Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Janik Autósiskola"
Első<< Előző40414243444546Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.02.15. 08:50

Reklám:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.01. 14:15

E- LEARNING KRESZ TANFOLYAMOK

MINDEN NAPOS KEZDÉSSEL!

TANULJ OTTHONRÓL, A KAROSSZÉKBŐL!

UGYANÚGY BEJÁRHATSZ, HA SZÜKSÉGÉT ÉRZED!

DE NEM KELL IGAZOLNOD, HA HIÁNYZOL

HÍVJ AKÁR MOST!

JANIK AUTÓSISKOLA  30/492-7514

Reklám:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.25. 18:06

Vastagon fog mostanában a ceruzája a bíróságnak, amikor ittas vezetőkről folyik a tárgyalás. Nem járt jól sem az az abonyi, sem az a nagykőrösi férfi, aki alkohol fogyasztása után ült be a gépjárművébe. Az abonyi férfit december 8-án a Szolnoki úton érték tetten, a légalkohol mérő enyhe alkoholos befolyásoltságot jelzett. Kettőszázezer forintra bírságolta a bíróság, jogosítványát nem vették el.

Közbiztonság:
Alkohol   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.22. 13:47

Cikkünket a JANIK Autósiskola támogatja! - A 44-es főút 61-62 km szelvényénél Kunszentmárton felől Öcsöd irányába haladó MTZ traktorba belehajtott egy személygépkocsi. A tűzoltó egység kiérkezése előtt a mentő 1 főt elszállított. A helyszínen a Kunszentmártoni HTP egysége műszaki-mentést hajtott végre.
Képek, információk: megyei katasztrófavédelmi szóvivő

Közbiztonság:
Baleset   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.19. 12:30

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatásával olvashatják! -  Változnak a motorra megszerezhető jogosítvány kategóriák esetében az egyes életkorok. Érdemes lesz odafigyelni minderre. A konkrét jogszabályi hivatkozást Janik Andrástól megkaptam, melyet sok szeretettel ajánlok az érintettek figyelmébe. Íme: 24/2005. GKM rendelet 2013. január 19.-től- AM kategória: hengerűrtartalom 50 cm3 segédmotoros 14. életév betöltésével megszerezhető. Nemzetközi vezetői engedély, ami 16 éves korig csak Magyarországon érvényes.

Közbiztonság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.18. 13:05

Nincs lehetetlen! Mindenkit megtanítunk!

Olvasáshoz kattints a címre!

TANFOLYAMKEZDÉS JANUÁR 18!

Reklám:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.17. 16:13

A járművekkel kapcsolatos hatósági ügyek elektronikusan is intézhetők februártól, a nagyobb járművekre kiadott jogosítványokat külföldön csak a 21. illetve a 24. éves életkor betöltése után lehet használni - egyebek mellett ezt tartalmazza az a kormányrendelet, amely a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg. A kormány még 2006-ban hozta létre a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalát. Február 1-től ennek kizárólagos feladata lesz az, hogy az elektronikus úton indított közlekedési igazgatási ügyekben első fokon eljárjon.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.15. 14:47

Mondta el lapunknak Janik András, a JANIK Autósiskola vezetője. Sajnos egy baleset látszólag vétlen résztvevőjéből, könnyen lehet akár az egyik felelőse is. A KRESZ 4.§ 1. bekezdésében benne foglaltatik, hogy járművet az vezethet, aki a jármű biztonságos vezetésére képes állapotban van, továbbá a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt nem áll. Viszont a gyakorlatban a biztonságos vezetésre való képesség megítélése koránt sem olyan egyszerű, mint gondolnánk. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.14. 10:30

Egy teherautó halálra gázolt egy kerékpárost Ceglédnél - közölte a Pest megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője hétfőn. Pomázon, a Dobogókői úton egy helyközi buszjárat csúszott az árokba. - Reggel Cegléden, a 311-es főúton egy teherautó elgázolt egy kerékpárost. Az 56 éves ceglédi nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Pest megyében több jármű is árokba csúszott a havazás miatt. Pomázon, a Dobogókői úton egy helyközi buszjárat csúszott az árokba. Személyi sérülés nem történt, az utasokat mentesítő járat szállította tovább.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.08. 15:58

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja!- Én magam a COOP parkolójában kaptam le egy járgányt, ott lévő ismerőseim kérésére, amint éppen meglehetősen érdekes helyen parkolt. Kaptam azonban egy másik felvételt is Olvasónktól. A még szabályosan állomásozó Balatonos kocsi is vétkezett. Ezt írja: Ezt nem rég fényképeztük egyik kedves ismerősömmel a SPAR parkolóban, gondoltam megosztom veled...

Közbiztonság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok