Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7055, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Janik Autósiskola"
Első<< Előző40414243444546

veroniq - 2012.08.09. 12:09

Több Olvasónk is jelezte, hogy ebben a kereszteződésben bizony gondok vannak és igazuk is van. Janik András oktató elmondta, hogy a Kőröstetétlen irányából haladók számára kihelyezett tábla bizony hiányzik és ezért egyáltalán nem egyértelmű a kereszteződés. A balról érkezőnek elsőbbségük van, de ez így egyirányú útnak számít sajnos.

Közbiztonság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.08. 17:54

Már többen szóvá tették, de Janik András oktató külön felhívta a figyelmemet arra, hogy ez a balra kanyarodás igazán balesetveszélyes és valójában értelmetlen is a forgalmi rend ilyen megoldása. Már szertintem nem sokáig kell kitartanunk és helyre áll a rend a városban. Nem beszélve arról, hogy valamilyen nagyon érdekes jelek jelentek meg az úttesten.... Ha valaki tud magyarázatot adni arra, hogy ezek az izék micsodák, akkor előre is megköszönöm!

Közbiztonság:
Abony   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.07. 13:21

Janik András oktatóval egy kerékpáros közlekedésről szóló cikk kapcsán beszélgettem arról, hogy ő hogyan látja a két keréken közlekedőket Abonyban. Megtudtam, hogy számos balesetveszélyt rejt magában az, ahogy útjainkon haladnak. Kiderült, hogy a legnagyobb gondot a hirtelen irányváltoztatás okozza, mert jelzés nélkül gondolnak egyet és lekanyarodnak. „ Szerencsére tanulóink még nem baleseteztek kerékpárosokkal, de eléggé szenvednek tőlük, nagyon el kell húzódni! Egyszerűen kiszámíthatatlanok.

Közbiztonság:
Hirdetés   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.01. 18:43

Rovatunkat a Janik Autósiskola támogatja. Kedves Olvasónk boldogan számolt be arról, hogy felszedték három nap után Abonyban a 30-as táblákat, melyeket a város főutcáján helyeztek ki a Shell kúttól a Tescoig. A zsaruk sem trafizhatják ezek után a csigánál picit gyorsabban közlekedőket, ismét a 40 vagy 50 km/óra van érvényben. Egyébként Janik András oktató véleménye szerint is teljesen felesleges volt a gépjárművek sebességének korlátozása a tejes szakaszon. 

Közbiztonság:
Abony   
Hirdetés   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.30. 10:54

Rovatunkat a Janik Autósiskola támogatja. - Egész Abonyban 30-as táblákat helyeztek ki. Pontosabban a város főutcáját táblázták be, egészen a Shell kúttól a Tescoig. Megdöbbenéssel mesélte ezt nekem kedves Olvasónk, aki elmondta, hogy ezt az egészet egyszerűen nem érti, hiszen nem a teljes útszakaszon a folyik az építkezés. Még útszűkület táblákat is kihelyeztek. Ráadásul a rend őrei kapva az alkalmon a település több pontján is szokták mérni a sebességet.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.28. 16:51

Most akkor ez jó így vagy nem? Olvasónknak nem tetszik az új parkolóhely Jászkarajenőn, és ezt írja: Kedves Vera! Elkészült Jászkarajenő első és egyetlen mozgássérült parkolója, igen, mozgássérült és nem mozgássérülteknek, mert a forgalom elől elzárt területen van.... Ma fotóztam, ha tetszik, használt légy szíves! Az üggyel kapcsolatban egy szakértőt kerestem meg, mert tanácstalan voltam. Az Abonyban működő Autósiskola vezetője, Janik András lapunknak elmondta, hogy a parkoló rendben van, parkolhatnak itt mozgáskorlátozott embertársaink, hiszen a terület nem teljes mértékben van a forgalom elől lezárva.

Citrom-díj:
Hirdetés   
 22 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.22. 14:27

Rovatunkat a Janik Autósiskola támogatja. Tanfolyamjaik hamarosan indulnak! - Nézzünk át néhány alapvető szabályt, amit legyél gyerek vagy felnőtt, kezdő vagy profi bringás be kell tartanod saját és a közlekedésben résztvevő társaid egészségének, testi épségének megóvása érdekében: Hogyan kell kerékpározni?

Közbiztonság:
Hirdetés   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.19. 08:58

Mint lapunk arról már beszámolt, nehéz helyzetben vannak az abonyi buszosok, mert a Kínai boltnál a kanyarban rendszeresen megállnak polgártársaink gépjárműveikkel. Teszik mindezt ott, ahol egyébként tilos. Aparkoló autók miatt olyan manőverekre kényszerülnek a sofőrök, ami maitt a padkára is kénytelenek rámenni, emi már több helyen is károsodott. Megmutatom a helyzetet egy éles szituációban! A rovatot a Janik Autósiskola támogatja, melynek tanulói megtanulják, hogy itt tényleg nem szabad megállni!

Citrom-díj:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.18. 12:15

A cikket a JANIK Autósiskola támogatásával olvashatják! Vigyázzanak magukra az utakon! - Az év első hat hónapjában a személysérüléses közúti balesetek, valamint az ittasan okozott balesetek száma csökkent, ugyanakkor a balesetben meghalt személyek száma nőtt. A kerékpárosok baleseti trendje tovább romlott. Elkészült a rendőrség által gyűjtött adatok alapján a személysérüléses közúti balesetek 2012. első félévi statisztikája.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.11. 16:01

Közlekedj okosan és szabályosan!- Már régóta motoszkált a fejemben, hogy szükség lenne honlapunkon egy remek szakemberre, aki segít nekünk eligazodni a KRESZ táblák és szabályok kesze- kusza dzsungelében. Sikerült meglelnem „ feladatra „ régi ismerősömet, Janik Andrást. Sok szeretettel köszöntöm honlapunkon őt, aki közkedvelt oktatója az abonyi és környékbéli autósoknak és motorosoknak.

Közbiztonság:
KRESZ   
Reklám   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok