Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7483, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.06.28. 17:16

Még javában tartanak az I. Nagykőrösi Möggyfesztivál programjai, ha tehetik, látogassanak ki, érdemes! Kedvcsinálónak mutatok Önöknek néhány képet, a június 28-i napról. Éppen a tálaláshoz készülődtek a versenyzők, finomabbnál finomabb, ínycsiklandozóbbnál ínycsiklandozóbb étkek kerültek a zsűri asztalára. A város közterei benépesültek, igazi színpompás látványosságban lehet része annak, aki kilátogat a rendezvényre. A város vezetése is igen serénykedett, versenyben a Polgármesteri Hivatal csapata is indult. Dr. Nyíkos Sára címzetes főjegyző személyesen vett részt a tálalásban. Képgaléria IDE kattintva

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.11. 09:24

A cikket a Ceglédi Panoráma ajánlotta.- AZ ECHO Tv legutóbbi adásában Nagykőrösre látogatott el, ugyanis keresik Magyarország legszebb települését. Mint ajánlójukban írják, "a vásár Nagykőrösön koránt sem azt jelenti, mint az ország többi részén. Nem pusztán néhány kofa a helyi focipályán maréknyi baromfival és egy-két malaccal. Nagykőrösön a vásárt nem veszik félvállról, itt annyi ember árulja a portékáit, amennyivel országokat lehet elfoglalni.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.06. 13:39

A helyismerettel nem rendelkező megyei irányítási központ ismét rossz helyre küldte a nagykőrösi tűzoltókat, a város határában húzódó Fűzfás út helyett a belterületen fekvő Fűzfa utcába vonultatták őket. Mint ahogy korábban a sztárklikk.hu beszámolt róla, amióta a nagykőrösi tűzoltóságra beérkező hívásokat nem helyben, hanem a katasztrófavédelem Budapesten működő megyei központjában fogadják, többször előfordult, hogy rossz helyre irányították a fővárostól 100 kilométerre fekvő Pest megyei település lánglovagjait.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.20. 15:49

Vádat emelt jogtalan elsajátítás miatt a Kecskeméti Rendőrkapitányság az ellen a nagykörősi férfi ellen, akinek munkáltatója tévedésből hatmillió forintot utalt át fizetése helyett. A vádlott elköltötte az összeg nagy részét.  Mint az a Police.hun olvasható, a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást V. Szabolcs 26 éves nagykőrösi férfi ellen. A férfi kecskeméti munkáltatója munkadíjként 2014. februárra a fizetése helyett tévedésből közel hatmillió forintot utalt át a bankszámlájára, melyből az illető már több mint négymilliót el is költött.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.18. 18:44

Amióta a nagykőrösi tűzoltóságra beérkező hívásokat nem helyben, hanem a katasztrófavédelem Budapesten működő megyei központjában fogadják, többször előfordult, hogy rossz helyre irányították a fővárostól 100 kilométerre fekvő település lánglovagjait. A legutóbbi eset május 1-jén történt. Minderről Fakan Zoltán tűzoltóparancsnok számolt be az önkormányzat lapjának május 16-i számában.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.02. 19:50

Kedves nagykőrösi Olvasónk küldte nekünk az itt látható képeket, melyek a napokban készültek és a nagykőrösi Katolikus Temetőben készültek.

Iszonyatos állapotok láthatók. No comment.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.26. 16:13

Tragédia az udvaron- Nagykőrös. Ismeretes, hogy az állatvilág hímivarú egyedei gyakorta bocsátkoznak bizonytalan kimenetelű kalandokba, melyek közül nem egy tragédiába torkollik. Nem tessék mindjárt a párválasztás olykor göröngyös, és tekervényes kalandozásaira gondolni, hiszen vannak egyszerűbb esetek. Például egy tévesen megválasztott útirány is lehet efféle. Ilyen profán, és tragikus esemény történt minap, a Városi Bíróság építészetileg zárt udvarában.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.17. 17:05

A közelmúltban arról adtunk hírt, hogy sikertelen volt a nagykőrösi létesítmény hasznosításáról szóló önkormányzati pályázat, ezért még egyszer kiírták azt. Talán nincsen mindez összefüggésben a hely elhanyagolt mivoltával, és azzal, hogy szomorú, rossz bőrben lévő szarvasmarhák heverésznek kikötve a két pálya között, a TESCO a háttér. Szívszorító látványt nyújt a szőre hagyott, szomorkodó sovány állat, vélhetően tehén, melynek nincsen szarva, ezért a szájára kötött a gazdája láncot, hogy ne tudjon elkóborolni. A helyszínen tehéntrágya nyomok, a közeli házból, ahol a jószágokat tartják, orrfacsaró trágyaszag árad.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.10. 20:28

Ezt írják:

Arany János előző írásunkban említett sírverseit adjuk most közre, betűhív átiratban. Sem a helyesíráson, sem a szövegeken nem változtattunk. A négy jeles kőrös személy mindegyike valamilyen módon kötődik Arany Jánoshoz: Bordács Dániel ügyvéd a barátja, Károlyi Sámuel 1848-as katonaorvos, a fiatalon elhunyt Szász Polyxena “Iduna” néven romantikus költőnő, míg Kupai Kovács Mihály földbirtokos és nagyvállalkozó egyszerűen csak a szomszédja volt.

Történelem:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.31. 13:01

Ezt firtatja kedves ceglédi olvasónk, akinek nagy csalódást okozott a tegnapi nagykőrösi vásár, annak ellenére, hogy a település egyik szimbóluma ez az esemény.

Íme, olvasónk levele:  Egy mai tapasztalatomat szeretném megosztani Veled. A nagykőrösi vásárban voltunk. Tiszta csalódás. Azzal az elhatározással mentünk, hogy a fiamnak kabátot veszünk. Normálisat, nem kínait, mert azt tudok venni a kínai áruházban is. Hát, az egész vásár lezüllött kínai piaccá. Alig volt magyar portékát kínáló árus.

Citrom-díj:
Csalás   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok