Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Janik Autósiskola"
Első<< Előző41424344454647Következő >>

veroniq - 2013.01.03. 16:38

Az autómárkák ismertségét tekintve minden ötödik fiatalnak a BMW jut először eszébe. A legnépszerűbb márkának tízből hatan az Opelt tartják a Suzuki mellett. A megkérdezettek kevesebb, mint fele válaszolta, hogy szüleinek van autója, közülük a legtöbben Opellel, Suzukival és Forddal rendelkeznek. A fiatalok nagy része, amint eléri a korhatárt, megszerzi a jogosítványt: a jogosítvánnyal rendelkező 15-25 évesek több mint fele 17-18 évesen szerezte meg a vezetői engedélyt. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.31. 12:27

Janik András oktató, a JANIK Autósiskola vezetője lapunknak elmondta, hogy jövőre az eljárások gyorsítása érdekében előtérbe került a helyszíni bírság, ami valamennyi közlekedési szabálysértésre kiszabható, amennyiben az elkövető elismeri. Felelősségre vonás még a helyszínen de legkésőbb 30 napon belül. 5,000 Ft-tól 50,000 Ft - ig terjed -- hat hónapon belül ismételt elkövetéskor 70,000 Ft- ig a bírság összege. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.30. 09:33

Több pontban is módosulnak a KRESZ szabályok jövő év elejétől, így pár napon belül más szankciókat alkalmazhat a rendőrség az ittas vezetőkkel szemben is. Erről számolt be lapunknak Janik András oktató, a JANIK Autósiskola vezetője, aki elmondta, hogy szabad ittasan kerékpárt tolni, mert a kerékpárt toló személy gyalogosnak minősül.......

Közélet:
Alkohol   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.28. 16:59

Cikkünk támogatója a JANIK Autósiskola- A szemtanú írja: Mentünk ki Csemőbe Cegléd felől, és már akkor ott volt az autó nekicsapódva a fának és felborulva! Én kihívtam a mentőt, tűzoltót, rendőrséget, míg a páromék megpróbáltak segíteni! Most jöttünk visszafelé és már eltakarítottak mindent! Nincs lezárva az út. Ketten ültek az autóban, egy férfi és egy nő, egy kék színű Wolksvagen szenvedett balesetet.

Közbiztonság:
Baleset   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.25. 09:53

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja! Balesetmentes közlekedést kívánnak mindenkinek!- Mentő is sérült a balesetben!- Ma reggel az egyik abonyi családnak nem úgy sikerült az utazása, ahogyan azt eltervezték, mert egy dupla villanyoszlop állta útjukat a Batthyány utcában. 

Közbiztonság:
Baleset   
 45 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.08. 13:47

Rovatunk támogatója Abony autósiskolája, a JANIK autósiskola!- Ajánlott betartani az előírt közlekedési sebességet, és fontos hogy az autókban legyen hólapát, seprű, hókaparó, hólánc, és csúszásgátló anyag. Ha a téli időjárásnak nem megfelelően szerelik fel a gépjárműveket, Romániában bevonhatják a gépkocsik forgalmi engedélyét, és 630 lejtől 1470 lejig terjedő pénzbüntetésre, valamint 9 és 21 közötti büntetőpontra számíthat a sofőr – figyelmeztet a közúti rendőrség.

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.06. 10:22

Itt van a havas idő, sok praktikára van szükség a balesetmentes közlekedéshez. Viszont csak nagyon kevesen tudják, hogy mire is jó a hólánc. Janik Andrást, a JANIK autósiskola vezetőjét kérdeztem ennek az eszköznek a használatáról. Megtudtam, hogy csak havas, jeges úton lehet alkalmazni és a maximális haladási sebesség vele 50 km/ óra. Ha arra szánjuk rá magunkat, hogy vásárolunk egyet, nem szabad spórolni az árán.

Közbiztonság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.12. 10:41

Vigyázzanak magukra ma is az utakon!- Javasolja Janik András, a Janik Autósiskola vezetője, aki lapunknak elmondta, hogy sokszor okoz gondot az, hogy hirtelen mozdulatot tesz az előttünk lévő gépjárművezető, amiből gyorsan megvan a baleset is. „ Sajnos nem csak az a felelős egy ilyen esemény bekövetkezésekor, aki beleszáll a másikba hátulról, hanem az is, aki hirtelen mozdulatot tett. Az irányjelzővel sem szabad spórolni, mert így a környezetem rá tud készülni, hogy merre szeretnék menni. Sajnos jellemző, hogy 10 ezer kilométer megtétele után megnő az önbizalom a gépjárművezetők körében.

Közbiztonság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.09. 18:57

Rovatunkat a JANIK Autósiakolsa támogatja! - Az egyén szerződési szabadságát venné el a parlament, ha elfogadnák azt a javaslatot, amely szerint a biztosítók csak számla ellenében fizethetnének kártérítést autós töréskárok után a tulajdonosnak. Európában unikális módon törvény szabályozná a gépjárművek totálkárának mértékét, ha a parlament jóváhagyná a számveszőszéki bizottság azon javaslatát, amely szerint műszaki vagy gazdasági totálkár esetén ......

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.29. 15:59

Locsog, tocsog, ronda egy idő van. A hó előbb megérkezett, mint vártuk volna. Az autósok is gondban vannak. Hiszen a közlekedést a kialakult helyzet nagyban megnehezíti. Oldalainkon már a zsaruk jó tanácsait ezzel kapcsolatban olvashatták, most lapunk szakértője mondja el, hogy milyen fontos praktikák vannak, melyek az őszi balesetmentes közlekedést biztosíthatják. Janik András oktató is elmondta, hogy nagyon fontos, hogy téli gumit kapjanak a gépjárművek, hiszen nem csak a bordázat más, hanem a minősége is. Szerinte még a használt is jó belőle, csak legyen!

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok