Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző13141516171819Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.09.17. 09:03

Megkezdődött az idei Év fája verseny. November 5-ig szavazhattok a kedvenc fátokra. A megmérettetésre idén 41 fát neveztek civil csoportok, magánszemélyek, családok és önkormányzatok, majd szakmai zsűri választotta ki azt a 12 fát, amelyre aevfaja.okotars.hu/dontosfak oldalon voksolhattok. Idén döntőbe került egy kocsányos tölgy, egy eperfa, két körtefa, egy berkenye, két hársfa, egy ostorfa, egy platán, egy nyárfa, egy szil és egy szelídgesztenye. A végső sorrendet és a verseny győztesét az online szavazás dönti el.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.17. 08:25

Mint lapunk arról beszámolt, Nagykőrösön egy 92 éves nénit ismeretlen tettesek megkötöztek, közben ” házkutatást ” tartottak nála, majd mikor rájöttek a csuklyás elkövetők, hogy csak 10 ezer forint lesz a zsákmány, búcsúzóul megverték. A néninek több helyen eltört az arccsontja és az orra is. Olvasónk szomorúan számolt be arról, hogy az idős néni mára virradó éjszaka elhunyt.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.11. 13:42

Lapinformációink szerint jelenleg helyszínelnek a rendőrség munkatársai Nagykőrösön, a tett színhelyén, ahol az éj leple alatt, vélhetően hajnal kettő és öt óra között eddig ismeretlen tettesek bejutottak egy idős néni lakásába, ahol őt súlyosan bántalmazták. Ököllel verték a fejét csuklyás férfiak, miután „ csak „ tízezer forintot találtak az egyik köcsögben elrejtve a házban.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.08. 21:08

Újsághír, 2003 április: Túri József kómában van- Válságos az állapota válogatott díjugratónknak, Túri Józsefnek, aki húsvét-vasárnap szenvedett motorbalesetet a nagykőrösi tanyavilágban. Az angol színekben csapat Európa-bajnoki címet szerző, többszörös magyar bajnok és olimpiai résztvevő versenyző otthonából egy barátját ment meglátogatni, amikor eddig ismeretlen körülmények között elesett motorjával.


Újsághír, 2003. május: A nemzetközi díjugrató Túri József Nagykőrös mellett történt motorbalesetét követő súlyos fejsérülés miatt életét vesztette. A Húsvét hétvégéjén bekövetkezett balesetet követően eszméletlen állapotba került Túri Józsefről több CT felvételt készítettek, hogy megállapítsák a koponya sérülés kiterjedését, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.
 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.05. 22:27

Így készül a SZOBOR- Kovács Jenő szobrászművész műhelyében készül Kovács Sándor egykori konzervgyár igazgató szobra. A mestert a munka közben kerestem fel, aki megdöbbentő, megható hasonlósággal alkotta meg az alapot a portréhoz. 

Kultúra:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.29. 22:46

Augusztus 16-án 23 óra környékén a nagykőrösi rendőrök előállították B. Ambrus 25 éves helyi lakost, aki az SZTK-val szembeni szökőkút egyik békáját rongálta meg. A magából kifordult férfi rugdosta, feszegette a békát, aminek következtében le is vált a talapzatáról. Az esetet észlelték a térre beosztott közterület őrök, akik a rendőrség kiérkezéséig visszatartották az elkövetőt. Ellene garázdaság és lopás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.24. 09:12

Erről számol be a www.baon.hu. A cikkből kiderül, az eset szerdán, augusztus 21-én történt Kecskeméten. Erről értesült a Petőfi Népe. Információik szerint a férfi egy kecskeméti vállalkozás telephelyére állt be járművével. Kiszállt a fülkéből, de nem rögzítette megfelelően a teherautót. A kocsi mögé ment, egy pótkocsit akart a járműre kapcsolni, de a teherautó gurulni kezdett. Amikor a férfi ezt észrevette, rohant, hogy lefékezze a járművet, de a fülkébe már nem tudott beszállni, mert a teherautó egy másik kamion oldalához nyomta.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.14. 21:30

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja- Kistérségünk közútjainak egy része lepukkant állapotban van, tisztelt a kivételnek. Emiatt igen sok baleset történik, nem csak kül- hanem belterületi részeken is. Kedves nagykőrösi Olvasónk írja a következőt: A mai délután nagy részét azzal töltöttem ( mint ahogyan azt sokan láthattátok), hogy az autóm kiszakadt gömbcsuklóját cseréljük egy másikra. Miért is?

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.12. 20:02

A rendőrség hivatalos honlapján szerepel minden település bűnügyi térképe. Érdemes nyomon követni, hiszen a Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területének statisztikája kétségbeejtő volt az elmúlt években. Most szembetűnő változás tapasztalható több település esetében is. Megjegyzendő, hogy a másik, lapunk vonzáskörzetébe tartozó kapitányság, Nagykőrös esetében meglehetősen mozgalmas a látható térkép. Nyilvánvaló, hogy ebben azok a kerékpárlopások is közrejátszanak, melyek naponta keserítik meg a lakosság életét. Mivel nem lehet minden drótszamár mellé rendőrt állítani, kérem ügyeljenek rájuk fokozottan! Most szemezgetünk az egyes települések mutatóiból, remélem tanulságos lesz.

Közbiztonság:
Abony   
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.11. 14:26

Este hét óra körül, amikor együtt van a család, vacsoraidő, esti tisztálkodás és beszélgetés idején, hirtelen élesen felberreg a kapucsengő. Kimegyek. Ajtót nyitva egy ember durván beszól: gázóra-leolvasás! Nem köszön, nem kér elnézést a kései zavarásért, nem kérdi, hogy egyáltalán jó helyen jár-e, nem mutatkozik be, és semmiféle igazolványt nem vesz elő, csak nyomul és tolakszik befelé. Elé állok, és nem engedem: Kit keres? Mit akar? – kérdezem.  Mutassa a megbízólevelét! Gyűrött papírt halász elő a zsebéből, ami valóban a TIGÁZ megbízásáról szól. Elkérem hát a személyi igazolványát is, adatai megegyeznek a papíron lévővel (ehhez, ugyanis jogom van, de neki magának kellett volna előadnia). Minden stimmel.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok