Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7595, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Orbán Viktor"
Első<< Előző3456789Következő >>

veroniq - 2012.01.17. 12:09

A humor blogba is tehettem volna ezt a két képet, melyet kedves Olvasónk küldött el nekem. Nyilván nem leszek népszerű megint a kormánypárti oldalon, de megosztom Önökkel ezt az élményt.

Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.13. 12:23

Jobbik: Orbán Viktor nyilatkozata aláássa a Magyarországgal szembeni bizalmat-  Budapest, 2012. január 13., péntek (MTI) - A Jobbik szerint Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggeli nyilatkozata aláássa a Magyarországgal szembeni bizalmat és óriási károkat okoz a magyar nemzetgazdaságnak - jelentette ki Volner János az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese pénteki sajtótájékoztatóján.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.10. 13:11

Csepel FIDESZ-es polgármestere össznépi imádkozásra hívja fel Orbán Viktorért az olvasók figyelmét a www.csepel.hu - n, azaz az önkormányzat hivatalos honlapján. Németh Szilárd teszi mindezt azért, mert aggódik a kormányfőért, akit véleménye szerint az ellenzék részéről az utóbbi időszakban brutális támadások értek. Egy ókeresztény ima elmondására szólítja fel a csepeli polgármester a híveket. Íme az ima szövege és a www.csepel.hu –n megjelent felhívás. Katt a címre!

Politika:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.04. 10:17

A Le Monde-ot olvassák, de először mindig Plantut nézik a címlapon azok, akik a több mint 330 ezer példányban megjelenő mértékadó párizsi napilapot veszik. Már csak ezért is figyelemre méltó, hogy a neves karikaturista Magyarországot tűzte tollhegyére a Le Monde hétfőn megjelent, keddi keltezésű számában.

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.27. 16:13

A fenti videot kedves Olvasónk küldte be szerkesztőségünk címére, melyet most megosztok Önökkel. Oldalunkon a vélemény szabad. Ha Ön is szeretne küldeni nekünk videot, ide megteheti: szerkesztoseg@miabonyunk.hu - Íme, az Orbán csomag számokban. Ha nagyban szeretnéd nézni, kattints a címre!

Politika:
 1 Hozzászólás    

tyb - 2011.12.17. 21:43

Azt hiszem, hogy nem csak nálam verte ki a biztosítékot, hogy 2012. január 1-től 27 %-ra emeli az Orbán-kabinet vezérelte országgyűlés, az általános forgalmi adó mértékét. Orbán Viktor miniszterelnök - több kormánypárti belső egyeztetés során - azzal érvelt, hogy ezt az adófajtát nem lehet elkerülni, "bemész a boltba, és megfizeted". Talán ez egy kicsit erős volt...

Politika:
ÁFA   
Adó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.14. 21:31

„Magyarország igenis alkupozícióban van az IMF-fel folytatott tárgyalásokon” – ez a vélemény kormányzati körökben, annak ellenére, hogy a lejáró magyar adósságok miatt a kabinetnek nincs sok választása. Ha tavaszra nem sikerül megállapodni a valutaalappal, az leminősítést vonhat maga után, és kérdésessé válhat, hogy tudjuk-e teljesíteni az adósságszolgálatot.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.22. 13:51

Meglepi!- Hamarosan minden magyar nyugdíjas levelet kap Orbán Viktortól! Íme a részletek: MTI- Minden nyugdíjasnak levelet küld Orbán Viktor miniszterelnök, melyben garantálja, hogy jövőre nem változik a nyugdíjak értéke és a rezsi sem nőhet nagyobb mértékben, mint a nyugdíjak. Bő egy éven belül ez a harmadik levél, amit Orbántól kapnak a nyugdíjasok, korábban a nemzeti konzultáció keretében kérdezték, majd a nyugdíjpénztári változásokról téjékoztatták őket.

Közélet:
 13 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.23. 17:07

Három órakor kezdődött az Egy Millióan a Sajtószabadságért mozgalom kormányellenes tüntetése, melyen tudósítóink szerint több tízezres tömeg vesz részt. Az Astoriától zárták le a Szabad sajtó útját, a színpad az Erzsébet híd pillérjének tövében van, Fiatalok, idősek egyaránt, jelen vannak, de látni tűzoltó és rendőr egyenruhában érkezőket is. 

Politika:
1956.   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.16. 17:54

 Zöld, fehér, piros: fordítva lógott a zászló Orbán mögött! Bakit követtek el a cseh szervezők pénteken a Visegrádi négyek prágai találkozójakor. Úgy tűnik, hogy néha hiába a teljes odafigyelés és a szigorú diplomáciai protokoll, még így is becsúszik egy-két horribilis hiba. Pénteken Prága látta vendégül a V4 országok kormányfőit.

Citrom-díj:
 4 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok