Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7485, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Orbán Viktor"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.12.20. 13:14

2013 egy jól kezdődő év lesz, hiszen január 1-jével a bérek nőnek, a rezsiköltségek viszont csökkennek - állítja a miniszterelnök. Orbán Viktor ezt a Parlamentben mondta, a minimálbér és a garantált bérminimum jövő évi összegéről szóló megállapodás aláírási ünnepségén, jelezve, hogy a minimálbér-emelésre "különösen érzékeny" ágazatok esetében a kormány költségvetési támogatást biztosít az első félévben jelentkező bérköltség- és járuléknövekedés ellentételezésére.

Gazdaság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.06. 11:59

Orbán Viktor miniszterelnök részvételével ünnepélyes keretek között avatták fel kedden a Vasas Sport Club új edzőcsarnokát. A kormányfő beszédében hangsúlyozta: ez a beruházás is mutatja, hogy a kormány nem csak a labdarúgásra áldoz jelentős összegeket. Hozzátette, hamarosan a többi sportág is sorra kerül, példaként az úszást hozta fel.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.17. 13:15

Etyeken zendített nótára Orbán Viktor miniszterelnök Nemcsák Károly színésszel együtt. A Facebook-oldalára feltöltött videón fehérvári huszárokról szóló dalt énekelt Orbán hegedűszóra. "Elmentek a fehérvári huszárok" - énekelte hegedűszóra Orbán Viktor miniszterelnök Nemcsák Károly színésszel együtt Etyeken a kormányfő Facebook-oldalára feltöltött "Kultúrprogram a szoboravatón" című videón.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.17. 09:06

Olvasónk küldte: Kétezer határon túli magyar középiskolás utazhat Magyarországra az október 23-ai ünnepségekre – írja az erdely.ma portál. Ez kísérőkkel együtt 47 autóbusznyi tömeget, és számításaim szerint 9.400.000 forint támogatást jelent, mivel a buszozók buszonként 200.000 forint utazási támogatást kapnak, ami fejenként 4082 forint támogatást jelent. Orbán 2010. október 23-án még előre a szónoki emelvény köré szervezett statiszták nélkül mondott ......

Politika:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.15. 12:17

MTI- A miniszterelnök szerint ha pártja megnyeri a 2014-es választást, hat év múlva Magyarország olyan hely lesz, ahová a külföldre vándorolt összes magyar fiatal haza akar majd térni. Orbán Viktor ezt a TV2 Napló című műsorának vasárnap sugárzott riportjában mondta, amelyben szombati napját követték végig, amikor többek között felszólalt a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) ifjúgazda-tagozatának ceglédi kongresszusán.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.13. 22:16

MTI- Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Cegléden, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) ifjúgazda-tagozatának kongresszusán arról beszélt, hogy az új földtörvény teljes egészében véget vet a külföldiek földvásárlásának, visszaszerzi "a zsebszerződéssel kilopott földet". Az MSZP szerint a tervezett földtörvény egyáltalán nem korlátozná a már Magyarországon gazdálkodó külföldiek földszerzését, de nem juthatnának saját földhöz azok a fiatal mezőgazdasági szakemberek, akik jelenleg a társas vállalkozások alkalmazottjai.

Gazdaság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.11. 21:11

"A zsebducse berlini látogatását megfűszerezendő délutáni matinéra várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt! Aki nem szeretné, hogy Magyarországból Orbánisztán váljék, akinek - nem a nevében - kormányoznak ma Magyarországon, aki a gyűlölet ellen van és bármi egyéb közlendője lenne a viktátor és amúgy a német közvélemény felé, megkapja most az alkalmat, hogy felemelje a hangját" - írták a szervezők a Facebookon a demonstráció előtt.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.10. 15:10

MTI- Éleződik a feszültség Magyarország és Horvátország között a 49 százalékban a Mol tulajdonában lévő INA olajvállalat miatt - írta a Novi list horvát lap. "Éleződik a kőolajvállalat (INA) miatt kialakult politikai összetűzés, Orbán megfenyegette Horvátországot, amiért az kritizálta a Molt" - így kommentálta a szerdai Novi list a magyar miniszterelnök kedden elhangzott kijelentését, miszerint "naivság lenne azt gondolni, egy ilyen csúf gazdasági vita nincs hatással a politikai kapcsolatokra is".

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.07. 16:58

(MTI) - Szabadságharcos hagyományai miatt talán a magyar a legnehezebben kormányozható nemzet - idézte Orbán Viktor miniszterelnököt internetes kiadásában a The Weely Standard című amerikai neokonzervatív magazin. "Magyarország a legtisztább létező példája annak, hogy hogyan viselkedik egy 21. századi konzervatív kormány akkor, ha akadálytalanul kormányoz" - írta a nyomtatásban október 15-én megjelenő cikk szerzője, Christopher Caldwell, a magazin vezető szerkesztője, aki azt elemezte, hogy joggal bírálja-e Európa a magyar kormányfőt.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.04. 12:00

MTI- A Nemzetközi Valutaalap (IMF) nem vár el további megszorításokat Magyarországtól, olyan "kiegyensúlyozottabb" intézkedéseket javasol, amely javítja a gazdaság növekedési kilátásait. Iryna Ivaschenko, az IMF magyarországi képviselője a Bloomberg hírügynökség megkeresésére azt válaszolta, "nem várunk el több költségvetési kiigazítást azon felül, amelyet a kormány már eddig is tervezett, javaslataink között nincsenek további megszorítások". 

Gazdaság:
IMF   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok