Mi Abonyunk - Orbán nyugtatgat....
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7510, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.11.22. 13:51

Meglepi!- Hamarosan minden magyar nyugdíjas levelet kap Orbán Viktortól! Íme a részletek: MTI- Minden nyugdíjasnak levelet küld Orbán Viktor miniszterelnök, melyben garantálja, hogy jövőre nem változik a nyugdíjak értéke és a rezsi sem nőhet nagyobb mértékben, mint a nyugdíjak. Bő egy éven belül ez a harmadik levél, amit Orbántól kapnak a nyugdíjasok, korábban a nemzeti konzultáció keretében kérdezték, majd a nyugdíjpénztári változásokról téjékoztatták őket.

"A kormány 2012-re garantálja a nyugdíjak értékállóságát, továbbá azt is, hogy a gáz, a villany, a távfűtés, a víz és a csatorna díja nem nőhet nagyobb mértékben, mint a nyugdíjak" - fogalmaz Orbán Viktor miniszterelnök abban a nyugdíjasoknak írt levelében, amelyet keddtől kézbesítenek a címzetteknek.

A levélben Orbán azt írja, hogy a nehéz európai és magyar gazdasági helyzet ellenére azért lehet garantálni a nyugdíjak áremelkedésekkel arányos növelését, mert a nyugdíjkasszába befizetett pénzt teljes egészében a nyugdíjas korúak nyugdíjára fordítják. "Abból az összegből tehát senki nem vehet el, nem kockáztathatja, nem nyerészkedhet rajta" - írja a miniszterelnök.

A levél tartalmáról Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője számolt be azután, hogy kedd reggel Orbán Viktor megbeszélést tartott Iván Lászlóval, az Idősügyi Tanács tagjával, a Fidesz nyugdíjastagozatának országos elnökével. Szijjártó a találkozó utáni sajtótájékoztatón azt mondta: Iván László és Orbán Viktor megerősítette azt a megállapodást, amelyet még 2009-ben kötöttek, hogy ha a Fidesz kormányra kerül, nem fogad el és nem hajt végre olyan válságkezelést, amely a nyugdíjasok vállára tesz újabb és újabb terheket.

"Annak köszönhetően, hogy a nyugdíjkasszából csak nyugdíjat fizetnek, 2012-ben 4,2 százalékkal emelkednek a nyugdíjak" - mondta Orbán a találkozón Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivőjének tájékoztatása szerint. Iván László pedig arról beszélt, hogy novemberben egyösszegű, 6 százalékos kiegészítést kapnak a nyugdíjasok.

Orbán Viktor levelét - amelyet jövő hétfőig minden nyugdíjas megkap - az Országos Nyugdíj-biztosítási Főigazgatóság küldi ki, annak költségeit pedig a nyugdíj-biztosítási alapból finanszírozzák.

Szijjártó Péter arra a kérdésre, hogy a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) tervezett együttműködés során a kormány belemenne-e egy olyan megállapodásba, amely érintené a nyugdíjakat, a szóvivő azt válaszolta: az a vállalás, hogy megőrzik a nyugdíjak reálértékét, "mindig és minden körülmények között érvényes".

 

részletek még: http://www.origo.hu/itthon/20111122-orban-levele-a-nyugdijasoknak-a-kormany-garantalja-a-nyugdijak-ertekallosagat.html
 

Közélet:
 13 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Érkezik az első plusz egyheti nyugdíj

Mégsem lesz teljes a tűzijáték-tilalom szilveszterkor

Munka!

Rejtett hibák: Késik a Nyugati pályaudvar felújítása

Veszélyhelyzetben elmaradnak a választások, népszavazások

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

6 ok, hogy lefogyjunk. Vessük be a fogyókúra kellékeket!

Mire kell figyelni klímaszerelés előtt?

Ezt jelentette be Orbán Viktor ma

Ne hagyjuk ki ezt a 4 lépést, amikor gyerekszőnyeget választunk

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Úgy látszik személyre szóló!

ketila -

2011.11.26. 10:17:08

Gondolm ha olyan helyen találják meg ahol nem kéne az illető kap egy rossz pontot.

Az enyém

ellike51 -

2011.11.25. 11:38:36

ma jött meg és a sorszámom az S betű után 0798549. Tényleg, ez mit jelenthet?

Anyám megkapta már a levelét!

Truckman -

2011.11.23. 18:09:31

Megostom hát azon Tistelt, és nagyrabecsült nyugdíjasokkal, kikről lehhet, hogy Ő, megfeletkezett:

 

http://kepfeltoltes.hu/111123/676899738OV1O_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/111123/OV2O_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

Ami érdekesség, és a véleményem az egészéről:

-Csak gratulálni tudok a levél szerkesztéséhez! Ennél hülyébb elrendezéssel, már nem lehetett  volna! Igaz megértem, mert a 2 oldalas nyomtatás drágább!

-A Miniszterelnök Úr képe, egyenesen fenomenális! Utoljára ilyen képet, a nagybácsimról      (Istene  nyugasztalja) láttam, a korboncnoki képen, lenn, a Hospital alaksorában, az adatlapjára   tűzve!

-Végül, de nem utolsó sorban! Szavazzatok rá! Higyjétek el a levél tartalmát!Ártatlan

 

 

Apró kérdés:

 

Az első oldalon lenn van 1 BETŰ, MAJD KÖTÖJELLELHETES DARAB SZÁMJEGY! AZAZ S-0766466

 

NEKED TISZTELT MAGYAR NYUGDÍJAS, NEKED IS EZ A SZÁMSOR VAN? VAGY  ESETLEG MÁS?Király


Lesz hát!

Truckman -

2011.11.23. 17:45:44

De utána nagyon kevesen marad, a Magyar! De marad! A KŐ MARAD! Sacc úgy a nyakunkon van már, a bekövetkezése, mint a mai naptól a Karácsony! Élvezzük-élvezzétek hát ki eme békét, mi még mostan honol, meg élvezzétek a  csendet, mikor kimentek, vagy ahogyan én is most cigizni, és leülök a padra kint....!Ártatlan

Nem bátorság

ellike51 -

2011.11.23. 12:16:59

kérdése ez szerintem. Ha bevallja ha nem mindegyik párt megéri a maga pénzét! Nem merülök bele...

 

Az, hogy tavaly nyert 2/3-al az azt megegelőző szoros eredmény (veszetesként) és az utána következő 4 évnek tudható be. Nyilván a 2006-os MSZP-s szavazók közül is sokan tavaly a Fideszre szavaztak.

Az, hogy most sokan elégedetlenkednek, úgy gondolom természetes. Ki örül a megszorításoknak, még ha ezt a szót tagadják is?

 

Egyszer fenn, egyszer lenn. (Mellesleg az előző 7 hozzászóló nem reprezentatívan tükrözheti az arányokat...)

 

Lesz ez még másként is! Ugye Truckman?

Ki a bátor!!!!

Ducman -

2011.11.23. 10:37:49

Előttem hozzászólt 7 ember. Ha az átlagot vesszük ebből legalább 4 embernek Fideszre kellett szavazni!!! Ki meri bevallani most!!!!!! Mert valahogy csak kijött az a 2/3!!!

Megőrizzük az adóságot!

TATU -

2011.11.23. 10:31:50

Segítő kezet nem nyújt,de sunyi aljas tekintetével,elviszemmel minden megkeresett szerzett javaidra drasztikusan és erőszakkal rá teszi mocskos kezét és kifoszt.A magánnyugdíjakat ellopták enyhe kifejezés elrabólták kifosztották a takarékos embereket.Oly hamar eltapsólták kezük össze sem érhetett.Elszarták MOL részvényekre,reptérre és tőrlesztésre ,nesze semmi sz ország kárára bűntetlenűl.Hát mi is marad értékörző? A nyugdíjintézményünk a világ leg aljasabb piramis játéka,alul a robotolók a csúcsán az úgymond nyugdíjasok,de bocs hát ők megdolgoztak érte úgy,ahogyan te is teszed.Miért nincs egy nyugdíjalap tartalék? Miért kell azonnal mindent elherdálni,elosztani magukközt? Miért élhetnek ők,úgy ahogyan a becsületes ember nem? Miért emelik,folyamatosan saját jövedelmeiket mikor az ország népe szenved? S végül miért hazudnak állandóan és folyamatosan? A TV-ben megkérdeztek egy.....akárkit,véleménye szerint ki a világ két legaljasabb személyisége,válasz:az ügyvéd és a politikus.Miért? Mert olyan gyorsan megy el mint egy autó és olyan búzt is hagy magaután.

Régebbi Orbán dakota mondása valami ilyesmi volt

ketila -

2011.11.23. 08:53:31

Ha észreveszed, hogy megdölött a lovad szállj le róla.

Azt várja, hogy az ország tényleg "megdögöljön"

Kaptok majd leveleeeet!

Truckman -

2011.11.23. 05:25:26

...mi megnit pár millió lesz majd nekünk, ki megdolgozik a nyugdíjaitokért! De sebaj!

Egy valami a biztos! A nyugdíjas már a múlté! Ő már csak úgy "van"! Még mi, az aktív keresők, és pályakezdők, a jelen, és a jövő!Király

 

Orbánc szekerébe kevés már a benzin! Üresedik a tank!

Dakota mondás Viktornak:

Vén ló is húzza az igát, csak leesett patkóval!

Hazudósok gyülekezete!

fejenagy -

2011.11.22. 22:33:41

Eggyetlen  nyugdijast  se  becsül  ez  a  kormány,  csak  a  saját  ötleteiket  próbálják  megvalósitani!  Lassan  a  nyudijak  semmit  se  érnek,  mondhatnak  bármit  és  küldhetnek    sok  százezer  levelet  csak  a  postát  terhelik  a  fölösleges  levelekkel! Nyugdijasok  ki  se  bontják  a  levelet!

Rablóbanda!

tyb -

2011.11.22. 16:41:27

Lelkiismeretlen, hazug disznók gyülekezete. Csalók, szélhámosok, opportunista csökevények.  

Bismarck egyszer ezt mondta egy polgári ellenzéki pártnak: „Gyakorlati befolyástokat magatok teszitek lehetetlenné, ha mindig és eleve nemet mondotok.....egy polgári párt, vagyis egy olyan párt, mely a fennálló rendet egészében igenli, de amely e rend mindennapos következményeire nemet mond, afféle korcs képződmény, se hús, se hal.”

 

Ez jutott Magyarországnak. De megérdemli. Minden országnak olyan miniszterelnöke és olyan kormánya van, melyet megérdemel. Ezt más mondta, s milyen igaza volt...

 

Cö-cö-cö!

koma -

2011.11.22. 15:07:42

 Így drágul az élet jövőre... ( Index-Gazdaság)

Módosul az alacsony keresetű munkavállalók bérének emelését ösztönző törvény. ( Vagyis felpuhult a terv!) Ezentúl a bruttó 300 ezer forint alatt keresők nettó bérének értékét a munkaadónak kell megőriznie. ( Hm! Azt gondolják, hogy erre fog figyelni - mondjuk egy önkormányzat, a pedagógusai bérénél?) Aki ezt nem tartja be, azt a munkaügyi ellenőrzés során nem bírságolhatják, viszont az elvárást nem teljesítő cég két évig nem indulhat közbeszerzésen, és nem kaphat állami támogatást.

Nesze semmi, fogd meg jól!

Hazugság és megtévesztés!

TATU -

2011.11.22. 14:51:43

Emelhet 4,2%-ot ha 42-öt elvesz az áremelések mindenkit érintenek,s már is megdőlt a FIDESZ feltevése.Mink is járunk saját járművel és vásárolunk is,mi a csuda is fogja az értékét megtartani? Azért ennyire talán nem vakok a nyugdíjasok,ha csak nem elfogúltek kedvenc választottjukkal szemben de akkor élvezzék is.


Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok