Mi Abonyunk - Bezzeg a nagykőrösi MÁV állomás az nagyon rendben van... Képekkel
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7483, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.08.26. 12:48

Az abonyi MÁV állomás ocsmányságáról már többször cikkeztünk. Most egy közeli település állomását bocsátom közszemlére, kis cikkel.

Gondot okoz Nagykőrös központjában, hogy egyetlen nyilvános illemhely sem üzemel folyamatosan. Utánajártunk, hogy mi a helyzet a MÁV állomáson. A tapasztalatok nagyon jók! Annak ellenére, hogy a burkolat, berendezés már 1000 éves, de rendben vannak tartva, tiszták... A WC-k szintén, sőt fel vannak újítva, tisztán vannak tartva, még büdös sincs.

 

A buszmegállóval ellentétben a nyitva tartása hajnaltól késő estig (22-ig) van, a biciklitároló fedett, körbekerített. Viszont a busz nem sűrűn jár. Mondjuk nem tudjuk, mennyire lenne rá igény. Sokkal jobbak a körülmények, mint a buszállomáson. Köszi MÁV!

HH

 

Képek IDE kattintva a témában

 

Az abonyi gondokról korábbi írásunk IDE kattintva

Közélet:
 2 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Érkezik az első plusz egyheti nyugdíj

Mégsem lesz teljes a tűzijáték-tilalom szilveszterkor

Munka!

Rejtett hibák: Késik a Nyugati pályaudvar felújítása

Veszélyhelyzetben elmaradnak a választások, népszavazások

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

6 ok, hogy lefogyjunk. Vessük be a fogyókúra kellékeket!

Mire kell figyelni klímaszerelés előtt?

Ezt jelentette be Orbán Viktor ma

Ne hagyjuk ki ezt a 4 lépést, amikor gyerekszőnyeget választunk

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Nem csak a tisztaság...

kiskegyem -

2014.08.28. 12:46:53

ami elkeserítő az abonyi vasútállomás létezésében. Ha kerékpárral megy az ember a vonathoz, izgulhat egész nap, hogy amikor hazaér vajon meglesz-e? Nappal vagy sötétben féljen jobban egy nő a vasútállomás környékén? Hiszen tény, hogy már nappal sincs biztonságban - rablás, szemérem elleni erőszak, stb. Ekkora város és egy egész paddal rendelkezik a váróterem, mert nem lehet nyitva tartani a régi várótermet a vandálok és egyéb aljas népség miatt! De még ebben a picurka váróteremben is elviselhetetlen sokszor a bűz! Tény, hogy sokat szidjuk a vasutat a késések, járatkimaradások miatt, de úgy gondolom, hogy az állomás külbecse és biztonsága már nem csak az ő feladatuk, hanem mi utasok is részesei vagyunk a kosznak. A biztonság meg talán itt a legkisebb -, hogy ez kinek vagy kiknek a nemtörödése - azt én már nem tudom megitélni, csak azt, hogy nagyon rosszul esett, hogy 2013. évtől a mai napig számítva 4 kerékpáromat, és egy nyerget loptak el tőlem!

Tisztaság !!

Szilvi -

2014.08.27. 12:24:07

Ezt a  szót,hogy BEZZEG én is sokszor fölteszem magamban és néha már hangosan is és a lányom ahogy nő ő is mondja.Bezzeg máshol tisztaság van és van WC nem hogy tiszta WC de itt Abonyban semmilyen.Az képemről lesűlt volna a bőr ha a polgármester asszony helyében lettem volna mikor a Tévében vetítettek egy riportot,hogy kiskutyákat találtak az Abonyi Vasútállomás mellékhelyiségében.Fel tették a kérdést nekem az ismerőseim,hogy és ti oda mentek el ha dolgotok van Vonat indulás előtt?Na szép köpni nyelni nem tudtam.NEM úgy indulunk el a gyerekemmel,hogy négyszer is rá szólok menny el mert tudod hogy....

Mondhatom azért vannak büszkeségei Abonynak!!

Csak egyet tudok mondani én már 12éve elkerültem a szülő városomból ide és ha haza megyek mindíg szebbnél szebbnek látom hogy miért mert mindíg csak szépítik pedig csak egy kis Hajdú-Bihar Megyei Város de itt csak felesleges köröket futnak és pénz kidobást csinálnak.Megcsinálták a Piac csarnokot előtte mi van ugyan kelünk feszünk a sok kavicsban és ha eső van a pocsolyában bent horrorisztikus a helypénz.Közbisztonság arról ne is beszéljünk leteszem a biciklit már el is tünt hajnalban ha mennem kell dolgozni görcs van a gyomromban,hogy mikor támadnak meg a tutyák{#emotions_dlg.smiley}

Ez olyan mosolyogni való dolog néha de nem annak akivel ez megtörténik,mert mikor már ez többször is megismétlődik akkor már ki alakul az emberben egy ösztön,hogy minden zörrenéstől össze rezzen és liftezik a gyomra és az egész napja el van cseszve!!

És ezt üzenném annak az illetönek aki legelsőned de szó szerint leg elsőnek olvassa el ez a hozzá szólást,hogy sajnos ismételten arra kell hogy menjek hajnalban vagy éjszaka meg szeretném kérni kicsit körűltekintőbben nyomják meg a gombot mikor a kapu becsukásáról van szó mert van úgy,hogy kint felejtődik az a gyönyörű szép kutyus és ő engem nem csak hogy nem ismer de már útál is{#emotions_dlg.Ghost}KÖSZÖNÖM!!


Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok