Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6983, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.05.18. 18:44

Amióta a nagykőrösi tűzoltóságra beérkező hívásokat nem helyben, hanem a katasztrófavédelem Budapesten működő megyei központjában fogadják, többször előfordult, hogy rossz helyre irányították a fővárostól 100 kilométerre fekvő település lánglovagjait. A legutóbbi eset május 1-jén történt. Minderről Fakan Zoltán tűzoltóparancsnok számolt be az önkormányzat lapjának május 16-i számában.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.02. 19:50

Kedves nagykőrösi Olvasónk küldte nekünk az itt látható képeket, melyek a napokban készültek és a nagykőrösi Katolikus Temetőben készültek.

Iszonyatos állapotok láthatók. No comment.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.26. 16:13

Tragédia az udvaron- Nagykőrös. Ismeretes, hogy az állatvilág hímivarú egyedei gyakorta bocsátkoznak bizonytalan kimenetelű kalandokba, melyek közül nem egy tragédiába torkollik. Nem tessék mindjárt a párválasztás olykor göröngyös, és tekervényes kalandozásaira gondolni, hiszen vannak egyszerűbb esetek. Például egy tévesen megválasztott útirány is lehet efféle. Ilyen profán, és tragikus esemény történt minap, a Városi Bíróság építészetileg zárt udvarában.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.17. 17:05

A közelmúltban arról adtunk hírt, hogy sikertelen volt a nagykőrösi létesítmény hasznosításáról szóló önkormányzati pályázat, ezért még egyszer kiírták azt. Talán nincsen mindez összefüggésben a hely elhanyagolt mivoltával, és azzal, hogy szomorú, rossz bőrben lévő szarvasmarhák heverésznek kikötve a két pálya között, a TESCO a háttér. Szívszorító látványt nyújt a szőre hagyott, szomorkodó sovány állat, vélhetően tehén, melynek nincsen szarva, ezért a szájára kötött a gazdája láncot, hogy ne tudjon elkóborolni. A helyszínen tehéntrágya nyomok, a közeli házból, ahol a jószágokat tartják, orrfacsaró trágyaszag árad.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.10. 20:28

Ezt írják:

Arany János előző írásunkban említett sírverseit adjuk most közre, betűhív átiratban. Sem a helyesíráson, sem a szövegeken nem változtattunk. A négy jeles kőrös személy mindegyike valamilyen módon kötődik Arany Jánoshoz: Bordács Dániel ügyvéd a barátja, Károlyi Sámuel 1848-as katonaorvos, a fiatalon elhunyt Szász Polyxena “Iduna” néven romantikus költőnő, míg Kupai Kovács Mihály földbirtokos és nagyvállalkozó egyszerűen csak a szomszédja volt.

Történelem:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.31. 13:01

Ezt firtatja kedves ceglédi olvasónk, akinek nagy csalódást okozott a tegnapi nagykőrösi vásár, annak ellenére, hogy a település egyik szimbóluma ez az esemény.

Íme, olvasónk levele:  Egy mai tapasztalatomat szeretném megosztani Veled. A nagykőrösi vásárban voltunk. Tiszta csalódás. Azzal az elhatározással mentünk, hogy a fiamnak kabátot veszünk. Normálisat, nem kínait, mert azt tudok venni a kínai áruházban is. Hát, az egész vásár lezüllött kínai piaccá. Alig volt magyar portékát kínáló árus.

Citrom-díj:
Csalás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.30. 16:56

Előzetes letartóztatásba került a 37 éves gyanúsított. -  A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. Gusztáv 37 éves nagykőrösi lakos ellen. Néhány nappal ezelőtt jutottak a nagykőrösi nyomozók annak az információnak a birtokába, mely szerint az egyik helyi lakótelep közelében különféle kábító hatású anyagok szerezhetők be. A nyomozók az eljárás során vásárlóként és fogyasztóként is több személyt azonosítottak és megállapították az eladó személyazonosságát is.
 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.29. 11:44

Felemelő közös zongorahangverseny- Az abonyi Bihari János Zeneiskola és a nagykőrösi Weiner Leó Zeneiskola közös hangversenyét szervezte meg az abonyi oktatási intézmény március 27-én helyben, a Kultúra Háza nagytermében. Előzetesen Polyákné Györe Éva, a rendezvény főszervezője lelkendezve mesélte nekem, hogy nagyon boldog, mert végre méltó helyre tudja meghívni a másik város zeneiskolájának növendékeit, tanárait, vendégeit. Gyönyörűen játszottak a gyerekek, igazán, kellemes értelemben vett hátborzongatóan jól eső érzés volt hallgatni kicsiket és nagyokat. A zene igazán összekötötte a két város zeneiskoláját, és a növendékeket, látszott az előadókon, hogy valóban nagyon szeretik azt, amit csinálnak. Képgaléria IDE kattintva elérhető, fotó: LŐVE

Kultúra:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.06. 14:29

Az általam szerkesztett Heti Hírek újság is megírta, az alábbi tartalommal olvasható cikket, melynek címe a fenti az ITT elérhető forrás szerint.  A rezsicsökkentés miatt több mint 50 millió forintos hiánnyal fogadta el a város vagyonkezelő cégének, a KÖVA-KOM Nonprofit Zrt-nek 2014. évi üzleti tervét a nagykőrösi önkormányzat képviselő-testülete.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.25. 08:19


Nem mindennapos rendezvényt tartottak a Toldi iskolában Nagykőrösön az elmúlt héten. Az oktatási intézménynek ismét német vendégei voltak, de most egy jubileumi kis házi ünnepségre is sor került, mert idén ötéves a német és magyar pékszakma cseregyakorlata az iskolában. Ez alkalomból „ világfát „ is ültettek az udvaron, a cseregyakorlat diákjainak nagy örömére. Az aulában szervezett ünnepségen a német vendégek mellett részt vett az igazgatónő Kissné Rózsa Ibolya, Túri Tibor gyakorlati oktatásvezető és persze az ötéves időszakban a Leonardo programban részt vett diákok is, hiszen ők a főszereplők. Képgaléria a rendezvényről IDE kattintva

Oktatás:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Te mit néznél szívesebben? Élő közvetítést az abonyi képviselő testület üléséről, vagy egy érdekes magazinműsort Abonyról?
   
 Élő közvetítést 
 Érdekes magazinműsort 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok