Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Janik Autósiskola"
Első<< Előző39404142434445Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.04.24. 22:55

Olvasónk küldte, azzal a megjegyzéssel, hogy: A nők tényleg nem tudnak vezetni? Nos, én azért ezt erősen cáfolnám... Szerencsére nem mindegyikünk így parkol:) Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja Érdemes megnézni a videot!

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.23. 09:18

(MTI) – A Richter-skála szerinti 4,8-4,9 erősségű földrengést észleltek kedden hajnalban Magyarországon, senki nem sérült meg, jelentősebb anyagi kárról sem érkezett bejelentés. Kiszely Márta, az MTA CSFK GGI Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium munkatársa az MTI-nek elmondta, hogy a rengést több helyen lehetett érezni, sok hívást kaptak az országból, többek között Budapestről, Jászapátiból, Fótról.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.18. 15:44

Cikkünket a Janik Autósiskola támogatja! - A TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) évente több alkalommal nemzetközi közúti ellenőrző akciókat szervez. Ezeket az akciókat a TISPOL-hoz csatlakozó 29 ország területén egyidejűleg, egységes céllal hajtják végre. Minden egyes kampány egy-egy kiemelt közlekedésbiztonsági kockázatú jogsértő cselekmény, vagy jelenség visszaszorítására irányul. A TISPOL Operational Group éves ellenőrzési terve alapján az „European Operation Speed” közlekedésbiztonsági ellenőrzés európai szintű végrehajtása 2013. tizenhatodik hetében történik, mely kifejezetten a sebességellenőrzésre terjed ki.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.16. 22:27

Az évszakok váltakozásához igazodva a vezetési stílusnak is alkalmazkodnia kell. A tempós haladást akadályozó rossz látási és útviszonyok, vagy egyre erősödő napfény és sima, csúszásmentes útfelület fogadja a közlekedőket. Ilyenkor nem az óvatos, körültekintő, lassabb sebességű vezetés kerül előtérbe, hanem a lendület, a felszabadultság öröme keríti hatalmába a járművezetőket. A közlekedés legfőbb velejárója, az elővigyázatosság gyakran a háttérbe szorul.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.15. 13:28

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja! 

Közbiztonság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.09. 23:23

Cikkünket a JANIK autósiskola támogatja! - A korábbi évek tapasztalatai szerint az enyhe idő beköszöntével jelentősen megnő a két keréken közlekedők száma a megye útjain. Különösen kedvelt útszakasz a motorosok körében a 11-es számú főút, Szentendre és Visegrád térsége, valamint a Pilis útjai. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 2013. április 6-án figyelemfelhívó, baleset-megelőzési akciót és motoros ellenőrzést tartott az említett térségben. Az ellenőrzések megkezdése előtt a motoros rendőrök megkoszorúzták a Szentendrei Rendőrkapitányság falán lévő emléktáblát, melyet 2012. őszén avattak fel a motoros balesetekben elhunyt személyek emlékére.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.12. 19:45

Abony város központjában új közlekedési táblák jelentek meg. A Kínai áruháznál lévő kifejezetten jó hír, mert azt jelenti, hogy végre a hét végéken toleráns lesz a hatalom azokkal szemben, akik esetleg szeretnék megközelíteni a templomokat. Ez eddig gondot okozott, mert sok idős embert gépkocsikkal hoznak és számukra megváltás lesz, hogy végre a közelben állhatnak az autók. A másik tábla számomra értelmezhetetlen volt.

Közbiztonság:
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.05. 14:43

Cikkünket Abony kedvenc Autósiskolájának támogatásával olvashatják! JANIK AUTÓSISKOLA- Cikkajánló: www.autonavigator.hu - Szemtelenek, mint a piaci légy, sokan vannak, mint a szúnyogok, cikáznak, mint a szitakötők, de a legeslegrosszabb, hogy tavasszal tömegesen rajzanak az utakon. Igen, a kerékpárosokra gondolunk. Tavasszal számtalan apróságnak örülhet a szorgos autós: végre le lehet cseréltetni a tapadást már nem nyújtó téli gumikat....

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.01. 08:28

Baleset történt a Nagykőrösi út végén, a Vásártérnél, mert a Volánbusz nem kapott elsőbbséget! A helyszínelés jelenleg is tart, személyi sérülés lapinformációink szerint nem történt. A kitáblázás ott meglehetősen hiányos, már erre több olvasónk is felhívta a figyelmet, és nem ez az első baleset itt, ami vélhetően a nem egyértelmű kitáblázás miatt történt! Ebben az esetben a Törtel irányából szabályosan közlekedő csuklós Volánbusz elé hejtott ki valaki, az anyagi kár jelentős lehet!

Közbiztonság:
Baleset   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.20. 17:49

Cikkünket a Janik Autósiskola támogatja!- A biztonsági öv használatáról sok esetben megoszlanak a vélemények. Nap, mint nap hallani történeteket arról, hogy valaki azért szerzett sérüléseket, mert be volt az öv kötve. Nyilvánvaló, hogy az öv nyomot hagy a testen, sőt csonttörés is előfordulhat. A bekötetlen személyt viszont semmi nem akadályozza meg abban, hogy ez az erőhatás nekicsapja a műszerfalnak, ami jóval durvább következményekkel járhat. „Majd kitámasztom magam” Jellemzően csukló, bokatörés a következménye a többiről nem is szólva. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok