Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6983, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző891011121314Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.08.26. 12:48

Az abonyi MÁV állomás ocsmányságáról már többször cikkeztünk. Most egy közeli település állomását bocsátom közszemlére, kis cikkel.

Gondot okoz Nagykőrös központjában, hogy egyetlen nyilvános illemhely sem üzemel folyamatosan. Utánajártunk, hogy mi a helyzet a MÁV állomáson. A tapasztalatok nagyon jók! Annak ellenére, hogy a burkolat, berendezés már 1000 éves, de rendben vannak tartva, tiszták... A WC-k szintén, sőt fel vannak újítva, tisztán vannak tartva, még büdös sincs.

 

Közélet:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.31. 09:06

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.30. 13:41

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.28. 23:32

Ilyenkor nyáron mindenki mindent a leggyorsabban szeretne. Hajlamosak vagyunk a legvégsőbbekig halogatni a lejárt érvényességű vagy hamarosan lejáró érvényességű okmányok pótlását. Így jártam én is, benéztem, mert kisfiam állandó személyi igazolványa csak három hét múlva érkezett volna meg, ennek hiányában ideiglenes okmánnyal nem vihettem volna ki elvileg Horvátországba. Így jött a 21.000 forintos, egy hét alatt ideérő útlevél. Olvasónk panaszának jártam utána, aki azt írta, hogy nem kapta meg a kellő információt ügyei intézéséhez a nagykőrösi okmányirodában, és az ügyintéző stílusa sem tetszett neki. Lejárt jogosítványát szerette volna megcsináltatni, mert Olaszországba készültek nyaralni, az előleget kifizették.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.19. 19:05

Ugye, ismerős Önök előtt is a képen látható „ jelenség „ ? Nagykőrösön, a Határ utca végén járunk, Nagykőrösön, önkormányzati, pontosabban KÖVA lakásokat láthatunk. A lakók ugyan mosolyogtak, de bizalmatlanok voltak velem, kérték, ne őket fényképezzem. Nem is ezt tettem, nem is ez volt a szándékom. Mondtam, civil vagyok, csak szeretném megmutatni másoknak is, hogy hogyan élnek. Elmondták, hogy még 2008-ban újították fel az itt látható házakat, azóta nem történt semmi.

Gazdaság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.07. 11:09

Lapinformációink szerint Abonyban az ABOKOM ügyvezetőjének nem adnak prémiumot, nem úgy, mint nagykőrösi megfelelőjének. A KÖVA- KOM Zrt igazgatója ugyanis háromhavi fizetésének megfelelő prémiumot kapott, erről a fideszes többségű önkormányzati képviselő testület döntött. Igaz, hogy a prémiumfeltételek csak félig teljesültek, de ennek ellenére 1,35 millió forintot kap a vezér. Erről szól több mai országos híradás is. A HH online ezt már korábban megírta.


Citrom-díj:
ABOKOM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.28. 17:16

Még javában tartanak az I. Nagykőrösi Möggyfesztivál programjai, ha tehetik, látogassanak ki, érdemes! Kedvcsinálónak mutatok Önöknek néhány képet, a június 28-i napról. Éppen a tálaláshoz készülődtek a versenyzők, finomabbnál finomabb, ínycsiklandozóbbnál ínycsiklandozóbb étkek kerültek a zsűri asztalára. A város közterei benépesültek, igazi színpompás látványosságban lehet része annak, aki kilátogat a rendezvényre. A város vezetése is igen serénykedett, versenyben a Polgármesteri Hivatal csapata is indult. Dr. Nyíkos Sára címzetes főjegyző személyesen vett részt a tálalásban. Képgaléria IDE kattintva

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.11. 09:24

A cikket a Ceglédi Panoráma ajánlotta.- AZ ECHO Tv legutóbbi adásában Nagykőrösre látogatott el, ugyanis keresik Magyarország legszebb települését. Mint ajánlójukban írják, "a vásár Nagykőrösön koránt sem azt jelenti, mint az ország többi részén. Nem pusztán néhány kofa a helyi focipályán maréknyi baromfival és egy-két malaccal. Nagykőrösön a vásárt nem veszik félvállról, itt annyi ember árulja a portékáit, amennyivel országokat lehet elfoglalni.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.06. 13:39

A helyismerettel nem rendelkező megyei irányítási központ ismét rossz helyre küldte a nagykőrösi tűzoltókat, a város határában húzódó Fűzfás út helyett a belterületen fekvő Fűzfa utcába vonultatták őket. Mint ahogy korábban a sztárklikk.hu beszámolt róla, amióta a nagykőrösi tűzoltóságra beérkező hívásokat nem helyben, hanem a katasztrófavédelem Budapesten működő megyei központjában fogadják, többször előfordult, hogy rossz helyre irányították a fővárostól 100 kilométerre fekvő Pest megyei település lánglovagjait.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.20. 15:49

Vádat emelt jogtalan elsajátítás miatt a Kecskeméti Rendőrkapitányság az ellen a nagykörősi férfi ellen, akinek munkáltatója tévedésből hatmillió forintot utalt át fizetése helyett. A vádlott elköltötte az összeg nagy részét.  Mint az a Police.hun olvasható, a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást V. Szabolcs 26 éves nagykőrösi férfi ellen. A férfi kecskeméti munkáltatója munkadíjként 2014. februárra a fizetése helyett tévedésből közel hatmillió forintot utalt át a bankszámlájára, melyből az illető már több mint négymilliót el is költött.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Te mit néznél szívesebben? Élő közvetítést az abonyi képviselő testület üléséről, vagy egy érdekes magazinműsort Abonyról?
   
 Élő közvetítést 
 Érdekes magazinműsort 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok