Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Sport
Első<< Előző112113114115116117118Következő >>

miabonyunk - 2010.10.27. 18:41:21

Sport:

miabonyunk - 2010.10.26. 19:08:25

/ A képen Molnár József, tőle jobbra Lőrinczy Attila /

Ahogyan azt már megszokhattuk, az abonyi birkózók nagyot alkottak az elmúlt időszakban, sok versenyről érkeztek haza győzelmekkel, érmekkel. Íme Lőrinczy Attila vezetőedző beszámolója az elmúlt időszakról:

Nyáron a válogatott versenyzőink korosztályos világ versenyeken vettek részt.

Június 29- július 04.Junior Európa Bajnokság Szamokov (Bulgária)
Molnár József szabadfogásban a 60 kg- os súlycsoportban képviselte hazánkat.

Józsi az első fordulóban a tavalyi kadet EB ezüstérmes moldáv versenyzőt sima két menetben győzte le. Második fordulóban kikapott a azeri versenyzőtől ,mivel ellenfele nem jutott döntőbe „csak bronzérmes lett” így Józsi a vigaszágon sem folytatathatta a küzdelmeket végül a 11. lett.

Július 20-25 Junior Világ Bajnokság Budapest

Hazai rendezésű világversenyre Józsi lefogyasztott az 55 kg-s súlycsoportba .

Itt az első fordulóban a későbbi győztes grú

Sport:

/ A képen Benkucs Zoltán /

A mai napon az abonyi városi sportcsarnok ad otthont a Szolnok megyei bajnokságban játszó férfi kézilabdások versengésének. Sajnos az ABONY KC férfi csapata első mérkőzését elvesztette. Ettől függetlenül még minden esély megvan arra, ha a délutáni, Karcag elleni mérkőzést megnyerik, hogy továbbra is az első helyen álljanak. Nos, Szolnok ellen úgy veszítettek a hazaiak, hogy a mérkőzés simán nyerhető is lett volna, mert az elején vezettek is. Végül 26:32-re maradtak alul. Az egyik elnökségi tag beszámolója a mérkőzésről a következő:

„ Nem nyert simán az ellenfél, nyerhető volt a meccs. Sok volt a bírói tévedés, de ennek ellenére nem ez a kudarc oka. Azt gondolom, hogy az edzéshiány és rutintalanság nagy mértékben az ellenfél malmára hajtotta a vizet. Felállt fal ellen megilletődötten játszottunk, hiányzott a fiúkból a tűz és a kapusteljesítmény sem sikeredett túl fényesre. A mezőnyből megint Benkucs Zoltán volt az, aki

Sport:

miabonyunk - 2010.10.24. 19:34:14

Az Abony KC férfi kézilabdásainak mai második mérkőzésén a papírforma érvényesült és Karcag csapatát verték meg a helyi városi sportcsarnokban, hazai pályán 33:27-re. Volt dobolás, szurkolás, ahogyan az megszokott már. Nagy Attila játékos-edzőt kérdeztem arról, hogy mi is történt a mérkőzésen.

„ Az elején eléggé passzívak voltunk, amit az ellenfél ki is használt és vezetett a mérkőzés elején, de utána simán nyertünk. A csarnokban jó volt a hangulat. Senkit sem szeretnék igazán a játékosok közül kiemelni, a csapat érdeme a győzelem. Viszont Pallér Péter kapus kifogott egy jó szériát és ez sokat segített. Az ellenfél meglehetősen durván játszott, sok volt a szabálytalanság részükről, nem voltak sportszerűek. A játékvezetés rendben volt. „

Vélhetően ezzel a győzelemmel az Abony KC férfi csapata megőrizte első helyét a Jász- Nagykun Szolnok megyei bajnokságban.

LŐVE

Sport:

miabonyunk - 2010.10.23. 20:06:18

Október 23-án immár hagyományos rendezik meg Abonyban a FUTABONY nevű sporteseményt. A XI. versenyen is akadt szép számban induló, a Fergeteg Triatlon SE mindent megtett a színvonalas lebonyolítás érdekében. A FUTABONY ezúttal a Háry kupákért folyt, Dr. Magas István emlékére a táv 1956 méteres volt ezúttal is. A biztonságot a rendőrség és polgárőrség munkatársai szavatolták. A versenyt Magas István családja, a helyi önkormányzat, a Kinizsi Pál Gimnázium és a főszervező, a Fergeteg Triatlon SE támogatta.

Később még több kép.
LŐVE

Sport:
Sport:

miabonyunk - 2010.10.23. 19:57:41

Bár a Bácsbokod csapata előzetesen latolgatta az esélyeket, hogy hogyan is tudná legyőzni az ABONETT KC női csapatát, a hazaiak egy szemernyi esélyt sem adtak a vendégeknek és gyakorlatilag mind az ifik, mind pedig a felnőtt lányok- asszonyok rajt- cél győzelmet arattak az abonyi szurkolótábor bíztatása mellett. A Bácsbokod volt eddig a fekete ló, hiszen az ABONETT KC eddig nem találkozott velük, és elvileg igen erős játékerőt képviseltek, hiszen a felnőtt a második helyen tanyázott. Eddig. Az abonyi hölgyek elsők voltak és a felnőttek elsők is lesznek ez után a forduló után. A főszponzor, az ABONETT tulajdonosa elismerően, fen és mosolyogva nyilatkozott a látottakról és szerényen csak ennyit mondott: Egyre jobb a csapat! És ez így is van. De ez nagy mértékben a szponzornak is köszönhető…. Brandt Tamás edző pedig mókásan megjegyezte a szurkolók gratulációját követően, hogy az érdem nem az övé, hanem a lányoké, és rá nincs is szükség, csak ott kell álld

Sport:

miabonyunk - 2010.10.20. 20:46:20

Nagyon kell a biztatás az abonyi, ABONETT-es lányoknak! A második helyezettet fogadják szombaton, hazai pályán a tabellán első helyen álló felnőtt abonyi hölgyek!

Sport:

Fontos győzelmet szerzett az Abonyi SE megyei csapata az 1. fordulóban. A megyei CSB-ben erős csapatnak számító Karcagot 5,5-4,5-re sikerült legyőzni idegenben.

Ez a győzelem az Abonyi SE első csapatára is ösztönzőleg hathat, hogy az NB II első fordulóiban nyújtott gyengébb kezdésen túltegye magát.

A megyei csapat pontszerzői: Pallos László, Molnár József, Kertész Gábor, Lendvai Csaba és Donát Lajos nyertek; Ábel Imre döntetlent ért el.

2010-10-19 Bálványos István

Sport:

miabonyunk - 2010.10.20. 20:43:07

Szép sportsikert értek el ismét az Abonyi Torna és Akrobatika Klub versenyzői. Íme eredményeik, edzőjük, Szalinka Szilvia tolmácsolásában:

Az őszi szezon első versenye a XII: Utánpótlás Kupa volt, amelyet Budapesten az FTC tornászcsarnokában rendeztek, az Abony TAK-t négy egység képviselte, amelyek az alábbi eredményeket érték el:

Gyermek korosztály
Leány páros 4. hely (Vágó Luca- Szuda Réka)
Leány hármas 1. hely (Dobozi Kitti- Mucsi Noémi- Herédi Emma)

Serdülő II.
Leány Páros 1. hely (Sánta Fanni- Parti Regina)

Serdülő I. (nemzetközi kategória)
Leány páros 2. hely (Molnár Nikoletta- Bóta Emese)

Felkészítő edző: Szalinka Szilvia

Sport:
Első<< Előző112113114115116117118Következő >>
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok