Mi Abonyunk - Sportbál buli és a sportolók
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.02.10. 17:58

A Városi Sportbálon hajnal négyig mulathatott a sportszerető közönség, ebből adunk most egy csipet fényképes ízelítőt, Polyák Attila segítségével. A zenét a TAHA Band, TUTO, a Trusted Essence ( Jimm, Cowface és Tristan ) szolgáltatta, zenekari szünet nem volt. Idén először felléptek a zumbás lányok is, Anettel és fergeteges hangulatot varázsoltak a sportcsarnokba, megtáncoltatva a közönséget. Az alábbiakban közzéteszem a sportbálon elhangzott beszédem szövegét, mely tartalmazza azt, hogy ki miért lett az év sportolója.

Képgaléria a buliról: ITT (fotó: Polyák Attila)

Sportbál beszéd 2012-02-11


Sok szeretettel köszöntöm az egybegyűlteket Abony város sportegyesületei nevében.

Köszöntöm:

- Idén először fogadták el meghívásunkat a Nagyabonyi Íjászok, akik Abony város hírnevét viszik szerte az országban, fantasztikus és látványos teljesítményükkel.
- Szintén először köszönthetjük köztünk az Erzsébet Sport Club erős embereit
- Igaz, hogy nem sportág, de külön szeretettel köszöntöm a szép számmal megérkezett helyi rendőri állomány tagjait, akik sokat segítettek nekünk az előkészületek során is
- Idén először szép létszámmal, csapatostul érkeztek hozzánk a ZUMBÁS lányok, akiket élőben is megcsodálhatunk majd tánc közben
- Köszöntöm a Somogyi, Gyulai és Kinizsi, valamint a Montágh DSE sportolóit
- A FERGETEG Triatlon Egyesület sportolóit
- A sakk egyesület tagjait
- Az abonyi sportakrobatikás lányokat
- Az Abonyi Birkózó Club sportolóit
- A POWER Karate SE karatékáit
- Az Abonyi Lovas Klub Egyesület lovasait
- A női kézilabdásokat
- A férfi kézilabdásokat
- A kispályás labdarúgókat, külön a BÁRMI- KŐ Strand Kisvendéglő csapatának tagjait
- A KID FC sportolóit és valamennyi kedves vendégünket

A díjátadóra felkérem Parti Mihály alpolgármester urat, Gulykáné Gál Erzsébetet, a Kulturális, Oktatási és Sport Bizottság elnökét, Nagy Gábornét, a Somogyi Imre Általános Iskola igazgatóját, Sárkányné Bálint Máriát, a Sportcsarnok igazgatóját, valamint Gyigor Sándor urat, a Pintér és Társa Kft. képviselőjét. A tiszteletdíjakat Abony Város Önkormányzata szponzorálta.


Megkérem a sportolókat, hogy nevük elhangzásakor jöjjenek ide hozzánk és sorakozzanak majd fel a színpad előtt. Most rendhagyó módon egy általunk nagyon nagyra becsült és közkedvelt szponzort szeretnénk kitüntetni, az egyes sportegyesületek közfelkiáltással javasolták őt erre a díjra. Nincs is olyan kérés, amit ne teljesítene ez a vállalkozó, nem jön el tőle üres kézzel senki sem, nem tesz kivételt az egyes sportágak között, egy nagyon népszerű labdarúgó torna is a nevéhez fűződik. Köszönjük szépen Pintér Úr, Pintér József.


Először az Erzsébet Sport Club sportolóit szeretnénk díjazni, a kupákat maga az egyesület vezetője, a konditerem bérlője ajánlotta fel az erős fiúk számára.

Petrik Dezső - Sportág megnevezése: Armwrestling Sport (szkander) – 5 x magyar bajnok
29 x országos bajnokság jobb-bal kéz, 2 x európa kupa győztes, 2-szeres junior grandprix nemzetközi győztes, 2x judgement day világkupa győztes

A felkészülését az ESC biztosítja./ Erzsébet Sport Club továbbiakban ESC/


Ungvári Richárd - 3 éve edz ESC-ben edz, Sportága erőemelő, 2011 brutall challenge-n indult / európai szintű / 5 millió Ft összdíjazású verseny. 700 versenyzővel.
Teljesítménye ezüst fokozat 5817 kg-mal

Dömök Ádám- 3 éve edz ESC-ben edz, Sportága erőemelő, 2011 brutall challenge-n inult / európai szintű/ 5 millió Ft összdíjazású verseny. 700 versenyzővel. Teljesítménye ezüst fokozat 70-75 kg-ban 5150 kg-mal

Mindketten fekve nyomó diákolimpián évek óta első helyezettek.

 

Sakkozók
Fiatalon csatlakozott a 7 évvel ezelőtt megalakult Abonyi Sakk Egyesülethez és azóta is aktív tagja valamint eredményes pontszerzője a csapatnak. Tagja volt a 3 évvel ezelőtt bajnokságot nyert megyei sakkcsapatnak és ifi játékosként fontos pontokkal járult hozzá a csapatbajnoki szerepléshez. Jelenleg is versenyez mind a megyei mind pedig az NB II-es csapatban. Játékát elsősorban a kombinációs stílus jellemzi, a végsőkig képes küzdeni. Az egyesület saját nevelésű versenyzője, akinek bár ifiként ez az utolsó idénye, de jövőre az idősebb korosztályban is számítunk rá. Az év sakkozója: Lendvai Csaba!


Akrobatika

Vágó Luca- Csomor Janka

A lányok 2011-ben kezdtek együtt versenyezni, az egyik legnépesebb kategóriában gyermek leány párosban. Rögtön az első versenyükön sikerült belopni magukat a bírók szívébe határozott előadásmódjukkal és pontos technikai kivitelezésű elemeikkel. A pontszerző versenyeken elért remek eredményeikkel nem csak arany minősítést szerezték meg, hanem sikeresen kvalifikálták magukat az Országos Bajnokságra is.
Edző: Szalinka Szilvia
Eredményeik:
Puente Kupa 2. hely
Fradi Kupa 2. hely
Abony Kupa 1. hely
Grassalkovich Kupa 4. hely
Utánpótlás Kupa 1. hely
Országos Bajnokság 3. hely

Triatlon
Soós Fanni Kinga 2011. évi eredményei (triatlon, duatlon futás kerékpár)

Fanni a 2011-es évben került fel a gyermek kcs-ba, ahol az 1998-as születésűekkel versenyzett, vagyis ő fiatal volt a korcsoportjában. Igen figyelemre méltóak a 2011-es eredményei. A nyár második felétől talált önmagára ebben a korcsoportban a versenyzés nagyvilágában. Minden edzésen ott van és a maximumot nyújtja, a versenyeken igyekszik a legtöbbet kihozni magából, szereti ezt a sportot.
Néhány fontosabb eredménye:

Sanametal Eger Nagydíj Aquatlon 2. hely
Triatlon Világkupa Tiszaújváros 12. hely
Mátraköröcske Kerékpáros Bajnokság
Gyöngyös-Mátraháza 15km (csak felfelé) 1. hely (abszolút női mezőnyben)
Terepduatlon Országos Bajnokság
Piliscsaba 1. hely (gyermek kcs)
Hegyi Tájfutó Országos Bajnokság
Dobogókő 15km 2. hely (abszolút női)


Lovasok
Az Abonyi Lovas Klub díjazottja Molnár András fogathajtó.
2009- ben kezdte el a versenyzői karrierjét. Akkor még nem a saját fogatával hanem máséval
2010-ben már saját fogatával versenyzett , 3-4 versenyen indulva szerzett magának versenyrutint. Az eredményein már ekkor látszott, hogy van tehetsége ehhez a sporthoz és hogy a kitartó munka előbb utóbb meg fogja hozni gyümölcsét.
2011-ben beérett versenyzőként szinte minden versenyen esélyesként állt starthoz.
2011-ben célul tűzte ki hogy bekerüljön a Magyar bajnoki döntő legjobb 20 fogata közé, ami sikerült is neki.
A tavasztól őszig összesen 13 versenyen vett részt, melyből 4 versenyen első helyezést ért el (többek között Abonyban is), a többi versenyen is az első 6-ban, pontszerző helyen, végzett.
A sok munka, fáradtság végül meghozta gyümölcsét és Andris a megyei bajnoki fordulók eredménye alapján a Jász- Nagykun Szolnok megyei bajnokság második helyén végzett a Dél-kelet Magyarországi Régiós bajnokság negyedik helyét szerezte meg, ezzel jogosultságot is nyert hogy starthoz álljon Napkoron a „c” kategóriás Országos Magyar Bajnoki Döntőn.

Íjászok- Nagy Abonyi Íjászok
A Nagyabonyi Íjászok Baráti Köre-ként alakult még 2008 nyarán. Kezdetben baráti társaság szabadidős tevékenysége volt. A létszám növekedésével merült fel az ötlet az egyesületi formában történő alakulásról. Az egyesület 2010. november 7.-én alakult meg 14 felnőtt taggal, a taglétszám már több volt, de azon a napon ennyien tudtunk összejönni, illetve a nem nagykorú tagokat az alapításnál nem vettük figyelembe, a bonyodalmakat elkerülvén. Így ők később csatlakoztak az egyesülethez.

A baráti kör 2009-ben és 2010-ben az ópusztaszeri Nyílzápor eseményen vett részt. 2011-ben már mint egyesület jelentünk meg ezen eseményen, több száz (cca. 1600) íjász és több ezer látogató előtt, amiről már fotódokumentáció (Polyák Attila) készült tájékoztatván Abony lakosságát (MiAbonyunk).

A 2011. év legjobb íjásza: egy harcos amazon, aki Bodor Erika
Eredményei:
2011.05.21. Jászfényszaru Íjász Verseny 8. helyezés
2011.08.27. I. Ónodi Nyílröptető Viadal 4. helyezés
2011.09.18. IV. Őszi Nap-éj egyenlőség Hagyományőrző íjászverseny (Tiszafüred) 4. helyezés
2011.09.24. VIII. Besenyszögi Íjász Viadal 1. helyezés
2011.10.01. Nagykőrösi Íjász Verseny - párbaj 2. helyezés
Montágh DSE. 2 sportolót szeretnének jutalmazni
Siklódi Sándor:
Az elmúlt tanévben ősszel is és tavasszal is megnyerte a Megyei Asztalitenisz Diákolimpiát. Az Országos Asztalitenisz Diákolimpián az előkelő III. helyezést szerezte meg.
Tagja volt iskolánk labdarúgó csapatának, mely a Megyei Labdarúgó Diákolimpiát megnyerte, így jogot szerzett az országos döntőben való részvételre. Az Országos Labdarúgó Diákolimpián, a IX. helyet szerezte meg csapatunk.
A Megyei Atlétikai Diákolimpián magasugrás versenyszámban az I. helyezést érte el, így eljutott Zánkára, ott az országos döntőben szerepelt.
Mindemellett tanulmányi eredménye, szorgalma, magatartása is példamutató.
Varga Zsolt
Az elmúlt tanévben a Megyei Asztalitenisz Diákolimpián a III. helyet szerezte meg. Vezető tagja volt labdarúgó csapatunknak, mely megnyerte a Megyei Labdarúgó Diákolimpiát, majd az Országos Döntőben a IX. helyezést érte el.
A Megyei Atlétikai Diákolimpián megnyerte a 400m-es síkfutást, így eljutott az Országos Atlétikai Diákolimpiára Zánkára, ahol szépen helyt állt.
Mindemellett tanulmányi eredménye, szorgalma, magatartása is példamutató.

Somogyi DSE.
A Somogyi DSE az alábbi tanulókat javasolja a 2011-es év legjobb sportolóinak:

Majercsik Melinda 6.t osztályos tanuló
Melinda kiemelkedően tehetséges sportolója a DSE-nek. Már ötödikes létére oszlopos tagjává vált az iskola válogatott kézilabda és atlétika csapatnak, melyekben kiváló eredményeket értek el.
Kézilabdában: Adidas kupán megyei 5. helyet szerezték meg.
Diákolimpián megye bajnokként jutottak az országos elődöntőbe ahol 2. helyezést értek el.
Atlétikában: Megyei mezei futóverseny csapat 4. hely.
4 próbán területi 1hely, megyei 1 hely megszerzése révén országos döntősök voltak, ahol a közép mezőnyben végeztek.
Melinda egyéniben megyei 3. helyezést ért el az egy évvel idősebbek között.
Testnevelő tanára: Nagy Gáborné Edzője: Szabó Linda volt.

Vida Patrik 8.t osztályos tanuló
Patrik oszlopos tagja az iskola kézilabda válogatottjának és atlétika csapatának. Jelentős részt vállalt az előző tanév csapat sportágainak sikerében.
Legjelentősebb eredményeit az ősz atlétikai ügyességi csapatbajnokságban érte el.
Kislabda-hajításban megyei 2.-ként országos döntőbe jutottak, ahol ő volt a csapat legeredményesebb dobója. Az országos döntőn pontszerző helyen, hatodikként végeztek.
A távolugró és súlylökő csapat is egyaránt megyei 2. helyet szerzett, melyekben szintén ő volt a legeredményesebb csapattag. Az idei diákolimpián még jobb eredményeket várunk tőle.
Testnevelő tanára: Kókai László

Gyulai DSE
Szűcs Bence
Testnevelője, Tóth György szerint Bence minden labdajátékban eredményes, azonban az igazi sportja a labdarúgás. Az NB II.- ben szereplő szolnoki MÁV FC csapatában játszik, nem is akár milyen eredménnyel. A csapat tavaly megnyerte a Bajnokságot, így felkerültek az I. osztályba

Kinizsi DSE
A Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola Diák Sport Egyesülete (Kinizsi DSE) részéről Babcsán Martin 10. a osztályos tanulónkat szeretnénk, ha díjaznák a XII. Sportbálon!

Eredményei:
- II. Össz-Knockdown Karate Utánpótlás Bajnokság Bushido Európa Kupa, ifjúsági csoportban I. helyezés
- Diákolimpia, Kyokushin karate sportág, ifjúsági csoportban II. helyezés
- XI. „Nagykun Kupa” Utánpótlás és Felnőtt kyokushin Magyar Bajnokság, ifjúsági csoportban II. helyezés
- II. Tadashii Kupa, Kyokushin Karate Bajnokság, ifjúsági csoportban II. helyezés
- Diákolimpia, Kyokushin Karate sportág, ifjúsági csoportban I. helyezés
- Magyar Kyokushin Karate Utánpótlás Bajnokság, ifjúsági csoportban III. helyezés
A POWER Karate SE sportolói következnek
Az év sportolója nem más, mint az előbb, a Kinizsi DSE által is kitüntetett Babcsán Martin, akit még egyszer megkérek, hogy fáradjon ide hozzánk:Eredményeit még egyszer nem sorolnám fel, ha nem baj. Babcsán Martin
Egy ifjú hölgy következik:
Molnár Mercédesz
Eredményei:
? VI. Zemplén Kupa Sátoraljaújhely, Nemzetközi Kyokushin Karate Verseny I. helyezett

? Diákolimpia Döntő, ifjúsági csoportban II. helyezés

? II. Tadashii Kupa, Kyokushin Karate Bajnokság, ifjúsági csoportban I. helyezett

? X. J.&S. Speed Kupa Gyermek, Serdülő Kyokushin Karate III. helyezett

? III. Össz-Knockdown Karate Utánpótlás Bajnokság Bushido Európa Kupa I. helyezés

Maga a POWER SE szeretné egy csodás serleggel kitüntetni edzőjét.
Orosz Zoltán
Közel három évtizede ismerkedett meg a Kyokushin karatéval, ebből 20 éve foglalkozik oktatással. A húsz év alatt tucatnyi bajnokot és élversenyzőt nevelt ki. Az edzősködés mellett nem hanyagolta el önképzését sem, melynek eredményeként 2011.-ben sikeres mestervizsgát tett. Jelenleg is közel 50 fős csoportját magas szinten oktatja, képzi. Tanítványai szeretik, tisztelik és komoly példakép számukra. 2011. év Edzője : Orosz Zoltán 1. danos mester.

Kézilabda

A Férfi felnőt csapatból:BÁRÁNY JÓZSEF

20 évig oszlopos tagja volt a kézilabda csapatnak. 2008-ban csapatkapitányként vonult vissza.
Nem fordított hátat a kézilabdának,mert a háttérmunkában aktívan részt vett. 2010-ben újra visszatért mert szükségét látta több régebbi csapattársával együtt,hogy segítsék a férfi kézilabda csapatot.
Tagja a kézilabda szakosztály vezetőségének szívvel-lélekkel dolgozik, igaz néha igencsak szélmalom harcot folytat. Kézilabda iránti szeretetét és elkötelezettégét mi sem bizonyítja jobban, hogy az utánpótlás keresésében és szervezésében is részt vesz, jelenleg is oszlopos tagja az abonyi férfi felnőtt kézilabda csapatnak.

Férfi Ifjúsági kézilabda VARGA RÓBERT

Kézilabda sportágban az év ifjúsági sportolója címet Varga Róbert érdemelte ki, aki több éve kitartóan és nagy alázattal erősíti és segíti az Abony KC ifi csapatát. Jelenleg a legjobb Abonyi játékosként, a pestmegyei bajnokság góllövőlistáján a 4. helyen áll. Többször a felnőtt mérkőzéseken is kapott szerepet, ahol bizonyította, hogy van helye a csapatban, ami ilyen fiatalon nem kis teljesítmény. További kitartó, lelkiismeretes munkával a jövőben nemcsak az ifiben, hanem a felnőtt csapatban is meghatározó játékos lehet.

Női kézilabda

Női Felnőtt csapat CSÁKI EDINA
Nagyon kemény és gólerős balszélső játékos. Mindig úgy csinálja, hogy a labda a hálóban kössön ki.
Fegyelmezett, az edzésmunkája kiváló, mindemellett igazi csapatjátékos. 2010-2011-ben az
ABONETT KC tagja.


Női Ifjúsági csapat MOLNÁR KRISZTINA
2011. évben jó teljesítményt nyújtott az ifi csapatban, de már most meghatározó szerepe
van a felnőtt csapatban is. beállós poszton játszik, és jól használja ki a helyzeteket. 2010-2011-ben
az ABONETT KC ifjúsági csapat tagja.

Birkózás
Két kiváló sportolót szeretnének díjazni az Abonyi Birkózó Club sportolói közül
Molnár József legjobb eredményei 2011.-évben: Felnőtt, és Junior Magyar Bajnok (60kg szabadfogás), Junior VB VII. helyezett, felnőtt válogatott.
Molnár László legjobb eredményei 2011.-évben: Serdülő Magyar Bajnokság, Diákolimpia Országos Döntő kötött, és szabadfogásban is II., kötöttfogás 76 kg-os kategóriában az országos ranglista vezetője.

Labdarúgás
U19 korosztály (azaz az ifi csapat) jutalmazott játékosa kiemelkedő teljesítményt nyújtott az elmúlt évben. Nagyon szorgalmas, kitartó játékos. Ősztől védekező középpályás poszton játszik, azt megelőzően balhátvéd volt. 2011-ben 29 mérkőzésen 10 gólt szerzett, annak ellenére, hogy védekező játékos. Nagyon jelentős érdemei vannak abban, hogy az ifjúsági csapat az előző bajnoki évben megnyerte a bajnoki címet, s jelenleg – az őszi szezon végén – is az élen áll. Már tagja a felnőtt keretnek is, ahol eddig 8-szor lépett pályára.
Köszönjük kiemelkedő játékát, és továbbra is ilyen jó munkát várunk Tőle.
Ez a játékos nem más, mint Molnár Tamás.


A felnőtt csapat díjazottja is kiemelkedő teljesítményt nyújtott az elmúlt évben. Az év elején, hosszú távollét után igazolt vissza közénk. Rutinjával hozzásegítette társait is a csapatépítéshez, a jó eredmények eléréséhez. Sportszerű életvitelével, a sporthoz való hozzáállásával példakép lehet a fiatalok előtt. Ő az a játékos, aki legtöbbet szerepelt a pályán, már minden poszton játszott (kivéve a kapust). Jelenleg védekező középpályásként szerepel a csapatban. 41 mérkőzésen 28 gólt szerzett, mely remek teljesítmény Egy sportújság a pest megyei II. osztály legjobb középpályásának választotta.

Ez a játékos nem más, mint a KID FC felnőtt csapatkapitánya, Boros Zsolt.

A KID FC még egy játékost javasolt díjazásra, akit a felnőtt csapat részéről az év felfedezettjének nevezhetünk.
A tavaszi szezonban még az U19-es csapatban ontotta a gólokat, 14 mérkőzésen 17 gólt szerzett, s e remek teljesítménnyel csapata gólkirálya lett.
Az őszi szezonban már a felnőtt csapatban szerepelt, s ott is megmutatta, mennyire gól érzékeny játékos, hiszen 23 mérkőzésen 22-szer talált a kapuba.
Ez mindkettő kiváló teljesítmény!
2007 óta 165 mérkőzősen 173 gólt szerzett, mely káprázatos teljesítmény!

A KID FC csapatának gólvágója nem más, mint Molnár István.


Az a csapat, aki most a díjat átveheti, egy olyan kitartó, összeszokott baráti társaság, akik nélkül nem múlhat el labdarúgó torna a településen, sőt vidékre is rendszeresen eljárnak, öregbítve ezzel is városunk hírnevét.

Itthon is és a vidéki tornákon is igen eredményesen szerepelnek.
A 2011. évben az alábbi eredményeket érték el:

XII. Szegfű Kupa I. helyezés,
II. Húsvéti Kupa III. helyezés,
I. Bagoly családi nap II. helyezés,
II. Bagoly családi nap I. helyezés,
III. Bagoly Kupa IV. helyezés,
II. Márton napi vándorkupa V. helyezés,
IV. Pintér Kupa I. helyezés,
IV. Pintér Kupa III.helyezés, (ezen a tornán két csapattal indultak)

Jászkarajenőn
Kara Kupa I. helyezés,

Kocséron

III. Húsvéti Kupa II. helyezés,
III. Tanévzáró Kupa III. helyezés,
Szent István napi kupa I. helyezés,
II. Szüreti vándorkupa I. helyezés,
II. Senior Kupa III. helyezés,
III. Senior Kupa III. helyezés.
Az a csapat, aki ezt a sok szép eredményt elérte, nem más, mint a Bármi-kő Bt. - Strand Kisvendéglő csapata.

És a végén csattan az ostor, hiszen van köztünk egy kiváló, most is aktív sportember, akit a sportegyesületek egybehangzó szavazata alapján szeretnénk az ÉV EDZŐJE kitüntető címmel megjutalmazni. Számos verseny szervezője, itt nem csak a kifejezetten versenysportra kell gondolni, hanem rengeteg embert megmozgat a tömegsport rendezvényeken is. Kiváló eredményeket érnek el tanítványai, de a hölgyeknek is sokat segít abban, hogy remek formában legyenek, sőt sok kisgyermek nála tanult meg úszni. Fáradhatatlan, megszállott, kitartó. Ennyivel tudnám még jellemezni Soós Editet vagy Medveczki Editet, akinek sok szeretettel adjuk át most ezt a díjat, megköszönve azt, amit Abony városáért és sportjáért tett illetve tesz nap, mint nap.
 

Sport:
Sportbál   
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

A mai napon a szenior labdarúgóké volt a főszerep Abonyban

Fitten, egészségesen!

Tárt kapus program

Tárt kapus program a Fergeteg Triatlonnal!

Gyere Te is tritalonozni!

Futókör átadó

Télen is tárt kapus programok

Gyere te is tiratlonozni!

Geyre, szeretettel várunk tárt kapus programjainkra!

Gyere, mozogj velünk!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Köszönjük!

zsoficiii -

2012.02.13. 21:28:02

Szerintem mindenki nevében mondhatom hogy köszönjük szépen a sok képet! Nagyon szuperek lettek!! ;)


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok