Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7009, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Sport
Első<< Előző111112113114115116117Következő >>

veroniq - 2010.12.06. 00:52:14

 

Makó még messze volt Abonytól

 

( A képen: " Juci, a profi "- Kövér Judit akcióban )

 

December 5-én játszották az ABONETT kézilabdás hölgyei utolsó hazai mérkőzésüket a Makó ellen, mely csapat Marosmenti NKSE néven indult a bajnokságban.

Végül a papírforma ugyan bejött, de nagyon nehéz mérkőzést vívtak a lányok, hiszen az ellenfél új edzővel, egy erősebb csapattal érkezett. Tájékoztatta lapunkat Kosaras László klubelnök. Sőt, a félidőben 13:14-re vezetett az ellenfél, de innen sikerült az abonyi lányoknak győzniük, 29:24-re. Így elmondható, hogy Makó még messze volt Abonytól. Mindenki nagyon boldog és fáradt volt a végén.

Sport:

veroniq - 2010.12.05. 11:16:09

Az ABONETT KC kézilabdás lányai ma játszanak idén utoljára itthon, az abonyi Városi Sportcsarnokban. Makót látják vendégül. A felnőttek vezetik a tabellát. Izgalmas, jó mérkőzés várható, a papírforma szerint hazai győzelemmel.

Ifi mérkőzés: 15.00

Felnőtt mérkőzés: 17.00

HAJRÁ ABONY! Mindenkit sok szeretettel várnak, a belépés díjtalan!

Sport:

tyb - 2010.12.02. 19:00:03

Az abonyi birkózók ismét sikeresek voltak itthon és külföldön is.

2010.11.27-28 Karcag, Kurucz Testvérek Emlékversenye  Diák Kötöttfogású Magyar Bajnokság

Az előzetes  rangsor-versenyek alapján bejutott versenyzőink, mindannyian érmes,vagy pontszerző helyen végeztek.

Kecskeméti Ferenc    32 kg    I. hely

Lőrinczy Bence          63 kg    II. hely

Szávai Zsolt               58 kg    V. hely

Kecskeméti Krisztián  29 kg    V. hely

Nagy Benjamin           35 kg    V. hely

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2010.11.20-21 Szlovákia második legnagyobb városában, Kassán rendezték meg az Olimpiai Reménységek Versenyét szabadfogásban. A magyar-szlovák határtól néhány kilométerre elhelyezkedő városban öt ország képviseltette magát: Magyarország, Bulgária, Csehország, Lengyelország és Szlovákia.  Első helyezést ért el Molnár József 60 kg-ban, aki bolgár,szlovák ,lengyel versenyzőket felülmúlva állhatott fel a dobogó tetejére.

Sport:

veroniq - 2010.12.01. 23:03:45

MEGHÍVÓ

Karácsonyi kupa

a Bármi-kő Bt. Strand Kisvendéglő

csapatának rendezésében!

 Minden sportbarátot, érdeklődőt szeretettel várunk!

 Helye: Abony Városi Sportcsarnok

Ideje: 2010. december 12.

Nevezési határidő: 2010. december 5.

Nevezési díj: 15.000.- Ft

Nevezés helye: Balázs Károly 2740. Abony, Függetlenség út 12/a

  Telefon: 70/261-04-26 

A versenyen minden csapattag saját felelősségére indul!

Minden csapatot szeretettel várunk!

Bármi-kő Bt. Strand Kisvendéglő csapata

                                                               

Sport:
Foci   

veroniq - 2010.12.01. 10:00:13

Az Abonyi Kézilabda Club férfi csapata, mely java részt fiatal ifista játékosokból áll, remekül szerepelt az őszi bajnokságban Jász- Nagykun Szolnok megyében. Azért nem Pest megyében játszanak a fiúk, mert az jelentős többletkiadással járna számukra a nagy távolságú utazások miatt, és képtelenség volt külön felnőtt és külön ifi csapatot indítani. Nagy Attila edző remek gárdát kovácsolt össze és példásan helyt álltak.

Sport:

veroniq - 2010.11.29. 18:50:00

2010.11.13.-án került megrendezésre Zágrábban a 15. Branco Bosniak emlékverseny címen az idei úgynevezett Horvát Open. A versenyre Európa közvetlen élvonalának egyik legerősebb mezőnye jött össze tíz országból. A POWER SE-t két fő képviselte a sportrendezvényen. Zupkó Ádám, aki a nyolc közé jutásért kiegyenlített küzdelem után bírói döntéssel maradt alul a Világkupa III. helyezettjével szemben és Gál Csaba, aki 70 kg-ban igazán jó teljesítményt nyújtott és második helyezést ért el. Csaba elnyerte a verseny legtechnikásabb versenyzőjének járó különdíjat is.

 

Ugyanezen a napon, a nehéz anyagi helyzetünk miatt csak egy fővel tudtunk részt venni a II. Össz- Knockdown Karate utánpótlás bajnokság „ BUSHIDO EUROPA KUPÁN „ Budapesten. A POWER Karate SE-t itt gyermek kategóriában Sánta István képviselte. István a nehézsúlyúak között mérettette meg magát, ami azért is nehéz, mert nincs felső határ. Az első mérkőzésén nagyon céltudatos és hatékony küzdelemben az első menet vége előtt technikai KO-val győzött. A döntőbe jutásért a szentesi Oyama Dojo versenyzőjével került össze, aki méretben és fizikailag is nagyobb volt Istvánnál. Az első menet nagyon erős iramban, fej- fej melletti adok- kapokkal telt el, így a bírók hosszabbítást ítéltek.

Sport:

veroniq - 2010.11.28. 18:49:39

Az ABONETT KC felnőtt női csapata Soltvadkerten 30:40-re győzött. A mérkőzés néhány perce ért véget. Az újabb szép sikerről Kosaras László klubelnök számolt be lapunknak. Elmondta, hogy a nagyarányú győzelem ellenére nem volt olyan egyszerű a meccs, mert a félidőben is már kilenc góllal vezetett az Abony. „ A szünetben a mieink leblokkoltak, és nehezen indult a második félidő. Szerencsére utána megint formába lendültünk. Az ellenfél nem volt túl erős védekezésben és a kapusteljesítmény sem volt erős. Mi jól védekeztünk, és a kapusunk is hozta a szokásos jó formáját. A Lőtt negyven gól pedig önmagáért beszél, már ami a támadójátékunkat illeti. Maradtunk az első helyen a tabellán. „ –mondta Kosaras László.

 

LŐVE

Sport:

veroniq - 2010.11.28. 16:46:22

Az Abonyi Kézilabda Klub férfi csapata a mai napon leikszelt Kunszentmártonnal, a listavezetővel. A fiúk még a mérkőzés vége előtt húsz másodperccel vesztésre álltak, de utána sikerült kiegyenlíteniük. A Törökszentmiklós csapatát az Abony három góllal legyőzte. Az ABONETT kézilabdás láynai jelenleg is Soltvadkerten vannak, már az ifi mérkőzés véget ért. Itt a nem túl erős vendégeket a fiatalok több, mint tíz góllal győzték le úgy, hogy minden abonyi, még a legfiatalabbak is pályára léphetett. A felnőtt mérkőzés percek múlva kezdődik. Hajrá Abony!

Sport:

veroniq - 2010.11.27. 09:40:33

Nagy Gergő interjút adott

Az abonyi származású Nagy Gergő a Győri ETO színeiben kapusként remekel, mint ahogy lapunk is beszámolt erről. Egyre komolyabb feladatokat bíznak rá a csapatvezetők. Íme, a vele készült interjú:

„Már kedden megtudtam, hogy valószínűleg én kapok szerepet a szombati NBII-es bajnokin. Eddig csak az U17-eseknél védtem, még az U19-esekkel sem szereztem tapasztalatot, így nagyon meglepődtem, de persze örültem is a lehetőségnek. Edzőimmel megbeszéltük, hogy ha az idegességemet le tudom győzni, akkor nem lehet nagy baj, szóval igazából erre készültem a múlt héten.

Az első csapat kapusedzője is ellátott jó tanácsokkal, és szerintem végül ugyanúgy sikerült ez a találkozó számomra, mint egy utánpótlás meccs, persze az iram azért nagyobb volt. Az első percben már védenem kellett, de ez csak jót tett a magabiztosságomnak. Negyed óra után már teljesen megnyugodtam, jól koncentráltam. Sajnos kaptam három gólt, úgy gondolom elkerülhe

Sport:
Foci   

Nagy Gergely, az abonyi KID FC korábbi sportolója kimagasló kapustehetségként már több éve Győrben tanul és itt is sportol a Győri ETO színeiben. Csapata remek eredményt ért el és az évzáró mérkőzésen Barcs ellen 6:3-ra győztek a győriek. Nagy Gergőt ünnepelték Győrben, mint az úgynevezett árnyékcsapat, azaz második csapat remek kapusát. Íme a cikk lelőhelye:

 

http://www.eto.hu/hirek.php?lan=hu&e_id=2300&cim=nbii_unnepi_zaras

 

Gergővel a bemutatkozó mérkőzést követően interjút is készítettek, mely holnap lesz olvasható a Győri ETO honlapján. Természetesen ezt szerkesztőségünk is átveszi. Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk Gergőnek és kívánjuk, hogy majd egykor a címeres mezt magára öltve is szerepelhessen!

 

LŐVE

Sport:
Foci   
Első<< Előző111112113114115116117Következő >>
Címke felhő:

Szavazás
Mit szól Ön ahhoz, hogy március 7-én lesz nagyszabású Pecsenye Parádé Abonyban?
   
 Hurrá! Nagyon örülök neki! 
 Nekem mindegy, hogy lesz-e vagy nem! 
 Nem örülök neki! Minek? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok