Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Janik Autósiskola"
Első<< Előző38394041424344Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.05.24. 10:21

A ceglédi kórház baleseti osztályán kötött ki az a két férfi, akik a nagykőrösi Hosszúhát dűlőből loptak el egy 500 ezer forint értékű Honda motort. A két lúzer a frissen szerzett zsákmánnyal fékevesztett motorozásba kezdett Cegléden, aminek következtében balesetet szenvedtek, amelynek ők voltak az okozói. Így elérték azt, hogy egyszerre két rendőrkapitányság is eljárást folytat ellenük: a kőrösi lopás, a ceglédi pedig baleset okozása miatt.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.22. 13:19

Cikkünket a Janik Autósiskola támogatja! Május 22-én a Magyar Közút Nonprofit Kft vezetői, valamint a két érintett polgármester, Romhányiné Dr. Balogh Edit és Molnár Péter tartott sajtótájékoztatót közösen Földi Lászlóval, térségünk országgyűlési képviselőjével. 

Közélet:
Abony   
Újszász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.14. 11:08

Az Abony- Újszász út építésével kapcsolatban olvashattunk már olvasói véleményeket, panaszokat és rendőrségi közleményt is. Kérdéseimre most a Magyar Közút Zrt illetékese válaszol. A 3122 j. Újszász -Abony összekötő út felújításának munkaterület átadása és az ideiglenes forgalomtechnika I. ütemének kiépítése megtörtént.
A kivitelezés előre láthatólag 2013.08.28-áig tart.

Közélet:
Újszász   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.08. 11:29

Ott sem fenékig tejfel az élet! - Május 2-a hajnalban a KÖVA Zrt. Tázerdei utcai telephelyére munkába érkező dolgozók nem tudták megkezdeni a munkát, mivel azt tapasztalták, hogy az éjszaka folyamán ismeretlen elkövetők behatoltak a telepre és az ott parkoló munkagépek üzemanyagtankjából leszívták a gázolajat. A Rendőrség a bejelentésre megjelent a helyszínen, majd az adatok pontosítását követően megállapította, hogy az éjszaka leple alatt több elkövető mászott be a telephelyre, kannákkal felszerelkezve, majd a munkagépek tansapkáit dolog elleni erőszakkal feltörte és több fordulóban 620 liter gázolajat lopott el.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.03. 10:10

A jogszabály szerint itt, ha ide behajtunk személyautóval, nem bírságolhatnak meg bennünket a rendőrség munkatársai. Ellenben, ha a busz megy be, na azt igen… Ugyanis az abonyi vasútállomáson ez a tábla lenne hivatott azt jelezni, hogy személygépkocsival már a „ pályaudvarunk „ bejárata előtti területre az autósoknak tilos bemenni. Ezzel szemben a tábla azt jelzi, hogy a MÁV és az autóbuszok lettek kitiltva onnan.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.03. 09:47

Cikkünket a JANIK Autósiskola jóvoltából olvashatják!- 2013. május 1-jei hatállyal módosult a közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet, azaz a KRESZ. A változásokat a 129/2013. (IV. 30.) Korm. rendelet összesen 9 §-ban foglalta össze. Alapvetően a közlekedő gyermekek kaptak nagyobb védelmet. Változtak a gyermekszállítással kapcsolatos előírások, de egyéb szabályok is módosultak.

Közbiztonság:
KRESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.03. 09:40

Cikkünk támogatója a JANIK Autósiskola- Súlyos baleset történt május 2-án Törtel és Abony között - Csütörtök délelőtt személyi sérüléssel járó baleset történt ezen az útszakaszon, melynek oka egyértelműen az iszonyatos állapotban lévő útfelület volt. A személyautó sofőrje ugyanis ráhajtott egy „ kráterre „, melynek következtében a gépjármű kormányozhatatlanná vált és a sofőr elvesztette uralmát az autója felett. Végül az árokban kötött ki, súlyos sérüléseket szenvedett, a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Közbiztonság:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.01. 10:00

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja! -  Nagykőrös- Parkolj rosszul, lefotózunk!- ezen rovatunk újabb felvonása következik. A képeket kedves olvasónk küldte be nekünk, egy kissé erős kommenttel megspékelve.... Ezt most finomított változatban teszem közzé, de azt gondolom, hogy a képek önmagukért beszélnek. Ha ön is lát hasonlót, küldje el nekünk a képet ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Citrom-díj:
Parkolás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.29. 09:01

Lapinformációink szerint megindult a forgalom, vége van a teljes útzárnak!- Súlyos baleset történt a szolnoki felüljárón, minden forgalmat Abony városába tereltek. Egy személyautó ütközött kamionnal. Teljes útzár volt érvényben az Abony- Szolnok út egy jelentős szakaszán. A műszaki mentés bő egy órán át tartott keresztül tartott. Tele volt a város autókkal, tehergépjárművekkel. Vigyázzanak magukra és egymásra!

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.25. 13:00

Cikkünket a Janik Autósiskola támogatja! - Tegnap este arról számoltunk be Olvasóinknak, hogy abonyi elkerülőn " végre " ismét történés volt, de szerencsére most csak egy kamion csücsült az árokban. Félpályás lezárás volt érvényben a műszaki mentés idejére. Mindez este tíz óra tájt történt, a baleset viszont ennél jóval korábban, a délitáni órákban. Lapinformációink szerint a sofőr nem tudta bevenni a kanyart, mert túl gyorsan közlekedett.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok