Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6999, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.03.07. 18:59

A magyar kultúra igazi ünnepének számító felemelő és lélekmelengető programot rendeztek Nagykőrösön az Arany János Kulturális Központban. Mintegy 120 diák részvételével kínáltak az érdeklődőknek remek élményt a ...

Kultúra:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.26. 08:33

Példásan helyt álltak a nagykőrösi tűzoltók, így emberéletben nem esett kár, és a főépületre sem terjedtek át a lángok!
Február 26-án reggel, Nagykőrösön a Honvéd utcába vonultak a Nagykőrösi Önkormányzati Tűzoltóság munkatársai. Egy 150 nm-es istálló, melléképület teljes terjedelmében égett. A tulajdonos a tűzoltóság munkatársainak megérkezése előtt kihajtotta, kimentette a jószágok nagy részét. Ott lovakat és disznókat tartottak.

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.23. 13:47

Február 23-án hétfőn a reggeli órákban kéménytűz miatt riasztották a tűzoltókat Nagykőrösön, a födémszerkezet gerendája izzott a szerencsétlen eset során. A Rákóczi utcai családi házban egy vegyes tüzelésű fűtőberendezés kéménye mellett izzottak a fagerendák. A tulajdonos lélekjelenléte előzte meg a nagyobb tragédiát. Gyakorlatilag mire a kivonuló egységek megérkeztek, ő maga megakadályozta a tűz továbbterjedését. A katasztrófavédelem munkatársai átvizsgálták a kéményt, annak használatát betiltották. A vizsgálat során kiderült, hogy a kéményben nagy mennyiségű koromlerakódást található. A kémény újbóli üzembe helyezéséhez szakemberekre lesz szükség. A család más kéménnyel, más fűtési módszerrel megoldja a fűtést ideiglenesen.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.22. 14:11

A nagykőrösi városok országszerte híresek, így nem csupán a környező települések lakosságát vonzzák, hanem jóval messzebbről is érkeznek mindazok, akik portékáikat szeretnék eladásra kínálni. Nem volt ez másképp az idei esztendő legelső vásárában sem, melyet február 22-én rendeztek meg. Vozárné Ragó Ilsikó, a KÖVA- KOM Zrt vezérigazgatója is szokásához híven személyesen vett részt egész nap a vásári forgatagban, és elmondta lapunknak, hogy nagyon örül, mert az időjárás is kegyes volt a szervezőkhöz. Így igen sok árus érkezett, és vásárlókban sem akadt hiány.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.19. 11:52

Egy egész fegyverarzenált rejt a föld mélye a volt Orosz Laktanya alatt


Nagykőrösön a Vásárszél úton, a volt Orosz Laktanya területén tereprendezés és közműépítés közben a munkagép szokatlan tárgyakat emelt ki a földből. Összesen mintegy 15 darab nagyméretű, 59 cm hosszú és mintegy 9 széles átmérőjű robbantótestet, löveget. Lapinformációink szerint ennél valószínűleg jóval több ilyen „ bomba „ is van a föld alatt. Ezek nem második világháborús robbanótestek, hanem az oroszok kivonulásukkor áshatták el őket, és ekkor hagyták őket hátra az „ utókornak „.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.17. 12:47

 

Tények a reggeli tanyatűzről a legilletékesebbtől, a Katasztrófavédelem szóvivője válaszol

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelem szóvivője lapunknak a tanyatűz tényét megerősítette és elmondta, hogy február 17-én a reggeli órákban Nagykőrösön a Szurdok dűlőben egy 150 m 2 alapterületű tanyaépület ¾ része égett. A Nagykőrösi Önkormányzati Tűzoltóság munkatársai, valamint a Ceglédi Hivatásos Tűzoltóság egységei nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre és megkezdték az oltást.

 

Az épületben nem tartózkodott senki, nem történt személyi sérülés sem. A tűz tényét maga a tulajdonos jelentette, ő kért segítséget. Négy vízsugárral az oltást a tűzoltóság munkatársai elvégezték, majd azt észlelték a kivonuló egységek, hogy az udvaron található mintegy 50-60 hordó, benne ismeretlen eredetű anyaggal. Ekkor a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Központ Mobil Laborja is megérkezett a területre, hogy elvégezzék a fellelt anyagok beazonosítását.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.14. 09:57

 

Február 13-án éjszaka a Petőfi iskola tornacsarnokában tűz keletkezett, melyet a Nagykőrösi Önkéntes Tűzoltóság munkatársai megfékeztek. A tüzet a bálra készülők vették észre, gyanús fényt láttak, így értesítették a tűzoltókat, akik pillanatok alatt a helyszínre érkeztek, és megkezdték az oltást. Lapinformációink szerint a gyújtogatás szándékos volt, melyet az előzetes tűzvizsgálói szakvélemény is megalapoz. Egy pontban keletkezett a tűz, a nikecell égett.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.11. 10:47

Programok:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.27. 12:20

 

Elkapták a nagykőrösi rendőrök a tolvajokat! A lakosság " mozgósítása " eredményre vezetett, így rendőrkézen van V. Róbert Ádám 19 éves és B. Richárd János 23 éves nagykőrösi lakosok, valamint három 16 éves szintén helyi fiatalember, akik három autót loptak el!

Hivatalos rendőrségi hír minderről az alábbiakban:

Tolvajok rendőrkézen

Az elmúlt héten a Nagykőrösi Rendőrkapitányság felhívásban kérte a lakosság fokozott figyelmét az elmúlt időszakban a városban elszaporodott gépkocsi lopásokkal és lakóház betörésekkel kapcsolatban. Időközben - köszönhetően a felhívásra beérkezett állampolgári bejelentéseknek –, az ügyekkel foglalkozó nyomozóknak sikerült a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyek kilétét megállapítani.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.26. 14:08

Programok:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
   
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok