Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7051, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Együtt PM 2014"
1

veroniq - 2016.09.26. 20:51

 

A népszavazás margójára az "Együtt" szemével


2016.09.22.
Szabó László
Az Együtt Pest m. 12. számú választókerületi elnöke

Orbán Viktor és fideszes párttársai szándékosan félrevezetik a magyarokat a kötelező betelepítési kvótáról. Orbán Viktor az Origónak adott meglehetősen hosszú interjújában arról beszél, hogy az Európai Bizottság és az Európai Parlament már döntött az ügyben, a következő lépés az Európai Tanács, az állam és kormányfők tanácsa döntése lesz. Ezen a szinten, reményei szerint néhány szövetséges állam és kormányfővel együtt, támaszkodva a nemzettől kapott felhatalmazásra (NEM szavazatokra) kicsikarhatjuk a számunkra kedvező politikai döntést (Az Európai Bizottság a döntés előkészítő szerv, az Európai Unió Tanács és az Európai Parlament a jogszabályalkotók, az Európai Tanács pedig az a szerv, amelynek jóváhagyása nélkül nem lehet jogszabályt alkotni).

 

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.04. 17:20

(MTI) - Az Együtt-PM szerint a nőknek helyük van a politikában, azok az országok, ahol helyet kapnak a döntéshozatalban igazságosabbak, demokratikusabbak és versenyképesebbek lesznek.  Szelényi Zsuzsanna, a párt politikusa szombati sajtótájékoztatóján azt mondta, Németország új kormányában 18 tagból hat nőt, és a legtöbb országban 25 százalék felett van a parlamenti képviselők között a nők aránya. Ezzel szemben Magyarországon 9 százalék a nők aránya a képviselők között, a kormányban pedig egy nő van - tette hozzá a politikus.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.30. 15:00

Nagyon durva lesz a kampány! Mondta egyik kedves ismerősöm. Már látjuk, hiszen megkezdődött. Ledöntötték a hungarocell Orbán Viktort, Dopeman a hóna alatt az Orbán fejjel vagizott. Mindez már a baloldali szavazóknál is kicsapta a biztosítékot. Bajnai pártjával a rendezvény mellett állt. Kár volt. Romhányiné Dr. Balogh Edit országgyűlési képviselő jelölt vajon szívesen tombolt volna ott az első sorban? Én nem hiszem.....

Politika:
 0 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok