Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző12131415161718Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.11.07. 11:13

A Népszava cikke erőteljesen bírálja a nagykőrösi református egyházközséget, és gúnyolja az Arany János Gimnáziumot. Cikkünk közzététele nem azt jelenti, hogy a Népszava cikkének tartalmával mi egyetértünk! A rendezvény Nagykőrösön nem Horthy emléktábla avatóként került meghirdetésre, ezzel kapcsolatos előző cikkünk IDE kattintva olvasható.  Ebben többek között az áll, hogy: " A Történelmi Vitézi Rend és a Magyarok Világszövetsége emléktáblákat avatott 2013.10.12- én Nagykőrösön, a Református Temetőben lévő magyar Hősök Emlékhelyénél. Az emléktáblákat vitéz Hunyadi László, a Történelmi Vitézi Rend Főkapitánya és vitéz Patrubány Miklós István Ádám, a Magyarok Világszövetsége Elnöke avatta fel. Az emléktáblák vitéz nagybányai Horthy Miklósra, Magyarország Kormányzójára és 1956 hőseire, vitéz Rácz Sándorra, az 56’-os Nagy-budapesti Munkástanács Elnökére, a Magyarok Világszövetsége Tiszteletbeli Elnökére, továbbá vitéz Pongrátz Gergelyre a Corvin-Köz parancsnokára, valamint bátyjára, vitéz Pongrátz Ödönre, a parancsnok mindenkori segítőjére és rajtuk keresztül minden magyar hősre és hazafira emlékeztetnek. "

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.04. 22:35

November 4-én, hétfő délután Nagykőrös városközpontjában, a körforgalom városháza előtti szakaszán egy Peugeot típusú személygépkocsi füstölni kezdett. A másodperceken belül helyszínre érkező rendőrök a posta előtti kereszteződésben és a körforgalom Kocsér felől bejáratánál lezárták a bejövő sávokat, míg a kiérkező nagykőrösi tűzoltók perceken belül eloltották és áramtalanították a füstölő gépjárművet.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.02. 20:49

Négyen pályáztak a nagykőrösi Arany János Kulturális Központ igazgatói székére, azonban az önkormányzat egyiket sem találta alkalmasnak, így a pályázatot eredménytelennek nyilvánította. Az előterjesztés szerint a felhívásra négy aspiráns nyújtotta be pályázatát. Három pályázat nem felelt meg a felhívásban megfogalmazottaknak, egy főről pedig a szakmai bizottság mondta azt, hogy nem felel meg az önkormányzat elvárásainak.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.22. 14:44

Egy 83 éves férfi vesztette életét a ma délelőtti balesetben, ezt olvasónk is jelezték. Szemtanúk elmondták, hogy a mentőszolgálat munkatársai a helyszínre az értesítés után 17 perccel értek ki. Szintén szemtanúk mondták el, hogy a holttest két órával a baleset bekövetkezése után is az út szélén volt, fekete fóliával letakarva. Lapinformációink szerint a baleset az OMV kút előtt történt, az idős férfi nem a kerékpárúton haladt, egy személyautóval ütközött össze.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.16. 15:19

A katasztrófavédelem vizsgálódik a nagykőrösi Csónakázó tóban történt tömeges halpusztulás miatt, a történtek tisztázásáig a tavat lezárták. Kedd reggelre tömeges halpusztulást észleltek a nagykőrösi Csónakázó tóban. A víz felszínén ringatózó döglött halak látványa általános megdöbbenést váltott ki az emberekből, értetlenül álltak a jelenség előtt.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.03. 16:36

A budapesti és Pest megyei magánszemélyek által megszerzett jövedelmek összege 71 milliárd forinttal, 3 267 milliárd forintra emelkedett, családi kedvezményt pedig 21 ezerrel többen vettek igénybe az adóhatóság közleménye szerint. Nőtt a magánszemélyek jövedelme a Közép-magyarországi Régióban – írta szerdán a bevallások összesítése alapján a NAV Közép-magyarországi Regionális Adó-főigazgatósága.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.24. 12:06

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.22. 13:03

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.20. 14:53

Sem Abonyban, sem Nagykőrösön nem tudnak biztonságban közlekedni a kismamák, akik babakocsikat tolnak. Az úttest kiemelt veszélyforrás számukra, mégis sokszor oda kényszerülnek. Janik András oktató is elmondta, hogy a KRESZ szerint is tilos babakocsit tolni az úttesten, de ha máshol nem férnek el, akkor mégis kénytelenek ezt megtenni. Még akkor is, ha ezzel gyermekük testi épségét és önmagukét is veszélyeztetik.

Citrom-díj:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.19. 10:30

Gondolom, nem túl szívesen nézik most a nagykőrösi városvezetők a Kuruc Info kisarkított cikkét, melyet a Heti Hírek általam írt cikkéből vettek át. Eredeti cikkem IDE kattintva elérhető.  Szomorú és szégyenteljes, hogy idéig jutott a dolog, de nem lehet csodálkozni rajta, hiszen ilyen esetekben a szélsőséges hangok erősödnek. Sajnos sok mindenben igazuk is van! Nagykőrös városvezetése nem igazán rendőrség párti sajnos, hiszen a rendőrkapitány kritizálásán kívül nem igazán támogatják a helyi rendőség munkáját sem anyagilag, sem erkölcsileg.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok