Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7483, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző11121314151617Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.12.14. 21:22

Mondta el Dr. Kolláth György alkotmányjogász a nagykőrösi Civil Klub előadásán, melyet Luca napján, pénteken, december 13-án szerveztek a nagykőrösi Arany János Kulturális Központban. Az est házigazdája dr. Ábrahám Tibor közíró, elismert gazdasági szakember volt, aki meleg szavakkal köszöntötte a jelenlévőket. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.14. 21:16

Közpénzből működik majd az úgynevezett kabinet, mely arra lesz hivatott a nagykőrösi városházán, hogy a polgármester és két szárnysegédje, vagyis alpolgármesterek munkáját segítse. Ez, így a kampány közeledtével meglehetősen átlátszónak tűnik. Feladatuk nyilvánvalóan a helyi Fidesz vezérkar kampányának segítése lesz, közpénzből. Mivel a nagykőrösi Fidesz abszolút többségben van a képviselő testületben, egy pillanatig sem kétséges, hogy megszavazzák-e majd maguknak az erősítést.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.08. 18:28

Országos hír: Nagykőrösiek részegen vettek részt közmunka programmal kapcsolatos képzéseken - (MTI) - A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy a már az első héten kiderült "botrányok" miatt sürgősen állítsa le a közfoglalkoztatási programot, mert az arra fordított összeg csak kidobott pénz.  Dúró Dóra pénteki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a téli közfoglalkoztatási program az első héten megbukott. Ismertette: a Jobbik miskolci képviselője által megszerzett - és a sajtótájékoztatón kiosztott - szintfelmérő feladatlap szerint a képzésben résztvevő felnőtt embereknek többek között felhőt, napot és hópelyhet kell rajzolniuk.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.05. 12:08

A helyi nagykőrösi Fidesz Birodalom sok témában a hallgatás mély ködébe burkolózik. Csakis a sikereket kommunikálja és ezen túl vélt ellenfeleit időnként már alpári stílusban szidalmazza. A „ slágertéma „ pedig lehetne a nagykőrösi önkormányzati tűzoltóság ügye is. Ideje lenne elmondani a lakosságnak, hogy nincs rá megfelelő forrás és a jelenlegi 24 fős létszámból csak tíz szerencsés dolgozhat tovább, őrs pedig nem lesz. Nagykőrös „ katasztrófavédelmi főfelelőse „ Dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester mostanában már nem beszél a témáról, mintha az nem is lenne.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.28. 13:06

Letették hazánk harmadik legnagyobb biogázüzemének az alapkövét. A két és félmilliárdos beruházás a térség gazdaságára és ökoszisztémájára egyaránt pozitív hatással lesz. Egyrészt mentesíti a környezetet a növényi hulladékoktól, másrészt azok hasznosításával nagy mennyiségű zöld áramot termel, emellett pedig biotrágyát is előállít majd.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.21. 11:53

A Pest megyei nyomozók még mindig keresik azokat az ismeretlen tetteseket, akik egy idős asszonyt bántalmaztak Nagykőrösön, majd elvitték az értékeit. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettesek 2013. szeptember 11-én éjjel betörtek egy nagykőrösi családi házba, majd az ott lakó 92 éves idős asszonyt megfenyegették és értékei átadására kényszerítették. Ezt követően a sértettet bántalmazták, majd különféle értékeket tulajdonítottak el az ingatlanból. A sértett a kórházba szállítást követően, a gondos ápolás ellenére néhány nappal később elhunyt.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.16. 11:30

Most akkor van vagy nincs Nagykőrösnek aljegyzője? – tette fel a kérdést a helyi önkormányzat október 31-i ülésén László Ferenc. Évekkel ezelőtt megválasztottunk valakit, aki néhány hét után eltűnt és azóta sem látni – fűzte hozzá a képviselő. Az abonyi illetőségű dr. Ecseki Ildikót még az előző ciklusban választották meg Nagykőrös aljegyzőjének, azonban – egy korábban adott jegyzői tájékoztatás szerint – a munkába állása után néhány nappal saját kérésére fizetés nélküli szabadságra ment.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.11. 09:33

A jelek szerint úgy mentik meg a nagy leégéstől Nagykőrös Fideszes városvezetését, hogy nem tűzi napirendre a Magyar Parlament a megyeváltást ügyét? Tehető fel a költői kérdés a tárgyban. Ugyanis, miután Nagykőrös város lakosainak többsége nem ment el arra a népszavazásra, melyen dönteni lehetett volna arról, hogy Bács- Kiskun megyéhez tartozzon a város, a nagykőrösi Fidesz semmibe véve a közakaratot, benyújtotta felsőbb szervekhez a megyeváltási indítványt.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.08. 18:43

A műalkotást Abonyban élő szobrászművész készítette! Mától új köztéri műalkotással büszkélkedhet Nagykőrös városa. Civilek adományaiból és a Bonduelle támogatásával Kovács Jenő szobrászművész gyönyörűt alkotott, Kovács Sándor, a néhai Konzervgyár Igazgató szobrát. A szoboravatót ma tartották, a Toldi iskola fennállásának 60. évfordulója keretében, mely alkalommal számos egyéb ünnepélyes alkalom tette felejthetetlenné ezt a napot.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.08. 14:40

Vádat emelt a Nagykőrösi Járási Ügyészség állatkínzás miatt egy helyi lakos ellen, aki több mint két tucat sertést és tíz kutyát tartott borzasztó körülmények között - tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t. Gyugyi Csilla elmondta, hogy az állattartóval szemben a hatóságok többször is intézkedtek, mert a sertések nem voltak bejelentve, és ugyanúgy nem voltak beoltva, mint a portára befogadott kutyák, de a vádlott a felszólítások ellenére sem tett eleget alapvető kötelezettségeinek.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok