Mi Abonyunk - Városi Sportbál díjátadás
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

matek - 2011.02.16. 12:43


XIV. Városi Sportbál, díjátadás Fotó: matek 

Díjátadó képei a képre kattintva!

A XIV. Városi Sportbálon az alábbiakban részletezett eredményiek alapján kaptak kitüntetéseket a település sportolói. A díjakat Földi László, Gulykáné Gaál Erzsébet, Korbély Csabáné és  Dr. Magyar Gábor adták át.  Az alábbaikban részlet következik a beszédből:

" Körünkben üdvözölhetjük Földi Lászlót, Cegléd város polgármesterét is, aki jelenleg körzetünkben FIDESZ- KDNP színeiben országgyűlési képviselő jelölt is. Kérem, fáradjon ide mellém. Abonyi származásúként sokan ismerik, ismerjük, a Magyar parlamentnek jelenleg is tagja, szívén viseli a magyar sport ügyét, parlamenti felszólalásaiban többször kiállt a sportolók és egyes sportágak mellett. Többek között a birkózó sportág ügyét is szívén viselve, amikor élésen bírálta azokat, akik szerették volna elérni, hogy a birkózás lekerüljön az Olimpia műsoráról. Hívó szavamra Földi László azonnal igent mondott, köszönjük, hogy elfogadta meghívásunkat, és nem érkezett üres kézzel, mert jelentős anyagi támogatást nyújtott a sportbál megszervezéséhez.

Idén első alkalommal egy olyan fantasztikus asszonyt is meghívtam erre a rendezvényre, akit városszerte szinte mindenki jól ismer. Így a sportolók is, hiszen munkájának köszönhetően a helyi önkormányzat lapban számtalanszor olvashattunk az egyes sportágakról cikkeket, híreket, információkat. Nagyon nagy szeretettel és tisztelettel megkérem Korbély Csabánét, Ilikét, a művelődési ház közelmúltban nyugdíjba vonult igazgatóját, hogy fáradjon ide és segítsen nekem a díjak átadásában. Egyben felkérem Földi Lászlót, hogy a sportegyesületek által adományozott díjat, Ilike munkájának elismeréseként nyújtsa át neki, ezzel is megköszönve több évtizedes áldozatos munkáját. Nagy tapsot kérek neki.

Ez a rendezvény nem jöhetett volna létre a helyi önkormányzat támogatása nélkül, tőlük kaptuk meg térítésmentesen a sportcsarnokot, és ők tették lehetővé azt, hogy kupákat vásárolhassunk. Igaz, hogy nincs jelen a rendezvényen, de ennek ellenére köszönöm Habony Istvánnak, MSZP-s bizottsági elnöknek is a segítségét. Kérem, hogy jöjjenek ide hozzám a Kulturális, Oktatási és Sport Bizottság tagjai, Gulykáné Gaál Erzsébet elnök, Murvainé Kovács Rita, Bakosné Kocsi Judit, Dr. Magyar Gábor, Dévainé Kazinczy Sára.
 

Sportbál díjátadó ceremónia, beszéd részlete:

Először az Erzsébet Sport Club sportolóját szeretnénk díjazni.

Ez a sportoló két nagyobb versenyen ért el kiemelkedő eredményt

Országos Natural Testépítő Bajnokság Tatabánya 2. hely
Natural Testépítő Bajnokság Görögország Zakintos 3. hely
Mészáros Ferenc


Sakkozók

"Az Abonyi Sakk Egyesület fiatal versenyzője, aki mind a megyei csapatbajnokságban, mind pedig az NB II-ben bizonyította rátermettségét. Az Abonyban 7 év óta minden évben megrendezésre kerülő Lőrinczi emlékversenyek ifi csoportjának sokszoros győztese, általában 100%-os eredménnyel. Számos egyéni ifi sakkversenyen győzedelmeskedett, illetve ért el díjas helyezést.
Már egész fiatalon, alsósként kiemelkedett a korosztályában, nyugodt, higgadt játékával. Nem csak a sakkban, hanem a tanulásban is példát mutat kitűnő tanulmányi eredményével és számos tanulmányi versenyen elért kiemelkedő helyezésével.
Az Abonyi Sakk Egyesület NB II-es csapatának legerősebb ifi játékosa: Bognár Donát."

 

Akrobatika
Legjobb eredményeik 2013-ban
Korosztály: Gyerek leány páros
A Diákolimpia, az országos döntő eredménye, a vastagon kiemeltek hivatalos pontszerző országos versenyek.
Puente Kupa Április 6. 3. Vác
Országos Diákolimpia Április 20. 2. Érd
Abony Kupa Június 1. 4. Abony
Movet Kupa – Utánpótlás Kupa Október 5. 2. Szeged
SZPA Kupa Október 26. 3. Budapest
Grassalkovich Kupa November 16. 2. Gödöllő
Magyar Bajnokság December 14. 3. Budapest

Mucsi Noémi- Benyus Adél

Triatlon

4. m osztályos, a Somogyi Imre Általános Iskola kitűnő tanulója.
A tavalyi évben újonc korcsoportban ért el kiváló eredményeket. Igaz még újonc második éves volt, de a folyamatos edzések ebben a korcsoportban is meghozták az eredményeket.

2013.
április Kaszó Duatlon OB 3. hely
május SPORT XXI. Aquatlon OB Eger 1. hely
június Triatlon Diákolimpia Országos Döntő Tiszaújváros II. hely
július Balassagyarmat Triatlon ranglistaverseny 1. hely
Balassagyarmat Aquatlon OB 1. hely
augusztus Sportolna Triatlon Fesztivál OB 1. hely
október Duatlon Diákolimpia OB Lakitelek 3. hely

Soós Gergő
Lovasok
Az Abonyi Lovas Klub díjazottja Nagyon szerényen adta elő, hiszen azt mondta, hogy mivel a tavalyi esztendőben is ő kapta a díjat legjobbként, idén nem szeretnének senkit sem díjazni. Mivel azonban ténylegesen ő volt az, aki a legeredményesebb volt, ezt mi sem hagyhatjuk szó és kupa nélkül, ezért éljen Molnár András fogathajtó.

Íjászok- Nagy Abonyi Íjászok
Jó indult a 2013-as év az ifjú versenyzőknek. Most, hogy már belenőtt az ifi kategóriába – az előző év tapogatódzó időszaka után, mindjárt az év első versenyét megnyerte Törökszentmiklós – Óballán (2013. április 13.). Felhozó versenynek ideális volt, az április 28-ai nagyversenyre, Muhiban, ahol szintén első helyezett lett. Május 25. Jászfényszaru újra a dobogó legfelső foka. Július 14. Budakalász 3. helyezés. Július 21-én Újhartyánban, az erdőben 2. helyezés. Augusztus 31-én az év második legfontosabb versenyén Ónodon a Vár tövében megrendezett versenyen ismét a dobogó második foka. Szeptember 14-én Szolnokon mostoha időjárási körülmények között, szakadó esőben újra a legjobbnak, s a legkitartóbbnak bizonyult, aranyéremmel jutalmazva. A Nagyabonyi Íjászok legfontosabb versenyén Besenyszögön, szeptember 21-én egy ezüst éremmel lett gazdagabb. A verseny vége itt is esősre sikeredett. Ezzel a versennyel zárta a verseny évet Berci, amely rendkívül sikeressé vált, minden versenyén a dobogóra állhatott, összesen 8 éremmel (4 arany, 3 ezüst, 1 bronz) gazdagodott a pályafutása. Gratulálunk Neki !
A díjazottunk: Domokos Albert


Montágh DSE
• A Megyei Asztalitenisz Diákolimpián II. helyezést ért el, így továbbjutott az Országos Diákolimpiára, ahol a megosztott III. helyezést sikerült megszereznie.
• Kiemelkedő játékosa a megyei I. helyezett labdarúgó csapatnak.
• A Megyei Atlétikai Diákolimpián:
• 1500 m-es síkfutásban I. hely;
• távolugrás versenyszámban I. hely;
• magasugrás versenyszámban II. helyezést ért el.
Béla azon túl, hogy jó sportoló, jó tanuló, szorgalmas és jó magatartású. Tagja volt az Országos Komplex Tanulmányi Versenyen IV. helyezést elért csapatnak.

Suki Béla


Somogyi DSE.
Ebben az évben 8. m-es tanulónkat javasoljuk díjazásra a Somogyi DSE legjobb sportolójaként. Fanni, amellett, hogy a saját sportágában, triatlon versenyzőként sikert-sikerre halmoz az iskolai sportból is kiveszi a részét. Így 2013-ban is szerzett országos eredményeket atlétikában a diákolimpián. Mezei futásban megye bajnokként állt az országos döntő rajtjához 178 társával együtt és harmadikként ért célba. Az atlétika egyéni bajnokságban 1500 méteres síkfutásban szerzett megye bajnoki címet, itt az országos döntőn 6. helyezést ért el. Saját sportágában pedig az Országos Duatlon Diákolimpián az első helyet megszerezve állhatott a dobogó legmagasabb fokára. Ebben az évben is hasonló szép eredményeket várunk tőle.
Soós Fanni
Gyulai DSE
2008-ban 4,5 évesen kezdett el karatézni a Power Karate SE-ben. Itt szerette meg a kyokushin karatét. 2012-től a Full Contact Team Szolnok versenyzője. Pontrendszerben és Knock Down rendszerben is versenyzik és ér el szép sikereket. A sporteredmények mellett kitűnő tanuló, matematika versenyen országos 9. helyet szerzett.
Legfontosabb eredményei:
2x Világkupa győztes (2012,2013)
2x Diákolimpia bajnok (2012,2013)
2x Magyar bajnok (2012 Ko, 2013 Pontrendszer)
3 versenyen nyerte el a legtechnikásabb versenyzőnek járó különdíjat.
2012-ben és 2013-ban is ő lett klubja legeredményesebb versenyzője.
Edzői: Magna Gergő és Fórián Enikő.

Fehér Levente

 

Kinizsi DSE
A Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola 9. Ny osztályos tanulója. Niki 1999. március 18-án született Cegléden. A birkózást 2011. augusztusában kezdte meg az Abonyi Birkózó Club színeiben. A birkózás a családban hagyománynak számít, hiszen édesapja is birkózott. Testvére, Molnár József 11 éve birkózik, Magyar Bajnok, Európa Bajnokságon vett részt, a válogatott tagja.

Molnár Nikolett eredményei:

Serdülő Magyar bajnokság 1. hely
Diákolimpia 1. hely
Növényi Norbert Emlékverseny 1. hely
Területi kötött fogású verseny (fiú) 3. hely
Lengyelországban Nemzetközi Női Verseny 5. hely

2014-ben várható versenyek, melyeken részt vesz:

Ausztriában nemzetközi női verseny, ahol korkedvezménnyel indulhat, mivel serdülő másodéves, a verseny pedig kadettoknak lesz. Magyar Bajnokság Diákolimpia, 3 válogató, ha mindhármat megnyeri, akkor mehet májusban Bulgáriába, az Európa Bajnokságra.
MOLNÁR Nikoletta
A POWER Karate SE sportolói következnek


GÁL CSABA 1, DAN
-2006 junior eb -60kg 1. Hely
-2007 diakolimpia junior kor. 1. Hely
-2010 magyarbajnokság 2. Hely
-2010 horvát bajnokság 2. Hely és a legtechnikásabb versenyző
-2011 magyar bajnokság 2. Hely és legtechnikásabb versenyző
-2011 lengyel meghívásos verseny 2. Hely
-2013 horvát bajnokság 2. Hely és legtechnikásabb versenyző
Edzője: Jarábik László

 

 

 

SZABÓ ISTVÁN 4. DAN

Az eredmények: 2013. Felnőtt Magyar Bajnokság I. hely
Nagykun Kupa I. hely
EB Svájc, Luzern I. hely

Így 7x-es EB győztes, 5x-ös második, 18x-os magyar bajnok.

Kézilabda

Férfi:

ifi
BAGI SÁNDOR

Ifi csapatunk oszlopos tagja most már több éve, teljesítménye évről évre javuló tendenciát mutat. A kézilabda sport iránt mutatott alázata elszántsága példaértékű, sok fiatal megirigyelhetné. Az edzésmunkájával valamint a mérkőzéseken nyújtott munkája beérett mivel az idei évtől a felnőtt keret tag is lett,és komoly szerepet szán neki a jelenlegi edző.

felnőtt
MÁDI CSABA

Az ABONYI kézilabda klub oszlopos tagja már évek óta évről, évre többet és többet tett a csapat teljesítményéért. A háttérmunkában is folyamatosan kiveszi a részét és segít a csapat működési irányításában is. A tavalyi évben az újonnan alakult vezetőségben is helyet kapott, és lendülete nem csappant sem a pályán sem a pályán kívül. A tavalyi évi teljesítményével méltón érdemli meg a 2013.évi díjat


Női kézilabda

Csizmás Dorottya : A junior csapat motorja. Az utolsó évét ebben a korosztályban játszó játékos, védekezésben kiemelkedő teljesítményre képes. Gyakran neki köszönhető, hogy a támadások hibáit a játék ezen elemével tudják a juniorok kompenzálni. Lábmunkáját és határozott ütközéseit a felnőtt csapatba is kamatoztatja ahol a következő években nagy szerep hárulhat rá.

Mertlik Mónika: A 2013-as évben a legtöbbet fejlődő abonyi női kézilabdázó. Tehetsége ebben az évben mérhető eredményekben realizálódott, hiszen a 64 góljával a bajnokság 5. és ezzel együtt csapatunk 2.legeredményesebb játékosa. A játék minden elemében „ száguldozik” és átlövései is egyre pontosabbak. A teljesítményének alapja a megbízható edzéslátogatottság.

 

 

Lőrinczyné Kövér Judit

Ő az abonyi kézilabda csapat number one-ja, nélküle nem működhetne a csapatgépezet. Többszörös gólkirálynő az NB II-es csoportban, idén is érik egy ilyen remek szereplés. Sok szeretettel kívánom neki, hogy az eggyel magasabb osztályban, ahová törekednek, ugyanilyen eredményes lehessen, mert Juci nélkül nincs abonyi női kézilabda csapat.

Az év meglepetéscsapata
Következik. Ők azok akik az alapokat lerakják, hogy aztán később a pályán bizonyíthassanak a játékosok. Egy igen népszerű abonyi sportágnak segítenek őt az utánpótlás nevelésében. Sportolóik több rangos tornán bizonyítottak már, szeretettel köszöntöm az abonyi szivacskézilabda csapatot, és megkérem képviselőjét, vagy edzőjét, akár Tóth Renit is, hogy vegye át a díjat.

Birkózás
Molnár Nikoletta birkózó már díjazott lett a Kinizsi DSE részéről. Rajta kívül három kiváló sportolót szeretnének díjazni az Abonyi Birkózó Club sportolói közül
Molnár József

Magyar Bajnok szabadfogás 60kg-os súlycsoportban, felnőtt válogatott VB, EB induló.

Molnár László

Magyar Bajnokságon ezüstérmes szabadfogásban, és bronzérmes kötöttfogásban a kadet korosztály 85 kg-os súlycsoportban.

Földi Imre

Földi Imre Szarajevóban a veterán Birkózó Világbajnokságon felállhatott a dobogó harmadik fokára, a 85 kg-sok súlycsoportjában! Imike jelenleg 67 éves és bizonyította, hogy öreg birkózó nem vén birkózó! A kiváló sportember, az Abonyi Birkózó Club tagjainak egyik nagy kedvence, a szerény Földi Imike ezzel hírét vitte Abonynak és Magyarországnak!
Én személy szerint nagyon meghatott vagyok, hiszen személyesen ismerem Őt és családját. Neki és hozzátartozóinak is sok szeretettel gratulálok Abony város lakosságának nevében is. Fogadja tőlünk ezt a díjat olyan szeretettel, ahogyan ezt mi adjuk neki.

 

 

Labdarúgás
Rieger Ármin edző írja a labdarúgókról:
Kovács Péter

U21 (ifi): 2008 óta játszik az ifi csapatban. Azóta 144 szer szerepelt az ifi csapatban és 5 ször a felnőtt csapatban is bemutatkozott. Az utolsó években ritkán hiányzott az edzésen. A kitartása, állóképessége példamutató. 2009 óta ő az első számú kapusunk. A szezonkezdéstől ő lett az ifi csapatkapitánya is. "Kovács Péter".

Kárteszi Tamás
Felnőtt: Az idén 4 mérkőzésen, sérülés miatt nem tudta részt venni. – Maikor nincs a pályán, akkor igazán észre lehet venni, hogy mennyire hiányzik. Évek óta az egyik legstabilabb tag a felnőtt csapatban. Összetartja a hátvédsort. Mind az edzésen, mint a mérkőzéseken az állóképessége mindig példamutató. A büntetőlap lista vezetője „Kárteszi Tamás”

Herédi János
Az év felfedezettje: Már tavalyelőtt 16 évesen bemutatkozott a felnőtt csapatban. A szezon elején olyan teljesítményt produkált, hogy az óta stabil oszlop lett ezen a csapatban. Már az ifiben ő volt a hazai gólkirály, most ez sikerült a felnőtt csapatban is. Ebben a szezonban 16 találattal áll, összesen 143 mérkőzésen 156 gól lőtt, az utolsó meccsen 4 szer is a kapuba talált egy mérkőzésen. Azzal lett a pest megyei sportújság szerint - a hét játékosa, „Herédi János”.


Idén ünnepli fennállásának 20, évfordulóját az a csapat, amely a 2013-as évben 11 tornán vett részt és eredményesen szerepelt. Összesen öt első helyet hoztak el, a Pintér kupát, Kara kupát, Szent István Kupát, Kocséri emléktornát és a karácsony kupát is megnyerték. Ezen kívül van három 2. és 3 első helyük.


Az a csapat, aki ezt a sok szép eredményt elérte, nem más, mint a Bármi-kő Bt. - Strand Kisvendéglő csapata.

A jubiláló Bármikő- Strand Kisvendéglő itt szeretne díjakat átadni

Szponzoroknak:
Köszöni a Bármi-kő Bt Strand Kisvendéglő csapata a 20 éves hűséges támogatást a két fő szponzorának a Bármi-kő Bt tulajdonosának a Csibrány családnak és a Strand Kisvendéglő tulajdonosának a Fekete és Szabados családnak.
Meg szeretnénk köszönni a hűséges támogatást az elmúlt 20 évben egy díjjal, a Bármi-kő Bt nevében Csibrány Zoltán veszi át, a Strand Kisvendégő nevében Fekete Tibor és Szabados Márton.

Micskó László:
1994-2014 között végig a csapat tagja, sok szép sikert ért el Abonyban és környékén. Eredményei:
Az év kispályás csapatának tagja 7 alkalommal: 2002,2003,2009,2010,2011,2012,2013
Abony város kispályás labdarúgó bajnokságában elért eredményei:
Egy első hely
Két második hely
Két harmadik hely
Két negyedik hely
Két ötödik hely

15 Szegfű kupán elért eredményei:
Egy első hely
Hat második hely
Öt harmadik hely
Egy negyedik hely

Országos teremlabdarúgó kupa Cegléden 3.hely

Amatőr tornákon elért helyezések :
33 első hely
18 második hely
28 harmadik hely
10 negyedik hely
2 ötödik hely

Kovács Zoltán:
2008-2014 között a legjobb kapusa, nélküle számos meccset vesztettünk volna. Többször választották torna legjobb kapusának.
Eredményei:
Az év kispályás csapatának tagja 5 alkalommal: 2009,2010,2011,2012,2013
13 alkalommal választották a torna legjobb kapusává.
Amatőr tornákon elért helyezések :
18 első hely
8 második hely
13 harmadik hely
5 negyedik hely
2 ötödik hely

Szegfű kupán elért eredményei:
1 első hely
2 második hely
2 harmadik hely
Zárszóként köszöni szépen a csapat vezetője, Balázs Károly a 20 éves hűséges részvételt a csapat életében mindenkinek aki játszott a csapatban.

Van körünkben egy olyan kiváló társaság még, a Bármi- Kő focicsapatán kívül, mely számos labdarúgó tornán bizonyított. Ők is a labda bűvöletében élnek, mely számukra is kerek, szépen pattog és jól bánnak vele. Sokan érkeztek ide erre a rendezvényre, igaz egy egészen másik csapat tagjaként, és biztosan nem tudják, hogy kapnak tőlünk. Szeretettel küldjük ezt a jutalmat az abonyi rendőrőrs épületébe, ahol az emeleti polcon már számos díj szerepel, de ilyen még biztosan nem! Az év feltörekvő csapata az Abonyi Rendőrőrs! Kérem a képviselőt, vegye át a díjat!


ABONYI RENDŐRŐRS CSAPATA


ÉV EDZŐJE kitüntető címet több kiváló megszállott abonyi sportszakember is megérdemelné minden esztendőben. Talán ő az aki, olyat alkotott, sok évtizedes kitartó munkával, melyre a tavalyi évben nem volt még példa. Válogatott sportolók kerültek ki keze alól, akik nem csak magyar bajnokságokat nyertek, hanem világbajnokságra és Európa bajnokságra is utazhattak. Szeretettel gratulálunk és további eredményes munkát kívánunk Lőrinczy Attilának, az abonyi Birkózó Club edzőjének!
 

Sport:
Sportbál   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

A mai napon a szenior labdarúgóké volt a főszerep Abonyban

Fitten, egészségesen!

Tárt kapus program

Tárt kapus program a Fergeteg Triatlonnal!

Gyere Te is tritalonozni!

Futókör átadó

Télen is tárt kapus programok

Gyere te is tiratlonozni!

Geyre, szeretettel várunk tárt kapus programjainkra!

Gyere, mozogj velünk!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok