Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Orbán Viktor"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.10.01. 10:22

Kocsmában és játékteremben sem lesz félkarú rabló. Csak kaszinóban.- Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd- Rendkívüli hétfő reggeli ülésén úgy döntött a kormány: a szerencsejáték törvény ismételt módosításával gyakorlatilag betiltja a "pénznyerő-pénznyelő" automatákat Magyarországon. Ezt Lázár János miniszterelnökségi államtitkár jelentette be a sajtótájékoztatón.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.11. 22:01

Orbán Viktor viszontválaszol a frakcióvezetők kérdéseire. Azt kéri, hogy higgyenek hazájukban. Magyarország sikeres lehet, ha hisznek az emberek a kormányban. Ami a megszorításokat illeti, az egész országnak az az érzése, hogy miközben a kormány mindent megtesz, Önök azon izgulnak, hogy mikor lesz már végre megszorítás. Ezt a videot a Demokrácia Központ ajánlotta közlésre.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.09. 16:21

(MTI) - A Gazeta Wyborcza című lengyel baloldali liberális napilap hétvégi kiadásában Leszek Miller volt szocialista miniszterelnök azt állítja, hogy Orbán Viktor kormányfő téved, mert nem az Európai Unió okozta a válságot és csak a közösség képes azt legyőzni. A lengyel Baloldali Demokratikus Szövetség (SLD) vezetője szerint "Európa számára jó hír", hogy a kontinensen a baloldal veszi át a hatalmat, "így az olyan politikusok, mint Orbán Viktor......

Politika:
Blogok   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.06. 11:35

Tájékoztatást kapott szerda este a Sárváron ülésező Fidesz-KDNP-frakció a kormánytól a Nemzetközi Valutaalap (IMF) feltételeiről. Az IMF követelései a következők: nyugdíjcsökkentés, nyugdíjkorhatár-emelés, családipótlék-csökkentés, személyijövedelemadó-emelés, privatizáció, utazási kedvezmények csökkentése, bürokrácialeépítés, általános, értékalapú ingatlanadó, önkormányzatok kiadásainak csökkentése, bankadó eltörlése, pénzjuttatás a bankszférának.

Politika:
IMF   
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.05. 23:12

Válaszom, szerintem NEM. Az Amerikai Népszava szerint azonban IGEN, skizofrén, melyet egy ATV-s felvétellel bizonyítanak..... Ha én lennék Orbán Viktor és tényleg megfotoshoppolták, azaz megmachinálták volna ezt a felvételt,  minimum kikérném magamnak, de inkább perelnék és hivatalos közleményt adnék ki egyidejűleg. Miniszterelnökünk ezt egyelőre nem tette meg.... Íme egy összeállítás minderről. A videó az 50. másodperctől érdekes a Népszava szerint, mert Orbán ekkor kezd gyanúsan viselkedni. Figyeljék a száj és nyelvmozgását....  Ha nagyban néznéd, katt a címre!

Politika:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.04. 15:29

Az új Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanévnyitóján a tűző napon tömegesen lettek rosszul az egyenruhások közül.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.24. 21:35

Bük, 2012. augusztus 24. Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Nestlé Purina állateledelgyár büki gyárának bővítése alkalmából rendezett bokrétaünnepen 2012. augusztus 24-én. A mostani 13 milliárd forintos beruházással Európa egyik legnagyobb állateledelgyára lett a Nestlé büki gyárkomplexuma, a hazai foglalkoztatottainak száma az év végére eléri a 820 főt. MTI Fotó: Kászoni László

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.08. 12:09

Olvasónk küldte, megosztom: Mindenkinek elege volt a Maguk keltette félelemből, rettegésből - Clemens Prinz / Népszava - Tisztelt Orbán úr! Elhatároztam, hogy írok Magának egy levelet, mint apa az apához. Gondolkodtam, jegyzeteltem, mi mindent szeretnék majd elmondani. Az íróasztalnál ülve rájöttem: Én Magának nem is szeretnék mondani semmit. A jó szóból úgysem ért, röhög rajta. Meg van győződve arról, mint valami lipótos, hogy az isteni szikra megvilágosította, és felhatalmazta az égvilágon mindenre.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.24. 12:41

A miniszterelnök kedd délután mégis összefut az IMF-fel. A Képviselői Irodaház előtt a rendőrök „lekapcsoltak” egy dobálni készülő tüntetőt. A szabadáságt töltő Orbán Viktor kedd délután találkozik az IMF/EU-delegáció tagjaival. A miniszterelnök ezt délelőtt mondta újságíróknak, távozóban a Képviselői Irodaházból. A kormányfő egyéb kérdésekre nem kívánt válaszolni.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.17. 12:00

Orbán: új gazdasági modellt épít a kormány - (MTI) - Orbán Viktor szerint kormánya egy új gazdasági rendszert épít fel, és ezt most már a gazdasági élet szereplői is érzékelik.  Minden ilyen modellépítési kísérlet újításnak minősül, az újítóknak pedig megvan a maguk sorsa: először meglepetés fogadja őket, utána értetlenség, majd érdeklődés, és ha beválik az újításuk, akkor átveszik azt - mondta a miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) .....

Gazdaság:
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok