Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7477, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Orbán Viktor"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.09.30. 15:00

Nagyon durva lesz a kampány! Mondta egyik kedves ismerősöm. Már látjuk, hiszen megkezdődött. Ledöntötték a hungarocell Orbán Viktort, Dopeman a hóna alatt az Orbán fejjel vagizott. Mindez már a baloldali szavazóknál is kicsapta a biztosítékot. Bajnai pártjával a rendezvény mellett állt. Kár volt. Romhányiné Dr. Balogh Edit országgyűlési képviselő jelölt vajon szívesen tombolt volna ott az első sorban? Én nem hiszem.....

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.18. 11:36

Orbán Viktor szerint 2014 a rezsiharc éve lesz, meg persze a választásoké. Utóbbinak szerinte „számos tétje van, de az emberek szempontjából a legfontosabb a rezsiharc.” Orbán Viktor szerint 2014 a rezsiharc éve lesz, meg persze a választásoké. Utóbbinak szerinte „számos tétje van, de az emberek szempontjából a legfontosabb a rezsiharc.” Ha eltekintünk utóbbi szó blődségétől, akkor is felmerül a kérdés: vajon tényleg az embereknek, vagy inkább az egyre láthatóbban maffiajeleket viselő kormányzatnak fontos-e a közműszolgáltatások sorsa? Szerintünk az utóbbi.

Gazdaság:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.11. 16:56

Úgy tűnik, a miniszterelnökről készült „Viktória” fedőnevű dosszié eltűnt, a Lévai Anikóról készült „Bojtár” dossziéból viszont eddig nem ismert részleteket tudott meg a Hetek. A nagy kérdés, hogy ki lehetett a Fideszről jelentő "Győri Gábor" fedőnevű ügynök. Két titkosszolgálati dokumentumra hivatkozva tudakolta a közelmúltban Vadai Ágnes DK-s képviselő Orbán Viktortól, hogy együttműködött-e a kommunista titkosszolgálatokkal, illetve ő volt-e a „Győri Gábor” fedőnevű hálózati személy, azaz ügynök.

Politika:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.26. 08:21

Rovatunk támogatója a KLB- (MTI) - Ismét felvetette a luxuscikkeket terhelő magasabb, 30-35 százalékos áfakulcs bevezetésének lehetőségét Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban. Emlékeztetett, hogy korábban az Európai Bizottság "visszaverte" a magyar kormány ilyen irányú törekvését, de - mint hangsúlyozta - "egy újabb nekirugaszkodásra lesz szükség", mert így válhat teljessé a magyar adórendszer igazságossága.

Gazdaság:
ÁFA   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.24. 08:24

A drasztikus tavalyi reálbércsökkenés után idén, ha kis mértékben is, de emelkedik az átlagkereset mind bruttó, mind adózás utáni szinten. Miközben a Központi Statisztikai Hivatal ezzel az örömhírrel kedveskedik a dolgozóknak, Orbán Viktor ismét tündérmesét vizionált egy interjúban - amihez persze jócskán kellett csúsztatni. Tavaly a háztartások 3-5 százalék közötti nettó reálbércsökkenést szenvedtek el az infláció és a gazdasági visszaesés okán. Idén a GDP-növekedés ugyan nem igazán indult meg, azonban a rezsicsökkenés miatt mélybe zuhanó - jelenleg 1,9 százalékon álló - pénzromlás miatt némi kompenzációra számíthatnak a keresők.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.02. 18:50

MTI) - Veszélyes útra lép az Európai Parlament (EP), ha elfogadja az alapvető jogok magyarországi helyzetéről szóló, Rui Tavares portugál zöldpárti EP-képviselő által készített jelentést, mert azzal egy világos kritériumokat nem tartalmazó, alapszerződés-ellenes eljárást indít meg - közölte Orbán Viktor miniszterelnök kedden Strasbourgban a Tavares-jelentésről folytatott EP-vita után tartott sajtótájékoztatóján. Morvai Krisztina szerein Magyarország NEM gyarmat.

Közélet:
EU   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.30. 14:24

Az adósságátvállalásért cserébe bitang módon megkurtította a kormány a helyhatóságok költségvetését: Kübekházának még 4 ezer forint sem jár egy hónapban. Az önkormányzatot megillető állami támogatás: 3480 forint. Erről kapott banki értesítést Kübekháza önkormányzata, ennyivel támogatta az állam egy havi költségeiket, írja a Délmagyar. A faluban hónapok óta látszik, hogy az anyagi összeomlás közeleg, két hónapjuk is volt, amikor egy fillér állami juttatás nem érkezett a kincstártól.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.10. 09:23

Orbán fél az ellenzéktől, fél a tüntető diákoktól, fél a nőktől, fél a sajtótól, fél a szakszervezetektől, fél hajléktalanoktól. Orbán fél tőlünk. Ezért fog megbukni 2014-ben. A hét kezdete számos olyan hírrel szolgált, melyek ékesen bizonyítják: az Orbán-Simicska rezsim a félelemre épül, s mint minden félelemre épülő elnyomó rendszer, megdönthető. Pont a legerőszakosabb húzásaikkal mutatják be magukat a homokozó lapát elvesztésétől rettegő óvodásként. 

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.04. 11:51

Orbán Viktor miniszterelnökkel akar tárgyalni a Hitelesek helyzetének átfogó rendezéséről a Magyar Szociális Fórum – Szociális Kerekasztal. A tárgyalóküldöttség vezetésével Róna Péter professzort, a nemzetközi pénzügyek szakértőjét bízták meg. A delegáció feladata a Hitelkárosultak követelésének 8 pontos előterjesztése, és megnyugtató megoldás elérése a kormánnyal és a bankokkal. A küldöttség tagja egy Hiteles és az MSZF képviselője – tudatta a Magyar Szociális Fórum a Szociális Kerekasztal vasárnap megtartott tanácskozásán született határozatok alapján.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.22. 13:29

Az elmúlt hónapban lényegében változatlanok maradtak a pártok támogatottsági adatai - állapította meg január közepén végzett közvélemény-kutatása eredményeként az Ipsos. Az Ipsos szerint az emberek háromnegyede úgy érzi, rossz irányba haladnak Magyarország ügyei (17 százalék vélekedik e kérdésben pozitívan). Minden társadalmi rétegben a negatív mérleget vonók vannak többségben, és így van ez a politikai közegekben is - kivéve a Fidesz táborát. 

Politika:
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok