Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Janik Autósiskola"
Első<< Előző41424344454647Következő >>

veroniq - 2012.09.10. 14:59

Cikkünket a JANIK autósiskola támogatja!- Janik András oktató lapunknak elmondta, hogy az Abonyi Lajos útona  fekvőrendőröket előrejelző, a forgalomlassítást szolgáló táblák kihelyezésével gondok vannak, tekintettel arra, hogy " egypúpú " táblákat össze lehetne szedni, mert azok nem azt jelölik, amit szeretnének vele mutatni. Csakis a két púpos táblák a jók, mert a másik mást jelent. 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.05. 18:10

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja! - Janik András szerint is szabad....- Több Olvasónk is elmondta, hogy véleménye szerint semmi sem tiltja azt, hogy a volt Keravill, majd Kínai áruház előtt a piackapuban megálljanak és akár várakozzanak is az autósok. Ez az állítás bebizonyosodott, mikor az egyik rendőrök által megbírságolt személy jogorvoslatot kért és helyben is hagyták, mondván, hogy igaza van, mert a rendőrök rosszul értelmezik azt a táblát, mely a négyesről leforduló Szelei út jobb oldalán található.

Közbiztonság:
Reklám   
Parkolás   
Blogok   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.04. 12:17

Rovatunkat a Janik Autósiskola támogatja! - A KRESZ 3.§-a a következő ponttal egészült ki. "(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát." Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy mindenféle lézerblokkoló és hasonló mérésbefolyásoló készülék használata ezentúl tiltott......

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.25. 09:38

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja!- Azt írja a hivatalos közlemény, hogy a cél a a közlekedés biztonsága és nem a bírságolás.... A Kormány módosította, pontosította a KRESZ egyes rendelkezéseit. A szabályozás egyértelműsítésének célja, hogy az előírások elsősorban ne a szankcionálásra adjanak alapot, hanem a közlekedés biztonságát javítsák az érthető és betartható követelmények meghatározásával.

Közbiztonság:
KRESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.09. 12:09

Több Olvasónk is jelezte, hogy ebben a kereszteződésben bizony gondok vannak és igazuk is van. Janik András oktató elmondta, hogy a Kőröstetétlen irányából haladók számára kihelyezett tábla bizony hiányzik és ezért egyáltalán nem egyértelmű a kereszteződés. A balról érkezőnek elsőbbségük van, de ez így egyirányú útnak számít sajnos.

Közbiztonság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.08. 17:54

Már többen szóvá tették, de Janik András oktató külön felhívta a figyelmemet arra, hogy ez a balra kanyarodás igazán balesetveszélyes és valójában értelmetlen is a forgalmi rend ilyen megoldása. Már szertintem nem sokáig kell kitartanunk és helyre áll a rend a városban. Nem beszélve arról, hogy valamilyen nagyon érdekes jelek jelentek meg az úttesten.... Ha valaki tud magyarázatot adni arra, hogy ezek az izék micsodák, akkor előre is megköszönöm!

Közbiztonság:
Abony   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.07. 13:21

Janik András oktatóval egy kerékpáros közlekedésről szóló cikk kapcsán beszélgettem arról, hogy ő hogyan látja a két keréken közlekedőket Abonyban. Megtudtam, hogy számos balesetveszélyt rejt magában az, ahogy útjainkon haladnak. Kiderült, hogy a legnagyobb gondot a hirtelen irányváltoztatás okozza, mert jelzés nélkül gondolnak egyet és lekanyarodnak. „ Szerencsére tanulóink még nem baleseteztek kerékpárosokkal, de eléggé szenvednek tőlük, nagyon el kell húzódni! Egyszerűen kiszámíthatatlanok.

Közbiztonság:
Hirdetés   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.01. 18:43

Rovatunkat a Janik Autósiskola támogatja. Kedves Olvasónk boldogan számolt be arról, hogy felszedték három nap után Abonyban a 30-as táblákat, melyeket a város főutcáján helyeztek ki a Shell kúttól a Tescoig. A zsaruk sem trafizhatják ezek után a csigánál picit gyorsabban közlekedőket, ismét a 40 vagy 50 km/óra van érvényben. Egyébként Janik András oktató véleménye szerint is teljesen felesleges volt a gépjárművek sebességének korlátozása a tejes szakaszon. 

Közbiztonság:
Abony   
Hirdetés   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.30. 10:54

Rovatunkat a Janik Autósiskola támogatja. - Egész Abonyban 30-as táblákat helyeztek ki. Pontosabban a város főutcáját táblázták be, egészen a Shell kúttól a Tescoig. Megdöbbenéssel mesélte ezt nekem kedves Olvasónk, aki elmondta, hogy ezt az egészet egyszerűen nem érti, hiszen nem a teljes útszakaszon a folyik az építkezés. Még útszűkület táblákat is kihelyeztek. Ráadásul a rend őrei kapva az alkalmon a település több pontján is szokták mérni a sebességet.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.28. 16:51

Most akkor ez jó így vagy nem? Olvasónknak nem tetszik az új parkolóhely Jászkarajenőn, és ezt írja: Kedves Vera! Elkészült Jászkarajenő első és egyetlen mozgássérült parkolója, igen, mozgássérült és nem mozgássérülteknek, mert a forgalom elől elzárt területen van.... Ma fotóztam, ha tetszik, használt légy szíves! Az üggyel kapcsolatban egy szakértőt kerestem meg, mert tanácstalan voltam. Az Abonyban működő Autósiskola vezetője, Janik András lapunknak elmondta, hogy a parkoló rendben van, parkolhatnak itt mozgáskorlátozott embertársaink, hiszen a terület nem teljes mértékben van a forgalom elől lezárva.

Citrom-díj:
Hirdetés   
 22 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok