Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Janik Autósiskola"
Első<< Előző41424344454647Következő >>

veroniq - 2012.10.16. 15:18

Csúcsidőben Abonyban a rendőrség munkatársai segítenek biztosítani a zavaratalan áthaladást a gyalogátkelőhelyeken. Erre szükség is van, hiszen délidőben egész osztályok indulnak útnak, hogy a központi ebédlőben falatozzanak. Köszönjük rendőreinknek a segítséget. Nézzük csak, milyen fő szabályok vontakoznak a KRESZ szerint a gyalogátkelőhelyeken való áthaladásra. Egyet viszont ne feledjenek! Elsőbbége a gyakorlatban csakis annak van, akinek tényleg megadják!

Közbiztonság:
Abony   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.09. 09:06

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja- Az új jogszabályok szerint elvileg már nincsen mérlegelési joga a rendőröknek, hogy büntetnek-e vagy csak figyelmeztetnek. Meghatározták az egyes szabálysértések okán fizetendő konkrét pénzösszegeket is, tehát a zsaruk nem tól- ig összegek szerint bírságolnak már. Elég zsebbenyúlós történet ez, tehát nagyon figyeljenek magukra és egymásra. Most közzéteszem azokat a táblázatokat, melyekből mindenki kimazsolázhatja, hogy milyen vétségnek mennyi is az ára.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.05. 12:29

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja.- Õsszel, a megváltozott közlekedési feltételek nemcsak a gépjármûveket teszik próbára, hanem a jármûvezetõket is. Fokozott óvatossággal és kellõ körültekintéssel kell részt venniük a forgalomban nem csak a kezdõ, kevés gyakorlattal rendelkezõ vezetõknek, hanem a tapasztalt, nagy gyakorlattal rendelkezõ, rutinos sofõröknek is. A cikkben írtakat a zsaruk ajánánlják! Hamarosan azt is elolvahatják, hogy mit ajánl Janik András szekértőnk!

Közbiztonság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.29. 10:48

Rovatunkat a JANIK autósiskola támogatja!- Ki ne ismerné azt az érzést az abonyi gépjárművezetők körében, mikor egy kerékpáros szemben a forgalommal bevágódik vele szembe…. Mint a rakéta, mert azt gondolja, hogy a KRESZ ezt megengedi, lehetővé teszi számára. Janik András oktatót faggattam arról, hogy ez valóban szabályos-e így, mert élt bennem a gyanú, hogy nem.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.23. 23:04

Minderről, még jó három esztendővel ezelőtt exrendőr párom homályosított fel, de ebben a hitemben a minap megerősített Janik András oktató is, aki elmondta, hogy igaz, az órákat általában úgy állítják be, hogy azok a személyautókban inkább 10 km/ óra sebességgel többet mutassanak. Mióta én ezt tudom, időnként figyelembe is veszem ezt a tényt.

Közélet:
Abony   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.18. 20:38


Már egyirányúak a kis utcák, melyek a Nagykőrösi útról nyílnak. Erről tájékozatott Olvasónk. Korábban már megmutattuk Önöknek, hogy nagy hirtelen kitették oda a behajtani tilos táblákat, majd azokat később kukás zsákokkal takarták le, nem egészen esztétikus módon. Sajnos sehol nem jelent meg tájékoztatás ezzel kapcsolatban, vagy legalábbis Olvasónk nem látta azt. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.18. 10:00

Korábban megírtuk, hogy " nem kell " elsősegély csomag, a szeptember elsején életbe lépett jogszabály módosítás miatt. Ez így ebben a formában igaz is, meg nem is. A lényeg, hogy a KRESZ szerint ez továbbra is kötelező tartozéka a gépjárműveknek, ugyanúgy, mint az elakadást jelző háromszög. Mondta el lapunknak Janik András oktató. A könnyítés arra vonatkozik, hogy a rendőrök már nem bübtethetnek meg, ha nincs az autódban vagy annak szavatossági ideje lejárt.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.15. 14:47

Talán összefogással, közös fellépéssel megoldható lenne az a probléma, melyre Olvasónk hívta fel figyelmemet, igaz nem olcsó mulatság, szakemberek szerint akár 10 millióba is belekerülhet. Jogos az észrevétel...

Közélet:
Abony   
zebra   
 12 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.15. 13:32

A Főtéren, a Taverna előtti területen az építkezés után egy forgalom elől lezárt területet alakítottak ki.  Sajnos cxsak ütött- kopott virágtartók jutottak ide, viszont jó megoldásnak tűnik, ha azokat szebbekre cserélik majd. Janik András oktató lapunknak elmondta, hogy rendben van ez a hely, véleménye szerint nem balesetveszélyes. " Elvileg elfér mindenki, ha balra kanyarodásnál a virágtartók után balra húzódik ki az ember.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.11. 12:31

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja! - Azt már megtudhattuk, hogy a piackapuban a Hammogó környékén szabad parkolni. Most azt is megtudhatjuk, hogy az alső kiegészítő tábla teljesen rossz. Ezt mondta lapunknak Janik András. Hiszen ez " laza útpadka " tábla, amit építkezés közben vagy után tesznek ki, amikor még nem tömörödött be a szegély. Ez egy nagyon ritkán használt tábla egyébként és lehet, hogy iylen táblát találtak és gondolták, jó lesz ez! 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok