalomtól lerágnia a körmét, rajt- cél győzelmet arattak Barndt Tamás edző tanítványai.

A felnőtt meccs 18:14-es félidő után 38:24-es diadallal fejeződött be. Gólszerzők:

Abony: Kövér Judit 16, Mertlik Mónika 7, Hegedűs Gabriella 6, Csáki Edina 4, Nagy Krisztina 3, Lőrinczy Zsófia 1
Újkígyós: Bella Rita 4, Bánfi Edina 4, Németh Dóra 3, Laurinyeczné Buday Veronika 3, Sazbó Kinga 3, Gédó Piroska 2, Bodor Anikó 2, Skaliczki Tímea 1,Gazsó Adrienn 1, Bodor Mariann 1

Ifi eredmény: 18:8-as félidő után 37:24, gólszerzők:

Abony: Válóczi Tünde 7, Molnár Krisztina 6, Holló Hajnalka 6, Petrezselyem Zsófia 4, Mertlik Mónika 4, Bíró Hajnalka 3, Balog Barbara 2, Király Kaludia 2, Mertlik Edina 1, Pászti Edina 1, Lőrinczy

Sport:
Sport   
   

miabonyunk - 2010.11.10. 22:38:11

Sport:
Sport   
Első<< Előző111112113114115116117Következő >>
Címke felhő:

Szavazás
Te kire szavaznál az alábbi polgármester- jelöltek közül, ha ma lenne az önkormányzati választás Abonyban?
   
 Dévainé Kazinczy Sára 
 Guti Tivadar 
 Pető Zsolt 
 Még nem tudom! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok