Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7514, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző10111213141516Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.03.30. 16:56

Előzetes letartóztatásba került a 37 éves gyanúsított. -  A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. Gusztáv 37 éves nagykőrösi lakos ellen. Néhány nappal ezelőtt jutottak a nagykőrösi nyomozók annak az információnak a birtokába, mely szerint az egyik helyi lakótelep közelében különféle kábító hatású anyagok szerezhetők be. A nyomozók az eljárás során vásárlóként és fogyasztóként is több személyt azonosítottak és megállapították az eladó személyazonosságát is.
 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.29. 11:44

Felemelő közös zongorahangverseny- Az abonyi Bihari János Zeneiskola és a nagykőrösi Weiner Leó Zeneiskola közös hangversenyét szervezte meg az abonyi oktatási intézmény március 27-én helyben, a Kultúra Háza nagytermében. Előzetesen Polyákné Györe Éva, a rendezvény főszervezője lelkendezve mesélte nekem, hogy nagyon boldog, mert végre méltó helyre tudja meghívni a másik város zeneiskolájának növendékeit, tanárait, vendégeit. Gyönyörűen játszottak a gyerekek, igazán, kellemes értelemben vett hátborzongatóan jól eső érzés volt hallgatni kicsiket és nagyokat. A zene igazán összekötötte a két város zeneiskoláját, és a növendékeket, látszott az előadókon, hogy valóban nagyon szeretik azt, amit csinálnak. Képgaléria IDE kattintva elérhető, fotó: LŐVE

Kultúra:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.06. 14:29

Az általam szerkesztett Heti Hírek újság is megírta, az alábbi tartalommal olvasható cikket, melynek címe a fenti az ITT elérhető forrás szerint.  A rezsicsökkentés miatt több mint 50 millió forintos hiánnyal fogadta el a város vagyonkezelő cégének, a KÖVA-KOM Nonprofit Zrt-nek 2014. évi üzleti tervét a nagykőrösi önkormányzat képviselő-testülete.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.25. 08:19


Nem mindennapos rendezvényt tartottak a Toldi iskolában Nagykőrösön az elmúlt héten. Az oktatási intézménynek ismét német vendégei voltak, de most egy jubileumi kis házi ünnepségre is sor került, mert idén ötéves a német és magyar pékszakma cseregyakorlata az iskolában. Ez alkalomból „ világfát „ is ültettek az udvaron, a cseregyakorlat diákjainak nagy örömére. Az aulában szervezett ünnepségen a német vendégek mellett részt vett az igazgatónő Kissné Rózsa Ibolya, Túri Tibor gyakorlati oktatásvezető és persze az ötéves időszakban a Leonardo programban részt vett diákok is, hiszen ők a főszereplők. Képgaléria a rendezvényről IDE kattintva

Oktatás:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.22. 19:09

 

Még a WC-t is ellopták a nagykőrösi kórházból, többek között ezért sem támogatják László Ferenc önkormányzati képviselő javaslatát, aki egy ruhatár kialakítását szorgalmazta a szakrendelésekre érkezők részére. Tankó Ágota, a kórház főigazgatója a felvetésre azt válaszolta, hogy jelenleg nincs szabad álláshelyük, amelyben ruhatárosokat foglalkoztathatnának, valamint nem óhajtják felvállalni az ezzel járó anyagi felelősséget sem, mert ahogy fogalmazott: „utólag kiderül, hogy mik tűntek el a kabát zsebéből, ami nagy valószínűséggel nem is volt benne”.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.11. 13:27

A TV 2 stábja most indul forgatni Nagykőrösre. Este Tények TV 2-ben látható lesz a riport. (MTI) - Nagykőrösön csupán néhányan érezték a kedd délelőtti földrengést - mondta a település polgármestere az MTI-nek.     Az MTA Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumának korábbi közlése szerint a Richter-skála szerinti 2,7-es erősségű földrengés volt kedd délelőtt 10 óra 15 perckor a Pest megyei város közelében.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.05. 16:36

 

Rezsifórumot tartott Nagykőrösön Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár. Azeseményen bemutatkozott Földi László is, mint a térség Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjelöltje.  Nagykőrös következő országgyűlési képviselőjeként mutatta be Földi Lászlót a város alpolgármestere, Körtvélyesi Attila azon a rezsifórumon, amelyet zsúfolásig telt ház előtt tartottak kedden, az Arany János Művelődési Központban.

Politika:
FIDESZ   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.03. 10:04

Most kaptam a tájékoztatást, hogy a TV 2 stábja indul Nagykőrösre, az alábbi hír nyomán forgatnak majd: Az Állatmenhely Nyílt Alapítvány Cegléd tájékoztatása szerint Nagykőrösön találták a képen látható meggyilkolt kutyát és a még életben lévő társát. A bejelentő az állatvédőknek azt is elmondta, hogy a rendőrséget hiába hívta nem voltak hajlandóak foglalkozni az üggyel, pedig az állatkínzás a hatályos törvények szerint bűncselekmény. Ezért fordult az állatvédőkhöz.

 

Állatvilág:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.14. 17:27

Meghívó

1953-2013
A TOLDIS ÖREGDIÁKOK 2014. ÉVI
TALÁLKOZÓJÁRA

Szeretettel várunk 2014. február 15-én (szombaton) 16 órától minden egykori Toldis diákot a Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégiumba. (Nagykőrös, Ceglédi út 24.) Kérjük, a jelentkezési lapot juttasd el az általad elérhető volt iskolatársadnak is, mert felhívásunk nem biztos, hogy mindenkihez eljut. Néhány nagyobb élelmiszeripari üzemnek is megküldjük a tájékoztatónkat. Keresd a portán!
Az interneten, az iskola weblapján (www.toldi-nk.sulinet.hu) is megtalálod a jelentkezési lapot. (letölthető)

Oktatás:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.30. 16:22

Hét helyi népszavazást tartottak 2013-ban Magyarországon, amelyek közül három volt érvényes és eredményes, de a XIII. kerületben tartott referendumot a közélet nagy része abszurdnak nevezte. A velemi eredményes voksolás egyébként megbuktatta település vezetését is, így 2014-ben időközi önkormányzati voksolást kell majd tartani.-  írja az mno.hu

 

Politika:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok