Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7055, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző891011121314Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.09.05. 19:21

„ Honosítva vagyok, letettem az állampolgári esküt, nekem nem ezt tanították, az alaptörvényben, a magyar alkotmányban nem ez szerepel, én nem ebből vizsgáztam! Ami Nagykőrösön folyik, az elképesztő! Nem arról szól az alaptörvény, hogy akinek baja van, az haljon éhen! Nagykőrösön viszont ezek szerint így gondolkodnak a városvezetők. „

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.30. 16:00

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.28. 17:30

Varga Sándor okleveles kertészmérnök alföldi ananászairól korábban lapunk hasábjain, és internetes oldalunkon beszámoltunk. Az „ ananászos gazda „ életében újabb fejezett következik. Mos „ csodaananász „, igazi különlegesség terem házában. Varga Sándor igazi szeretettel ápolgatja a növényeket, melyek terméseikkel hálálják meg az odaadó gondoskodást. „ Ennek az ananásznak a lényege annyi, hogy a termés csúcsi rozettája nem egy tölcsért hozott, hanem hatot.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.26. 12:48

Az abonyi MÁV állomás ocsmányságáról már többször cikkeztünk. Most egy közeli település állomását bocsátom közszemlére, kis cikkel.

Gondot okoz Nagykőrös központjában, hogy egyetlen nyilvános illemhely sem üzemel folyamatosan. Utánajártunk, hogy mi a helyzet a MÁV állomáson. A tapasztalatok nagyon jók! Annak ellenére, hogy a burkolat, berendezés már 1000 éves, de rendben vannak tartva, tiszták... A WC-k szintén, sőt fel vannak újítva, tisztán vannak tartva, még büdös sincs.

 

Közélet:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.31. 09:06

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.30. 13:41

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.28. 23:32

Ilyenkor nyáron mindenki mindent a leggyorsabban szeretne. Hajlamosak vagyunk a legvégsőbbekig halogatni a lejárt érvényességű vagy hamarosan lejáró érvényességű okmányok pótlását. Így jártam én is, benéztem, mert kisfiam állandó személyi igazolványa csak három hét múlva érkezett volna meg, ennek hiányában ideiglenes okmánnyal nem vihettem volna ki elvileg Horvátországba. Így jött a 21.000 forintos, egy hét alatt ideérő útlevél. Olvasónk panaszának jártam utána, aki azt írta, hogy nem kapta meg a kellő információt ügyei intézéséhez a nagykőrösi okmányirodában, és az ügyintéző stílusa sem tetszett neki. Lejárt jogosítványát szerette volna megcsináltatni, mert Olaszországba készültek nyaralni, az előleget kifizették.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.19. 19:05

Ugye, ismerős Önök előtt is a képen látható „ jelenség „ ? Nagykőrösön, a Határ utca végén járunk, Nagykőrösön, önkormányzati, pontosabban KÖVA lakásokat láthatunk. A lakók ugyan mosolyogtak, de bizalmatlanok voltak velem, kérték, ne őket fényképezzem. Nem is ezt tettem, nem is ez volt a szándékom. Mondtam, civil vagyok, csak szeretném megmutatni másoknak is, hogy hogyan élnek. Elmondták, hogy még 2008-ban újították fel az itt látható házakat, azóta nem történt semmi.

Gazdaság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.07. 11:09

Lapinformációink szerint Abonyban az ABOKOM ügyvezetőjének nem adnak prémiumot, nem úgy, mint nagykőrösi megfelelőjének. A KÖVA- KOM Zrt igazgatója ugyanis háromhavi fizetésének megfelelő prémiumot kapott, erről a fideszes többségű önkormányzati képviselő testület döntött. Igaz, hogy a prémiumfeltételek csak félig teljesültek, de ennek ellenére 1,35 millió forintot kap a vezér. Erről szól több mai országos híradás is. A HH online ezt már korábban megírta.


Citrom-díj:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.28. 17:16

Még javában tartanak az I. Nagykőrösi Möggyfesztivál programjai, ha tehetik, látogassanak ki, érdemes! Kedvcsinálónak mutatok Önöknek néhány képet, a június 28-i napról. Éppen a tálaláshoz készülődtek a versenyzők, finomabbnál finomabb, ínycsiklandozóbbnál ínycsiklandozóbb étkek kerültek a zsűri asztalára. A város közterei benépesültek, igazi színpompás látványosságban lehet része annak, aki kilátogat a rendezvényre. A város vezetése is igen serénykedett, versenyben a Polgármesteri Hivatal csapata is indult. Dr. Nyíkos Sára címzetes főjegyző személyesen vett részt a tálalásban. Képgaléria IDE kattintva

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok