Mi Abonyunk - A többség lecserélné Orbán Viktort, csak nincs kire.....
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7051, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.01.22. 13:29

Az elmúlt hónapban lényegében változatlanok maradtak a pártok támogatottsági adatai - állapította meg január közepén végzett közvélemény-kutatása eredményeként az Ipsos. Az Ipsos szerint az emberek háromnegyede úgy érzi, rossz irányba haladnak Magyarország ügyei (17 százalék vélekedik e kérdésben pozitívan). Minden társadalmi rétegben a negatív mérleget vonók vannak többségben, és így van ez a politikai közegekben is - kivéve a Fidesz táborát. A kormánypártiak kétharmada pozitívan értékeli az ország aktuális állapotát, negyednyien kedvezőtlen véleményt formáltak. A pártválasztásukban bizonytalan, de valamilyen aktivitást mutató polgárok körében még az átlagosnál is többen (89 százaléknyian) vélekedtek negatívan a folyamatokról.

A politikával szembeni ellenérzéseket az is mutatja - folytatódik az elemzés -, hogy a kormány tevékenységével az emberek 63, az ellenzékével 66 százaléka elégedetlen. A pozitívan értékelők aránya 12, illetve 5 százalék, az ambivalens választóké pedig 25 és 29 százalék. A két teljesítményértékelést összevetve kiderül, hogy a szavazópolgárok tekintélyes csoportja, 47 százaléka elégtelennek minősíti mindkét oldal munkáját - közölte az Ipsos.

A választók 53 százaléka a következő választások után kormányváltást szeretne, 21 százalékuk viszont a Fideszt látná szívesen még négy évig. A kabinetet meneszteni kívánók negyede az MSZP támogatója, tizede a Jobbiké, másik tizede pedig az LMP híve. A kormányváltásban gondolkodók 48 százaléka azonban nem támogatja egyik ellenzéki pártot sem. Ez a jelenség is azt mutatja, hogy sokak - összességében minden negyedik szavazópolgár - számára nincsen alternatíva: nem találnak, de lehet, hogy már nem is keresnek vonzó politikai erőt. - MTI- 

Az Ipsos friss közvélemény-kutatása eredményeinek részletei itt:

Politika:
 2 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

Már több, mint minden 5. szavazó leadta a voksát Abonyban

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Abonyi választási eredmények, fehéren feketén

Választási kisokos

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Jósoló!

S.pataki -

2013.01.24. 21:12:42

Nincs nélkülözhetetlen, illetve pótolhatatlan ember!

Alkalmas, és vállalkozó szellemű személy mindég akadt a történem során , és akad a jelenben is.

Az adatokat közreadó intézmény a magvas címe kissé sántít. A többség valamilyen kedvenc kalkulus eredménye. Az így nyert többség, amennyiben határozott, értékelhető választ tudott adni a feltett kérdésekre, akkor honnét veszik a bátorságot, a válaszadókat azzal illetni, hogy nem tudja kire?, „csak nincs kire”. A többség megfogja találni a megfelelő

kiválasztottat, abban biztosak lehetünk.

Ellentmondás sejthető a címben az mellett, hogy a vélemény kutató meg állapította, hogy a „Az elmúlt hónapban lényegében változatlanok maradtak a pártok támogatottsági adatai”

Ismeretes a vélemény kutatok közzétett eredményei alapján mely párt vezeti a listát.

Persze vakon nem bízhatunk a kutatási eredményekben a 2006.évi választások ezt bebizonyították, amikor csak egy a sok közül közelítette meg a bekövetkezett eredményt.

A média előszeretettel nyúlt a témához egy ideig.

Szonda Ipsos?

hapcika -

2013.01.24. 08:09:49

Ez kifejezetten egy balliberális közvéleménykutató, nyilván ami elfogadhatóan jól működik az elutasításra kerül részükről, ilyen pl. Orbán kormány gazdaságpolitikája. Számomra nem mérvadó amit ők mérnek. Gondolkodjunk, tényleg elutasítandó a magyar emberek részéről pl. a közszolgalati díjak:gáz-villany-víz-szennyvíz díjainak csökkentése?? Vagy települések Önkormányzatainak adósság átvállalása?? Még az Önkormányzatok is fellélegezhetnek! Mi emberek is elkezdhetünk fellélegezni! Örökösen elégedetlenkedők azok mindég voltak és lesznek, nos ők azért nem győzhetik le a józan ésszel gondolkodókat. Még mit nem!


Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok