Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7483, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.03.25. 21:43

Már 20 tűzoltó próbálja megfékezni a lángokat!
Nagykőrösről, Ceglédről, Kecskemétről is érkeznek a szerkocsik az Örkényi útra, ahol mintegy 30- 400 m2-es területen égnek raklapok. Az udvaron van egy 20 tonnás gáztartály, melyet minden erőt bevetve, két vízsugárral próbálnak hűteni a tűzoltók, robbanásveszély van. Lakóházat a tűz nem veszélyeztet, személyi sérülés egyelőre nem történt!

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.24. 12:28

 Ma az Esze Tamás utcába érkeztek a nagykőrösi Önkormányzati Tűzoltóság szakemberei, közösen a Katasztrófavédelem mobil laborjával. Nagykőrösön az egyik kis utca sarka családi házában a lakos által beazonosíthatatlan eredetű folyadékot találtak....

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.16. 11:17

Programok:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.11. 11:12

 

 A három férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasolnak a nagykőrösi rendőrök.
A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya eljárást folytatott K. Imre 32 éves ceglédi, valamint N. János 47 éves és D. József 51 éves nyársapáti lakosok ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi, két gyermek és a sértett 2014. június 7-én 19 óra körüli időben a D. József által hajtott lovas kocsival közlekedett Nyársapát, Ugyeri úton. Az utasok a lovas kocsi rakfelületén szabálytalanul utaztak.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.07. 18:59

A magyar kultúra igazi ünnepének számító felemelő és lélekmelengető programot rendeztek Nagykőrösön az Arany János Kulturális Központban. Mintegy 120 diák részvételével kínáltak az érdeklődőknek remek élményt a ...

Kultúra:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.26. 08:33

Példásan helyt álltak a nagykőrösi tűzoltók, így emberéletben nem esett kár, és a főépületre sem terjedtek át a lángok!
Február 26-án reggel, Nagykőrösön a Honvéd utcába vonultak a Nagykőrösi Önkormányzati Tűzoltóság munkatársai. Egy 150 nm-es istálló, melléképület teljes terjedelmében égett. A tulajdonos a tűzoltóság munkatársainak megérkezése előtt kihajtotta, kimentette a jószágok nagy részét. Ott lovakat és disznókat tartottak.

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.23. 13:47

Február 23-án hétfőn a reggeli órákban kéménytűz miatt riasztották a tűzoltókat Nagykőrösön, a födémszerkezet gerendája izzott a szerencsétlen eset során. A Rákóczi utcai családi házban egy vegyes tüzelésű fűtőberendezés kéménye mellett izzottak a fagerendák. A tulajdonos lélekjelenléte előzte meg a nagyobb tragédiát. Gyakorlatilag mire a kivonuló egységek megérkeztek, ő maga megakadályozta a tűz továbbterjedését. A katasztrófavédelem munkatársai átvizsgálták a kéményt, annak használatát betiltották. A vizsgálat során kiderült, hogy a kéményben nagy mennyiségű koromlerakódást található. A kémény újbóli üzembe helyezéséhez szakemberekre lesz szükség. A család más kéménnyel, más fűtési módszerrel megoldja a fűtést ideiglenesen.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.22. 14:11

A nagykőrösi városok országszerte híresek, így nem csupán a környező települések lakosságát vonzzák, hanem jóval messzebbről is érkeznek mindazok, akik portékáikat szeretnék eladásra kínálni. Nem volt ez másképp az idei esztendő legelső vásárában sem, melyet február 22-én rendeztek meg. Vozárné Ragó Ilsikó, a KÖVA- KOM Zrt vezérigazgatója is szokásához híven személyesen vett részt egész nap a vásári forgatagban, és elmondta lapunknak, hogy nagyon örül, mert az időjárás is kegyes volt a szervezőkhöz. Így igen sok árus érkezett, és vásárlókban sem akadt hiány.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.19. 11:52

Egy egész fegyverarzenált rejt a föld mélye a volt Orosz Laktanya alatt


Nagykőrösön a Vásárszél úton, a volt Orosz Laktanya területén tereprendezés és közműépítés közben a munkagép szokatlan tárgyakat emelt ki a földből. Összesen mintegy 15 darab nagyméretű, 59 cm hosszú és mintegy 9 széles átmérőjű robbantótestet, löveget. Lapinformációink szerint ennél valószínűleg jóval több ilyen „ bomba „ is van a föld alatt. Ezek nem második világháborús robbanótestek, hanem az oroszok kivonulásukkor áshatták el őket, és ekkor hagyták őket hátra az „ utókornak „.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.17. 12:47

 

Tények a reggeli tanyatűzről a legilletékesebbtől, a Katasztrófavédelem szóvivője válaszol

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelem szóvivője lapunknak a tanyatűz tényét megerősítette és elmondta, hogy február 17-én a reggeli órákban Nagykőrösön a Szurdok dűlőben egy 150 m 2 alapterületű tanyaépület ¾ része égett. A Nagykőrösi Önkormányzati Tűzoltóság munkatársai, valamint a Ceglédi Hivatásos Tűzoltóság egységei nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre és megkezdték az oltást.

 

Az épületben nem tartózkodott senki, nem történt személyi sérülés sem. A tűz tényét maga a tulajdonos jelentette, ő kért segítséget. Négy vízsugárral az oltást a tűzoltóság munkatársai elvégezték, majd azt észlelték a kivonuló egységek, hogy az udvaron található mintegy 50-60 hordó, benne ismeretlen eredetű anyaggal. Ekkor a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Központ Mobil Laborja is megérkezett a területre, hogy elvégezzék a fellelt anyagok beazonosítását.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok