Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7485, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Orbán Viktor"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.10.01. 10:22

Kocsmában és játékteremben sem lesz félkarú rabló. Csak kaszinóban.- Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd- Rendkívüli hétfő reggeli ülésén úgy döntött a kormány: a szerencsejáték törvény ismételt módosításával gyakorlatilag betiltja a "pénznyerő-pénznyelő" automatákat Magyarországon. Ezt Lázár János miniszterelnökségi államtitkár jelentette be a sajtótájékoztatón.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.11. 22:01

Orbán Viktor viszontválaszol a frakcióvezetők kérdéseire. Azt kéri, hogy higgyenek hazájukban. Magyarország sikeres lehet, ha hisznek az emberek a kormányban. Ami a megszorításokat illeti, az egész országnak az az érzése, hogy miközben a kormány mindent megtesz, Önök azon izgulnak, hogy mikor lesz már végre megszorítás. Ezt a videot a Demokrácia Központ ajánlotta közlésre.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.09. 16:21

(MTI) - A Gazeta Wyborcza című lengyel baloldali liberális napilap hétvégi kiadásában Leszek Miller volt szocialista miniszterelnök azt állítja, hogy Orbán Viktor kormányfő téved, mert nem az Európai Unió okozta a válságot és csak a közösség képes azt legyőzni. A lengyel Baloldali Demokratikus Szövetség (SLD) vezetője szerint "Európa számára jó hír", hogy a kontinensen a baloldal veszi át a hatalmat, "így az olyan politikusok, mint Orbán Viktor......

Politika:
Blogok   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.06. 11:35

Tájékoztatást kapott szerda este a Sárváron ülésező Fidesz-KDNP-frakció a kormánytól a Nemzetközi Valutaalap (IMF) feltételeiről. Az IMF követelései a következők: nyugdíjcsökkentés, nyugdíjkorhatár-emelés, családipótlék-csökkentés, személyijövedelemadó-emelés, privatizáció, utazási kedvezmények csökkentése, bürokrácialeépítés, általános, értékalapú ingatlanadó, önkormányzatok kiadásainak csökkentése, bankadó eltörlése, pénzjuttatás a bankszférának.

Politika:
IMF   
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.05. 23:12

Válaszom, szerintem NEM. Az Amerikai Népszava szerint azonban IGEN, skizofrén, melyet egy ATV-s felvétellel bizonyítanak..... Ha én lennék Orbán Viktor és tényleg megfotoshoppolták, azaz megmachinálták volna ezt a felvételt,  minimum kikérném magamnak, de inkább perelnék és hivatalos közleményt adnék ki egyidejűleg. Miniszterelnökünk ezt egyelőre nem tette meg.... Íme egy összeállítás minderről. A videó az 50. másodperctől érdekes a Népszava szerint, mert Orbán ekkor kezd gyanúsan viselkedni. Figyeljék a száj és nyelvmozgását....  Ha nagyban néznéd, katt a címre!

Politika:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.04. 15:29

Az új Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanévnyitóján a tűző napon tömegesen lettek rosszul az egyenruhások közül.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.24. 21:35

Bük, 2012. augusztus 24. Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Nestlé Purina állateledelgyár büki gyárának bővítése alkalmából rendezett bokrétaünnepen 2012. augusztus 24-én. A mostani 13 milliárd forintos beruházással Európa egyik legnagyobb állateledelgyára lett a Nestlé büki gyárkomplexuma, a hazai foglalkoztatottainak száma az év végére eléri a 820 főt. MTI Fotó: Kászoni László

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.08. 12:09

Olvasónk küldte, megosztom: Mindenkinek elege volt a Maguk keltette félelemből, rettegésből - Clemens Prinz / Népszava - Tisztelt Orbán úr! Elhatároztam, hogy írok Magának egy levelet, mint apa az apához. Gondolkodtam, jegyzeteltem, mi mindent szeretnék majd elmondani. Az íróasztalnál ülve rájöttem: Én Magának nem is szeretnék mondani semmit. A jó szóból úgysem ért, röhög rajta. Meg van győződve arról, mint valami lipótos, hogy az isteni szikra megvilágosította, és felhatalmazta az égvilágon mindenre.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.24. 12:41

A miniszterelnök kedd délután mégis összefut az IMF-fel. A Képviselői Irodaház előtt a rendőrök „lekapcsoltak” egy dobálni készülő tüntetőt. A szabadáságt töltő Orbán Viktor kedd délután találkozik az IMF/EU-delegáció tagjaival. A miniszterelnök ezt délelőtt mondta újságíróknak, távozóban a Képviselői Irodaházból. A kormányfő egyéb kérdésekre nem kívánt válaszolni.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.17. 12:00

Orbán: új gazdasági modellt épít a kormány - (MTI) - Orbán Viktor szerint kormánya egy új gazdasági rendszert épít fel, és ezt most már a gazdasági élet szereplői is érzékelik.  Minden ilyen modellépítési kísérlet újításnak minősül, az újítóknak pedig megvan a maguk sorsa: először meglepetés fogadja őket, utána értetlenség, majd érdeklődés, és ha beválik az újításuk, akkor átveszik azt - mondta a miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) .....

Gazdaság:
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok