Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Orbán Viktor"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.12.20. 13:14

2013 egy jól kezdődő év lesz, hiszen január 1-jével a bérek nőnek, a rezsiköltségek viszont csökkennek - állítja a miniszterelnök. Orbán Viktor ezt a Parlamentben mondta, a minimálbér és a garantált bérminimum jövő évi összegéről szóló megállapodás aláírási ünnepségén, jelezve, hogy a minimálbér-emelésre "különösen érzékeny" ágazatok esetében a kormány költségvetési támogatást biztosít az első félévben jelentkező bérköltség- és járuléknövekedés ellentételezésére.

Gazdaság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.06. 11:59

Orbán Viktor miniszterelnök részvételével ünnepélyes keretek között avatták fel kedden a Vasas Sport Club új edzőcsarnokát. A kormányfő beszédében hangsúlyozta: ez a beruházás is mutatja, hogy a kormány nem csak a labdarúgásra áldoz jelentős összegeket. Hozzátette, hamarosan a többi sportág is sorra kerül, példaként az úszást hozta fel.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.17. 13:15

Etyeken zendített nótára Orbán Viktor miniszterelnök Nemcsák Károly színésszel együtt. A Facebook-oldalára feltöltött videón fehérvári huszárokról szóló dalt énekelt Orbán hegedűszóra. "Elmentek a fehérvári huszárok" - énekelte hegedűszóra Orbán Viktor miniszterelnök Nemcsák Károly színésszel együtt Etyeken a kormányfő Facebook-oldalára feltöltött "Kultúrprogram a szoboravatón" című videón.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.17. 09:06

Olvasónk küldte: Kétezer határon túli magyar középiskolás utazhat Magyarországra az október 23-ai ünnepségekre – írja az erdely.ma portál. Ez kísérőkkel együtt 47 autóbusznyi tömeget, és számításaim szerint 9.400.000 forint támogatást jelent, mivel a buszozók buszonként 200.000 forint utazási támogatást kapnak, ami fejenként 4082 forint támogatást jelent. Orbán 2010. október 23-án még előre a szónoki emelvény köré szervezett statiszták nélkül mondott ......

Politika:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.15. 12:17

MTI- A miniszterelnök szerint ha pártja megnyeri a 2014-es választást, hat év múlva Magyarország olyan hely lesz, ahová a külföldre vándorolt összes magyar fiatal haza akar majd térni. Orbán Viktor ezt a TV2 Napló című műsorának vasárnap sugárzott riportjában mondta, amelyben szombati napját követték végig, amikor többek között felszólalt a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) ifjúgazda-tagozatának ceglédi kongresszusán.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.13. 22:16

MTI- Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Cegléden, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) ifjúgazda-tagozatának kongresszusán arról beszélt, hogy az új földtörvény teljes egészében véget vet a külföldiek földvásárlásának, visszaszerzi "a zsebszerződéssel kilopott földet". Az MSZP szerint a tervezett földtörvény egyáltalán nem korlátozná a már Magyarországon gazdálkodó külföldiek földszerzését, de nem juthatnának saját földhöz azok a fiatal mezőgazdasági szakemberek, akik jelenleg a társas vállalkozások alkalmazottjai.

Gazdaság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.11. 21:11

"A zsebducse berlini látogatását megfűszerezendő délutáni matinéra várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt! Aki nem szeretné, hogy Magyarországból Orbánisztán váljék, akinek - nem a nevében - kormányoznak ma Magyarországon, aki a gyűlölet ellen van és bármi egyéb közlendője lenne a viktátor és amúgy a német közvélemény felé, megkapja most az alkalmat, hogy felemelje a hangját" - írták a szervezők a Facebookon a demonstráció előtt.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.10. 15:10

MTI- Éleződik a feszültség Magyarország és Horvátország között a 49 százalékban a Mol tulajdonában lévő INA olajvállalat miatt - írta a Novi list horvát lap. "Éleződik a kőolajvállalat (INA) miatt kialakult politikai összetűzés, Orbán megfenyegette Horvátországot, amiért az kritizálta a Molt" - így kommentálta a szerdai Novi list a magyar miniszterelnök kedden elhangzott kijelentését, miszerint "naivság lenne azt gondolni, egy ilyen csúf gazdasági vita nincs hatással a politikai kapcsolatokra is".

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.07. 16:58

(MTI) - Szabadságharcos hagyományai miatt talán a magyar a legnehezebben kormányozható nemzet - idézte Orbán Viktor miniszterelnököt internetes kiadásában a The Weely Standard című amerikai neokonzervatív magazin. "Magyarország a legtisztább létező példája annak, hogy hogyan viselkedik egy 21. századi konzervatív kormány akkor, ha akadálytalanul kormányoz" - írta a nyomtatásban október 15-én megjelenő cikk szerzője, Christopher Caldwell, a magazin vezető szerkesztője, aki azt elemezte, hogy joggal bírálja-e Európa a magyar kormányfőt.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.04. 12:00

MTI- A Nemzetközi Valutaalap (IMF) nem vár el további megszorításokat Magyarországtól, olyan "kiegyensúlyozottabb" intézkedéseket javasol, amely javítja a gazdaság növekedési kilátásait. Iryna Ivaschenko, az IMF magyarországi képviselője a Bloomberg hírügynökség megkeresésére azt válaszolta, "nem várunk el több költségvetési kiigazítást azon felül, amelyet a kormány már eddig is tervezett, javaslataink között nincsenek további megszorítások". 

Gazdaság:
IMF   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok