Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7064, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Sport
Első<< Előző112113114115116117118Következő >>

miabonyunk - 2010.10.24. 19:34:14

Az Abony KC férfi kézilabdásainak mai második mérkőzésén a papírforma érvényesült és Karcag csapatát verték meg a helyi városi sportcsarnokban, hazai pályán 33:27-re. Volt dobolás, szurkolás, ahogyan az megszokott már. Nagy Attila játékos-edzőt kérdeztem arról, hogy mi is történt a mérkőzésen.

„ Az elején eléggé passzívak voltunk, amit az ellenfél ki is használt és vezetett a mérkőzés elején, de utána simán nyertünk. A csarnokban jó volt a hangulat. Senkit sem szeretnék igazán a játékosok közül kiemelni, a csapat érdeme a győzelem. Viszont Pallér Péter kapus kifogott egy jó szériát és ez sokat segített. Az ellenfél meglehetősen durván játszott, sok volt a szabálytalanság részükről, nem voltak sportszerűek. A játékvezetés rendben volt. „

Vélhetően ezzel a győzelemmel az Abony KC férfi csapata megőrizte első helyét a Jász- Nagykun Szolnok megyei bajnokságban.

LŐVE

Sport:

miabonyunk - 2010.10.23. 20:06:18

Október 23-án immár hagyományos rendezik meg Abonyban a FUTABONY nevű sporteseményt. A XI. versenyen is akadt szép számban induló, a Fergeteg Triatlon SE mindent megtett a színvonalas lebonyolítás érdekében. A FUTABONY ezúttal a Háry kupákért folyt, Dr. Magas István emlékére a táv 1956 méteres volt ezúttal is. A biztonságot a rendőrség és polgárőrség munkatársai szavatolták. A versenyt Magas István családja, a helyi önkormányzat, a Kinizsi Pál Gimnázium és a főszervező, a Fergeteg Triatlon SE támogatta.

Később még több kép.
LŐVE

Sport:
Sport:

miabonyunk - 2010.10.23. 19:57:41

Bár a Bácsbokod csapata előzetesen latolgatta az esélyeket, hogy hogyan is tudná legyőzni az ABONETT KC női csapatát, a hazaiak egy szemernyi esélyt sem adtak a vendégeknek és gyakorlatilag mind az ifik, mind pedig a felnőtt lányok- asszonyok rajt- cél győzelmet arattak az abonyi szurkolótábor bíztatása mellett. A Bácsbokod volt eddig a fekete ló, hiszen az ABONETT KC eddig nem találkozott velük, és elvileg igen erős játékerőt képviseltek, hiszen a felnőtt a második helyen tanyázott. Eddig. Az abonyi hölgyek elsők voltak és a felnőttek elsők is lesznek ez után a forduló után. A főszponzor, az ABONETT tulajdonosa elismerően, fen és mosolyogva nyilatkozott a látottakról és szerényen csak ennyit mondott: Egyre jobb a csapat! És ez így is van. De ez nagy mértékben a szponzornak is köszönhető…. Brandt Tamás edző pedig mókásan megjegyezte a szurkolók gratulációját követően, hogy az érdem nem az övé, hanem a lányoké, és rá nincs is szükség, csak ott kell álld

Sport:

miabonyunk - 2010.10.20. 20:46:20

Nagyon kell a biztatás az abonyi, ABONETT-es lányoknak! A második helyezettet fogadják szombaton, hazai pályán a tabellán első helyen álló felnőtt abonyi hölgyek!

Sport:

Fontos győzelmet szerzett az Abonyi SE megyei csapata az 1. fordulóban. A megyei CSB-ben erős csapatnak számító Karcagot 5,5-4,5-re sikerült legyőzni idegenben.

Ez a győzelem az Abonyi SE első csapatára is ösztönzőleg hathat, hogy az NB II első fordulóiban nyújtott gyengébb kezdésen túltegye magát.

A megyei csapat pontszerzői: Pallos László, Molnár József, Kertész Gábor, Lendvai Csaba és Donát Lajos nyertek; Ábel Imre döntetlent ért el.

2010-10-19 Bálványos István

Sport:

miabonyunk - 2010.10.20. 20:43:07

Szép sportsikert értek el ismét az Abonyi Torna és Akrobatika Klub versenyzői. Íme eredményeik, edzőjük, Szalinka Szilvia tolmácsolásában:

Az őszi szezon első versenye a XII: Utánpótlás Kupa volt, amelyet Budapesten az FTC tornászcsarnokában rendeztek, az Abony TAK-t négy egység képviselte, amelyek az alábbi eredményeket érték el:

Gyermek korosztály
Leány páros 4. hely (Vágó Luca- Szuda Réka)
Leány hármas 1. hely (Dobozi Kitti- Mucsi Noémi- Herédi Emma)

Serdülő II.
Leány Páros 1. hely (Sánta Fanni- Parti Regina)

Serdülő I. (nemzetközi kategória)
Leány páros 2. hely (Molnár Nikoletta- Bóta Emese)

Felkészítő edző: Szalinka Szilvia

Sport:
Sport:

Sportdiplomáciából megbukott a Medgyesegyháza

És akkor még nagyon szépen fogalmaztunk… Az ABONETT KC női csapatai október 16-án Medgyesegyházán játszottak két igen fontos mérkőzést és kiütéses győzelmet arattak lányaink a hazaiak ellen. Az ifisták közül a legfiatalabb sportolók léphettek pályára, de még így is 2:46-ra győztek, a felnőttek sokszor gyönyörű játékkal 23:30-ra hozták a mérkőzést. De a csapatok és szurkolók örömébe sajnos üröm is vegyül, mert sportemberhez méltatlan viselkedést produkált a Medgyesegyháza edzője és segítői szintén. Hogy mi is történt? Még a rendőrséget is kihívták az abonyi szurkolókra….

Az ABONETT szurkolói, ahogyan azt megszokhattuk tőlük, parádés hangulatot varázsoltak a csarnokba. Két darab dobbal érkezett a meccsek helyszínére hat, azaz hat darab szurkoló, majd még három külön autóval. Már a dobok láttán felháborodott a Medgyesegyháza edzője és kijelentette, hogy itt bizony nem lehet majd hangosan szurkolni, csak ak

Sport:

miabonyunk - 2010.10.15. 21:37:08

Sport:
Első<< Előző112113114115116117118Következő >>
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok