Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.03.28. 17:23

Nagykőrösön érdekes történések vannak, ezzel kapcsolatban Olvasónk, aki az interneten tekintette meg a képviselő- testület élő egyenes, online adását, írt nekünk levelet, melyet most megosztok Önökkel.

„ 

Politika:
kullancs   
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.25. 21:43

Már 20 tűzoltó próbálja megfékezni a lángokat!
Nagykőrösről, Ceglédről, Kecskemétről is érkeznek a szerkocsik az Örkényi útra, ahol mintegy 30- 400 m2-es területen égnek raklapok. Az udvaron van egy 20 tonnás gáztartály, melyet minden erőt bevetve, két vízsugárral próbálnak hűteni a tűzoltók, robbanásveszély van. Lakóházat a tűz nem veszélyeztet, személyi sérülés egyelőre nem történt!

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.24. 12:28

 Ma az Esze Tamás utcába érkeztek a nagykőrösi Önkormányzati Tűzoltóság szakemberei, közösen a Katasztrófavédelem mobil laborjával. Nagykőrösön az egyik kis utca sarka családi házában a lakos által beazonosíthatatlan eredetű folyadékot találtak....

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.16. 11:17

Programok:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.11. 11:12

 

 A három férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasolnak a nagykőrösi rendőrök.
A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya eljárást folytatott K. Imre 32 éves ceglédi, valamint N. János 47 éves és D. József 51 éves nyársapáti lakosok ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi, két gyermek és a sértett 2014. június 7-én 19 óra körüli időben a D. József által hajtott lovas kocsival közlekedett Nyársapát, Ugyeri úton. Az utasok a lovas kocsi rakfelületén szabálytalanul utaztak.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.07. 18:59

A magyar kultúra igazi ünnepének számító felemelő és lélekmelengető programot rendeztek Nagykőrösön az Arany János Kulturális Központban. Mintegy 120 diák részvételével kínáltak az érdeklődőknek remek élményt a ...

Kultúra:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.26. 08:33

Példásan helyt álltak a nagykőrösi tűzoltók, így emberéletben nem esett kár, és a főépületre sem terjedtek át a lángok!
Február 26-án reggel, Nagykőrösön a Honvéd utcába vonultak a Nagykőrösi Önkormányzati Tűzoltóság munkatársai. Egy 150 nm-es istálló, melléképület teljes terjedelmében égett. A tulajdonos a tűzoltóság munkatársainak megérkezése előtt kihajtotta, kimentette a jószágok nagy részét. Ott lovakat és disznókat tartottak.

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.23. 13:47

Február 23-án hétfőn a reggeli órákban kéménytűz miatt riasztották a tűzoltókat Nagykőrösön, a födémszerkezet gerendája izzott a szerencsétlen eset során. A Rákóczi utcai családi házban egy vegyes tüzelésű fűtőberendezés kéménye mellett izzottak a fagerendák. A tulajdonos lélekjelenléte előzte meg a nagyobb tragédiát. Gyakorlatilag mire a kivonuló egységek megérkeztek, ő maga megakadályozta a tűz továbbterjedését. A katasztrófavédelem munkatársai átvizsgálták a kéményt, annak használatát betiltották. A vizsgálat során kiderült, hogy a kéményben nagy mennyiségű koromlerakódást található. A kémény újbóli üzembe helyezéséhez szakemberekre lesz szükség. A család más kéménnyel, más fűtési módszerrel megoldja a fűtést ideiglenesen.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.22. 14:11

A nagykőrösi városok országszerte híresek, így nem csupán a környező települések lakosságát vonzzák, hanem jóval messzebbről is érkeznek mindazok, akik portékáikat szeretnék eladásra kínálni. Nem volt ez másképp az idei esztendő legelső vásárában sem, melyet február 22-én rendeztek meg. Vozárné Ragó Ilsikó, a KÖVA- KOM Zrt vezérigazgatója is szokásához híven személyesen vett részt egész nap a vásári forgatagban, és elmondta lapunknak, hogy nagyon örül, mert az időjárás is kegyes volt a szervezőkhöz. Így igen sok árus érkezett, és vásárlókban sem akadt hiány.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.19. 11:52

Egy egész fegyverarzenált rejt a föld mélye a volt Orosz Laktanya alatt


Nagykőrösön a Vásárszél úton, a volt Orosz Laktanya területén tereprendezés és közműépítés közben a munkagép szokatlan tárgyakat emelt ki a földből. Összesen mintegy 15 darab nagyméretű, 59 cm hosszú és mintegy 9 széles átmérőjű robbantótestet, löveget. Lapinformációink szerint ennél valószínűleg jóval több ilyen „ bomba „ is van a föld alatt. Ezek nem második világháborús robbanótestek, hanem az oroszok kivonulásukkor áshatták el őket, és ekkor hagyták őket hátra az „ utókornak „.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok